May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب اسلامی سال ۵۷ و نظام اسلامی برآمده از آن، موهبتی بود عظیم که پروردگار منّان، به برکت نهضت بزرگ مرد تاریخ معاصر، حضرت روحالله کبیر و یاران باوفا و امّت پای در رکابش، به مسلمین جهان ارزانی داشت، تا بستری باشد برای استضائه و استناره ی هر چه بیشتر بشر به ظاهر متمدّن دوران نوین، از شمس اسلام ناب؛ و زمینهای برای گسترش معارف حقّه و احکام جلیله اش، در سراسر این عالم عنصری.
از دیگر عنایات خاصّه ی حضرت حقّ، پروراندن دین شناسانی بزرگ در دامن این انقلاب است که اندیشه و عمل را توأمان توشه راه پر پیچ و خم تبلیغ اسلام ناب قرار دادهاند.
از سال ۱۳۹۳ پایگاه مردمی بیّنات، مفتخر به نشر آثار یکی از همین بزرگانِ عرصه ی تعلیم و تبلیغ معارف تابناک اسلام عزیز، یعنی حکیم متألّه، حضرت استاد آیت الله حامد وفسی می باشد.
این استاد گرامی، که مردم تهران از دروس حکمت عملی و سلوک عرفانی ربّانی وی، بهره جسته و مستفیض از نَفَس جان پرورشان گشته اند، بعد از سالها حضور موثّر و خطیر در جبهههای دفاع مقدّس، با پایان جنگ تحمیلی جوشن و سنگری دیگر را در میدانی بسیار وسیع تر، با هجمه هایی هولناک تر و مهلک تر، برگزیدند تا همچنان، مدافع مکتب خمینی عظیمالشأن -ره- باشند.
بیّنات به عنوان پایگاه مردمی نشر آثار این استاد گرانقدر، دست همه مومنان مبارز عاشق که خود را موظّف به توسعه و تعمیق اسلام ناب می دانند، به گرمی می فشارد و امیدوار است برادران و خواهران، خادمین خود در این نهاد را با رهنمودهای مشفقانه همیاری و همراهی نمایند.
والسلام علی عبادالله الصالحین
🆔 @bayyenat110
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ضرورت شکر گذاری به خاطر نعمت وجود رهبر معظم انقلاب
📌تحلیلی تکان دهنده از فرمایشات ایشان
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
#سیاسی_فرهنگی
🆔 @bayyenat110
🔶رسول خدا صل الله علیه و آله :
🔸كنت أنا و علی نوراً بین یدی اللّه عزّ وجلّ، یسبّح اللّه ذلك النور و یقدّسه، قبل أن یخلق آدم بألف عام، فلَمّا خلق اللّه آدم ركّب ذلك النور فی صلبه، فلم یزل فی شیء واحد حتّى افترقنا فی صلب عبدالمطّلب، ففی النبوّة و فی علی الخلافة».
🔸هزار سال پیش از آفرینش آدم، من و على در نزد خداى عزّ وجلّ یك نور بودیم. آن نور خداوند را تسبیح و تقدیس مىكرد تا هنگامى كه پروردگار سبحان آدم را آفرید. آنگاه این نور را در صلب وى قرار داد. پس از آن نیز پیوسته این نور یكى بود تا سرانجام ما را در صلب عبدالمطلب به دو شاخه تقسیم فرمود و از این رو نبوت در من و جانشینى و خلافت در على است.
📚بحارالأنوار(بيروت)، ج35، ص24؛ إحقاق الحق، الشوشتری، ج7، ص390.
✅ @bayyenat110
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقد و بررسی داستان مشهور صحابه امام صادق (ع) و درک نکردن شب قدر
⛔ تحریف دین و جهالت برخی از خطبا
🎤حضرت استاد آیت الله وفــســے
✅ @bayyenat110
🔴 #شبهه
🔅در نهجالبلاغه آمده است : (و امام در نامهاي به معاويه گفت: «با من كساني بيعت كردهاند كه با ابوبكر و عمر و عثمان بيعت نمودهاند و آنها بر آنچه با آنها بيعت كردهاند با من هم براساس آن چيز بيعت كردهاند پس فردي كه در بيعت حاضر بوده است حق ندارد كه انتخاب را قبول نكند و شورا از آن مهاجرين و انصار است پس اگر مهاجرين و انصار كسي را انتخاب كردند و امام ناميدند خداوند اين را پسنديده است و اگر كسي اعتراض كند و يا با ايجاد بدعتي از فرمان آنها بيرون رود او را دوباره باز گردانند و اگر نپذيرفت با او بجنگند چون راهي غير از راه مؤمنان را پيروي كرده است. و به جانم سوگند اي معاويه اگر با عقل خودت بنگري نه با هوا و هوس خود خواهي ديد كه در مورد خون عثمان پاكترين و بيگناهترين فرد هستم و خواهي دانست كه دخالتي در آن نداشتهام مگر آنكه به ناحق مرا متهم كني پس به هر چه ميخواهي مرا متهم كن و السلام»).
