1_12814958325.pdf
3.12M
#فایل_کارگاه
#مشاوره_پیش_از_ازدواج
🔷 مروری بر سوگیری های شخصی مشاوران در مشاوره پیش از ازدواج
🖌 مژگان سعیدی
🔹دوره های دانش افزایی سازمان وزارت ورزش و جوانان
#پرسش_و_پاسخ
#جمعبندی
🔷پرسش: درباره روشها و مهارتهای دعوت فرزندان به نماز حجاب روزه و...
چه کتاب یا دوره و کارگاهی را پیشنهاد میکنید؟
🔷پاسخ
🔹#معرفی_کانالهای_تربیتی
✓اطلس مجموعه های فعال در عرصه تربیت اسلامی دختران
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16622
✓کانال نشستهای علمی تربیت اخلاقی
https://eitaa.com/moraleducationgroup
✓خانه کنشگران تربیت اسلامی(باور)
https://eitaa.com/bavar_tarbiat
✓کانال نو+جوان
@Nojavan_khamenei
✓کانال رشدانه
https://eitaa.com/Rooshdaneh
همچنین #نوجوان و #مهارت را در مهارتانه دنبال کنید.
🔹کانال خداآگاهی با محوریت نماز(در بله نه ایتا) .
@khodaagahi
تبیین بنیان دوگانه »جنس جنسیت« در سامانۀ حکمت عملی.pdf
1.25M
#معرفی_مقاله
#جنسیت
🔷 تبیین بنیان دوگانه «جنس/جنسیت» در سامانۀ حکمت عملی
🖌هادی موسوی، سید حمیدرضا حسنی
تفکیک جنس از جنسیت و سپس عدم ابتناء جنسیت بر جنس که در علوم اجتماعی مطرح شده است. بجهت اقتضائات حقوقی و فرهنگی و البته علمی که دارد از جمله مهمترین مباحث اجتماعی رویکردهای علمی است. برای شناسایی نحوه ورود بهبحث و قضاوت در مورد چنین دوگانهای اولین سؤال اینست که چگونه میتوان وارد ادبیات روششناختی این بحث شد و این سنخ از بحث را شناسایی کرد و بر آن اساس، فضای گفتگوی علمی این بحث را ترسیم کرد تا بجای تقابل رویکردها، امکان گفتگوی رویکردها رخ دهد. از این طریق هم میتوان دغدغهها و هم استدلالهای روششناختی طرفداران این تفکیک را شناسایی کرد و ادبیات مشترکی را برای پیشبرد بحث فراهم ساخت.سپس در مرحلهای دیگر میتوان در خصوص این تفکیک و سپس ادعای آن مبنی بر عدم ابتناء جنسیت بر جنس بوسیله روشی معتبر داوری کرد. روش این مقاله برای رسیدن به چنین اهدافی ترکیبی از یک نوع ویژه از مطالعه تاریخی ترکیب شده با استدلال عقل همگانی است.دسترسی به سنجش و مقایسه میان رویکردها و پارادایمهای فکری نیازمند نوعی از مطالعات علمی و فکری است که تلفیقی از نوع ویژهای مطالعات تاریخی به همراه دسترسی به استدلالهای همگانی است؛ استدلالهایی که عقل بشر فارغ از پارادایمها و رویکردهای فکری بدانها حکم میکند.
در این مقاله به شناسایی ریشههای تاریخی و فکری تفکیک دو مفهوم جنس و جنسیت در تاریخ شکلگیری دانش جامعهشناسی و مفاهیم آن در آثار امیل دورکیم پرداختیم. در تاریخ جامعهشناسی کلاسیک، دورکیم در سراسر آثار خود از تمایز مفهومی وجدان فردی و جمعی استفاده کرد.
#رویداد_روانشناسی
#سازمان_نظام_روانشناسی
🔷 ثبت روز روانشناس و مشاور در تقویم رسمی
🔹با پیگیریهای آقای دکتر علی فتحی آشتیانی، ۹ اردیبهشت ماه بصورت رسمی با عنوان روز «روانشناس و مشاور» در تقویم کشور ثبت شد تا اهمیت حوزه روانشناسی و مشاوره و زحمات روانشناسان و مشاوران گرامی داشته شود.
