🔴ادامه پاسخ به #شبهه
🔅سؤال دوم : اگر علي #غيب ميدانست خوابيدن او بر بستر پيامبر چه فضيلت و شاهكاري است؟
جواب:
۱. صرف علم داشتن براي عمل كافي نيست: چه بسيار دانشمنداني كه به علم خود ملتزم نيستند و عالم بيعمل هستند مانند كسي كه پزشك است و ميداند سيگار مضر است وليكن سيگار ميكشد. قرآن ميفرمايد :( وَجَحَدُوا بِهَا وَاسْتَيْقَنَتْهَا أَنفُسُهُمْ ): آيات الهي را انكار كردند و حال آنكه بسيار يقين هم داشتند. يا در باره قوم #يهود ميفرمايد: «آنها بهتر از فرزندان خود رسول اكرم را ميشناختند و ميدانستند او چه مقامي در نزد خداوند دارد اما به او ايمان نياورده كفر ميورزيدند . يا حضرت موسي ميدانست خضر عالم رباني است اما طاقت همراهي با او را نداشت. همچنين در #حكمت الهي (فلسفه الهي) ثابت شده است كه براي بهوجود آمدن فعل و عمل انسان مقدماتي لازم است: ۱. علم ۲. شوق ۳. اراده ۴. انبعاث اعصاب ۵. تحريك عضلات. پس علم چه علم عادي باشد يا #علم_لدني و علم غيب شرط لازم براي عمل است اما شرط كافي نيست و بايد براي به وجود آمدن فعل شوق يا #ايمان كامل باشد تا فعل محقق شود.
بنابراين ارزش عمل حضرت علي اولا داشتن علم غيب و لدني است ثانياً ايمان بسيار عالي حضرت ميباشد و خداوند او را به سبب اين ايمان تمجيد ميفرمايد: در سوره بقره، آيه ۲۰۷ : ( وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ ): و از مردم كسي است كه در طلب رضاي خدا از جانش ميگذرد و خداوند به بندگان مهربان است. اين آيه به اتفاق مفسران شيعه و سني در تمجيد از عليبن ابيطالب است. و پيامبر در خطبه غدير فرمود: «و [هو] الذي فدي رسولالله بنفسه: و او جانش را فداي رسولالله نمود».
۲.علم و عمل در #اصحاب پيامبر: الف. اصحاب پيامبر در احد وقتي از كوه بالا ميرفتند و حضرت از پشت سر آنها را صدا ميزد و آنها براي حفظ جان خود فرار مينمودند در حاليكه ميدانستند او پيامبر است و فقط عده كمي كنار پيامبر ماندند و جان ايشان را حفظ نمودند. ب. از مسلمات تاريخ شيعه و سني است كه عمربنخطاب بعد از سالها همراه پيامبر بودن زماني كه حضرت ميخواست وصيت كند و فرمود #قلم و #كاغذ بياوريد تا چيزي بگويم كه هرگز گمراه نشويد به رسولالله #جسارت توهينآميز كرده گفت اين مرد #هذيان ميگويد و به جاي اطاعت از رسولالله نگذاشت ايشان مطلب خود را بگويد در حاليكه علم داشت به اينكه او رسولخدا است. ج. ابوبكر خليفه اول ميدانست كه خداوند پيامبر را حفظ ميكند اما نگران بود و پيامبر به او فرمود: «لاتحزن : غصه مخور، اندوهگين مباش». پس علم تنها موجب عمل نميشود بايد قلب هم مؤمن باشد و مرتبه ايمان بعد از علم قرار دارد.
