🔘جمهوری اسلامی هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر در ماهواره و شبکههای اجتماعی سقوط میکند!
🔻رحیم پور ازغدی در جلسه کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج):
🔹️ میگویند ملت به خیابان آمدند، سوال اینجاست که دقیقا کدام ملت به خیابان آمدند؟ اخبار منتشر شده در شبکههای اجتماعی و ماهوارهها با واقعیت ۱۸۰ درجه تفاوت دارد.
🔻ماهوارهها و شبکههای اجتماعی دروغ را به جای حقیقت و حقیقت را دروغ، جا میزنند، شبکههای اجتماعی همه مردم را علیه انقلاب نشان میدهد و جمهوری اسلامی هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر در ماهواره و شبکههای اجتماعی سقوط میکند!
🇮🇷بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
1⃣سطح اول: عوامل و دلایل
🔹هر رویدادی برای کشور ما پیامدهای مثبت و منفی خود را دارد. در یکی دو سال اخیر متغیر اثرگذار بر منطقه، یکی اخراج آمریکا از غرب آسیا و دیگری جنگ روسیه و اوکراین بوده است. این دو اتفاق، منجر به تلاقی نیات روابط کشورها با یکدیگر میشود. یعنی با خلاء حضور آمریکا در منطقه و بیاعتمادی شکل گرفته به آمریکا، کشورهای منطقه به سوی قدرتهای دیگر و یا حتی رقبای قدیمی منطقهای رفته و همزمان آن کشورها نیز تمایل دارند برای پر کردن این خلاء وارد منطقه شوند. این شاید اصلیترین ضرری باشد که خروج آمریکا از منطقه به ایران میزند یعنی ورود انبوه روسیه، چین، فرانسه، انگلیس، آلمان، رژیم صهیونیستی و ... به کشورهای منطقه.
🔺از این جا به بعد این دیگر به ما ربط دارد که چه نوع کنشورزی داشته باشیم تا هم بیش از سایرین، خلاء حضور آمریکا را پر کنیم و هم کیک خود را از ورود سایر قدرتها برداریم. اینکه بگوییم باید مانع حضور بقیه شویم و فقط ما باشیم خلاف قاعده چندجانبه گرایی نظم جدید است مگر در مواردی که امنیت ملی کشور تهدید شود مثل حضور رژیم صهیونیستی یا انگلیس در برخی زمینهها.
🔹لذا این ورود چین به منطقه مشخصا در همین قالب، قابل تحلیل است. برخی نیز در این مدت گفتهاند که چین مشابه آمریکا با این صحبتها به دنبال سرکیسه کردن اعراب حاشیه خلیج فارس است. این مورد درست البته راهکار مشخصی دارد که در سطح واکنش بدان خواهیم پرداخت.
🔺نکته بعد قاعده رقابت و همکاری توامان در نظم جدید جهانی است. تا وقتی ما درک نکنیم که نظم جهانی در حال تغییر است و این نظم قواعد خاص خود را دارد و بخواهیم تحلیلمان شیوه دو قطبی دهه هفتادی و تک قطبی دهه هشتادی باشد به هیچ جا نخواهیم رسید. قاعده رقابت و همکاری توامان را این روزها به عینه میتوان در روابط اکثر کشورها دید. این همان مثالی است که اخیرا بسیاری زدهاند که روسیه حمله ایران به اقلیم را محکوم کرد و ایران نیز متقابلا همهپرسی روسیه در خرسون را! و همچنان برقراری روابط میان عربستان- ترکیه، ترکیه- مصر، مصر- قطر و ... .
🔹اما نکته مهمی که قصد داریم به آن در این قسمت بپردازیم این است که آیا موضع چین علیه کشورمان تنها موضع ضدایرانی روزهای اخیر کشورهای خارجی بوده است؟ اگر فکر میکنید اینگونه است پس به این روند دقت کنید:
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
1⃣سطح اول: عوامل و دلایل 🔹هر رویدادی برای کشور ما پیامدهای مثبت و منفی خود را دارد. در یکی دو سال
1⃣ در حالی که تا پیش از شهریور ۱۴۰۱، تحریمها توسط آمریکا و تقریبا ماهی یکبار، افراد ذی مدخل در دور زدن تحریمها را هدف قرار میداد، اما از شهریورماه تقریبا هر سه روز یکبار تحریم جدید داریم آن هم نه فقط توسط آمریکا بلکه کشورهای اروپایی و حالا اقیانوسیه که وارد کار شدهاند.
