🔶رسول خدا صل الله علیه و آله :
🔸كنت أنا و علی نوراً بین یدی اللّه عزّ وجلّ، یسبّح اللّه ذلك النور و یقدّسه، قبل أن یخلق آدم بألف عام، فلَمّا خلق اللّه آدم ركّب ذلك النور فی صلبه، فلم یزل فی شیء واحد حتّى افترقنا فی صلب عبدالمطّلب، ففی النبوّة و فی علی الخلافة».
🔸هزار سال پیش از آفرینش آدم، من و على در نزد خداى عزّ وجلّ یك نور بودیم. آن نور خداوند را تسبیح و تقدیس مىكرد تا هنگامى كه پروردگار سبحان آدم را آفرید. آنگاه این نور را در صلب وى قرار داد. پس از آن نیز پیوسته این نور یكى بود تا سرانجام ما را در صلب عبدالمطلب به دو شاخه تقسیم فرمود و از این رو نبوت در من و جانشینى و خلافت در على است.
📚بحارالأنوار(بيروت)، ج35، ص24؛ إحقاق الحق، الشوشتری، ج7، ص390.
✅ @bayyenat110
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقد و بررسی داستان مشهور صحابه امام صادق (ع) و درک نکردن شب قدر
⛔ تحریف دین و جهالت برخی از خطبا
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅در نهجالبلاغه آمده است : (و امام در نامهاي به معاويه گفت: «با من كساني بيعت كردهاند كه با ابوبكر و عمر و عثمان بيعت نمودهاند و آنها بر آنچه با آنها بيعت كردهاند با من هم براساس آن چيز بيعت كردهاند پس فردي كه در بيعت حاضر بوده است حق ندارد كه انتخاب را قبول نكند و شورا از آن مهاجرين و انصار است پس اگر مهاجرين و انصار كسي را انتخاب كردند و امام ناميدند خداوند اين را پسنديده است و اگر كسي اعتراض كند و يا با ايجاد بدعتي از فرمان آنها بيرون رود او را دوباره باز گردانند و اگر نپذيرفت با او بجنگند چون راهي غير از راه مؤمنان را پيروي كرده است. و به جانم سوگند اي معاويه اگر با عقل خودت بنگري نه با هوا و هوس خود خواهي ديد كه در مورد خون عثمان پاكترين و بيگناهترين فرد هستم و خواهي دانست كه دخالتي در آن نداشتهام مگر آنكه به ناحق مرا متهم كني پس به هر چه ميخواهي مرا متهم كن و السلام»).
اين سخنان امام علي دليلي براي امور ذيل ميباشند:
۱. امام را مهاجرين و انصار انتخاب ميكنند پس انتخاب امام هيچ ربطي با اصل امامتي كه شيعه ميگويند ندارد!
۲.به همان صورتي كه با ابوبكر و عمر و عثمان بيعت شد به همان گونه با علي بيعت شد.
۳.شورا از آنِ مهاجرين و انصار است و اين نشانگر فضيلت و مقام والاي آنها نزد خداوند است و اين برخلاف صورتي است كه شيعه از آنها ارائه ميكند.
۴.اگر كسي را مهاجرين و انصار قبول كنند و با او بيعت نمايند خداوند اين را پسنديده است پس حق امامت آنگونه كه شيعه ادعا ميكنند غصب نشده است و اگر نه چگونه خداوند از اين كار راضي ميشود؟!
۵. شيعيان معاويه را لعنت ميكنند اما علي در نامههايش او را لعنت نميكنند.
جواب:
اولا خداوند در قرآن كريم سوره نحل، آيه ۱۲۵ ميفرمايد : ( ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ ...) : مردم را با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت فراخوان و با آنان به نيكوترين شيوه مجادله كن. و مجادله حضرت ابراهيم در قرآن آمده است كه وقتي با ستارهپرستان و ماهپرستان و خورشيدپرستان مواجه شد چگونه عباراتي را به كار برد. قرآن در آيات ۷۴ و ۷۵ مقام ابراهيم و اينكه ملكوت آسمانها و زمين به او نشان داده شده است در برابر ستارهپرستان و... ميفرمايد: «پس چون شب بر او تاريك شد ستارهاي ديد گفت اين پروردگار من است آنگاه چون افول كرد گفت زوالپذيران را دوست ندارم و چون ماه را تابان ديد گفت اين پروردگار من است و چون فرو شد گفت اگر پروردگارم مرا هدايت نكند بيگمان از گمراهان خواهم بود پس وقتي خورشيد را طالع ديد گفت اين پروردگار من است اين بزرگتر است...».
