فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 گریه سیاسی و انسان ساز
🎙استاد آیت الله وفسی
🆔 @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅عمر قبل از وفاتش شوراي شش نفرهاي را تعيين كرد سپس سه نفر از آنها دست كشيدند و سپس عبدالرحمن بن عوف كنار كشيد و عثمان و علي باقي ماندند
پس چرا علي از همان اول نگفت كه درباره او به خلافت وصيت شده است؟
آيا بعد از وفات عمر از كسي ميترسيد؟
جواب :
۱. عمر، شورا را به نحوي ترتيب داد كه اگر يك نفر يا دو نفر يا سه نفر جدا شدند آنها را بكشند و اگر دو گروه سه نفري بودند آن طرف كه عبدالرحمنبن عوف باشد ، ممتاز است و حق با اوست و سه نفر بعدي را بكشند و ناچار بايد همه با هم توافق ميكردند.
۲. عبدالرحمن به علي -علیه السلام- پيشنهاد كرد كه با تو بيعت ميكنم به شرطي كه به كتاب خدا و سنت پيامبر -صلی الله علیه و آله- و روش شيخين عمل كني و ايشان فرمودند من ميپذيرم كه به كتاب خدا و سنت پيامبر -صلی الله علیه و آله- عمل كنم و به روش خودم عمل ميكنم نه به روش شيخين و عبدالرحمن گفت پس من با تو بيعت نميكنم و همين بيعت را به عثمان عرضه كرد و عثمان پذيرفت.
۳. وقتي حضرت خليفه چهارم شد، باز هم به روش آن سه عمل نكرد. اما سنتهايي را كه آنها گذاشته بودند برای مصلحت اسلام و مسلمين تحمل مينمود.
۴. اما چرا نفرمود كه من چنان و چنين هستم. وقتي كه در سيزده سال پيش، آنها در سقيفه حرف او را قبول نكردند و حضرت با شخصيتي مثل فاطمه زهرا -سلام الله علیها- نتوانست آنها را قانع كند؛ چگونه ممكن بود در آن زمان آنها حرف او را بپذيرند؟ آن هم در چنين شورايي.
اين رساله كه چند روز قبل از ماه رجب شروع گرديد در ۱۳ رجب سال ۱۴۲۸ ه ق تولد اميرالمؤمنين در اعتكاف مسجد دانشگاه اميركبير تهران پايان يافت.
انشاءالله موجب آگاهي برادران اهل سنت و شيعه گردد.
مناظره بهترين راه براي كشف حقيقت است و علماي هر دو گروه ميتوانند در صداوسيما با حضور بهترين علماي دو طرف در اين مناظرهها شركت كنند و همه استفاده نمايند تا از اظهار تكفيرها و مشرك خواندن مسلمانان ديگر و سوءتفاهمها جلوگيري شود و وحدت مسلمانان و زمينه از بين رفتن دشمنان حق فراهم گردد.
والسلام علي من اتبع الهدي
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفسی
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
▪️پيامبرگرامي اسلام صليالله عليه و آله و سلم :
▪️لَوأَنَّ الغِياضَ أَقلامٌ والبَحْرَ مِدادٌ والجِنَّ حُسّابٌ والإِنسَ كُتّابٌ ما اَحْصَوْا فضائلَ عليِّ بن ابيطالب عليهالسلام!
▪️اگر تمام درختان قلم، و درياها جوهر، و جنيّان حسابگر و آدميان نويسنده شوند نخواهند توانست فضائل علي بن ابيطالب عليهالسلام را اِحصا و شمارش نمايند!
📚(تذکرة الخواص سبط ابن الجوزي، ص ١٣ ـ کفايةالطالب گنجي شافعي، ص ١٢٤ـ١٢٣)
@bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ماجرای "بی نظیر بوتو" و هاشمی رفسنجانی
❌ سیر استحاله ، از نماینده انقلابی تا #نماینده_ذلیل مجلس
🎤استاد آیت الله وفسی
#جنجالی
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️
🏴 قد قتل علی المرتضی...