2⃣در حالی که آخرین دور رزمایشهای این چنینی در پاییز و زمستان ۱۴۰۰ برگزار شد و تهران در پاسخهایی محکم با مقاومت در وین، انهدام نمایشی دیمونا و به هلاکت رساندن طراح آن رزمایشهای متوالی در حمله موشکی به اربیل، پاسخ سختی داده بود اما باز هم شاهد چنین اقدامی بودیم. هر چند آمادهباش نیروهای مسلح کشور در غرب و جنوب مانع از هر اقدامی شد.
3⃣ این هم نیاز به شرح ندارد. اگر به زمان جفتک پرانی علیاف نگاه کنیم وی همیشه زمانی مشغول به زیادهگویی در خصوص کشورمان میشود که ایران درگیر یک پرونده خاص است. حمله به قره باغ در مهر ۹۹ که کشور درگیر حمله نظامی آمریکا بود، حمله به جاده ارمنستان در هنگام انتقال قدرت در ایران در شهریور و مهر ۱۴۰۰ و حمله مجدد به ارمنستان در شهریور ۱۴۰۱ هنگام درگیری کشور در پرونده فتنهانگیزی انگلیس در عراق همزمان با اربعین از جمله آنهاست. این تصویر و سایر صحبتها کِی مطرح میشود؟ دقیقا در طول دوره اغتشاشات.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔹این موارذ بالا در کنار دو بیانیه کشورهای عربی و چین+ سخنان افرادی مثل بایدن مبنی بر آزادسازی ایران!! نه نشانه انزوای ایران و سایر مواردی که برخی میگویند بلکه به دلیل وضعیت داخلی کشور است.
🔺وقتی برخی میبینند که در بزرگترین تورنمنت فوتبالی جهان عدهای قلیل و حقیر در برخی شهرهای کشور پس از شکست تیم ملی به خیابان آمده و با کارنوال شادی پرچم انگلیس و آمریکا را بالا میبرند باید به دوست و دشمن حق داد که فکر کنند خبری است! برای همین است که رهبری انقلاب در سخنرانیشان به کشورهای خارجی تاکید میکنند صدای ملت ایران را در ۱۳ آبان بشنوید!
🔹اما طبعا به دلیل جوسازی رسانهای گسترده و بزرگنمایی حوادث کشور + به چشم آمدن بینظمی تا نظم در خارج از کشور هر کس از راه برسد سعی میکند خودی نشان دهد(همان قضیه هفت تیر کش شدن قورباغه!). ترامپ چگونه تصمیم به ترور حاج قاسم و سپس حمله به ایران را گرفت؟ وقتی مشاورین ایرانیاش مدام در گوشش خواندند که ایران به دلیل آبان ۹۸ از درون ضعیف شده! و کِی از تصمیم حمله عقبنشینی کرد؟ وقتی که عینالاسد و الحریر را دید! در این بین صرفا برخی کشورها که رابطه عمیقا نزدیکی با تهران دارند میدانند واقعا چه خبر است مانند قطر و روسیه و متحدین منطقهای.
🔺این قاعده البته نه فقط برای ما بلکه برای همه کشورهاست. چه زمانی ارسال نفتکشها به حیات خلوت ایالات متحده و عبور از خطوط قرمز این کشور علنی شد؟ وقتی که آمریکا درگیر بحران جورج فلوید شده بود!
