📚🔥📚🔥📚🔥📚
📖 منابع اهل سنت درباره حمله به خانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
۷. نظّام از علمای بزرگ کلام (اصول عقاید) اهل سنت در کتاب الوافی بالوفیات (۱۶۰ – ۲۳۱):
احمد شهرستانی در الملل و النحل به نقل از نظّام مینویسد:
از جمله از عقاید نظّام آن بود که میگفت: عمر به خانه فاطمه حمله ور شده و فریاد میزد: خانه را با اهلش به آتش بکشید در حالی که در خانه نبود مگر علی و فاطمه و حسن و حسین. او در ادامه میگوید: «ان عمر ضرب بطن فاطمه یوم البیعه حتی القت المحسن من بطنها»
عمر در روز اخذ بیعت برای ابی بکر بر شکم فاطمه زد، او فرزندی که در رحم داشت و نام او را #محسن نهاده بودند #سقط کرد.
۸. مقاتل بن عطیه در کتاب الامامه و الخلافه:
«ان ابابکر بعد ما اخذ البیعه لنفسه من الناس بالارهاب و السیف و القوه ارسل عمر و قنفذاً و جماعه الی دار علی و فاطمه و جمع عمر الحطب علی دار فاطمه و احرق باب الدار...»
هنگامی که ابوبکر از مردم با تهدید و شمشیر و زور بیعت گرفت عمر، قنفذ و جماعتی را به سوی خانه علی و فاطمه فرستاد و عمر هیزم جمع کرد و در خانه را آتش زد...
۹. ابن ابی دارم در کتاب «میزان الاعتدال» احمد بن محمد معروف به ابن ابی دارم محدث کوفی (متوفای ۳۵۷) کسی که محمد بن حماد کوفی درباره او میگوید: «کان مستقیم الامر عامة دهره» یعنی او در سراسر عمر خود پوینده راه راست بود.
وی نقل میکند که در محضر او این خبر خوانده شد: «ان عمر رفس فاطمه حتی اسقطت بمحسن » عمر لگدی بر فاطمه زد و او فرزندی که در رحم به نام محسن داشت سقط کرد.
۱۰.امام الحرمین جوینی استاد ذهبی از رسول خدا -ص- این گونه روایت میکند:
زمانی که فاطمه را دیدم به یاد صحنهای افتادم که پس از من برای او رخ خواهد داد، گویا میبینم ذلّت وارد خانه او شده، حرمتش پایمال گشته، حقّش غصب شده، از ارث خود ممنوع گشته، پهلوی او شکسته و فرزندی را که در رحم دارد سقط شده در حالی که پیوسته فریاد میزند: «وا محمداه» ولی کسی به او پاسخ نمیدهد، کمک میخواهد اما کسی به فریادش نمیرسد. او اول کسی است که از خاندانم به من ملحق میشود و در حالی بر من وارد میشود که محزون، گرفتار، غمگین و شهید شده است و من در اینجا میگویم: خدایا لعنت کن هر که به او ظلم کرده، کیفر ده هر که حقّش را غصب کرده، خوار کن هر که خوارش کرده و در دوزخ مخلّد کن هر که به پهلویش زده تا فرزندش را سقط کرده و ملائکه «امین» گویند. از کتاب فرائد السمطین جوینی حموئی.
📚برگرفته از کتاب #هارون
📌 بررسی و تحقیق درباره مقام و منزلت حضرت امام علی ابن ابی طالب علیه السلام
✍🏻حامد وفسی
🆔 @bayyenat110
🌹خالی از لطف نیست که احتجاج حضرت علّامه امینی -ره- را در این جا عرض کنم.
میگویند ایشان را در مجلسی از علمای حدیث حجاز دعوت کرده بودند و حضرت علّامه -ره- از آن ها سوال میکند که آیا این حدیث «مَنْ ماتَ وَ لَمْ یعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیة» از نظر سند صحیح است؟
علمای اهل حدیث عربستان آن را تایید میکنند و میگویند این روایت صحیح است.
🌹حضرت علّامه -ره- سوال میکنند: پس از رحلت رسول اکرم -ص-، امام زمانِ حضرت فاطمه زهرا -سلام الله علیها- چه کسی بود؟!