◾️پيامبر گرامي اسلام -صليالله عليه و آله و سلم- :
▪️اذا کانَ يومُ القيامَة وَ نُصِبَ الصِّراطُ عَلي شَفيرِ جَهنّمَ لَم يَجُزْ اِلّا مَن مَعَهُ کِتابُ عليِّ بنِ ابيطالب.
▪️روزي که قيامت برپا ميشود و پل صراط بر کناره جهنم نصب ميگردد هيچ کس حق عبور از آن را نخواهد داشت مگر اينکه برگه اجازه علي بن ابيطالب را به همراه داشته باشد.
📚(مناقب ابن مغازلي، ص ١٤٢ ـ فرائدالسمطين، ج ١، ص ٢٨٩)
⚫️ شهادت مظلومانه مولای متقیان ابوالحسن امیرالمؤمنین حضرت علی ابن ابی طالب -علیه افضل صلوات المصلین- تسلیت باد
@bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 دفاع عملی علامه امینی (ره) از مولی الموحدین امیرالمؤمنین -علیه السلام-
🎙حضرت استاد وفسی
🆔 @bayyenat110
⚠️ موظفید به همنشینی با #مستضعفین
📍 در حکومت اسلامی بهای بیشتر و فزونتر از آن کسی است که #تقوا داشته باشد، نه ثروت و مال و قدرت و همه مدیران و کارگزاران و رهبران و روحانیون نظام و حکومت عدل موظفند که با فقرا و مستمندان و پابرهنهها بیشتر حشر و نشر و جلسه و مراوده و معارفه و رفاقت داشته باشند تا متمکنین و مرفهین
📍 و در کنار مستمندان و پابرهنهها بودن و خود را در عرض آنان دانستن و قرار دادن، افتخار بزرگی است که نصیب اولیا شده و عملًا به شبهات و القائات خاتمه میدهد، که بحمد اللَّه در #جمهوری_اسلامی ایران، اساس این تفکر و بینش در حال پیاده شدن است.
➖ امام خمینی(ره)؛ ۶ مرداد ۱۳۶۶
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
💠کانال نشر آثار استاد وفسی ↙️
🆔 @bayyenat110
◾️◾️◾️◾️◾️◾️
◾️پيامبرگرامي اسلام -صليالله عليه و آله و سلم- :
▪️کنتُ انَا و عليٌّ نوراً بين يَدَيِ اللهِ تعالي قَبل أَن يُخلقَ آدمُ بأَربَعَةِ عَشَرَ اَلفَ عامٍ!
▪️من و علي -علیه السلام- چهارده هزار سال پيش از خلقت آدم -ع- نوري بوديم که در ساحت قدس خداي متعال به سر ميبرديم.
📚 (الرياض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ ميزان الاعتدال، ج ١، ص ٢٣٥)
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ترس ، غم و شادی اهل تقوا
🎙استاد حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
✨✨✨✨✨✨
💢 #پرسش هایی از محضر حضرت استاد آیت الله وفسی -زید عزّه- از سوی معاونت مطالبات مردمی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
۱. اگرفردی عادی (که سِمَتی در نظام نداشته باشد) از طریق تجارتِ حلال وپس از پرداخت وجوهات شرعی (خمس و زکات و...) ثروت زیادی کسب کرده باشد آیا از نظر شرعی اشکال دارد که با آن ثروت کاخ بسازد وگران ترین ماشین های جهان را خریداری کند؟
۲. اگر یکی از مسئولین جمهوری اسلامی از طریق تجارت ِحلال و پس از پرداخت وجوهات شرعی (خمس و زکات و...) ثروت زیادی کسب کرده باشد آیا از نظر شرعی و فقهی اشکال دارد که با آن ثروت کاخ بسازد وگران ترین ماشین های جهان را خریداری کند؟
🔘 ادامه دارد...
@bayyenat110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
﷽
الحمدلله رب العالمین والصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطیبین الطاهرین المعصومین
اولاً از توجه و دغدغه شما نسبت به صیانت از کیان اسلامی در جامعه کمال تشکر را دارم.
