هدایت شده از Aminikhaah
@Aminikhaahخب که چی؟.mp3
زمان:
حجم:
2.77M
#پادکست
🔶 خب که چی؟
🔷 افق خود را بلندتر کنید
📌برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات»
#آخرت
#دنیا
✅@Aminikhaah
@Aminikhaahطاغوت.mp3
زمان:
حجم:
7.45M
فرعون وقتی رئیسه که همه حیوان باشن!وقتی عقلاکار کنه جا به فرعون نمی رسه!
-چی کار کنیم عقلا کار نکنه؟
+بایدحیوان بشن.
-چی کارکنیم حیوان بشن؟
‼️#طاغوت همه رومی خوادخفیف نگه داره،توظاهر نگه داره!
میگه #فکر نکن!
توعمقش نرو!
#تحلیل نکن!
#مطالعه نکن!!!
📌برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات»
#علم
#طاغوت
#روشنگری
#سیاست
✅@Aminikhaah
امروز برخی #نادان کسی را #دیکتاتور می خوانند که در منش زندگی شخصی و همچنین نحوه سیاستمداری، اگر بخواهیم فقط یک نمونه از بسیار مورد، از رفتار های #ضد_دیکتاتوری او را بر شماریم، مبحث #کتاب و کتاب خوانی است.
#رهبری مکررا از قدیم تا کنون نسبت به همه ی مردم تاکید ماکد بر مطالعه داشته اند!
سوال: #دیکتاتور کیست؟
جواب: استاد می گفت؛ دیکتاتور کسی است که می خواهد همه در جهت منافعی که خود دوست دارد به خط شوند. خودش در آزادی کامل و بقیه تحت فرمان او باشند!
نفع #دیکتاتور در این است که افراد آگاه نشوندتامطالبه ای نداشته باشند تا پیشرفتی نکنند تا راحتی و رفاهی برایشان حاصل نشود.
پس دیکتاتوراجازه انشار آگاهی و فراهم شدن شرایط برای آگاه شدن مردم #جامعه را نمی دهد وحتی با درگیر کردن مردم به #شهوات و امیال سطحی سرگرمشان می کند وفرصت وقدر ت #تفکر را ازآنها سلب می کند.
سوال: حالا اگر شخصی دیکتاتور باشد چرا باید خلاف مقاصد و منفعت خودش، تلاش کند، مکررا توصیه کند، تاکید کند، آبرو خرج کند و تشویق کند آحاد مردم جامعه را به امر #کتابخوانی که یکی از مهمترین راه های کسب و بالا بردن #آگاهی است!؟
پن: جوابش سخت نیست، دو دوتا، چهارتا..
#مقام_معظم_رهبری
#کتاب #علم
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات #مقام_معظم_رهبری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در پایان بازدید از سیوچهارمین #نمایشگاه_کتاب تهران ۱۴۰۲
استاد میفرمایند که:زمان #شاه توخونه کسی #نهجالبلاغه پیدا می کردند، چهارسال زندان داشت!
#کتاب/ نهجالبلاغه/جرم/چرا؟🤔
پن۱:در زمان شاه کلا داشتن یک سری کتاب هاجرم بوده!( تو گویی،اون زمان آگاه شدن جرم بوده:)
پن۲:حالاحضرت آقادرباب مطالعه نهجالبلاغه هم تاکیدات متعدی دارن!
کماکان دو دو تا چهار تا :)
به خط یک رآوی 🇵🇸
. با من چه کرده اند گناهان بی شمار حتی میان خواب حرم را ندیده ام #خط✏️
امام صادق(عليه السلام) فرمود:«
(پدرم مى فرمود: چيزى بدتر از گناه، قلب را فاسد نمى كند؛ قلب تحت تأثير گناه واقع مى شود و تدريجاً گناه در آن اثر مى گذارد تا بر آن غالب گردد، در اين هنگام قلب وارونه مى شود و بالاى آن پايين قرار مى گيرد!).
بديهى است منظور از وارونه شدن قلب دگرگون شدن حسّ تشخيص آدمى است، تا آن جا كه بر اثر انس به گناه، زشتى ها را زيبايى، و اعمال حسنه و زيبا را زشت مى بيند، و اين خطرناكترين مرحله است.
ادامه مطلب ومنبع:https://www.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=42&lid=0&catid=27315&mid=393199