این احتجاج آقایان را شوکه میکند؛
🌹زیرا قطعاً آن دو نفر نیستند؛ چون که حضرت بر آن ها غضبناک بود و تا آخر هم با آن ها سخن نگفت.
🌹از طرفی هم که نمیشود حضرت زهرا -سلام الله علیها- امام زمان خود را نشناخته باشد و نعوذ بالله به مرگ جاهلیت از دنیا رفته باشد!
📚برگرفته از کتاب هارون (بررسی و تحقیق درباره مقام و منزلت امام علی ابن ابی طالب علیه السلام)، ص ۲۲۴
✍🏻 حضرت آیت الله وفسی
🆔 @bayyenat110
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
📽| #ویژه
⚠️جنبش فاحشه ها در شهر تهران، از ثمرات شعار زدگی سران نظام
⁉️عملکرد مسئولین، آیا موجب ذلّت منافقین یا ذلّت حزب الله؟!
💐استاد آیت الله وفسی
╭━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━╮
@bayyenat110
╰━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━╯
بیّنات
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸 📖 ۸ ۶- ولدالزنا مانند سایر افراد است: به روایت صحیحی از کافی شریف که مطابق عقاید مشهور مت
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
📖 ۹
۷- روایاتی که علائم ولدالزنا را بیان میکند:
عن الصادق -علیه السلام- : إِنَّ لِوَلَدِ الزِّنَا عَلَامَاتٍ أَحَدُهَا بُغْضُنَا أَهْلَ الْبَیْتِ وَ ثَانِیهَا أَنْ یَحِنَّ ²⁴ إِلَی الْحَرَامِ الَّذِی خُلِقَ مِنْهُ وَ ثَالِثُهَا الِاسْتِخْفَافُ بِالدِّینِ وَ رَابِعُهَا سُوءُ الْمَحْضَرِ لِلنَّاسِ وَ لَا یُسِی ءُ مَحْضَرَ إِخْوَانِهِ إِلَّا مَنْ وُلِدَ عَلَی غَیْرِ فِرَاشِ أَبِیهِ أَوْ مَنْ حَمَلَتْ بِهِ أُمُّهُ فِی حَیْضِهَا. .²⁵
علائم به معنی صفات ذاتی نیست و در واقع، هشداری است برای مومنان، تا از افراد فاجر که تابع غریزه و تمایلات شهوانی خود هستند، پرهیز کنند و این گونه افراد، در جامعه رسوا شوند و از طرف دیگر، برای افراد ولدالزنا و افراد فاجر هم هشداری است، تا برای حفظ آبروی خود و خانواده شان، از این صفات دوری نمایند. اگرچه اراده انسان حاکم است و ولدالزنا مانند هر فرد دیگری، می تواند با غریزه و مشکلات وراثتی و محیطی خود مبارزه کرده، با خودسازی فردی صالح شود.
🔘 ادامه دارد...
📋 مقاله #طیب_الولادة (مقام و منزلت شیعیان و مخالفین تشیع و پاسخگویی به شبهات مربوط به عدالت الهی)
🌷بیّنات | پایگاه مردمی تنظیم و نشر آثار استاد اخلاق تهران
🆔 @bayyenat110
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| #ویژه
📍توجّه به ظرافت، دقّت و اختفاء ریاء و شرک
🚏نامگذاری بزرگراه #هاشمی_رفسنجانی، اشتباهی بزرگ و فراموش نشدنی
💐حضرت آیت الله وفسی
╭━⊰•❀🍃🌸🍃❀•⊱━╮
@bayyenat110
╰━⊰•❀🍃🌸🍃❀•⊱━╯
🔴🔴🔴🔴🔴
📣بازنشر نامه سرگشاده استاد اخلاق تهران حضرت آیت الله وفسی به شورای شهر تهران (مرداد ۱۳۹۶)
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت اعضای محترم شورای شهر تهران
درحاشیه نام گذاری بزرگراه نیایش به اسم جناب آقای هاشمی رفسنجانی نقد جدی وارد است و ان شاءالله از اقدامات جناحی و خطی خودداری شده، با دید وسیع تر به این امور توجه فرمایید.
اولا اگر مراد مسئولان شهری این است که یاد یکی از شخصیت های مؤثر انقلاب را زنده کنند، شخصیت های بسیار بزرگتری از ایشان مطرح هستند که تا کنون برای آن بزرگان چنین اقدامی انجام نشده است؛ مانند آیت الله مشکینی و یا آیت الله موسوی اردبیلی و...که مقام علمی، تقوا و سابقه فعالیت های انقلابی آنان از آقای رفسنجانی قطعا بیشتر است.
