eitaa logo
بورس بازار
102 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
360 ویدیو
38 فایل
شناسه مدیر کانال @taharo
مشاهده در ایتا
دانلود
❎ مدتی پیش نوشتیم، باید دخالت ناظر و عامل انسانی در بورس و این همه دخالت های سلیقه ای برداشته یا حداقل ضابطه مند شود. 🔴 امروز شاهکار دیگری در بازگشایی ها رو دیدیم. نماد تفارس بعد از مدتها قرار بود قابل معامله شود. 🔴 در مچینگ اول ناظر به قیمت بالای 400 تومان رضایت نداد و در مچینگ که کمتر از یکی دو دقیقه طول کشید، معاملات را بست، تجزیه و تحلیل کرد و رای هم صادر کرد که معاملات باطل است! 🔴 جالب اینکه ناطر بورس به سرعت تصمیم گرفت، در ساعت 12و28 دقیقه! مچینگ دوم را انجام دهد. یعنی ناظر اینگونه برداشت کرد که می‌شود در دقیقه مچینگ را انجام داد. 🔴در بازگشایی دوم، در ساعت 12:28 دقیقه سفارش گیری انجام شد و در کمتر از 10 ثانیه، ناطر متوجه شد که قیمت و نحوه ی سفارش گذاری اوکی هست. سهم بسته شد و رفت..... 🔴 اما سیرک تفارس اینجا به اتمام نرسید، با وجود اطلاعیه ی متعدد که حداکثر حجم ارسالی هر کد را 5000 سهم اعلام کرد با نگاهی به تابلوی معاملات می‌شود متوجه شد که 556 نفر حقیقی توانسته اند 30 میلیون و هشتصد هزار سهم خرید کنند که میانگین هر خرید حدودا 55 هزار سهم می شود! عجبا.. 🔴 اما شگفتی ها همچنان ادامه دارد، در طرف خرید حقوقی ها هم 21 یک حقوقی پاک دست و عادی! توانسته اند 1.5 میلیون سهم بخرند از قرار هر کد حقوقی 71 هزار سهم.... 🔴 اینکه در ده ثانیه مچینگ انجام شود و کدهای خاص و خواص بتوانند محدودیت حجم را دور بزنند، مصداق بارز فساد، رانت و نابرابری است. حال از سازمان بورس باید شکایت به که ببریم؟!!!
هدایت شده از اخبار مهم روز
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایشون پروفسور مالون هستند متخصص ژنتیک بالینی مخترع تکنولوژی واکسن های فایزر و مدرنا یعنی mrna همونطور که میبینید از اونجایی که ایشون سخنانش در راستای اجرای سیاستهای صهیونیستی هست به شدت سخنانش رو در تمام رسانه‌ها دارن منتشر میکنند. شبکه خبر صدا و سیمای خودمون رو نگاه کنید که صبح تا شب دارن سخنان ایشون رو پوشش میدن؟ واقعا چرا متوجه نمیشید اینهمه تمرکز رسانه روی ایشون نشون میده عامل موساد هست؟
هدایت شده از اخبار مهم روز
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️رویدادهایی که نشان دهنده این هستند که همه گیری مصنوعی بعدی آبله می باشد.
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی ماسک مخصوص پیش‌گیری از ابتلا به آبله‌ی میمون.
💢‏"زاهدیان" مدیرعامل پارس خودرو _سومین خودروساز بزرگ کشور_ دیشب بازداشت شد.
هدایت شده از طنز فرهنگی
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این هم‌ متمدن ترین مردم اروپا وقتی از بازی لیگ اروپا برمیگردند به خیابان 🔹️قدرت رسانه یعنی اینکه در قلب اروپا بین طرفداران اینتراخت فرانکفورت آلمان و هواداران گلاسکو رنجرز اسکاتلند در لیگ اروپا ، اینجور درگیری بشود و کمتر کسی در ایران با خبر شود و این مظاهر وحشی گری پوچ را مشاهده کند . اما یک خبر جعلی را از قاب bbc و من‌وتو voa و ایران اینترنشنال سعودی را در ایران‌ هراسی و یا خود تحقیری ایرانیان جوری منتشر می کنند که بسیاری از مردم باور کنند.
❓میزان سود تسعیر ارز در نمادهای بانکی به چه‌‌میزان است؟ ⚠️ آخرین افشای اطلاعات "وضعیت باز ارزی" مبنای محاسبات تحلیل فوق بوده است! ➖➖➖➖➖ فیندو؛ صادق، خیرخواه، بیطرف
هدایت شده از اخبار مهم روز
شطرنج یه جورایی و یه جاهایی عین زندگیه. اولش فک میکنی همه چی تحت کنترل خودته، صفحه برابر با حریف و هزاران فرصت برای بُردن و تاختن. میای و میای و میای میرسی به یه جایی که شاه مونده و ۵ تا سرباز. حرکت اجباری می دونین چیه؟ اخر بازی که خودت موندی و ۵ تا سرباز هر حرکتی کنی یکی از سربازات میمیره، حرکتت به ضررته، تو حرکت می کنی حریف می زنه و تهش می بازی. اونجاست که یاد اول بازی می افتی، چه حرکتها که نکردی، چه گشایش ها که میشد بکنی و نکردی، چه اشتباه ها کردی که تهش رسیدی به حرکت اجباری. حرکتی که می دونی به ضررته ولی چاره نداری و باید بکنی. این تو همه زندگی هست، تو حکومت هست تو سیاست هست، تو اقتصاد هست. تا دلتون بخواد دوربرمون پر از این حرکت هاست. مثلا میرسی یه جایی که مجبوری پول نزول کنی، بند بند وجودت می دونن غلطه ولی حرکت اجباریه، راهی نیست مجبوری، مجبور به حرکتی هستی که تهش میبازی. تو جنگی، می دونی هر حرکتی یعنی باخت ولی مجبوری، اونجاست که یادت میاد که چه وزیرها و فیل ها و اسب ها بود که فدایی دادی، مهره رو درست نچیدی، الکی فدا کردی تا تو ماندی با ۴ تا سرباز که هیچ حرکت بلد نیستن. مجبوری حرکت کنی و ببازی. شرایط امروزمون خیلی شبیه اون آخرای بازی شطرنج شده با حرکت های اجباری. محیط زیست رو نابود کردیم الان چاره نداریم جز تعطیلی. برق و گاز و انرژی رو درست مدیریت نکردیم، درست توسعه ندادیم، درست مصرف نکردیم، الان مجبوریم تابستون برق قطع کنیم، زمستان گاز. اقتصاد رو درست مدیریت نکردیم الان مجبوریم هر روز یه حرکت اجباری بکنیم، پلیس بزاریم برا نان، برا سیب زمینی، برا ماست. برا هر موضوع کم هزینه ای چنان وقیحانه دروغ گفتیم که سرمایه اجتماعی مون رسید به صفر. تو کنترل جمعیت، آموزش و تو همه چی... موقعیت غمگینیه این حرکت اجباری یا زوگزوانگ.
هدایت شده از اخبار مهم روز
29.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند تست های نازال و اهداف شوم آنها بخش اول هدف واقعی سواب های تست بینی چیست و چطور به 5G و نظم نوین جهانی مرتبط می شوند؟
هدایت شده از اخبار مهم روز
29.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند تست های نازال و اهداف شوم آنها بخش دوم هدف واقعی سواب های تست بینی چیست و چطور به 5G و نظم نوین جهانی مرتبط می شوند؟
هدایت شده از طنز فرهنگی
استوری پسر ترامپ درباره آبله میمونی حرف "K" در MonkeyPox خوانده نمی شود.😁😁