ثانیاً باید عرض کنم پس از رحلت حضرت رسول اکرم -صلی الله علیه و آله- دو مدرسه فکری و دو جریان بنیادین پدید آمد
الف) مدرسه اهل بیت -علیهم السلام- ب) مدرسه صحابه
از همان روز های نخست این دو مدرسه گرچه مشترکاتی چون قرآن کریم و سنت متواتر را در اختیار داشتند اما در نظامات سیاسی و اقتصادی و... حتی در مبانی نظری و عقاید ، اختلافات بزرگی داشته و دارند.
آنچه بنده در پاسخ به شما عزیزان عرض خواهم کرد ، برپایه آموزه های اسلام ناب محمدی برگرفته از راه و روش بنیان گذار ج.ا.ا حضرت امام خمینی -ره- است. شما مستحضر هستید که چه بسا افرادی حتی از بزرگان انقلاب ، در مقام بیان و لقلقه زبان می گویند پیرو ایشان هستند اما در مقام ترسیم سیاست های کلی و شعار های بنیادین و اعمالشان ، فرسنگ ها ازین مکتب دور هستند و قطعاً پاسخ های مارا خلاف دین و شریعت می شمارند، همانطور که در زمان آغاز و ادامه این نهضت با حضرت امام و انقلاب اسلامی مبارزه می کردند و آن را خلاف شرع دانسته و برای نابودی آن فتوا صادر نموده و اقدامات و اعمال نابخردانه ای هم انجام دادند که ننگشان در تاریخ ثبت شده است. به هرحال ما مطابق این عقیده پاسخ می دهیم ولو آنکه طرفداران اسلام آمریکایی نپسندند و از ما غضبناک شوند ( قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ - ۱۱۹ آل عمران)
پاسخ سؤال اول و دوم :
در شریعت مقدس اسلامی ، همانطوری که برای تحصیل ثروت قوانینی وجود دارد برای مصرف آن هم ، ضوابط شرعی موجود است که در جامعه کمتر محل توجه واقع شده و می شود. بنابر فرض اگر ثروت انبوهی به هر دلیل مشروعی برای یک مؤمن حاصل شد ، باید از اسراف ، تبذیر و... بپرهیزد و از ورود در گروه مترفان خودداری گرده ، از ذخیره سازی ثروت برحذر باشد.
۱. اسراف (از حد عرفی و عقلایی تجاوز کردن) : عبارت است از این که شیئی مورد نیاز مؤمن و خانواده اش باشد را تهیه کند به نحوی که بیش از مقدار مورد نیاز ، هزینه نماید. مثلا به یک خانه یک میلیاردی نیاز دارد و بیش از آن مقدار هزینه کند ، آن مقدار اضافی ، اسراف و حرام است اگرچه اصل خرید آن صحیح است.
۲. تبذیر (بی اندازه خرج کردن) : که امروزه به آن اشرافی گری گفته می شود این است که اصلاً شیئی مورد نیاز مؤمن و خانواده وی نیست و برای آن هزینه ای انجام می گیرد. مثل آنکه خانه مناسب دارد ولی یک خانه مجلل تهیه می کند در اینجا اصل خرید این خانه کار حرامی است.
۳. إتراف (زیاده روی در تلذذ در نعمت ها - عیاشی کردن) : که امروزه به طبقه ای از مردم یا مسئولان و فرزندانشان نسبت داده می شود و مردم می گویند : «طبقه اشراف» ، «ازما بهترون» . این طبقه به علت ثروت زیاد سر به طغیان اجتماعی گذاشته اند.