ثانیا در عین حال که ایشان در پیروزی های انقلاب نقش مؤثر و ارزنده ای داشته اند و باید از ایشان سپاسگزاری نمود، اما در مسئولیت شکست های انقلاب و نقش مؤثر ایشان، محققان باید به صورت جدی تحقیق کنند تا رفع ابهامات شده و بتوانیم بدون حب و بغض درباره این شخصیت، منصفانه قضاوت کنیم؛ به عنوان مثال نقش مؤثر ایشان در امور زیر باید روشن شود که تا چه اندازه برای اسلام و ملت شریف ایران مفید یا مضر بوده اند:
۱) قرارداد مبادله ی گروگان های سفارت آمریکا که طرف ایرانی مانند برجام تمام وظایف و تعهدات خود را عمل نمود (تحویل همه ی گروگان ها) و طرف آمریکایی عهدشکنی کرد و ثروت کلان ملت ایران را به یغما برد، بی لیاقتی مسئولان و تیم مذاکره کننده و مجریان باید مورد ارزیابی قرارگیرد.
۲) شکست های متعدد در عملیات نظامی در دوران دفاع مقدس مانند والفجر مقدماتی- والفجر یک و....
۳) اداره ی جنگ به نحوی که منجر به وضعیت بسیار بد کشور گردید که در نهایت حضرت امام -ره- مجبور شدند قطعنامه ۵۹۸ را بپذیرند.
۴) سیاست های کلان دوره سازندگی که موجب توسعه ی اقتصادی نسبی شد ولی عدالت اجتماعی و اقتصادی مختل شد و فاصله ی طبقاتی افزایش یافت.
۵) ترویج روحیه ی اشرافی گری و تقبیح ساده زیستی
۶) ضربات شدید به فرهنگ عفاف و حجاب و ترویج روحیه ی فمینیستی
۷) حضور فعال ایشان و خانواده محترم در فتنه ۸۸.
باتوجه به مشکلات این شخصیت محترم، پیشنهاد میکنم به جای «قهرمان سازی» از قهرمان های حقیقی ملت بزرگ و شریف ایران تجلیل نمایید و بزرگراه نیایش را به نام «شهدای مدافع حرم» مزین نمایید تا سبب افتخار ما باشند نه زنده کننده روحیات اشرافی و جناحی {بده بستان های سیاسی}؛
والسلام علی من اتبع الهدی
باتشکر
حامد وفسی ۲۸ مرداد ۹۶
🌷بیّنات | پایگاه مردمی تنظیم و نشر آثار استاد اخلاق تهران
🆔 @bayyenat110
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈••✾•🍃🌷🎍🌷🍃•✾••┈
🎥| #پیشنهاد_دانلود
💰"علم بهتر است یا ثروت" از منظری متفاوت
🌀خاطره ای بسیار جالب و شنیدنی
💐حضرت آیت الله وفسی
╔═.🍃🕊.══💕═╗
@bayyenat110
╚═💕══.🍃🕊.═╝
بیّنات
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸 📖 ۹ ۷- روایاتی که علائم ولدالزنا را بیان میکند: عن الصادق -علیه السلام- : إِنَّ لِوَلَدِ
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
📖 ۱۰
🔷 بخش دوم
🔹پاسخ به شبهات
برای پاسخ به سوالات عقیدتی و شبهات، در قدم اول باید چارچوب متین و دقیق جهان بینی عقلی و حکیمانه مذهب اهل بیت -علیهم السلام- را متذکر شویم و بر اساس آن تحقیق را ادامه دهیم.
این چارچوب یا اصول مطروحه، در محل خود مبرهن گشته و الان موضوع بحث ما نیست:
۱. عقل برهانی، دارای عصمت ذاتی است و در مقام اثبات، در تمام حیطه های تحقیق و بحث های برون دینی، درون دینی و درون فقهی، حجیت قطعی دارد. ( قوانین عقل برهانی، استثناء بردار نیست ) .
۲. آنچه در بحث های برون دینی ( مبادی و مبانی یا مسائل ) تحقیق شود، حاصل آن در بحث های درون دینی به عنوان پایه و اساس، مورد استفاده قرار میگیرد.
