eitaa logo
به عشق مهدی فاطمه (عج)
1.2هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
72 فایل
تا میتوانید برای امام زمان کار کنید که فقط همین باقی است💚 🔸️ارتباط با ادمین : @Yamahdi_fatemeh313 تبادل و تبلیغات نداریم❌ 🔹گروه : https://eitaa.com/joinchat/45809769C5f803bf4e4 اللّهُم عَجّل لوَلـیّکَ اَلفـ♡ـرج💚
مشاهده در ایتا
دانلود
کمتر از مقام امام حسین(ع) را از خداوند نمی‌خواهیم. این بسیار مهم است. اقتضای بخش انسانی و فوق عقلانی انسان این است که به کمتر از آن مقام راضی نمی‌شود و نرسیدن به چنین مقامی مایه حسرت و خسران او می‌شود.
بنابراین، وقتی راجع به جایگاه معصوم سخن می‌گوییم در واقع سخن از جایگاه خودمان است. به ویژه سخن از حضرت زهرا که در حقیقت بحث از مباحث انسان شناسی است که با شناخت این بانو، قیمت‌مان را بهتر می‌شناسیم و این که چه جایگاهی داریم و نباید خود را کمتر از او بفروشیم.
درک این مطلب، موجب دور شدن از غصه‌های دنیایی، حقارت و خودکم بینی در مسائل دنیایی است. اگر این مقام را درک کنیم، بر کمبودهای دنیائی گریه نمی‌کنیم و برعکس، شادی، امید، آرامش و آینده روشنی داریم. اما حواسمان باشد مشغول کمالات دنیایی نشویم تا این نعمت عظیم آخرتی را از دست ندهیم. پس وقتی سخن از حضرت زهرا به میان می‌آید، یعنی ایشان ما را به آن مقام دعوت می‌کند.
مقام آفرینش حضرت زهرا (س) اهل‌بیت(ع) از جمله حضرت زهرا از شخصیت‌های نورانی و از اولین مخلوقات خداوند هستند. چنانکه امام رضا (ع) فرمودند: «إِنَّ أَوَّلَ ما خَلَقَ اللَّهُ عزوجل ارواحنا، نخستین چیزی که خدای متعال خلق فرمود، ارواح ما است.» منظور از ارواح ما همان روحی است که خداوند تبارک و تعالی فرمود: «وَ نَفَخْتُ فیهِ مِنْ رُوحی، از روح خود در آن دمیدم». این روح، همان روح محمد و آل محمد (ص) است که در انسان دمیده شده است.
فاطمه، حوریه انسان نماست هر موجودی که قبل از تو آفریده می­‌شود، سعه وجودی‌اش، بالاتر است. چون از جنس عرش است. یعنی شدت و سعه وجودی‌شان از کرسی بالاتر است.
رسول الله (ص) در باب خلقت حضرت زهرا (س) می‌فرمایند : نور فاطمه سلام الله علیها پیش از خلقت زمین و آسمان آفریده شده است. بعضی از حاضران پرسیدند: مگر او بشر نیست؟ حضرت فرمودند: فاطمه (س) حوریه‌ای بشرگونه است. حاضران سؤال کردند: چگونه؟ حضرت فرمودند: خداوند -عزّ و جلّ- پیش از آن‌که آدم را بیافریند، او را از نور خود آفرید، آن هنگام که ارواح بودند. 
سؤال کردند: فاطمه در آن هنگام کجا بود؟ فرمودند: در حُقّه و جایگاهی در زیر ساقة عرش و در جواب این‌که سؤال کردند: غذای او چه بود؟ فرمودند: غذای او «تسبیح» و «تقدیس» و «تهلیل، یعنی لااله‌الاالله» و «حمد و ثنای الهی» بود.»
فاطمه یک حوراء انسان نماست و غذای ایشان در عرش الهی تسبیح و تقدیس و تحمید خداوند بوده. پس انسانیت هر آدمی تسبیح، تحمید و تقدیس و ذکر الهی است. این روایت حکایت از بخش انسانی دارد و کسی به حضرت زهرا شبیه‌­تر است که در وجودش غذاهای معنوی بخورد و بتواند با این غذا ارتباط بگیرد.