كَلَّا إِنَّ الْإِنسَانَ لَيَطْغَىٰ أَن رَّآهُ اسْتَغْنَىٰ ۶ و ۷ علق
این ها افرادی در حقیقت پست هستند که ناگهان به ثروت های زیادی ، حتی نامشروع دست پیدا کرده اند. این گروه افرادی بی مسئولیت ، خود خواه و عیاشی هستند که همیشه دربرابر رسالت انبیاء و حق پرستان ، مخالفت کرده و برای نابودی حق و ادامه زندگی کثیف و ننگینشان ، فعالیت می کنند این طبقه و مرتکبان اسراف و تبذیر در جهنم هستند . بنابر این که این امور از گناهان کبیره است.
کاخ سازی و خرید و فروش آن یا خرید و وارد کردن ماشین های گران قیمت ، از آن جهت که مصداق عناوین اسراف یا تبذیر است ، حرام است . اما اگر ثروت را ذخیره کرده و در راه خداوند انفاق نکنند ، حرام دیگری را مرتکب شده اند (۳۴ توبه )
در این مسئله هیچ تمایزی بین فرد عادی (سؤال اول) با مسئولین جمهوری اسلامی یا وابستگانشان (سؤال دوم) وجود ندارد. الا اینکه گروه دوم به غیر از ارتکاب حرام به سبب بدبین کردن و یا مأیوس کردن مردم نسبت به نظام مقدس ج.ا.ا و ترویج طبقه مترفین و اشراف ، حرام دیگری را هم مرتکب می شوند . پس گناه آن ها مضاعف است.
🔘 ادامه دارد...
🆔 @bayyenat110
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍀 حضرت زهرا سلام الله علیها :
🌱 اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
🌱 همانا سعادتمند (به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی -علیه السلام- را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.
📚امالی(صدوق) ص182
🆔 @bayyenat110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| نقد و بررسی داستان مشهور صحابه امام صادق -علیه السلام- و درک نکردن شب قدر
⛔ تحریف دین و جهالت برخی از خطبا
🎙استاد آیت الله وفسی
🆔 @bayyenat110
✨✨✨✨✨✨
💢 #پرسش هایی از محضر حضرت استاد آیت الله وفسی -زید عزّه- از سوی معاونت مطالبات مردمی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
۳.گاهی اطلاعاتی اقتصادی به برخی مسئولین جمهوری اسلامی زودتر از عموم مردم می رسد ( مثلا قیمت شکر یا سیمان تا یک ماه دیگر دو برابر می شود) اگر اقوام یا فرزندان مسئولین با استفاده از این اطلاعات به تجارت بپردازند و به ثروت زیادی دست پیدا کنند ، آیا اینگونه تجارت از نظر شرعی حلال و جایز است؟
🔘ادامه دارد...
@bayyenat110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
پاسخ سؤال سوم :
دراین سؤال چند جرم مطرح است. اولاً آیا دریافت و تحصیل اطلاعات محرمانه و سری به صورت عمدی بوده است یا تصادفی؟ اگر عمداً به هر وسیله ای توانسته است این نوع «اطلاعات» را جمع آوری کند ، به دست آوردن آن حرام و مرتکب جرم شده است.
اگر به صورت تصادفی آگاهی یافته ، باید عوامل مسئول را بررسی نموده تا اگر آن ها سهل انگاری نموده اند مجازات شوند و اگر عمداً با سوء نیت این اطلاعات را افشاء نموده اند ، جرمشان بزرگتر است و چه بسا خیانت به نظام و ملت اسلام باشد.
ثانیاً اگر این اطلاعات را فردی که در اختیار داشته ( اعم از مسئولان ، وابستگان آن ها و افراد دیگر ) به دیگری برسانند تا مباشرتاً برای تجارت استفاده کند ، مصداق تحصیل مال نامشروع است و بعلاوه مجازات برای اخلال در نظام اقتصادی ، باید مال نامشروع یعنی سود حاصل از این تجارت حرام را بازگرداند. اما اصل سرمایه پس از کسر محاسبه خسارت به ملت و جریمه های احتمالی قانونی ، می تواند به مالک سرمایه بازگردانده شود. به هر حال براساس قاعده لاضرر و لاضرار نباید تجارت و... به نحوی باشد که به یک مسلمان یا جامعه اسلامی ، ضرر و زیانی وارد شود . پس این گونه معاملات حرام و مرتکب آن مجرم است و در یک دادگاه صالحه ، باید حکمش دقیقاً روشن شود. به هرحال باید از تمام گناهانش در این رابطه توبه کند.
