8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تبیین بدون حرکت وعمل ابتر است
در اسلام اصل بر حرکت است.
https://eitaa.com/joinchat/2855273059C334bbc5e78
✍️ سامانه ها و مجموعه های تجربه نگاری و تاریخ شفاهی:
1⃣ سامانه های تجربه نگاری:
🔸 حلقه های میانی
(https://harekatac.ir/)
🔸 تجربه نگار مبلغان
(https://www.tajrobenegar.ir/)
🔸 تجربه نگاری مردمی
(https://www.tajrobenegar.ir/)
🔸 مجموعه های تربیتی
(https://etatt.ir/)
🔸 تشکل های دانشجویی
(https://kalk.ir/)
🔸 فعالیتهای اجتماعی
(https://safirino.ir/)
🔸 قرارگاه پیشرفت و آبادانی
(https://osvatolbelad.ir/)
🔸 جبهه فرهنگی استان فارس
(https://jebheyar.ir/category/media/experience/)
🔸 تاریخ شفاهی بازنشستگان
(https://www.tajrobeyemandegar.ir/)
🔸 اقدامات وزارت ارشاد دولت سیزدهم
(https://www.farhang.gov.ir/fa/tajrobehnegari)
2⃣ مراکز تاریخ شفاهی:
🔸 انتشارات راه یار
(https://raheyarpub.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/)
🔸 تاریخ نامه انقلاب
(https://tarikhname.ri-khomeini.ac.ir/)
🔸 مرکز تجربه نگاری امتداد
(https://eitaa.com/mtedad_org)
🔸 مرکز اسناد انقلاب اسلامی
(https://irdc.ir/)
🔸 موسسه تاریخ شفاهی روایت
(http://ravayat.org/)
🔸 نشریه تخصصی تاریخ شفاهی
(https://www.nlai.ir/ohq)
اینفوگرافیک یک سه v6.pdf
748.3K
با توجه به نیاز میدان و ضرورت آشنایی بیشتر مدعوین در بینات با کلیدواژه های یکِ سه، به همت برادر بزرگوارمون آقای تختی پور،محتوایی تنظیم شد که در حال حاضر در قالب اینوگرافیک آماده استفاده شده:
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻راه برگرداندن حجاب به جامعه زنان ما چگونه است؟
🎙حجةالاسلام قنبریان:
🔸درصد کوچکی کشف حجاب کرده و جمعیت بزرگتری باحجابند و برخی از آنها تذکر هم می دهند اما جمعیت بزرگتری از هردو، وسط ایستاده اند نه با کشف حجاب همراهی می کنند و نه با تذکر شما!
🔸راه، خلق اراده عمومی است؛ کاری که امام(رحمة الله علیه) سال ۵۹ کرد.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ #مهدویت | نقش مردم در حکومت امام زمان(عج)
💻 Farsi.Khamenei.ir
✍ #یادداشت اول | هفت نکته دربارهی تحقق شعار سال ۱۴۰۳
🎤یک. تعیین شعار سال توسط رهبر گرامی انقلاب، سیاستی گفتمانی در فقه حکومتی ماست که باید نظام حکمرانی ملی، جهتگیری اصلی خود را بر این سیاست متمرکز کند؛ افزون بر این، توجه به این شعار باید در زنجیرهای از گفتمانها و شعار سالهای پیشین باشد. درک دقیق و درست سیاستگذاران ملی مطابق با آنچه رهبر گرامی انقلاب و توسعهی معنایی این گفتمان در منظومهی فکری امام خمینی(ره) و معظمله از نکات ضروری و لازم است.
🎤دو. اقتصاد مقاومتی، نظریهی سیاستی نظام اسلامی در مسیر پیشرفت اقتصادی ماست؛ اقتصاد مقاومتی بیش از همه بر مدار تولید ملی، امکان تحقق خواهد داشت و تقویت و رشد زیرساختهای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی تولید، از ضروریات این مهم است؛ بنیادهای نظری جهش تولید بر مدار مردم، باید بر پایه ادبیات نظری دربارهی اقتصاد مقاومتی طرح شود و جغرافیای گستردهی مباحث طرحشده در بیانات رهبر گرامی انقلاب، این مهم را تمهید خواهند کرد.