روش جدال احسن اين است (همانگونه كه در كتب منطق آمده) و ما هم در جدل حضرت ابراهيم ديديم با اينكه خداوند به او ملكوت آسمان را نشان داده و پدر (عمويش) و قومش را در ضلالت ميبيند به همراه آن گروه به مسلّمات و چيزي كه آنها قبول دارند اتكاء نموده و استدلال مينمايد و قبول ادعاي خصم به معناي اين نيست كه خودش آن را قبول دارد جدل به معناي اين است كه بنابر آنچه شما قبول داريد ملتزم شويد و عمل كنيد آنچه در كلمات و نتيجهگيري نويسنده ميباشد همان چيزي است كه اهل سنت قبول داشتند و معاويه ظاهراً بايد ملتزم به آن ميشد. اما نكته ديگر جدال احسن اين چنين است كه به خصم توهين نميشود و حضرت ابراهيم مشركين را لعن نميكرد اما خداوند آنها را در آيه ۶۴ سوره احزاب لعن ميفرمايد و همچنين در قرآن كريم آيه ۱۸ سوره هود ميفرمايند (...أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ ) : لعنت خدا بر ستمكاران است.
اميرالمؤمنين معاويه را لعن نميكند زيرا روش جدل احسن اين چنين است.
اما اينكه چه كساني مستحق لعن هستند؟
آنكساني كه كافر يا مشرك يا منافق يا ظالم باشند يا كساني كه با خدا و رسولش و اوليالامر بجنگند مستحق لعن ميباشند.
ثانياً ابوبكر به وسيله تعدادي از انصار نه همه انصار و دو نفر از مهاجرين انتخاب شد و بعد به زور و قدرت و يا با وعده و وعيد به تدريج از ديگران بيعت گرفتند. عمر به وسيله ابوبكر منصوب شد عثمان به وسيله شوراي شش نفري خاصي كه عمر ابداع كرد انتخاب گرديد نه به وسيله مهاجرين و انصار اما اهل سنت اينگونه تبليغ ميكنند كه اجماع امت و همه مهاجرين و انصار بودهاند و اين مطلب با اسناد تاريخي اهل سنت مغاير ميباشد.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
⚪ امام کاظم علیه السلام :
▫"وَ عَنْ عَلِیِّ بْنِ عِیسَى عَنْ أَیُّوبَ بْنِ یَحْیَى الْجَنْدَلِ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ الْأَوَّلِ ع قَالَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ"؛
▫مردی از اهالی قم، مردم را به سوی حق دعوت می کند. گروهی با او هم پیمان می شوند که مانند پاره های آهن هستند، بادهای تند قدم هایشان را نمی لغزاند، از نبرد و دفاع ترسی ندارند و از آن خسته نمی شوند، و توکلشان بر خدا است.
📚مجلسی، محمد باقر، بحارالأنوار، ج 57، ص 215، مؤسسة الوفاء، بیروت، 1404 هـ ش.
◾سالروز ضربت خوردن مولی الموحدین امیرالمؤمنین (ع) و سالگرد رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد
🆔 @bayyenat110
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 اخلاص ، راز موفقیت و برتری حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
⚪ امام صادق علیه السلام :
◽ عن ابی عبد الله ـ علیه السلام ـ إنه قال: «انا انزلناه فی لیلة القدر ، اللیلة فاطمة و القدر الله فمن عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرک لیلة القدر و انما سمیت فاطمة لأن الخلق فطموا عن معرفتها»
▫«إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِمراد از لیله فاطمه و مراد از قدر خداوند است؛ پس هر کس فاطمه را به درستی بشناسد، شب قدر را درک کرده است و فاطمه به آن جهت فاطمه نامیده شده است که خلق از کنه معرفتش بریده شده و عاجزاند».
📚فرات کوفی، ابوالقاسم، تفسیر فرات کوفی، تهران، سازمان چاپ و نشر وزارت ارشاد، ۱۴۱۰ق، ج۱، ص۵۸۱
🆔 @bayyenat110
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 مراتب توبه
🔹کدام توبه سیئات را تبدیل به حسنات می کند؟
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅شيعه نميتواند بيعتكردن ابوبكر و عمر و عثمان در زير درخت (بيعةالرضوان) با پيامبر را انكار كنند و خداوند خبر داده است كه او تعالي از كساني كه زير درخت با پيامبر بيعت نمودهاند راضي است و ميدانسته كه در دلهايشان چه هست پس چگونه شيعه بعد به اين خبر الهي كفر ميورزند و خلاف آن را ميگويند؟! و گويا شيعيان ميگويند: «پروردگارا تو در باره آنها چيزي را كه ما ميدانيم نميداني» و العياذبالله.
