۳۴ سال گذشت ...
🔹سحرگاه ۲۹ فروردین ماه ۱۳۶۹ ، آغاز زندگی در عالمی بود که قرار است خرج ابدیت را در آن تأمین کنم ، و امشب در آستانه ی ورود به سی و پنجمین سال زندگانی ، بالاترین خواسته ام از خداوند منان ، عاقبت بخیری است ؛ عاقبتی با طعم #شهادت .
پ.ن: تصویر کودک پستونک به گردن تنها تصویری است که از کودکی به یادگار دارم...☺️
🇵🇸 @bayanalavi|بیان علوی🇮🇷
#روایت_آنسه
بیش از یک ماه بود بواسطه مشغله های ایام ماه مبارک رمضان کلاس های آنسه تعطیل بود ، اشتیاق بچه ها و مربی ها برای برگزاری کلاس ها بیش از حد تصورم بود ، تا این که بعد از روزها تعطیلی، دوباره گروه دختران آنسه دور هم جمع شدند .
وارد جلسه که شدم و احوالپرسی با دونه دونه بچه ها به پایان رسید ، یهویی یکی از مربیان با کیکی روی دست وارد جلسه شد!
بچه ها شروع کردن ، شعر « تولد ، تولد » خوندن ☺️ هر چند برام به شخصه گرفتن تولد و این دست مراسمات مهم نیست اما زحمت مربیان گران قدر و دختران بزرگوارم برام قابل ستایش بود؛ با این که نه انتظار داشتم و نه توقع ، اما در آخرین روزهای ۳۴ سالگی ام خاطره ای زیبا برام رقم خورد.
پس از گرفتن یه عکس یادگاریِ دست جمعی ، بحث اصلی کلاس شروع شد ... قرار بود تو اولین جلسه بعد تعطیلات با نظرسنجی کتبی از بچه ها، برنامه ی کلاس ها و موضوعاتی که قرار هست تا پایان خرداد ماه با بچه ها داشته باشیم رو ببندم .
جواب بچه ها رو که به سوالات نظرسنجی دیدم ، متوجه شدم ادامه کار برای حقیر و مربیان خیلی سخت تر از گذشته شده!
چالش های بچه ها و توقعاتشون از کلاس های آنسه بیش از پیش بود ، دیگه بچه ها حسابی روی این کلاس ها برای آینده خودشون حساب وا کرده بودن!
به هر حال خدا رو شاکرم دوباره این کلاس ها شروع شد تا ان شاالله با قدرت بیشتر و عنایات خاصه حضرات معصومین علیهم السلام بتونیم قدمی برای نوجوانان و جوانان عزیز این منطقه با همراهی و همیاری مربیان بزرگوار برداریم .
🇵🇸 @bayanalavi|بیان علوی🇮🇷
روضه شب جمعه.mp3
7.49M
#بیان_علوی
🎵روضه شب جمعه
📍 مسجد صاحب الزمان عج خلیل آباد
•┈┈••✾••┈┈•
🌐 کانال بیان علوی :
🍃https://eitaa.com/bayanalavi
28.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شب_جمعه #شب_زیارتی #کربلا #بیان_علوی
🎞روضه شب جمعه
•┈┈••✾••┈┈•
🌐 کانال بیان علوی :
🍃https://eitaa.com/bayanalavi
#زندگی_با_آیه_ها
«خداوند هیچ کس را جز به اندازه توانایى اش تکلیف نمى کند»
🇵🇸 @bayanalavi|بیان علوی🇮🇷
در دایرهی عشق هرآنکس که نهد پای
از شوق خطت نقطه ز پرگار نداند...
- خواجوی_کرمانی |🇮🇷 بیان علوی 🇵🇸
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلتنگم ... دلتنگ این صدا ، این مسیر و این مکان 😭
حسین جان !
گاهی تنها دیدار شش گوشه ی تو حال دلم را خوب می کند، وقتی نگاهم در شبکه های ضریحت گره می خورد و زیر لب زمزمه می کنم :
السلام علیک یا اباعبدالله...
آقا کاش ساکن دیار تو بودم تا هر زمان دلم می گرفت زائر صحن باصفای بین الحرمینت می شدم، اما دلم خوش است که از فرزند بزرگوارتان به ما رسیده است ، هر کجا بالای بلندی رو به سمت کربلا بایستی ، دست روی سینه بگذاری و تنها یک سلام بدهی ، کان کمن استشهد مع الحسین ...
اما آقا جان ... درد فراق تنها با وصال درمان می شود😭
آقا بله ما لایق نیستیم زائر شما باشیم ، اما حسین جان دلت هم برای گریه کنت تنگ نشده ؟!!!!! 😭😭😭😭
#دلتنگ_حرمتم |🇮🇷 بیان علوی 🇵🇸
بسم الله الرحمن الرحیم
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ (آیه ۶۰ سوره انفال)
دوم اردیبهشت ماه، آغازگر تشکیل نهاد مقدسی است، که در سایهی #روحیهی_انقلابی و #معنویت، در بیش از چهار دههی گذشته همواره به عنوان بازوی توانمند #ولایت_فقیه، در راستای اقتدار، امنيت و توسعه کشور در عرصه های گوناگون، خوش درخشیده است؛ همان گونه که اقدام مقتدرانه غیورمردان سپاه در حملهی موشکی و پهپادی اخیر به اهداف نظامی رژیم غاصب صهیونیستی، بار دیگر باعث غرور و شعف ملت شریف ایران و مسلمانان جهان شد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی امام راحل(ره)، شهدای گرانقدر و به ویژه سید شهدای مقاومت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محضر غیور مردان سپاه و پاسداران عزیز منطقه ی خلیل آباد تبریک عرض نموده و امیدوارم با اتکال به خداوند متعال در راستای تحقق رسالت خویش تا آزادسازی #قدس شریف، تحت فرماندهی حکیمانهی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) همواره پیروز و سربلند باشید.
از درگاه خداوند منان، توفیقات روزافزون همراه با توجهات خاص حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای تمامی عزیزان مسئلت دارم.
علی علوی مقدم
مسئول نمایندگی تبلیغات اسلامی شهرستان خلیل آباد
۱۴۰۳/۲/۲
🇮🇷 بیان علوی 🇵🇸