۳. شجاعت و فداكاري يك ارزش اخلاقي و از صفات عالي انساني است مگر نه اين است كه مسلمانان علم دارند كه قرآن كريم بهترين كتاب و براي #هدايت آنها است اما زماني كه ايمان داشته باشند ملاك برتري شناخته ميشود قرآن ميفرمايد: ( اَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ ) : شما به مراتب عالي ميرسيد اگر از مؤمنين باشيد. پس ملاك عاليبودن و برتري ايمان است نه علم تنها. بنابراين فضايل اخلاقي فقط متكي به علم ظاهري يا علم غيب نيست و عليبنابيطالب در عمل نشان داد كه چرا حضرت رسول اكرم در يوم انذار او را به مقام وزيري و وصي و خليفه بودن خودش معرفي نمود و خداوند مقام خلافت يا امامت را براساس شايستگيهاي ذاتي اعطا ميكند (نه براساس رأي مردم) نكته مهمتر اينكه قرآن كريم اين عمل حضرت علي را ميستايد و در مورد خوابيدن ايشان در بستر پيامبر ميفرمايد : ( وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ ): و از مردم كسي است كه در طلب رضاي خدا از جانش ميگذرد [چون علي در بستر پيامبر] و خداوند به بندگان مهربان است.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
🔅حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
🔸امام على عليه السلام فرمود :
🔹 تَكَبُّرُكَ فىِ الوِلايةِ ذُلٌّ فىِ الْعزْلِ.
🔹تكبر تو در دوران رياست، موجب خوارى در دوران بركنارى است.
📚 غررالحكم ج1 ص248
🆔 @bayyenat110
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 پاسخ به #شبهه ی چرایی توقع انجام همه واجبات ، و ترک همه محرّمات ، از همه ی افراد ؛ با توجه به تفاوت در مراتب ایمانشان
#بخش_اول
🎙حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدارهای تکان دهنده حضرت امام (ره) به مسئولین :
🔻دعواهای ما دعوایی نیست که برای خدا باشد؛ #من_را_نمیشود_بازی_داد ! / چیزی که در مغز هیتلر بود در مغز همۀ شما هست !
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
💠کانال نشر آثار استاد وفــســے ↙️
🆔 @bayyenat110
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔸امام جعفرصادق (علیهالسلام) :
🔹مَن ماتَ مِنكُم وَ هُوَ مُنتظِرٌ لِهذا الأََمرِ كان كَمَن هوُ مَعَ القائِمِ فی فُسطاطِه.
🔹هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی(علیهالسلام) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیت آن حضرت در حال جهاد به سر میبرد.
📚(بحار، ج ٥٢، ص ١٢٦)
🆔 @bayyenat110
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 پاسخ به #شبهه ی چرایی توقع انجام همه واجبات ، و ترک همه محرّمات ، از همه ی افراد ؛ با توجه به تفاوت در مراتب ایمانشان
#بخش_دوم
🎙حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅شيعهها ميگويند كه درست نيست كه دنيا از وجود كسي خالي باشد كه حجت الهي را اقامه مينمايد و همواره قائم به حجت در دنيا هست و هميشه امام هست و از طرفي ميگويند كه تقيه نُهدهم دين است و امام كه حجت را اقامه ميكند بايد تقيه كند چون او پرهيزگارترين فرد است و قطعاً نُهدهم دين را ترك نخواهد كرد پس چگونه به وسيله او حجت بر خلق خدا اقامه ميگردد؟!
جواب :
۱. خداوند براي كساني كه طالب حق هستند حقايق دين را تعليم ميدهد و حجت را تمام مينمايد ، اصل دين و ظاهر آن بهطور كامل به وسيله رسول الهي تبليغ شده است. پس امام وظيفه رسالت را ندارد. بلكه رهبري و تبيين معارف و... را انجام ميدهد. مانند هارون كه در خلافت خودش براي قوم موسي -علیه السلام- دين و برنامه جديد نياورد بلكه دين را تبيين كرد.
۲. حضرت هارون به سبب عدم قبول مردم و اينكه او را به استضعاف كشيدند و براي حفظ جان خود و عدم تفرقه در امت اسرائيل ، آنها را تحمل نمود. ولي اگر مردم طالب شناخت حق بودند خداوند حجت را بر آنها تمام مينمود :( إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا) : ما راه را به او نشان داديم يا سپاسگزار است و يا كفران ميكند. (سوره انسان ، آيه ۳)
۳. امامان در عين آنكه تقيه ميكنند تا امت اسلام دچار تفرقه نشود و اصل اسلام ضربه نبيند در سطح مراتب علمي مختلف (كلاسهاي مختلف) دين را به مردم تعليم می دهند و تبيين ميكنند.