🔹نهم اردیبهشت روز تاسیس سازمان نظام روانشناسی هست.
#معرفی_کتاب
📙 مکتب های روانشناسی و نقد آن
این کتاب در دو جلد از پژوهشکده حوزه و دانشگاه انتشارات سمت گروه روانشناسی همکاری حوزه و دانشگاه با توجه به اهمیت و نقش بنیادین مکاتب روانشناسی نگاشته شده است.
ترتیب عرضه مطالب بدین صورت است که ابتدا هر مکتب معرفی میشود سپس نظر علمای روانشناسی نسبت به نقاط ضعف و قوت آن مکتب توصیف و در آخر به طور جداگانه نقد و بررسی میشود در این کتاب همکاران دانشگاهی عضو گروه مباحث مکاتب روانشناسی را تعیین کرده و نقد و بررسی آن را اعضای روحانی گروه برعهده داشتند و بدین ترتیب که پس از تهیه متن پیشنهادی و تحت در جلسات گروهی متن هایی با در نظر گرفتن پیشنهاد ها تهیه و تنظیم شده است. جلد دوم کتاب مکتب های روانشناسی و نقد آن است که شامل طرح و بررسی سه مکتب روانشناسی رفتارگرایی گشتار انسان گرایی و نقد مکاتب است و جلد اول کتاب مکتب های تداعی گرایی ساخت گرایی و کنش گرایی و روان تحلیلی و نقد مکاتب میباشد.
#ابزار_پژوهش
#هوش_مصنوعی
🔷ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی رایگان
🔹خلاصه سازی مقاله، تولید خودکار فلش کارت و پاورپوینت، استخراج بخشهای مهم مقاله، توضیح نتایج در یک جمله summarizer.scholarcy.com
🔹هایلایت بخشهای مختلف مقاله، کارتهای رفرنس برای مقاله، استخراج جملات مهم مقاله برای مطالعه سریع
semanticscholar.org
🔹خلاصه سازی و نکته برداری علمی مقالات با رفرنس، دسترسی به GPT-4
perplexity.ai
🔹خلاصه سازی مقالات، امکان آپلود مقالات بسیار حجیم، ارائه API برای خودکاری سازی
app.silatus.com
🔹تولید خودکار فهرست محتوا،توضیح تکمیلی برای هر بخش،خلاصه سازی و ساده سازی متن
cubox.cc
🔹پاسخ به سوال براساس مقاله،دسترسی به مدلهای GPT-4 vision، دسترسی به مدلهای متن باز جهت استفاده نامحدود
chat.portal.so
🔹پاسخ به سوال بر اساس مقاله با رفرنس به محتوای مقاله، امکان آپلود مقاله تا حجم ۳۰ مگابایت، چت با یک یا چند مقاله
threesigma.ai
🔹طرح سوال از مقاله، افزونه مرورگر
تولید نقشه ذهنی
sread.ai
#ابزار_پژوهش
#هوش_مصنوعی
🔷 کاربری NotebookLM
🖌 علیاصغر هنرمند
🔹مدتی است یک سرویس مبتنی بر هوش مصنوعی تازه بنام NotebookLM توسط گوگل در اختیار کاربران قرار گرفته که کاربردهای متعددی دارد.یکی از مهمترین کاربردهای آن، برای افرادی است که با منابع علمی و پژوهشی متعدد سر و کار دارند. شما میتوانید کتابها و فایلهای پی دی اف خودتان را در NotebookLM آپلود کنید. سپس هر پرسشی که داشتید، مطرح کنید تا بر اساس منابع آپلود شدهی خودتان به آنها پاسخ داده شود!
سرویس جدید گوگل، جستجوی علمی و پژوهشی را برای بسیاری از افراد راحت میکند و ضمنا میتوانید پاسخهای دریافتی را همانجا برای استفادههای بعدی ذخیره کنید و منابع خودتان (دفترچهها) را با دیگران هم بهاشتراک بگذارید!