🔹از طرفی برخی تلاش میکنند موضع اخیر چین را به رفتن بیش از حد کشور به سمت شرق و دوری کامل از غرب ربط دهند و با این حرفها مسئولین کشور را بیسواد و ... جلوه دهند؛ مسئولین خودشان این دو مورد را از مدتها پیش میدانستند. یکی از دلایل قبول میز وین از سوی تهران پیام چین مبنی بر این بود که اگر مذاکره نکنید حمایت لازم را از سوی ما نخواهید داشت! همچنین برای مثال یکی از مقامات مهم کشور در زمستان ۱۴۰۰ در جلسه با یک مقام دولتی پیشبینی کرده بود در صورت عدم توافق طبعا کار با شرق هم سختتر خواهد بود.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
1⃣سطح اول: عوامل و دلایل 🔹هر رویدادی برای کشور ما پیامدهای مثبت و منفی خود را دارد. در یکی دو سال
2⃣سطح دوم؛ واکنش و سیاستورزی ما چگونه باشد؟
1⃣در قدم اول، توئیت وزیر خارجه و احضار سفیر چین و هشدار آقای موسوی به وی و تجمع دانشجویان انقلابی روبروی سفارت چین قابل قبول است. باید خدمت شما عرض کرد که در تهران نیز هنوز دلیل قطعی که دلیل این موضع گیری چین چیست وجود ندارد و صرفا تحلیلهایی مطرح است. گفته شده قرار است معاون نخست وزیر چین در سفر چند روز آیندهاش به تهران در این خصوص توضیح دهد که دلیل عینیاش چه بوده بنابراین برای واکنش سلبی مستقیم به چین در قدم بعدی، باید دید که حرف چینیها چیست زیرا هم سفیر چین در تهران توضیحات بیشتر را به این سفر گره زده و هم طی اعتراض سفارت ایران در پکن، طرف چینی به این سفارتخانه نیز سفر معاون نخست وزیر را حواله دادهاست.
2⃣اما مهمتر از هر چیز جوسازی غیرعادی غرب و وابستگانش در داخل و خارج است. هدف اصلی آنها از این جوسازی رسانهای صرفا سوق دادن نظام به امضای توافق بد با چین است. کاخ سفید که پس از راهاندازی آشوب و اغتشاش در داخل کشور با هدف تن دادن ایران به توافق بد، ناامید از نتیجهبخشی این روند است، باز هم سعی دارد در عرصه رسانه و افکار عمومی با این فضاسازی رسانهای هم نقش و تاثیر منفی که سفیر شی جی پینگ به منطقه بر افول هژمون آمریکا را دارد پنهان کند، هم ابزار جدید فشار بر ایران را ادامه دهد و هم دلیلی بر ادامه اعتراضات بسازد. سیاست کشور نیز مشخص است.
🔸این سخن را قبول میکنیم که دوری بیش از حد از غرب موجب شکست موازنه میشود و باید روابط را با غرب در چارچوب عزت، حکمت، مصلحت گسترش داد اما هرگز زیربار دام امضای توافق بد نخواهیم رفت لذا بهتر است برخی دست از تقلا و فضاسازی بیهوده بردارند.
3⃣مهمتر از هر چیز اما مانور قدرت داخلی و خارجی است. دشمن اگر کوچکترین ضعفی ببیند طبیعی است که پیشروی کند و دل دوستان هم بلرزد تا مثلا نقشی در آینده برای خود قائل شوند. پایان اغتشاشات در کشور، شروع اصلاحات و تغییرات درون سیستمی و آغاز روند انتقام و ضربت متقابل به کشورهای دخیل در جنگ ترکیبی اخیر بخشی از این فرایند است.
4⃣سیاست همسایگی و دیپلماسی فعال دولت سیزدهم باید در زمینههای همکاری جدید و با روشهای جدید احیاء شود. این نیز مانور قدرت ایجابی ماست.
🔸همچنین باید رابطه راهبردی کشور در حوزه امنیتی و نظامی با چین گسترش یابد. در حال حاضر این همکاری گسترده در حوزه امنیتی و نظامی با روسیه وجود دارد که حاصلش گسترش تبادلات اقتصادی شده است. اگر سطوح همکاری امنیتی و نظامی با چین در حوزه منافع مشترک بالاتر رود طبعا اثرش را بر سایر حوزهها خواهد گذاشت.
5⃣باید برای چین تبیین شود که نمیتواند با روش آمریکا در منطقه کار کند. دادن امتیازهای صوری به اعراب برای دوشیدن آنها آن هم در حوزه ایران هیچ سودی برای چین به دنبال نخواهد داشت.
