هدایت شده از خبرگزاری فارس
جلسه محرمانۀ دولت بایدن با سنای آمریکا دربارۀ ایران
🔹وبگاه «پالتیکو» خبر داده مقامهای ارشد دولت بایدن از جمله «وندی شرمن» قائممقام وزارت خارجه قرار است امروز در جلسۀ محرمانه در کنگره حاضر شده و سناتورها را در جریان آخرین خبرها درباره ایران قرار و به سوالات آنها پاسخ دهند.
🔹 این رسانه آمریکایی نوشته یک دستیار مجلس سنا وابسته به حزب دموکرات گفته در مذاکرات هستهای با ایران پیشرفت حاصل شده است.
@Farsna - Link
هدایت شده از روزنامه جوان
دستورات اژهای در زمینه مقابله با ناهنجاریها
رئیس قوه قضاییه:
🔹دادستان کل کشور و دادستانهای مراکز استانها با استفاده و بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی موجود نسبت به مقابله مجدانه با جریانات سازمانیافته ترویج ناهنجاریهای اجتماعی که وابسته به بیگانگان و ضدانقلاب هستند، اهتمام داشته باشند و بصورت رسمی از دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی و معرفی این جریانات، مطالبهگری کنند.
🔹در مرحله صدور حکم و مجازات عناصر این جریانات نیزباید به مقوله بازدارندگی توجه داشت؛ صرف تذکر و اعمال مجازات سبک برای عوامل این قبیل جریانات، کارساز نیست.
🔹پس از مراحل دادسرا و دادگاه و محاکمه وصدور حکم قانونی و بازدارنده برای عناصرجریانات سازمانیافته ترویج ناهنجاریهای اجتماعی، مرکز رسانه قوه قضاییه باید به شیوه هنرمندانه به تبیین و تشریح ماهیت این قبیل جریانات برای مردم بپردازد.
🌎 @NewsJavan
هدایت شده از مقاومت اسلامی حزب الله لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیوئی از آماده سازی موشک های حزبالله لبنان با نام خیبر به علاوه تصاویری از کاتیوشا های حمل بر خودرو
🔰 موشک هایی با برد بیش از صد و پنجاه کیلومتر و با قابلیت نقطه زنی این موشک ها به هیچ جنبنده ای فرصت فرار به پناهگاه را نمی دهد و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.
➕ منابعی هم ادعا کرده اند که این موشک های حزبالله مانند موشک برکات حزبالله مواد ترمو باریک دارد که قدرت تخریب را نسبت به TNT به شدت بالا می برد.
@HEZBOLLAH
هدایت شده از مقاومت اسلامی حزب الله لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خطاب به دشمن صهیونیستی؛ آیا عماد مغنیه مرد سایه را فراموش کردید همان کسی که با یک بمب گذاری ۳۵۰ نفر از شما را به درک واصل کرد همان کسی که در آرژانتین مراکز یهودی را منفجر کرد همان کسی که عملیات انصاریه را طراحی کرد شما با شنیدن نام عماد به خود می لرزیدید و هنوز هم می لرزید.
🔹امروز شاگرد عماد مغنیه (طلال حمیه) به جان شما افتاده و قسم خورده است تا نتانیاهو و ترامپ را به درک واصل نکند آرام و قرار نخواهد داشت.
🔹طلال حمیه مسئول یگان ۹۱۰ حزب الله لبنان است این یگان واحد برون مرزی حزبالله لبنان است و در بیش از ۱۲۰ کشور دنیا فعالیت امنیتی انجام می دهد.
@HEZBOLLAH
هدایت شده از مقاومت اسلامی حزب الله لبنان
گوشه ای از قدرت یگان ۹۱۰ حزبالله لبنان
🛑 لبنان کشوری است با جمعیت ۴ میلیون نفر ولی در اصل لبنان ۲۰ میلیون جمعیت دارد اما چرا حدود ۱۶ میلیون لبنانی در خارج از لبنان زندگی می کنند و حدود ۶۰درصد از این ۱۶ میلیون نفر تاجران بسیار ثروتمند هستند و در جای جای جهان شرکت های تجارتی دارند این تجار از آفریقا تا آمریکا جنوبی تا اروپا و کشورهای آسیایی نفوذ بسیار بالایی را دار می باشد بسیاری از این تجار را شیعیان ثروتمند تشکیل می دهند که طرفدار سرسخت حزبالله لبنان هستند و بیشتر هزینه ای حزبالله را این تجار به طور مخفیانه تامین می کنند حزبالله توانسته از ظرفیت عظیم ۱۶ میلیون لبنانی که در خارج از کشور تجارت می کنند به نحو احسن استفاده کند از نفوذ در دولت ها تا تجارت های مختلف و دور زدن تحریم ها به نفع ایران البته هر از چندی بسیار محدود این تجار توسط سرویس های امنیتی دستگیر می شوند که تعدادشان بسیار اندک است چرا که صهیونیست ها هر چقدر قدرت داشته باشند نمی توانند این حجم از تجار و شرکت ها را رصد و تحت فشار قرار دهند این فقط گوشه ای از قدرت شیعیان و نفوذ آن ها در جای جای دنیا هست.
@HEZBOLLAH
هدایت شده از مقاومت اسلامی حزب الله لبنان
کافی است نام طلال حمیه را در کانال یا گوگل سرچ کنید
@HEZBOLLAH
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻ناشران منتظر خبرهای خوش در زمینه تأمین کاغذ باشند
رئیس جمهور در نمایشگاه کتاب تهران:
🔹با توجه به امکانات کشور و تدابیری که اندیشیده شده، ناشران به زودی خبرهای خوشی در این خصوص خواهند شنید.
🔹همانطور که نسبت به تغذیه و سلامت جسمی کودکان و نوجوانان حساس هستیم، باید نسبت به سلامت فکری و اندیشه آنها نیز با حساسیت ویژه برنامهریزی کنیم.
🔹کیفیت چاپ و نشر آثار هم به اندازه محتوا مهم است تا کتابها برای کودکان و نوجوانان جاذبه داشته باشد.
✅ @Rajanews
هدایت شده از حامیان سردار قاآنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هجوم تروریستهای صهیونیست به جنین
☫ کانال #سردار_قاآنی 👇🏻
@sardarghaani
هدایت شده از حامیان سردار قاآنی
🔴 اسماعیل رضوان رهبر حماس: ما به اشغالگران از هر گونه آسیبی به مسجد الاقصی هشدار می دهیم و مقاومت نسبت به ادامه تجاوزات به مسجدالاقصی بیکار نخواهد ماند.
☫ کانال #سردار_قاآنی 👇🏻
@sardarghaani
هدایت شده از حامیان سردار قاآنی
🔴 تظاهرات در آرژانتین در حمایت از فلسطین
🔹در هفتاد و پنجمین سالگرد نکبت (اشغال فلسطین) تظاهراتی مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در بوینس آیرس پایتخت آرژانتین برای محکوم کردن جنایات این رژیم علیه ملت فلسطین، برگزار شد.
☫ کانال #سردار_قاآنی 👇🏻
@sardarghaani