۳. در بحث های درون دینی، به غیر از برهان و نتایج تحقیقات آن، نصوص و ظواهر قرآن مبین، حجیت ذاتی دارد و همچنین روایات متواتر و اخبار واحد مقرون به قرائن قطعیه حجت است.
۴. نتایج عقل برهانی و متون مبین و مبیّن وحیانی، هرگز با هم تعارض و تناقض ندارند؛ زیرا مبداء و سرچشمه هر دو، ذات اقدس احدیت است که عین حق و علم مطلق است.
۵. امکان دارد ادله عقلی و ادله نقلی با هم معارضه کنند که در این صورت، ظواهر نقلی بر پایه مبانی عقلی تأویل و توجیه می شوند.
۶. خداوند متعال که حکیم بی نهایت و عادل مطلق است، کل ماسوی الله را بر اساس نظام احسن آفریده است.
۷. در نظام احسن، تبعیض و ظلم وجود ندارد؛ اما لازم لاینفک آن تفاوت و تشخّص است.
۸. به هر موجودی به اندازه ای که هستی و کمال داده شده، مسئولیت و بازخواست معنی دارد و این عین عدالت است؛ برای توضیح بیشتر، اشخاصی مثل مسیح -ع- و ابن سینا، نسبت به افراد معمولی مسئولیت عظیمی دارند و افراد معمولی، نسبت به افراد کم هوش و بی خرد، مسئولیت بزرگتری دارند. پس از هر کس نسبت به ظرف وجودیش و امکاناتش، توقع و انتظار مناسب آن مطرح است نه بیشتر.
۹. در تحقیقات و بحثهای درون دینی، برخی از آیات، کلیدی هستند که به آنها "محکمات" گفته می شود. در احادیث و روایات هم برخی از آنها کلیدی هستند که به فهم و توجیه احادیث دیگر، کمک می کنند.
۱۰. مباحث درون دینی با درون فقهی تفاوت بنیادی دارند. فقه و احکام فقهی اموری کاملاً اعتباری و وضعی هستند و شارع اقدس یا مقدس، برای هدایت و سعادت بشریت، آنها را بر پایه مصالح و مفاسد واقعی در دنیا و آخرت، وضع نموده و بوسیله رسل الهی، ابلاغ فرموده است.
۱۱. حکمت و فلسفه احکام الهی، فقط در علم شارع است. و امکان فهم آن، مستقلاً برای ما وجود ندارد؛ تنها در صورتی ما به علل آن واقف می شویم، که خدا و یا رسول -ص- و امام معصوم -ع- حکمت آن را بیان نمایند؛ اگر چه امکان دارد عقلای عالم به برخی از فواید احکام دست پیدا کنند.
مطلب اول:
مقدمه ۱- خداوند متعال، علت هستی بخش جهان است و آنچه در نظام طبیعت محقق می شود، به غیر از علت فاعلی ( واجب الوجود بالذات ) دارای علت مادی و علت صوری است؛ به این معنا که تحقق یک شیء طبیعی در ظرف وجود خاص طبیعیش – که عین تغیّر و حرکت است – موجود و محقق می شود و بر پایه قوانین تکوینی خداوند در عالم طبیعت، حوادث و اشیاء تغییر و تحول می یابند و تحت تدبیر فواعل و علل عالیه در عالم غیب ( ماوراء الطبیعه ) تدبیر می گردند. بنابراین هر آنچه در طبیعت واقع می گردد، بر پایه نظام علت و معلول فلسفی، یعنی نظام هستی بخشی صورت نمی پذیرد بلکه نظام آن به صورت محرّک و متحرک، یا مغیر و متغیر است. در نتیجه علل مادی و صوری در جهان طبیعت، در حقیقت علل معدّه هستند؛ یعنی هیچ شیئی را به وجود نمی آورند و تنها زمینه تحقق و وجود شیء را فراهم می نمایند.
مقدمه ۲- در بحث اصالت وجود و اعتباریت ماهیت، روشن می گردد که از علل چهارگانه، علت فاعلی و علت غایی هر دو علل وجودیند و علت مادی و صوری، هر دو علل ماهیتی هستند.
