📋لیست قیمت #خرده_فروشی انواع ماهی و میگو در روز سه شنبه ۳ اسفند ماه تا اطلاع ثانوی در واحدهای صنفی شهرستان اصفهان
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
بازرسی اصناف استان اصفهان
✅دبیر ستاد تسهیل کشور:۲۰۰ مورد موانع تولید در کشور شناسایی شده است
🔹دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: ۲۰۰ مورد مشکلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور شناسایی و اقدامات مؤثر در حل آنها شروع شده است.
🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران صدیف بیگزاده در گفتو گو با بازار، اظهار کرد: با تشکیل منظم جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانها، کلیه مصوبات ستاد استانی لازمالاجراست و هیچ دستگاه اجرایی نمی تواند مانعی در این مسیر به وجود آورد.
🔹وی با بیان اینکه ستاد تسهیل کشور نیز از مصوبات استانی حمایت می کند، تصریح کرد: اگر مصوبهای در سطح ملی قابل پیگیری باشد ما از طریق وزارتخانهها و بانکهای عامل موضوعات را پیگیری کرده و سعی و تلاشمان بر این خواهد بود تا مشکلات از سر راه تولید و کارآفرینان برداشته شود.
🔹دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: در استان اردبیل نیز با محوریت استاندار اردبیل به صورت هفتگی جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع برگزار می شود که عمده سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان از برگزاری و پیگیری منظم مصوبات رضایت داشتند و ما نیز در سطح کشور حامی چنین مصوبات و طرحهای راهگشا در مسیر تولید هستیم.
🔹بیگزاده افزود: در سطح کشور ۱۲ هزار واحد تولیدی راکد و نیمه فعال وجود دارد که تلاش بر بازگرداندن آنها به چرخه تولید است که به تناسب آن ظرفیتهای اشتغال جدید نیز برای گروههای مختلف فارغالتحصیل دانشگاهی و بیکاران در حوزههای مختلف فراهم می آید.
🔹وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در استان اردبیل ۲۴۲ واحد غیرفعال و راکد است که ۱۳۲ واحد در شهرکهای صنعتی واقع شده و ۱۱۰ واحد نیز خارج از شهرکهای صنعتی است که ما سعی می کنیم مشکلات و موانع آنها را به نحوه مناسب برطرف کنیم.
🔹دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور عمده مشکل صاحبان تولید را عدم پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت، فرسودگی ماشینآلات، مباحث حقوقی و تأمین نشدن مواد اولیه در این واحدها اعلام کرد و ادامه داد: در احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تلاشی جدی و مستمر انجام می دهیم.
🔹وی اضافه کرد: در گام دوم تلاش بر این است تا واحدهایی که زیر ۷۰ درصد فعالیت تولیدی دارند مورد حمایت قرار گرفته و ظرفیت تولید خود را افزایش دهند که در این زمینه در استانهای مختلف کلینیکهای عارضهیابی و رفع مشکلات راهاندازی شده است.
🔹بیگزاده بیان کرد: اگر واحدهای تولیدی در بازاریابی و فروش محصول مشکلی داشته باشند ما تلاش می کنیم تا با مهیا کردن بستر صادرات و عرضه محصولات این موانع را تا حد زیادی رفع کنیم.
🔹وی در مورد طرحهای با پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصد نیز اظهار کرد: اولویت دولت در تأمین منابع تکمیل این واحدهای نیمهتمام است که انتظار می رود ستاد تسهیل نیز به تکمیل و راهاندازی این واحدها کمک کنند.
🔹دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور تصریح کرد: بانکهای عامل قرار شده منابع سرمایه در گردش را تا آخر سال برای واحدهای تولیدی و صنعتی پرداخت کنند و در استانها نیز به تناسب ساختار بومی، منطقهای و آمایش صنعتی سرمایهگذاران در حوزههای مختلف مورد حمایت جدی قرار گیرند.
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان : #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
📋لیست قیمت #خرده_فروشی انواع میوه، صیفی و سبزی در روز چهارشنبه 4 اسفند ماه تا اطلاع ثانوی در واحدهای صنفی شهرستان اصفهان
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
📋لیست قیمت #خرده_فروشی انواع ماهی و میگو در روز چهارشنبه 4اسفند ماه تا اطلاع ثانوی در واحدهای صنفی شهرستان اصفهان
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
پنجم اسفندماه سالروز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس گرامی باد.
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان : #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
📋لیست قیمت #خرده_فروشی انواع میوه، صیفی و سبزی در روز پنجشنبه 5 اسفند ماه تا اطلاع ثانوی در واحدهای صنفی شهرستان اصفهان
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
📋لیست قیمت #خرده_فروشی انواع ماهی و میگو در روز پنجشنبه 5 اسفند ماه تا اطلاع ثانوی در واحدهای صنفی شهرستان اصفهان
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf
✅امید فعالان صنفی به رونق بیشتر در بازار با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده
🔹طرح درج قیمت تولیدکننده برای کنترل و رصد قیمت کالاها از فروشگاهها به مصرفکننده نهایی (خریدار) اجرایی شده که فعالان صنفی آن را سبب کاهش قیمتها و رونق بازار میدانند.