🔘 ادامه دارد...
@bayyenat110
💐💐💐💐💐
🌺 رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
🌹إِنَّ النّاسَ إِذا رَأَوُا الظّالِمَ فَلَمْ يَأْخُذوا عَلى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ يَعُمَّهُمُ اللّهُ بِعِقابٍ مِنْهُ؛
🌹مردم آنگاه كه ظالم را ببينند و او را باز ندارند ، انتظار می رود كه خداوند همه آن ها را به عذاب خود گرفتار سازد.
📚نهج الفصاحه ص 323 ، ح 833
🆔 @bayyenat110
✨✨✨✨✨✨
💢 #پرسش هایی از محضر حضرت استاد آیت الله وفسی -زید عزّه- از سوی معاونت مطالبات مردمی ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران
۴. آیا طبق روایات ،حقوق مدیران نیز باید مثل قاضیان چندین برابر حقوق کارگران و کارمندان باشد؟
حقوق یک مدیر دولتی تا چند برابر حقوق کارمندان تصویب شود ، تبدیل به یک «منکر» می شود و نیاز به نهی از منکر دارد؟
آیا هر میزان که مجلس برای افزایش حقوق مدیران ، قانون وضع کند ، «معروف» است و ما دیگر نباید آن را نهی از منکر کنیم؟
🔘 ادامه دارد...
@bayyenat110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
پاسخ سؤال چهارم :
اولاً هیچ وجوبی ندارد که حقوق مسئولان نظام حتی مقامات قضایی چند برابر دیگران باشد. آن چه در فرمان حضرت مولا علی ابن ابی طالب –علیه السلام- به مالک اشتر است توصیه های مدیریتی و ارشادی است ؛ زیرا آن کس که در نظام اسلامی ، مسئولیتی را بعهده می گیرد ، قطعاً فردی مؤمن و متعهد است و به سبب برتری ایمانی و انگیزه ادای تکالیف شرعی ، به این مقام نصب شده ، پس چنین افرادی براساس تقوا و فداکاری و به اصطلاح امروزی بر پایه احساس تکلیف شرعی ، این منصب را پذیرفته اند و چشم داشت مادی و دنیوی ندارند.
از طرف دیگر وظیفه حکومت اسلامی و حاکمان این است که بر اساس شایسته سالاری و گزینش و انتخاب مسئولان متدین و باتقوا و ایثارگر ، نیاز های مادی و عرفی آن هارا تأمین نماید تا زمینه انحراف برای مسئولان نظام ، معدوم گردد و راه رشد باز باشد . به همین سبب توصیه های ارشادی حضرت آن است که حقوق مکفی به آن ها پرداخت گردد. امر سیاست و حکومت داری یک منشاء واقعی دارد و تجربه حکومت امام حسن مجتبی -علیه السلام- نشان داد که ایمان مسئولان ، در برابر سکه های معاویه چگونه است و ما که با معاویه های امروز ( آمریکا و انگلیس و...) مواجه هستیم ، مسئولان ما ، شفا حفرة من النار هستند. به همین سبب مرسوم شده است که حقوق زیادی به آن ها داده شود
البته عنایت دارید که در زمان جنگ هشت ساله ، سرداران بزرگ شهید در دفاع مقدس مانند یک نیروی بسیجی معمولی حقوق دریافت می کردند و آن ها موجب فتوحات عظیمی شدند که ما امروز به آن ها افتخار می کنیم. خلاصه این چند برابر بودن حقوق مسئولان نظام و قوه قضائیه و... یک تدبیر عقلایی و لازم است که با این ضعف ایمانی مسئولان نظام بتوانیم آن ها را برای انجام خدمات و وظایفشان دل گرم کنیم وگرنه احتمال خیانت و پناه به سپاه معاویه ، ما را تهدید می کند.
