📆 تقویم روز
📌 یکشنبه
☀️ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ هجری شمسی
🌙 ۱۹ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری
🎄 12 مارس 2023 میلادی
✨ مناسبت روز :
. رحلت آیت اللّه میرزا حسنعلی مروارید (۱۴۲۵ هـ.ق)
📎 #تقویم
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-اوصاف و ویژگی های قرآن (2).pdf
325.9K
✳️هر روز یک آیه✳️
🔺موضوع 👇👇🔺
💠 اوصاف و ویژگیهای قرآن -2
🔰 قرآن، پندی است که ژرفای ضمیر را تکان میدهد؛ داروی شفادهندهای است که سینه ها را از آلودگی های گناه و پلیدیهای شرک پاک می کند؛ چراغ فروزانی است که تاریکی های جهل و خرافه را میشکافد؛ مایهی رحمت برای مؤمنان و زمینهساز دوری بیشتر کافران و کوردلان است.
📎 #شعبان
📎 #هر_روز_یک_آیه
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-اهمّيّت و جايگاه جهاد با نفس.pdf
566.6K
✳️حدیث ناب✳️
🔺موضوع 👇👇
📌 اهمّيّت و جايگاه جهاد با نفس
🔰 «اميرالمؤمنين (عليه السلام) فرمود: پيغمبر اكرم (صلى الله عليه وآله) گروهى را براى جهاد فرستاد. هنگامى كه برگشتند فرمود: آفرين به كسانى كه جهاد كوچكتر را به جا آوردند و جهاد بزرگتر بر دوش اينها باقى ماند. پرسيدند: اى رسول خدا! جهاد بزرگتر چيست؟ پيامبر فرمود: جهاد با نفْس.»
📎 #شعبان
📎 #حدیث_ناب
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-احکام متناسب با حضرت مهدی (11).pdf
309.7K
🔺موضوع👇👇🔺
💠 احکام متناسب با حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف -11💠
🔰 پخش مراسم جشن و شادی از بلندگو
مسئله: برگزاری مراسم جشن و شادی در مسجد و حسینیه اشکال ندارد؛ ولی اگر صدای مراسم بیرون پخش شود و موجب اذیت و آزار همسایه ها گردد، جایز نیست.
📎 #شعبان
📎 #احکام
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-امام زمان در نگاه معصومین (6).pdf
434.9K
✳️نکته ناب✳️
🔺موضوع👇👇🔺
📌امام زمان علیه السلام در نگاه معصومین علیهم السلام-6
🔰 ابوحمزه ثمالی می گوید: «روزی نزد امام باقر علیه السلام بودم، چون کسانی که نزد آن حضرت بودند، متفرق شدند; آن حضرت فرمودند: «ای ابا حمزه! یکی از امور حتمی که خداوند آن را حتمی ساخته است؛ قیام قائم ما اهل بیت است و اگر کسی در آنچه میگویم تردید کند؛ در حالی خدا را ملاقات خواهد کرد که به او کافر شده و انکار کننده اوست. سپس فرمود: پدر و مادرم فدای آنکه همنام من و هم کنیه من است و هفتمین فرد پس از من می باشد.»
📎 #شعبان
📎 #نکته_ناب
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-شروع زندگی مشترک شهید علی تجلاییdoc.pdf
183.7K
🌷سیره شهدا🌷
🔺موضوع 👇👇🔺
🔖شروع زندگی مشترک شهید علی تجلایی🔖
🔰 قرار شده بود زندگی مشترکمان را در خانه پدر علی آقا شروع کنیم. مادر علی آقا اصرار بر مراسم عروسی داشت؛ اما ما تصمیم گرفته بودیم برویم قم و برگردیم و زندگیمان را شروع کنیم. خیلی ساده و انقلابی.
📎 #شعبان
📎 #سیره_شهدا
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