نتیجه این مطلب در موضوع بحث ما این است که در تحقق وجود افراد بشر، پدر و مادر علت هستی بخش فرزند نیستند و فقط زمینه خلقت بشر را فراهم می کنند.
مطلب دوم:
قرآن کریم نیز درباره خلقت و تحقق وجود حضرت آدم و حوا و حضرت عیسی و ناقه صالح و پرنده مصنوع حضرت عیسی -علیهم السلام- به این مطلب تصریح فرموده است که بدون پدر و مادر آفریده شده اند.
مقدمه ۳- افراد انسان براساس حرکت جوهری، جسمانیة الحدوث و روحانیت البقاء هستند و با یک حقیقت وجودی اتصالی، از حضیض ناسوت تا اوج لاهوت سلوک اختیاری میکنند. بنابراین، از یک طرف حرکت افقی دارند که در مقام تکوّن طبیعی است و از طرف دیگر، حرکت طولی دارند که در مقام تکوّن ماورائی است. پس انسان در ظرف طبیعت، وجود طبیعی او شکل می گیرد تا به درجه ای از کمال و استعداد میرسد که لایق افاضه «نفس ناطقه» می گردد.
🔘 ادامه مطلب در پست بعدی...
🆔 @bayyenat110
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
📖 ۱۱
قرآن کریم درباره خلقت حضرت آدم -علیه السلام- میفرماید:
فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُوا لَهُ سَاجِدِينَ | حجر - ۲۹
و درباره ی خلقت مرحله حیوانیت در معجزه حضرت عیسی -علیه السلام- میفرماید:
...أَنِّي أَخْلُقُ لَكُم مِّنَ الطِّينِ كَهَيْئَةِ الطَّيْرِ فَأَنفُخُ فِيهِ فَيَكُونُ طَيْرًا بِإِذْنِ اللَّهِ وَأُبْرِئُ الْأَكْمَهَ وَالْأَبْرَصَ وَأُحْيِي الْمَوْتَىٰ بِإِذْنِ اللَّهِ...| آل عمران - ۴۹
و در آیه ۱۴ سوره مومنون، پس از طی مراحل طبیعی خلقت انسان میفرماید که خلقت دیگری در آفرینش انسان صورت گرفته است.
وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن سُلَالَةٍ مِّن طِينٍ| مؤمنون - ۱۲
مرحله اول از گل (خاک و آب) آفریده شده است.
(ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَّكِينٍ| مؤمنون - ۱۳)
" ثم " برای جدایی مرحله اول از مرحله قبل است. در این مرحله جدید، مرحله وجود مادی به همراه نفس و حیات است.
ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا... در این مرحله که با "فاء" جدا شده است، همه حرکت تکوینی افقی را نشان می دهد و در آخرین مرحله می فرماید: ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ، و در این مرحله است که خداوند آفرینش خود را تحسین مینماید: فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ
خلاصه: ۱- خلقت از گل، ۲- خلقت نطفه در رحم، ۳- خلقت در داخل رحم و رشد، ۴- ایجاد خلقت دیگر. بنابراین خلقت انسان عقلاً و نقلاً از طین آغاز شده و پس از طی مراحل مادی و نباتی و حیوانی، "نفس ناطقه" در او انشاء و ایجاد می گردد.
و روایات کل مولودٍ یولد علی الفطره...
کل مولودٍ صحیح و کل مولود یولد للدین
و روایاتی از این دست، نشان میدهد که همه بر عهد و میثاق الهی متولد شده اند.
حضرت امیر -علیه السلام- در نهج البلاغه می فرماید:
وَأَهْبَطَهُ (آدم) إلَى دَارِ الْبَلِيَّةِ، وَتَنَاسُلِ الذُّرِّيَّةِ وَاصْطَفَى سُبْحَانَهُ مِنْ وَلَدِهِ أَنْبِيَاءَ أَخَذَ عَلَى الْوَحْيِ مِيثَاقَهُمْ، وَعَلَى تَبْلِيغِ الرِّسَالَةِ أَمَانَتَهُمْ... فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ، وَوَاتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِيَاءَهُ، لِيَسْتَأْدُوهُمْ مِيثَاقَ فِطْرَتِهِ...