نکته قابل ملاحظه اینجاست که تدبیر چند برابر بودن حقوق یک مسئول نسبت به یک کارمند یا کارگر ساده ، نباید باعث سوء استفاده شود به نحوی که ما به صورت رسمی و قانونی اجازه دهیم ، این افراد بیت المال مسلمین را غارت کنند؛ زیرا اگر این حقوق و امتیازات عجیب و غریب و به تعبیر امروزی «حقوق های نجومی» به مقدار بالا و زیاد باشد ، در واقع ما به دست خودمان اجازه داده ایم که آن مقداری را که آن ها می خواستند به صورت دزدی و اختلاس و... بدست آورند ، حالا به راحتی و در کمال آرامش همان مبلغ را قانوناً غارت کرده اند .پس دریافت این حقوق های نجومی و غیر متعارف برای گیرندگان حرام ، و برای کسانی که چنین قوانینی را تصویب کرده اند نیز حرام بوده و حتی اگر نمایندگان مجلس نیز باشند باید مؤاخذه و محاکمه شوند.
تعیین چند برابر بودن و میزان دقیق آن یک امر عقلایی است ولی قطعا وقتی ده برابر یک فرد معمولی حقوق باشد یا امکانات غیر معمول منظور گردد هیچ عاقلی نمی تواند آن را بپذیرد.
اما علت حرمت آن ، «دزدی و غارت» بیت المال است و در صدر اسلام هم چنین تجربه ای وجود داشته تا آنجا که حضرت مولا امیر المؤمنین -علیه السلام- فرمودند که این بخشش های خلیفه و حقوق های گزاف ، حتی اگر به عنوان مهریه زنان هم پرداخت شده باشد باید به بیت المال بازگردانده شود. به هرحال ، عنوان «قانونی بودن» مانع از حرمت و جرم نیست ، بلکه باید قانون گذاران در هر سطحی که باشند محاکمه شوند. درهمین رابطه حضرت آقا در خطبه عید فطر سال های اخیر ، به خلاف شرع بودن و حرام بودن حقوق های نجومی و بازگشت آن به بیت المال تصریحاتی فرمودند.
🔘 ادامه دارد...
@bayyenat110
﷽
وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا ( ۱۴۱ نساء )
حضرت احدیت ، خدای متعال هرگز اجازه نداده است که کفار بر مؤمنان حاکم شده ، همچنین هیچ راه نفوذی برای آنان قرار نداده است ؛ بنابر این وظیفه مؤمنان است که تا آنجا که توان دارند ، چون بنیان مرصوص و سدی آهنین ، در برابر کفار مقاومت نموده ، برای نابودی مصادیق بارز آن همچون «اسرائیل» و پشتیبانان آنان مانند آمریکا و انگلیس و آل سعود ، تلاش نمایند.
سنت حسنه حضرت امام خمینی -ره- بهترین فرصت برای اظهار وجود همه مسلمانان و آزادگان جهان است تا انزجار خود را از این همه جنایت نسبت به بشریت ابراز کرده تا حمایت های جامعه جهانی و سازمان های دروغین بین المللی از اسرائیل بی اثر گشته و همگی رسوا گردند.
ان شاءالله به زودی زود ، نابودی اسرائیل و آل سعود را شاهد باشیم
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
حامد وفسی
پنجشنبه ۲۴ رمضان ۱۴۴۰ - تهران
💠کانال نشر آثار استاد وفسی ↙️
🆔 @bayyenat110
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قال رسول الله -صلی الله علیه و آله- :
🌺 مَنْ أَخَذَ لِلْمَظْلومِ مِنَ الظّالِمِ كانَ مَعىَ فِى الْجَنَّةِ مصاحُبا؛
🌺 هر كس داد مظلوم را از ظالم بگيرد ، در بهشت با من يار و همنشين باشد.
📚 کنز الفؤاد ج1 ، ص 135 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 72، ص 359، ح 74
#فلسطین
🆔 @bayyenat110