سود سهام شرکت های بورسی از طریق سامانه سجام واریز نمی شود؟!
رسوب داراییهای سهامداران در بانکها / فقط ۱۵ درصد شرکتها از طريق سجام سود مجامع را به سهامداران پرداخت کردند!
حسين فهيمي، مدير عامل شرکت سپرد گذاري مرکزي:
▫️وقتي شرکتهاي سهامي عام در پرداخت سود متعهد نيستند و قانون هم چيزي براي گفتن ندارد
▫️ الزام حقوقي و قانوني براي رفع اين مشکل وجود ندارد!
▫️سودي که شرکت هاي سهامي به دليل نبود قانون الزام آور به جيب ميزنند!
▫️ بدون در نظر گرفتن الزامهاي قانوني ، لازمه اينست که همه سهامداران بايد در سامانه سجام ثبت نام کنند
#بورس #بازار #سرمایه #سهام #پول #شرکت
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @bboors
🔰 ریختوپاش عجیب دولت روحانی؛ افزایش ۹ برابری هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری
🔹 دولت حسن روحانی با ریختوپاش در نهاد ریاست جمهوری سبب افزایش ۹ برابری هزینههای جاری آن نسبت به سال ۱۳۹۲ شد. در بودجه سال ۱۳۹۲ که دولت دهم تدوین کرده بود، هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری حدود ۵۰میلیارد تومان تعیین شد اما در دولت روحانی با ریختوپاشهای گسترده، هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری سال به سال بیشتر شد به طوری که برای امسال ۴۶۹ میلیارد تومان هزینه جاری برای نهاد ریاست جمهوری تصویب شده است که بیش از ۹ برابر آخرین مصوبه دولت دهم برای هزینههای جاری نهاد ریاست جمهوری است.
🔹 به نظر میرسد ادعای روحانی درباره کسری بودجه و کاهش درآمدها، فقط برای مردم است.
🔹 به دولت جدید پیشنهاد میشود در اولین روزهای کاری خود، حقوق دریافتی مقامات نهاد ریاست جمهوری در دولت روحانی را منتشر کرده تا مشخص شود هزینههای چند صد میلیارد تومانی نهاد ریاست جمهوری به جیب چه کسانی رفته است؟
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
گردو (https://gerdoo.me) یک فراجستجوگر ایرانی هست که به تازگی شروع به کار کرده. در فاز اول نتایج خودش رو از گوگل میگیره و به کاربر نشون میده ولی به تدریج امکانات بیشتری بهش اضافه میشه و از گوگل مستقل میشه.
دریافت نسخه اندروید از بازار
https://cafebazaar.ir/app/me.gerdoo.browser
دریافت نسخه اندرود از مایکت
https://myket.ir/app/me.gerdoo.browser
اگه در رابطه با گردو بازخوردی داشتید لطفا از طریق @gerdoodotme در سروش به ما پیام بدید.
نگاهی به عملکرد ماهانه زر ماکارون غزر در خرداد ماه ۲۸۰میلیارد تومان درآمد کسب کرد
غزر در خرداد ماه رکورد فروش ماهانه خود را به مبلغ ۲۸۰میلیارد تومان به ثبت رساند. فروش این ماه ۴۶درصد بیشتر از اردیبهشت ماه و ۷۲درصد بیشتر از دوره مشابه شرکت در سال گذشته است.
#جم
🟣 پتروشيمي جم يكي از بزرگترين صادركنندگان محصولات پليمري ايران است. عمده محصولات تولیدی جم شامل اتیلن و محصولات پليمري سبك خطي و سنگين ميباشد. خوراک دریافتی این شرکت به صورت ترکیب مایع و گاز است که خوراک مایع عمدتا از پتروشیمی نوری و خوراک گازی اتان از پارس جنوبی و پتروشیمی پارس تامین میشود. همچنین شرکت در نظر دارد کوره جدید گازی اضافه کند و ظرفیت کورههای موجود را نیز افزایش دهد. بدیهی است هرچقدر خوراک گازی دریافتی شرکت بیشتر باشد حاشیه سود محصولات تولید شده نیز بیشتر خواهد شد.
🟣 هیئتمدیره این شرکت پیشبینی میکنند طرح توسعه ABS این شرکت در سال ۱۴۰۱ و طرح RUBBER در سال ۱۴۰۲ و طرح PDH در سال ۱۴۰۳ تکمیل شوند. لازم به ذکر است در تحلیل فوق اثر طرح های مذکور درنظر گرفته نشده است.
🟣 در خصوص مطالبات شرکت از پتروشیمی مهر نیز شرکت حدود ۸۷۰ میلیوندلار از پتروشیمی مهر طلب دارد که ۲،۰۰۰ میلیارد تومان به صورت ریالی در طی سالهای گذشته دریافت شده است و هنوز نحوه تسعیر و تسویه آن مشخص نیست.
فوری #شستا افزایش سرمایه را ثبت کرد
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-99A-212 مورخ 1399/11/20 بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1399/12/26 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 80,000,000 میلیون ریال بهمبلغ 142,000,000 میلیون ریال ( از محل اندوخته مبلغ 62000000 میلیون ریال ، ) در تاریخ 1400/04/13 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
#غکورش
در مجمع عمومی «غکوروش» پرداخت 330 تومان سود نقدی به ازای هر سهم تصویب شد.
هدایت شده از اخبار مهم روز
جلوگیری از ساخت نیروگاه، به بهانه مافیای نیروگاه!
🖋 جبرائیلی
جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه ۱۳۹۶ یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از ۷۸۷۹ مگاوات در سال ۹۲ به ۲۷۲۳ مگاوات در سال ۹۹ رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود...
@mdaynews