یعنی برای آنکه انبیاء، از مردم میثاق و پیمان فطری را طلب کنند، پس همه در عالم الست یا عالم ذَرّ و میثاق فطری بر توحید و نبوت پیمان بسته اند.²⁶
بنابراین از مطلب اول و دوم، به لحاظ عقلی و قرآنی و روایی میتوان نتیجه گرفت که بخش مادی و طبیعی خلقت، علل مادی دارند و مسائلی همچون غذا و سلامتی پدر و مادر و بسیاری از امور طبیعی، در تحقق وجود جسمانی و طبیعی بشر نقش دارند. اما خلقت نفس ناطقه و تعهد ذاتیش نسبت به شناخت فطری و ذاتی خداوند متعال و مصادیق و مظاهر کمال، یعنی اولیاء عظام و عشق باطنی به آنها به سبب علل فاعلی غیرمادی و مجرد افاضه می شوند. با این توضیحات میتوانیم مسئله را از ریشه حل نماییم. فرزند در موجودیت خود هیچ نقشی ندارد، از یک طرف بعد مادی داشته و دارای وجودی طبیعی است که در سیر مادیش حرکت می کند و در این مرحله، اگر پدر یا مادر سالم یا بیمار باشند یا از غذای خاصی استفاده کنند یا از نظر روحی، در آرامش یا اضطراب و... باشند بر جنین اثر کرده و حتی روایاتی که در باب شیر دادن و دایه می باشد، ناظر بر این مرحله است؛ پس اگر به علت سوء عمل و رفتار آگاهانه یا ناآگاهانه پدر و مادر، مثلا فرزندی، مجنون یا کودن یا نابینا و... متولد شود، یا گرایش به خلق بدی در او پیدا گردد اگرچه فرزند مسئولیتی ندارد، اما گرفتار نقص و کمبودی شده که منافاتی با نظام احسن و عدالت الهی ندارد. از طرف دیگر دارای یک بعد مجرد و غیرمادی است، یعنی همان نفس ناطقه "فاعل مختار" و صاحب اراده و قوای عقلی و قلبی است که به سبب آن، امکان غلبه بر همه ی کمبودها، غرایز، وراثت، تربیت های غلط محیطی را داراست و این همان حقیقتی است که به سوی خداوند متعال باز می گردد و ساختن جسم و روح برزخی و قیامتی، به دست خود انسان در این جهان مادی صورت میگیرد. بنابراین تولد درجهان دیگر، بستگی تام به خود انسان دارد. در حکمت متعالیه و متون دینی بحث مفصلی در باب معرفت نفس و سیر و سلوکش به سوی کمال مطرح شده است و شرکت شیطان در خلقت و حرام زاده بودن، اگرچه به عنوان مانع و کمبود می تواند معنا داشته باشد، ولی نفس ناطقه چه مرد یا زن باشد یا... بنا به تلاش خود قادر به کسب کمالات تا بی نهایت است.
وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ| نجم - ۳۲
🔘 ادامه دارد...
📋 مقاله #طیب_الولادة (مقام و منزلت شیعیان و مخالفین تشیع و پاسخگویی به شبهات مربوط به عدالت الهی)
🌷بیّنات | پایگاه مردمی تنظیم و نشر آثار استاد اخلاق تهران
🆔 @bayyenat110
🌹🌹🌹🌹🌹
🌹حضرت امیرالمؤمنین على -عليه السلام- فرمودند:
🌹 السَّخَاءُ وَ الشَّجَاعَةُ غَرَائِزُ شَرِيفَةٌ يَضَعُهَا اللَّهُ سُبْحَانَهُ فِيمَنْ أَحَبَّهُ وَ امْتَحَنَه
🌹سخاوت و #شجاعت خصلت هاى والايى هستند كه خداوند سبحان آن دو را در وجود هر كس كه دوستش داشته و او را آزموده باشد قرار میدهد.
📚تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 375 ، ح 8443
🌹شصت و ششمین سالگرد شهادت بزرگ روحانی مجاهد و مبارز نستوه، حجت الاسلام والمسلمین شهید سید مجتبی نواب صفوی، و یاران وفادارش بر تمامی آزادگان جهان، تبریک و تسلیت باد.
╭━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╮
@bayyenat110
╰━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
📽 #فداییان_اسلام
⚠️اگر شهید نواب زنده بود...
🌹حضرت آیت الله وفسی، استاد اخلاق تهران
╔═.🍃🕊.══♥️═╗
@bayyenat110
╚═♥️══.🍃🕊.═╝