گاهی ما ۵۰ یا ۶۰ سال عبادت می‌کنیم و نماز می‌­خوانیم ولی نمی­‌توانیم درک درستی از تسبیح و حمد خداوند داشته باشیم.​ الله تبارک و تعالی اولین ظهورش نور محمد و آل محمد (ص) است که کامل­ترین ظهور و عالی­ترین نمونه اوست که در قرآن به مثل اعلی تعبیر شده است.
خلق حضرت زهرا (س) قبل از خلقت آسمان و زمین است امام صادق (ع) در توصیف مقام حضرت زهرا (س) فرمودند که نور فاطمه (س) قبل از خلقت آسمان و زمین بوده است و عالم فرشته ها بعد از این مرحله خلق شده است.
پس ما هم می توانیم به مقامی بالاتر از فرشتگان برسیم و جایگاه و جنس ما از فرشتگان بالاتر است و فرشتگان خدمتگزار حضرت زهرا (س) بوده اند. پس این امکان برای ما نیز وجود دارد که از طریق مادرمان حضرت زهرا (س) به آن مقام برسیم.
خدایا به اون غربت و تنهائی حضرت زهرا سلام الله علیها مهدی فاطمه مارا برسان🤲
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ والسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استورے📲 چطور جزء ۳۱۳ نفر باشیم⁉️ 👤سخنران: استاد رائفی پور «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
۱۱ 💠فرصتی برای یاری رسانی 💢در بررسی آيات رجعت به آيه 51 سوره غافر می رسيم: 📖«إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ»؛ ما پيامبران و مؤمنين را در دنيا يارى خواهيم نمود و در قيامت نيز آنان را يارى می‌نماييم. 💢 مرحوم قمى در «التفسير» از امام صادق علیه السلام اينگونه نقل نموده كه امام فرمودند: «به خدا سوگند، مقصود از يارى كردن خدا در اين دنيا، است. مگر نمی دانى بيشتر پيامبران خدا را، كسى يارى نكرد تا كشته شدند و نيز ائمه‌ی بعد از آنان را، كسى يارى نكرد تا كشته شدند؟!» 📚 بحارالانوار ج53 ص48 «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چهار ویژگی یاران 🎙سخنران : حجت الاسلام علیرضا پناهیان «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
العجل‌مولای‌غریبم تعجیل در فرج مولایمان صلوات شبتون‌مهدوی🌙 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ما را ... برای عشق شمـ❤️ـا ... آفریده اند سلام‌حضرت دلبـ❤️ـر ... ✨اللّهمَ‌عَجِلْ‌لِوَلِیِڪ‌الفَـ♡ــࢪَج✨ 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
🔺سوال سلام . امکان داره در مورد سر المستودع ( که در صلوات حضرت زهرا امده ) توضیح بدهید ؟
به عشق مهدی فاطمه (عج)
🔺سوال سلام . امکان داره در مورد سر المستودع ( که در صلوات حضرت زهرا امده ) توضیح بدهید ؟
پاسخ : سرّ در عالم هیچ شیئی در عالم وجود ندارد مگر آن که دارای ظاهری و باطنی باشد ظاهرش همان است که برای همه انسان‌ها قابل درک است و باطنش آن چیزی است که جز دارندگان عقل‌های فروزان، که به ظاهر امور بسنده نکرده و از آن به عنوان راهی برای رسیدن به باطن و حقیقت استفاده می‌کنند، از عهده درک آن برنمی‌آیند. ( اینجا مثال ائمه را می زنیم) ایشان همانانی هستند که قرآن کریم از ایشان از عنوان اهل تفکر، تدبر، تعقل و صاحبان خرد نام برده است. معنای رایج «سرّ» عبارت از چیزی است که پیچیده و در نتیجه پوشیده باشد. چنین چیزی وجود [خارجی] ندارد، زیرا تمام آن‌چه در عالم طبیعت است، ظاهر می‌باشد یا حداکثر آن که غالب انسان‌ها به دنبال آن نیستند؛ مانند معادنی که بیش از میلیون‌ها سال در درون زمین مخفی بود و مردم به آن توجهی نداشتند
به عشق مهدی فاطمه (عج)
پاسخ : سرّ در عالم هیچ شیئی در عالم وجود ندارد مگر آن که دارای ظاهری و باطنی باشد ظاهرش همان ا