اين سخنان امام علي دليلي براي امور ذيل ميباشند:
۱. امام را مهاجرين و انصار انتخاب ميكنند پس انتخاب امام هيچ ربطي با اصل امامتي كه شيعه ميگويند ندارد!
۲.به همان صورتي كه با ابوبكر و عمر و عثمان بيعت شد به همان گونه با علي بيعت شد.
۳.شورا از آنِ مهاجرين و انصار است و اين نشانگر فضيلت و مقام والاي آنها نزد خداوند است و اين برخلاف صورتي است كه شيعه از آنها ارائه ميكند.
۴.اگر كسي را مهاجرين و انصار قبول كنند و با او بيعت نمايند خداوند اين را پسنديده است پس حق امامت آنگونه كه شيعه ادعا ميكنند غصب نشده است و اگر نه چگونه خداوند از اين كار راضي ميشود؟!
۵. شيعيان معاويه را لعنت ميكنند اما علي در نامههايش او را لعنت نميكنند.
جواب:
اولا خداوند در قرآن كريم سوره نحل، آيه ۱۲۵ ميفرمايد : ( ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ ...) : مردم را با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت فراخوان و با آنان به نيكوترين شيوه مجادله كن. و مجادله حضرت ابراهيم در قرآن آمده است كه وقتي با ستارهپرستان و ماهپرستان و خورشيدپرستان مواجه شد چگونه عباراتي را به كار برد. قرآن در آيات ۷۴ و ۷۵ مقام ابراهيم و اينكه ملكوت آسمانها و زمين به او نشان داده شده است در برابر ستارهپرستان و... ميفرمايد: «پس چون شب بر او تاريك شد ستارهاي ديد گفت اين پروردگار من است آنگاه چون افول كرد گفت زوالپذيران را دوست ندارم و چون ماه را تابان ديد گفت اين پروردگار من است و چون فرو شد گفت اگر پروردگارم مرا هدايت نكند بيگمان از گمراهان خواهم بود پس وقتي خورشيد را طالع ديد گفت اين پروردگار من است اين بزرگتر است...».
روش جدال احسن اين است (همانگونه كه در كتب منطق آمده) و ما هم در جدل حضرت ابراهيم ديديم با اينكه خداوند به او ملكوت آسمان را نشان داده و پدر (عمويش) و قومش را در ضلالت ميبيند به همراه آن گروه به مسلّمات و چيزي كه آنها قبول دارند اتكاء نموده و استدلال مينمايد و قبول ادعاي خصم به معناي اين نيست كه خودش آن را قبول دارد جدل به معناي اين است كه بنابر آنچه شما قبول داريد ملتزم شويد و عمل كنيد آنچه در كلمات و نتيجهگيري نويسنده ميباشد همان چيزي است كه اهل سنت قبول داشتند و معاويه ظاهراً بايد ملتزم به آن ميشد. اما نكته ديگر جدال احسن اين چنين است كه به خصم توهين نميشود و حضرت ابراهيم مشركين را لعن نميكرد اما خداوند آنها را در آيه ۶۴ سوره احزاب لعن ميفرمايد و همچنين در قرآن كريم آيه ۱۸ سوره هود ميفرمايند (...أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ ) : لعنت خدا بر ستمكاران است.
اميرالمؤمنين معاويه را لعن نميكند زيرا روش جدل احسن اين چنين است.
اما اينكه چه كساني مستحق لعن هستند؟
آنكساني كه كافر يا مشرك يا منافق يا ظالم باشند يا كساني كه با خدا و رسولش و اوليالامر بجنگند مستحق لعن ميباشند.
ثانياً ابوبكر به وسيله تعدادي از انصار نه همه انصار و دو نفر از مهاجرين انتخاب شد و بعد به زور و قدرت و يا با وعده و وعيد به تدريج از ديگران بيعت گرفتند. عمر به وسيله ابوبكر منصوب شد عثمان به وسيله شوراي شش نفري خاصي كه عمر ابداع كرد انتخاب گرديد نه به وسيله مهاجرين و انصار اما اهل سنت اينگونه تبليغ ميكنند كه اجماع امت و همه مهاجرين و انصار بودهاند و اين مطلب با اسناد تاريخي اهل سنت مغاير ميباشد.
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفــســے
🆔 @bayyenat110
⚪ امام کاظم علیه السلام :
▫"وَ عَنْ عَلِیِّ بْنِ عِیسَى عَنْ أَیُّوبَ بْنِ یَحْیَى الْجَنْدَلِ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ الْأَوَّلِ ع قَالَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ"؛
▫مردی از اهالی قم، مردم را به سوی حق دعوت می کند. گروهی با او هم پیمان می شوند که مانند پاره های آهن هستند، بادهای تند قدم هایشان را نمی لغزاند، از نبرد و دفاع ترسی ندارند و از آن خسته نمی شوند، و توکلشان بر خدا است.
📚مجلسی، محمد باقر، بحارالأنوار، ج 57، ص 215، مؤسسة الوفاء، بیروت، 1404 هـ ش.
◾سالروز ضربت خوردن مولی الموحدین امیرالمؤمنین (ع) و سالگرد رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد
🆔 @bayyenat110