🎤سه. مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید نیز وابسته به همین رکن اساسی است. «مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند.» (رهبر انقلاب ۰۸/ ۰۶/ ۱۴۰۱)
«مسئلهی اصلی، کلید اصلی، اینجا است: حضور مردم در همهی مسائل، حلکنندهی مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد؛ هنر اصلی انقلاب هم همین بود؛ هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و تودهی منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی، تبدیل کرد به یک مجموعهی پُرانگیزه، علاقهمند، همّتدار، هدفدار، آرمانخواه، و وارد میدان کرد؛ کار بزرگ انقلاب این بود.» (۱۲/ ۰۵/ ۱۴۰۰)
«ما ابزارهای نظامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای اقتصادی را قدرتافزا و قدرتزا میدانیم برای کشور، امّا هیچ کدام به اندازهی حضور مردم نیست؛ حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند میکند.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤چهار. الزام بزرگ در جهش تولید، شناخت مسئلهها و چالشهای تولید در یک نظام تحلیلی منسجم و منظومهای است؛ اهمیت مسئلهها، منطق اولویتها را میسازد و راه برونرفت از تزاحمها را فراهم میکند. شعار و گفتمان «رفع موانع تولید» باید بهمثابه یک پیشفرض سیاستی در کنار الزامات و ضروریات دیگر، مطرح و برجسته باشد. بر این پایه، نقش موانع و عوامل تضعیفکنندهی داخلی در تولید و پیشرفت (مثل فساد، کمکاری و تنبلی، ضعف بهرهوری، ضعف نگاه بلندمدت و راهبردی و…) را بیش از گذشته برجسته نگریست و پیوسته این پرسش را برجسته ساخت که چگونه میتوان نقش و جایگاه مردم در تولید و پیشرفت ملی را برجستهتر کرد؟
🎤پنج. تحلیل نقش موانع خارجی و بهویژه تحریمهای استکبار جهانی، یکی دیگر از جنبههای ضروری در این موضوع است؛ نکتهی کلیدی در تحلیل این وضعیت، توجه به نقش و جایگاه مردم است.
«اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشارهای دشمن را خواهیم داشت؛ یعنی اینها با همدیگر به معنای واقعی کلمه یک نسبت معکوسی دارند. اگر چنانچه ما در کشور افزایش حضور مردم را کم داشته باشیم، از آن طرف افزایش فراوان فشار دشمنان را خواهیم داشت. اگر ما بخواهیم فشارهای دشمنان از قبیل فشارهای اقتصادی مثل تحریم و امثال اینها از بین برود یا کاهش پیدا کند، راهش این است که حضور مردم در کشور افزایش پیدا کند و پشتوانهی مردمی به رخ دشمنان کشیده بشود.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤شش. بازخوانی الگوها و تجربههای موفق اقتصادی در چهل و پنج سال گذشته، الهامبخشی انقلاب اسلامی در ساحت اقتصاد را برجسته خواهد کرد. معانی و آرمانهای بزرگ، همواره به اسوههایی نیازمندند که تحقق آنها را امکانپذیرتر و میسّرتر خواهد کرد.
🎤هفت. در پرتو مطالبهی مؤکد «جهاد تبیین» از سوی رهبر انقلاب، نیازمند نهضت فرهنگی بزرگ و فراگیری هستیم که بتواند در گفتگو و ارتباط با جمهور مردم، بر «اقناعسازی» متمرکز شود؛ فهرست وسیعی از عناوین و موضوعاتی را میتوان برشمرد که نیازمند تقویت وضعیت گفتمانی آنها در سطح عمومی هستیم، از جمله: تقویت روحیهی کار و تولیدگرایی، پرهیز از مصرفگرایی و توجه به سادهزیستی، تقویت توجه به کالاهای داخلی، بهبود اتقان کاری، افشای اهداف دشمن در اعمال تحریمها، قوتها و دستاوردهای نظام اسلامی بهویژه در حوزهی اقتصاد.