۴. امام باقر يا امام صادق و يا امام رضا : از اهل سنت هم شاگرداني داشتهاند و هركس ميخواست از مكتب اسلام حقايق را درك كند به اندازه ظرفيتش امام به او تعليم ميداد. بنابر اين تقيه در برابر دشمنان و تعليم حقايق براي دوستان و اهل حق ميباشد.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🔸امام على عليه السلام :
🔹قُلوبُ الرَّعِيَّةِ خَزائِنُ راعيها فَما اَودَعَها مِن عَدلٍ اَو جَورٍ وَجَدَهُ؛
🔹دلهاى مردم صندوقچه هاى حاكم است ، پس آنچه از عدالت و يا ظلم در آنها بگذارد، همان را خواهد ديد.
📚تصنيف غرر الحكم و درر الكلم ص 346 ، ح 7982
🆔 @bayyenat110
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نظام آموزشی شیطانی جمهوری اسلامی
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
🔵 جلسه هشتاد و نهم ( ۹۷.۸.۲۲ )
🔷 شرح عرفانی کتاب #چهل_حدیث حضرت امام خمینی (ره) «جلسه هجدهم»
🔹تبیین رابطه ی کبر ، با کم ظرفیّتی قابل
🔹بیان چند تمثیل ، برای تفهیم رابطه ی کم ظرفیّتی ( حقارت و ضعف نفس ) و تکبّر
🔹دستور العمل اسلام ، برای بالا بردن ظرفیّت افراد
🔹توقّف در رشد ، از آثار شوم سنجش با غیر معیار و مقیاس صحیح
🔹بررسی شبهه ی امکان رسیدن به مقام چهارده معصوم -علیهم السّلام- و پاسخ تفصیلی به آن
🔹توضیح علل کم ظرفیّتی ( حقارت و ضعف نفس ) ، در امور مادّی و معنوی و همچنین بیان آثار آن
🔹ضعف نفس ما ، زمینه ساز برای رونق بازار شیّادان مدّعی عرفان
🔹معرفّی یک روش برای تشخیص و شناسایی صاحبان و مدّعیان دروغین معنویّت و عرفان .
97.8.22.mp3
12.24M
💐سلسله مباحث شرح عرفانی کتاب #چهل_حدیث حضرت امام خمینی (ره)
🌷حضرت استاد آیت الله وفــســے
🗓جلسه هجدهم ( ۹۷.۸.۲۲ )
🆔 @bayyenat110
شما آقایانی که این عمامه را سرتان گذاشتید، از لحاظ مادّی و فیزیکی، چند سیر بیشتر جِرم وثقل ندارد. البته بعضی از عمامهها الان که من دست میزدم، خیلی سفت و وزندار بود؛ اما بعضی از آنها اینطور نبود. خود عمامه، یک چند متر پارچه است که اگر در ترازو بگذاریم، چند سیری بیشتر نمیشود؛ اما ثقل معنوی این عمامه خیلی زیاد است. حقیقتاً یک گردنِ کلفت وقوی معنوی لازم دارد که بتواند زیر این تاب بیاورد. بعضی از گردنها زیر بار عمامه میشکنند، بعضی هم اصلاً آن قدر تخدیر میشوند که آن بار را احساس نمیکنند. اینها درست نیست. بایستی ما واقعاً از لحاظ معنوی خودمان را قوی کنیم. بنیهی معنوی قوی لازم دارد. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
#امام_خامنه_ای
بیانات در مراسم عمامهگذاری جمعی از طلّاب
💠کانال نشر آثار استاد وفــســے ↙️
🆔 @bayyenat110