6⃣اصل اساسی محور مقاومت یک خال بالاتر بازی کردن است. متاسفانه در زمینه جزایر خلیج فارس ما سالیان سال است که همسطح بازی میکنیم! یعنی منتظر میمانیم تا هر سال شورای همکاری یک بیانیه ضدایرانی بدهد و وزیر و سخنگوی وزارت خارجه آن را محکوم و بر مالکیت ایران بر آن تاکید کنند! بسیار بسیار بسیار عذرخواهم که این مثال را میزنم اما تعبیر بهتری پیدا نکردم. اما این روش یعنی یک نفر به شما بگوید حرامزاده! و پس از چند ساعت شما فریاد بزنید که من حلال زادهام!!
🔸طبعا هیچ فایدهای ندارد بلکه ما باید یک سطح بالاتر بازی کرده و ادعای مالکیت جزایر آریانا، زرکوه و بحرین را مطرح کنیم. اینکه استدلال کنیم این کار بر روابط ما اثر منفی میگذارد و به سیاست ایران هراسی نیز کمک میکند با طرح یک استدلال شرطی قابل حل است: هر وقت اعراب ادعایی را مطرح کردند ما نیز میگوییم حاضریم بر سر سه جزیره آریانا، زرکوه و بحرین مذاکرات دوستانه و صلح آمیز داشته باشیم! آیا آنها حاضرند ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را بگیرند و در عوض آریانا، زرکوه و بحرین را بدهند؟ ابدا! همچنین حضور مقامات ارشد یا حداقل میانی سیاسی کشور به طور علنی در این جزایر الزامی است.
🔚در پایان مجددا جمعبندی میکنیم؛ جمهوری اسلامی ابدا تحت تاثیر فشار رسانهای غرب برای تن دادن به توافق بد قرار نخواهد گرفت و از اثرات منفی سفیر شی برای آمریکا آگاه است، روابطمان را با غرب گسترش خواهیم داد، با اصلاحات عقلانی درونی و ضربتهای متقابل خارجی قدرت کشور را به رخ دوستان و دشمنان خواهیم کشید، منتظر توضیحات تکمیلی معاون نخست وزیر در تهران میمانیم و نسبت به آن توضیحات واکنش بعدی را سامان میدهیم حداقلِ آن از جنس محکومیت همهپرسی در خرسون است. همچنین روابط خود را با کشورهای همسایه و آسیا گسترش خواهیم داد انشاالله.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
آریانا و زرکوه را پس بگیریم
ماجرا از آن جایی آغاز میشود که دفاع کردن شده عادت معمول ما ایرانیها؛ در سیاست، در رسانه، در فوتبال و...همین ایام که درگیر جنگ ترکیبی دشمنان هستیم، باز منفعلانه و تدافعی روزگار میگذرانیم. اگر دست پیش میگرفتیم لااقل امروز کشوری به خود جرأت نمیداد به تمامیت سرزمینی ایران نگاه بد کند. اگر بعد از انقلاب اسلامی بر اشغال جزایر آریانا و زرکوه که توسط انگلیسیها صورت گرفت و بعدا با ساخت و پاختی که با پهلوی کردند و آنها را دو دستی تحویل امارات دادند، تأکید کرده و موضوع بازگرداندن آنها را به ایران را مطرح میکردیم، کار به جایی نمیرسید که برخی کشورهای ذرهای منطقه مدعی مالکیت امارات بر این دو جزیره مهم ایرانی شوند.
دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت.
طبق اسناد موثق تاریخی، دوجزیره آریانا و زرکوه که ابتدا توسط انگلیس و سپس توسط امارات به اشغال درآمدند، به ایران تعلق دارند. ازجمله این اسناد میتوان به نقشه دریانوردی ترسیم شده توسط انگلیسیها در اوایل قرن بیستم اشاره کرد که محدوده جزایر موردادعای امارات و بهطور کلی همه کرانههای خلیجفارس را با رنگ شناسه ایران مشخص کرده است. اگر از منظر قانونی هم به این ماجرا نگاه کنیم، آریانا و زردکوه به ایران تعلق دارند.