🔹به گزارش اتاق اصناف ایران به نقل از ایرنا، بیشک بررسی زیر و بم طرحها و در نظر گرفتن آنها از جنبههای مختلف و نقاط ضعف و قوت، میتواند به بهبود عملکرد طرحها و کارکرد دولت بیانجامد.
🔹اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاها از سوی دولت از اواخر آذر ماه به اجرا گذاشته شده است تا راه حلی برای شفافسازی قیمتها و روزآمدسازی شیوه نظارت بر بازار باشد.
🔹بر اساس این طرح قیمت کالاهای مورد استفاده مردم بر اساس هزینه تولیدکننده بر محصول درج میشود و بعد از محاسبه هزینه حمل و نقل، واسطه و توزیع، طبق فاکتور خرید به مردم عرضه شود.
🔹برخی منتقدان طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی اجناس و کالاها، گرچه از اصل طرح دفاع کرده و آن را در راستای خیرخواهی دولت و کنترل سود عمدهفروشی و خردهفروشی میدانند، اما ایراداتی هم به آن وارد دانسته و مراقبتهایی نیز در ادامه مسیر اجرایی شدن طرح نیاز میدانند.
🔹در این زمینه، دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان کشور گفت: نفس کار درست است و نیت سیاستگزار از این طرح خیر بوده است، اما در عین حال شتابزدگی در اجرای آن دیده میشود و از نظر همه کارشناسان در آن استفاده نشده است.
🔹«آرش محبینژاد» بیانداشت: این طرح با هدف کنترل قیمت «تولید تا فروش» ارائه شده و در حقیقت میخواهد سود عمدهفروشی یا خردهفروشی بیش از آنچه مد نظر است، نشود.
🔹وی به ذکر چند نکته در این طرح پرداخت و یادآور شد: زمانی که کیش و قشم در زمره مناطق آزاد درآمدند، افراد زیادی به این مناطق سفر و اجناس مختلف با خود به اشکال متفاوت میآوردند و به نوعی بیزینس و کاسبی تبدیل شده بود که از اختلاف قیمتها سود میبردند.
🔹این مقام صنفی افزود: اکنون نیز همین خطر احساس میشود و شاید برخی بخواهند با استفاده از تفاوت قیمتی که در استانهای مختلف ایجاد میشود، به خرید درب کارخانجات بپردازند تا از سود اختلاف مسافت بهرهمند شوند.
🔹وی ادامهداد: این طرح همچنین از قدرت مانور تولیدکنندگان به عنوان سیاستگذاران اصلی فروش محصولاتشان میکاهد، بهطور مثال مشوقهایی برای توزیعکنندگان در فروش بالاتر از میزان مشخصی در نظر میگیرند، اما اکنون و با اجرای طرح قیمت تولیدکننده، شاید توزیعکنندگان اعلام کنند توزیع با یک سود مشخص برایشان بهصرفه نیست.
🔹محبینژاد گفت: در این حال، تولیدکننده احتمالا برای اینکه بازار محصول خود را از دست ندهد، بهناچار فاکتور فروش را برای توزیعکننده بالاتر درج خواهد کرد.
🔹وی اظهار داشت: توزیعکننده وقتی برایش صرفهای نداشته باشد، خیلی راحت درب مغازهاش را خواهد بست، اما تولیدکننده که با مشکلات زیاد از جمله بازپرداخت تسهیلات، پرداخت دستمزد کارگران و غیره مواجه است، مجبور به تمکین به خواستههای توزیعکننده است.
🔹دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان کشور تصریحکرد: وقتی قیمتها کاهش یابد، باید همزمان کنترل بر کیفیت تولیدات و اجرای استانداردها وجود داشته باشد و مراقب بود تا کیفیت قربانی نشود.
🔹محبینژاد بیانداشت: پیش از اجرای این طرح میشد با انجام اصلاحاتی یا تنظیم قراردادهایی بین تولیدکنندگان و توزیعکنندگان، موارد مدنظر تولیدکنندگان را نیز رعایت کرد تا مبالغ بالاتری نصیبشان شود.
🔸امید به رونق بیشتر در بازار با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده :
🔹«داود سعادتی نژاد»، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن ، فیلتر، پنچرگیران و فیلترسازان تهران در این زمینه گفت: این طرح بسیار سازنده است و بهویژه در زمینه روغن و فیلتر خودروها اثرگذار خواهد بود.
🔹وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده، رونق بیشتری در بازار شاهد باشیم.
🔹سعادتینژاد همچنین از اجرای طرح سامانه جامع تجارت استقبال کرد و آن را گام دیگر دولت در جهت شفافسازی برشمرد.
🔸با اصناف و اتحادیهها مشورت شد :
🔹در همین پیوند، «سید مهدی کاظمی» عضو هیات مدیره و سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده، افزود: این طرح از حدود دو ماه قبل از سازمان صمت استان به ما ابلاغ شد و چند جلسه نیز در این زمینه برگزار کردیم.
🇮🇷 روابط عمومی بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان
پیام رسان #تلگرام، #ایتا و #سروش👇
@bazresiasnafisf