جواب :
الف. قرآن كريم در سوره فتح آيه ۱۸ ميفرمايد :( لَّقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا ) : به راستي خدا هنگامي كه مؤمنان زير آن درخت با تو بيعت ميكردند از آنها راضي شد و از آنچه در دلشان [از صدق نيت ] بود آگاه گرديد، پس آرامش را بر آنها نازل كرد و پيروزي نزديكي را به آنها پاداش داد.
۱. اين آيه شريفه ميفرمايد كه خداوند از مؤمنان خشنود و راضي شد اما آن كساني كه منافق بودند و ظاهراً با پيامبر بيعت كردند خداوند هرگز از آنها راضي نشده است زيرا در باره منافقين سوره نساء آيه ۱۴۰ ميفرمايد :(...إِنَّ اللَّهَ جَامِعُ الْمُنَافِقِينَ وَالْكَافِرِينَ فِي جَهَنَّمَ جَمِيعًا ) : مسلماً خدا همه منافقان و كافران را يكجا در دوزخ گرد خواهد آورد. و سوره نساء آيه ۱۴۵ ميفرمايد :(إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ ...) : همانا منافقان در پايينترين طبقه از آتش جهنم ميباشند. پس اين آيه شريفه تخصُّصاً منافقين را بيرون ميكند و آنها مشمول اين آيه نيستند اگرچه ظاهراً بيعت نموده باشند زيرا منافق ظاهرش مسلمان و باطنش مشرك و كافر است.
۲. كساني كه اول مؤمن بودهاند ولي بعداً منافق شدهاند آنها هم تخصيصاً مشمول آيه نميشوند. قرآن در سوره منافقين آيه ۳ ميفرمايد :( ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ آمَنُوا ثُمَّ كَفَرُوا فَطُبِعَ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لَا يَفْقَهُونَ ) : اين بدان سبب است كه آنها ايمان آوردند سپس كافر شدند در نتيجه بر دلهايشان مُهر زده شد از اينرو آنها نميفهمند. بنابراين خداوند از ميان مسلمانان كه در تحت شجره با پيامبر بيعت نمودند فقط از مؤمنان راضي و خشنود بود نه از منافقين و كساني كه در آن زمان مؤمن بودند بعد كافر شدند خداوند از آنها هم خشنود نميباشد.
ب. اما مؤمنان كه خداوند از ايشان راضي و خشنود بود به معني عصمت آنها نيست و اگر بر فرض گناهي يا جرمي مرتكب ميشدند، پيامبر با آنها برخورد مينمود و خدا و پيامبر به سبب آن گناه يا جرم آنها را مؤاخذه ميكنند. چنانكه احكام الهي بعد از اين آيه نسبت به مؤمنان تعطيل نشده است يعني چون خدا از اينان راضي بود معنايش اين نيست كه اگر بعد از آن نماز نميخواندند يا مثلا شراب ميخوردند آزاد بودند و مجازات نميشدند.
ج. شيعيان به تمام مؤمنان كه در زمان رسالت پيامبر از اول تا به آخر و بعد از رحلت تا آخر عمر ايستادگي كردند افتخار ميكند و آرزو ميكند كه جزء مؤمنان و ياران پيامبر و خلفاي آن حضرت باشند.
نتيجه: ما شيعيان نميدانيم در قلب ابوبكر و عمر چه بوده است اما اعمال آنها در تاريخ اهل سنت ثبت و ضبط شده و ما قبلا آن را ذكر نموديم.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅امام خامنه ای :
🔴امروز همه ی دنیای اسلام ، باید قضیه ی فلسطین را قضیه ی خود بداند
💥وعده ی ما ، راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس
#القدس_لنا
🆔 @bayyenat110
⚪ امام جعفر صادق علیه السلام:
◽جعل الخير كله في بيت و جعل مفتاحه الزهد في الدنيا
▫همه خير در خانه اي نهاده شده و كليدش را زهد و بي رغبتي به دنيا قرار داده اند.
📚اصول كافي ، ج 3 ، ص 194
🆔 @bayyenat110