در این زمینه راهکار معینی وجود دارد و آن اینکه جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی و قانونی و با طرح رسانهای موضوع، افکار عمومی و نهادهای جهانی را به سمت پذیرش دیدگاهها و باورهای واقعی و منطفی خود متمایل سازد. در این زمینه مهم آن است که در همه دورهها و دولتها موضوع جزایر ایرانی آریانا و زرکوه در دستور کار قرار بگیرد و لحظه ای از طرح آنها در مجامع جهانی غفلت نورزیم. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیزغضنفری
#یادداشت_کوتاه
🇮🇷بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
تجارت ایران و چین از مرز ۲۰ میلیارد دلار گذشت
سخنگوی گمرک:
🔹مبادلات تجاری ایران و چین طی ۸ ماهه امسال به بیش از ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است که ۱۰.۴ میلیارد دلار آن صادرات ایران است
🔹مبادلات تجاری هشت ماهه سال جاری ایران با چین به لحاظ وزنی ۱/۰۶ درصد و از لحاظ ارزشی ۱/۲ درصد افزایش داشت.
🇮🇷بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴یکی از محرک های اصلی جنبش های ضد نظام، زنان بوده اند. با مطالعه در مورد علیت حضور آنان در این جنبش ها به کلیت جالبی میرسیم:
🔹اغلب زنان حاضر معتقد هستند که حقی از آنان ضایع شده است. یعنی در این فضای ولنگار تماما در گوش آنان خوانده شده شما حقتان بالاتر از این حرفهاست.
🔹حالا نهایتا حقوقی که میخواهند چیست؟ بدون در نظر گرفتن تفاوت های زن و مرد میخواهند مرد شوند. در سخت ترین کارها بطور طولانی حضور پیدا کنند، مثل مرد ها بپوشند، مثل مردها بجنگند. درحالیکه این از اصالت زن که زنانگی و ظرافت است بدور است. بسیار از وظایف اصالت مردانه دارند. تامین نیاز مالی و اساسی خانواده، تامین امنیت خانواده و کارهای سنگین، اما زنان تربیت و خانه داری و ... که در ذهن جوانان جدید یک کار عبث و بیهوده است.
🔹اگر دقت کنید ریشه جنبش های فمنیستی در غرب مردان سرمایه داری بودند که به دنبال بهره کشی اقتصادی از زنان به نصف قیمت و دریافت مالیات از آنان بودند.
🔹در زمانهای اول انقلاب آموزه های مجاهدین خلق به زنان همراه با انگیزه هایی بود که به مثابه همین امروز است. همین «مردم» که امروز سر زبان ها هست همان «خلق» دیروز است که لباس جدید پوشیده و در ذهن عوام رخنه کرده است. دانشجویان زیادی بودند که عضو مجاهدین شدند، دخترها و پسرهای جوان بسیار که روحیه جنگیدن نیز داشتند. اما جالب اینجا بود که به زنان میگفتند ما تنها سازمانی هستیم که یک رهبر زن هم در کنار رهبر مرد داریم. این چنین انگیزه ترور به آنها میدادند که بکشند و یا کشته شوند.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گناه حسین و دانیال چه بود؟
🔻مادر دانیال رضازاده در جلسه دادگاه به قاتل پسرش گفت: چگونه توانستی پسرم را غریبانه به شهادت برسانی؟ او دشمن تو نبود، او هممحلهای تو بود.
مادر حسین: وقتی به پسرم خنجر میزدی در چشمان بیفروغش قلب شکستهی مرا ندیدی؟ نگفتی حسین مادری دارد؟ 😔
🇮🇷بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
دیروز : هرکی گفت نزنید اونو هم بزنیدش
امروز : اعدام نکنید جان انسان ها با ارزش است
👤 Sadra
🇮🇷بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
⚫️ اندیشکده مطالعات امنیتی تلاویو:
اگرچه رزمایش هوایی مشترک اخیر اسرائیل با سنتکام مرتبط با یک گزینه نظامی در آینده برعلیه ایران ارائه می شود، اما تهران اینها را به عنوان یک تهدید واقعی و ملموس تلقی نمی کند بنابراین مهم است که اسرائیل تلاش کند تا ایالات متحده را متقاعد کند که نیاز به ایجاد تدابیر خارج از چارچوب دارد که بازدارندگی علیه ایران را تقویت کند.
https://www.inss.org.il/publication/iran-and-global-arena/
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴 ۳۰ سرباز هندی در درگیری با چین زخمی شدند
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44