🔸یادداشت از سعید اشیری
#شعار_سال
#گفتمان_سازی
#هدایت_راهبردی
✍ #یادداشت دوم| مشارکت، به کدام سو؟
👈پس از نامگذاری سال جدید، مثل روز روشن بود که دوگانه خصوصی-تعاونی، نُقل محافل خواهد شد! اما چند سوال:
📌آیا مشارکت مردم در تولید، منحصرا در یکی از این دو مدل خلاصه میشود؟
📌 آیا این دو مدل، در کشور، نتایج درخوری داشتهاند؟
📌آیا تعاونیها توانستهاند اعتماد مردم را جلب کنند یا به بستری برای فساد و زد و بند، تبدیل شدهاند؟
📌 آیا شرکتهای خصوصی، آن طور که انتظار میرود مشارکت مردم را در اقتصاد جلب میکنند یا صرفا توان آنها را در جهت منافع ثروتمندان و سرمایهداران، به خدمت میگیرند؟
👈بررسی این سوالات و سوالاتی از این دست، نشان خواهد داد که آیا تنها راه افزایش مشارکت مردم در تولید، انتخاب یکی از دو مسیر تعاونی یا خصوصی یا تلفیقی از آن دو است؟ بهعبارتی روشن خواهد شد که آیا اساسا محل بحث در افزایش مشارکت مردم، اینجاست که مدل اداره اقتصاد، خصوصی باشد یا تعاونی یا اینکه میتوان سوالات دیگری از نظرگاههای جدیدتر مطرح نمود:
📌مشارکت مردم در چه بعدی از تولید، میتواند سودمندتر و مقرونبهصرفهتر باشد؟ سرمایهگذاری؟ نیروی کار؟ ابزار تولید یا ...؟
📌آیا میتوان نقش مردم در اقتصاد، خصوصا تولید را بهگونهای تعریف نمود که علاوه بر افزایش انگیزه مشارکت، همگان امکان حضور «عادلانه» در این عرصه را داشته باشند؟
👈نامگذاری سال جدید میتواند این فرصت را برای متفکرین و دلسوزان، فراهم نماید که در ارتباط با چگونگی مشارکت مردم در اقتصاد، عمیقا بیندیشند و از میان نسخههای چپ و راست، معبری به سوی طراحی مدلی مبتنی بر چارچوب فکری انقلاب اسلامی بگشایند.
🔸یادداشت از سجاد ساکنی
#شعار_سال
#گفتمان_سازی
#هدایت_راهبردی
یا ایها الذین آمَنوا آمِنوا 🍃
« خب، ما به یک حرکت عمومی به سمت آن چشمانداز( تمدن نوین اسلامی) نیاز داریم؛ باید یک حرکت عمومی در کشور راه بیفتد؛ البتّه این حرکت وجود دارد منتها بایستی انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت آن چشمانداز محسوس باشد. این حرکت طبعاً با محوریّت جوان متعهّد است؛ جوانهای متعهّد، محور این حرکتند .»
۹۷/۳/۱
❓❗️به حرکت درآوردن این جوانان بعهده چه کسی است ؟؟
❓❗️چه کسانی باید به این جوانها؛ انگیزه و آگاهی بدهند تا بیایند وسط میدان و نقش آفرینی کنند؟؟؟
✅ بله درست است؛ فعال کردن این جوانان متعهد انقلابی، کارِ صاحبان ذهن فعال و زبان گویاست.
یعنی ماااااا ✍
📚 پس سلاح ما در این میدان، اشک و آه و علم است؛
🔺اشک و آه برای مورد عنایت خداوند واقع شدن و اکتساب توفیقِ خدمت به امام زمان (عج)
و
🔺علم بعنوان ابزاری نافذ که میتواند با بخش فطری افراد ارتباط بگیرد و ارزش ها را برای آنها نمایان کند و آنها را به سمت تحقق ارزش ها سوق بدهد👌
🔵 دوره خوانش و مباحثه کتاب ایمان و حرکت یکی از راههای کسب محتوای علمی برای مواجهه با جوان متعهد انقلابی و انگیزه بخشیدن به اوست👌🔵
🟦 یا ایها الذین آمَنوا آمِنوا یعنی ما که میخواهیم جوان متعهد انقلابی به انگیزه بخشی های ما لبیک بگوید و وارد میدان کنشگری شود؛ قبل از او خودمان باید نسبت به ارتقاء فکری و عقلی و ایمانی خود نهایت اهتمام را به کار گرفته باشیم👌🟦
⬅️ و علیکنَّ بالمطالعات و المباحثات 👌✅
💗 و تواصوا بالحق
✏️ رهبر انقلاب: حضور مردم در صحنه؛ این باید ترویج بشود. هر کسی صدایی دارد هر کسی زبان گویایی دارد؛ هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد باید روی این زمینه کار کند. و تواصوا بالحق. این حق است. تواصی به حق وظیفهی همه است. (۱۴۰۲/۱۰/۱۹)
#حرکت_عمومی
#هدایت_راهبردی
#گفتمان_سازی
#نجما
🌱دوستان خود را به گروه نجما(نقش آفرینی جوان متعهد انقلابی)دعوت کنید..
