eitaa logo
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
3.4هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1.8هزار ویدیو
29 فایل
الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر.. سوالات و پیشنهادات به ادمین زیر: @sadeghm
مشاهده در ایتا
دانلود
514.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جریان غربگرا همه جا سگ دست آموز غرب برای گرفتن پاچه ملت های مستقل است؛ اکنون پس از پیروزی مادورو در انتخابات ونزوئلا، مجسمه هوگو چاوز توسط معترضین به نتایج انتخابات به زیر کشیده شد. غرب در حال تشدید فتنه گری در این کشور به بهانه نتایج انتخابات است و مثل همیشه این جریان غربگرا در ونزوئلا است که برای غرب سربازی می کند!
اپوزیسیون ونزوئلا شکست در انتخابات را نپذیرفت ماچادو(خاتمی) از سران‌ اپوزیسیون ونزوئلا (اصلاح طلبان) در یک کنفرانس مطبوعاتی ضمن عدم‌ پذیرش پیروزی مادورو در انتخابات این کشور گفت: می‌خواهیم به همه ملت ونزوئلا و به تمام جهان بگوییم که ونزوئلا رئیس جمهور جدیدی دارد و این رئیس جمهور ادموندو‌ گونزالس(میرحسین موسوی) است!!! ✨صحنه، بازیگران و حتی ادعاها همه شبیه فتنه سال 88 ایران ماست!
یک ادعا؛ آیا نظر درباره منفی بود!؟ 🔹️ امروز در جلسه‌ای خدمت یکی از نزدیکان بودیم که دو سال هم در زمان دبیری بر شورای عالی امنیت ملی در کنار حاج قاسم با جلیلی در این شورا کار کرده بود. از ایشان درباره نقل قولی که درباره جلیلی از قول حاج قاسم ذکر شده بود پرسیدم. ایشان به این نقل قول را رد کرده و تاکید داشتند رابطه جلیلی و حاج قاسم بسیار نزدیک و دوستانه بود و اساسا در آن دوره به دلیل ضعف وزارت خارجه، نیروی قدس سپاه و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بسیار هماهنگ و همراه بودند و حاج قاسم آقای جلیلی را بسیار دوست داشتند.