در «نوت بوک ال ام» میتوانید برای کارهای مختلف «دفترچههای» متعددی ایجاد کنید و داخل هر کدام منابع مرتبط خودشان را آپلود نمایید.البته «نوت بوک ال ام» در حال حاضر دارای برخی محدودیتها است. برای مثال هر فایل آپلودی میتواند حداکثر ۱۰۰ مگابایت باشد و حاوی حداکثر ۵۰۰ هزار کلمه. با وجود محدودیتهای فعلی، NotebookLM همین الان هم یک خدمت بسیار کاربردی است و روزبروز هم بهتر میشود.
🔹نشانی دسترسی (استفاده از آن روی کامپیوتر راحتتر از موبایل است):
https://notebooklm.google.com
https://updatemd.com/technology/3688/
وب سایت:
https://updatemd.com
#رژیم_مصرف
#غذای_روح
#تغذیه_سالم
#سلامت_روانی
🔷 نوشیدنی روح
🎙 امام خامنه ای
«کتاب غذا و نوشیدنی روح است و چنانچه مقوّی باشد، روح را تقویت میکند. ما که سفارش میکنیم از این نوشیدنی بخورید، نوع نوشیدنی را معیّن نکردهایم. باید مواظب باشیم که مبادا نوشیدنی مسموم، خطرناک، فاسد، گندیده و مضر، با رنگآمیزیهای خیلی خوب، دست مردم داده شود؛ بدون اینکه مردم بدانند.»
#سازمان_نظام_روانشناسی
🔷ارتباط با مرکز
🔹 شماره تماس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره (سیستم کال سنتر call center):
۰۲۱۸۸۲۲۵۱۰۰ - ۷
🔹️واحدهای انفورماتیک، دبیرخانه، عضویت، صدور پروانه، صدور مراکز، مالی و بازرسی...
#تفکر_نقاد
#مصاحبه_تشخیصی
#اصول_و_فنون_مشاوره
#سوالات_گشاینده_جهتدار_هدفمند
🔷 سوال شناسی
🖌علی صفایی حائری
🔹ضرورت انتخاب، ضرورت طرح سؤال را توضيح مىدهد؛ چون انتخاب، بدون ارزيابى و شناخت ممكن نيست و شناخت، از تفكر مايه مىگيرد. و سؤال فكر را به جريان مىاندازد. مادام كه سؤالهايى در تو طرح نشده باشند، نه از مطالعات خودت بهره مىگيرى و نه از تفكرات ديگران؛ چون كسى كه اشتهايى ندارد، غذا را خوب جذب نخواهد كرد.
به دوستى كه سؤالش را فراموش كرده بود گفتم: اگر خواستى فقط يك مسأله را بپرسى، از اينجا شروع كن كه چگونه سؤال كنم....
🔹براى شكافتن لباس، ما مدتها سَرِ هر نخى را مىكشيديم، امّا به جايى نمىرسيديم تا اين كه سرِ نخ اصلى پيدا مىشد و يا اين كه به دستمان مىدادند... در اين لحظه باز شدن هر گره، گرههاى ديگر را هم، باز مىكرد... و چقدر راحت و شيرين، صدا مىداد.
🔸من از آن روزها اين تجربه را به يادگار دارم كه اگر سؤالها درست مطرح بشوند و از سر نخ شروع بشوند، با حل هر سؤال و باز شدن هر مشكل، سؤالها و گرههاى ديگر هم باز مىشوند.
🔹ما در طرح سؤال از آخر شروع كردهايم، درست مثل كسى كه مىخواست لباس را از آن طرف بشكافد... پيداست كه گره گره، يك عمر صرف مىشد و عاقبت هم، نخها تكه تكه و بريده بريده، بدست مىرسيد.
📗روش نقد، ج۱، ص۶۷
#سلامت_روانی
#رزق_علمی
#تخلیه_هیجانی
#سواد_عاطفی
#خودنظارتگری
🔷 امام حسین علیه السلام: «بُکَاءُ الْعُیُونِ وَ خَشْیَةُ الْقُلُوبِ رَحْمَةٌ مِنَ اللّهِ».
📗مستدرک الوسائل، ج ۱۱،ص ۲۴۵.