https://eitaa.com/joinchat/2442592371C1612a0eda2
🖇 همونطور که میدونید سامانه تجربت یک سامانه هم افزایی و انتقال تجربه میدان در جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی هست و حضور شما عزیزان و ثبت فعالیتهاتون در این سامانه از ابعاد مختلف حائز اهمیت فراوان است؛
1⃣ بارها این گلایه رو شنیدیم که حضور بچه های حزباللهی در عرصه رسانه ای کمرنگ تر از جبهه مقابله ؛ ⬅️ سامانه تجربت یک میدان بسیار عالی برای دورهمی نیروهای جبهه انقلاب اسلامی فراهم کرده تا با فعالیت ها و ثبت گزارشات و تجربیات حاصله از این فعالیت ها مانور عظیمی در عرصه خبری رسانه ایجاد کنند و با نمایش دادن حضور مستمر و خستگی ناپذیر خود و عملیات های پیشروی به سمت فتح قله ، چشم دشمن رو کور کنند و عامل موثری در امید آفرینی در جبهه حق باشند ✅✌️
2⃣ حضور مستمر نیروهای جبهه انقلاب اسلامی در این سامانه با ثبت فعالیت ها و تجربیاتشون؛ این امکان رو فراهم میکنه تا افراد یکدیگر رو شناسایی کنند و در عرصه فعالیت های میدانی با یکدیگر هم افزایی داشته باشند و یک جبهه قوی و منسجم رو تشکیل بدن👌👌
3⃣ تجربیات ثبت شده ی شما میتونه جرقه ی ایده های ناب دیگر و پیشگیری از وقوع خسارات محتمل برای همرزمان شما در عرصه میدان فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی باشه👌👌
⬅️ پس این میدان رو از حضور موثر خودتون بی بهره نگذارید و همین لحظه برای ورود به سامانه تجربت اقدام بفرمایید😊👇
Tajrobat.net
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بازخوانی بیانات رهبرانقلاب در مورد مقابله با صف آرایی جبهه دشمن
🔘انسان نقطه مقابل را نگاه میکند، یک جبهه ای میبیند. ما در مقابلمان یک جبهۀ فرهنگی- سیاسی غرب وجود دارد که در دل آن جبهه، باز یک جبهه سرمایه داری خطرناک و آدم خوار وجود دارد، باز در کنار این، یک جبهه صهیونیستی، با اهداف مشخص وجود دارد؛ باز در کنار این، یک جبهه با ارتجاع فکری و خوک صفتی در زندگی بشری وجود دارد که اینها همه یک مجموعه ای تشکیل دادند در مقابل ما؛ یک جبهه هستند.
🔘ما اگر بخواهیم در مقابل این جبهه کار کنیم، هم باید تنوع داشته باشیم ، هم ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم باید برنامه داشته باشیم؛ کارمان برنامۀ هدایت شده باشد. و این نمیشود مگر با «تشکیل جبهه». این طرف هم بایستی جبهه تشکیل داد. از افراد و حتی مجموعهها، به تنهایی کار بر نمیآید، باید یک کار وسیع جبهه ای انجام داد.
🔘این کار هم جز با حضور "مردم" امکان ندارد؛ یعنی ابتکارات مردم خیلی از کارها را میکند.
🔰دیدار رهبری با فعالان فرهنگی
🗓 در تاریخ ۱۳۹۲/۲/۲
#حرکت_عمومی_مردم
#گام_دوم_انقلاب
#گفتمانسازی
🌐 www.avand98.ir