اما همین که متوجه آن شدند و درباره‌اش به جست‌وجو و کاوش پرداختند به آن دست یافتند. این وصف درباره سایر امور علمی و فکری نیز وجود دارد و تنها تفاوت در رسیدن یا نرسیدن افراد [به حقیقت سرّ] است. بنابراین ممکن است مطلبی نسبت به شخص زید که به واقع امر آگاه نیست، سرّ باشد اما نسبت به عمرو که نسبت به آن امر آگاهی یافته است، سرّ نباشد.هم‌چنین ممکن است مسئله‌ای برای یک شخص در یک زمان معین سر باشد اما در زمان دیگرنباشد.( که این بستگی به رسیدن به حقیقت دارد
به عشق مهدی فاطمه (عج)
اما همین که متوجه آن شدند و درباره‌اش به جست‌وجو و کاوش پرداختند به آن دست یافتند. این وصف درباره
عبارت «والسر المستودع فیها» در صلوات بر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها وارد شده است و ما آن صلوات را در کتاب «صحیفه مهدیه مترجم ص 408» (چاپ هفدهم) در آنجا آمده که به نظر برخی از بزرگان، مقصود از «سر مستودع»، حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه می باشند . بنابراین امکان چنین معنایی وجود دارد. جالب توجه است که نظیر چنین تعبیری در زیارت حضرت نرجس خاتون علیها السلام نیز آمده است و ما آن را در ص 644 «صحیفه مهدیه»  آورده ایم که بر تقویت احتمال مذکور می افزاید . نقطه اشتراک میان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها ـ که این عبارات درباره آن دو بزرگوار وارد شده است ـ وجود مبارک امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف می باشد که آن حضرت از نسل آن دو بزرگوار می باشند. در توضیح مطلب چنین می گوییم: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به دلیل حدیث «ولولا فاطمة لما خلقتکما» منشأ اصلی خلقت و ایجاد «سر مستودع» (یعنی امام عصر ارواحنا فداه) می باشند و حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها منشأ تولد «سر مستودع» هستند. بنابراین همانگونه که در حدیث کساء ، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در میان پنج تن محور اصلی هستند ، در این صلوات نیز آن بزرگوار محور اصلی هستند و در این صلوات از حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه نیز ـ که آن حضرت پس از پنج تن آل عبا  طبق برخی از روایات (وتاسعهم قائمهم وهو افضلهم) افضل از سایر ائمه علیهم السلام می باشند ـ یاد شده است . زیرا آن حضرت، صاحب « الدولة الفاطمیة» هستند که در آن دولت، آن بزرگوار همه اسرار را آشکار ساخته و به «سر» بودن آنها پایان می بخشند. همان گونه که حضرت امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_4322903436.mp3
2.77M
مهمترین وظیفه مهدوی منتظران «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
پوشش زنان ایران قبل از اسلام، بعد از اسلام، و بعد از انقلاب اسلامی و شروع جنگ فرهنگیِ ماهواره ای و مجازیِ غرب علیه ایران... پاک دامنی زنان، و به تبع آن،پاکیِ نسل آینده شیعیان در خطر است⚠️ «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
❗️مضطر باشیم از جمله مهمترین شرایط استغاثه 👈رسیدن به مقام اضطرار است. رسیدن به مقام اضطرار بسیار مهم و تعیین کننده است، البته نه اضطرار ظاهری، یعنی واقعا در هنگام استغاثه مضطر و مستاصل باشد. و هیچ امیدی به راههای عادی واسباب معمولی نداشته باشد. مصداق بارز اضطرار حقیقی شخصی است که در حال غرق شدن در دریاست و در آن زمان آخر به این نتیجه می رسد که دیگر هیچ کس نمی تواند به فریاد او برسد. 👈مگر قدرت بی نظیری که آن هم خداوند متعال و ائمه اطهار علیهم السلام هستند ❓ما شیعیان در نبود امام زمانمان علیه السلام چطوریم!؟ 🕊 «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج» 👇🏻 💠@be_eshghe_agha