فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨تروریستهای اعزامی از شمال سوریه در نقطه مرزی با ایران. تروریستهای تکفیری وهابی که برای کمک به ارتش باکو و حمله به قرهباغیها به وسیله اردوغان به شمال ارس اعزام شدهاند حالا در نقطه صفر مرزی با ایران ایستاده و خاک کشورمان را نشان می دهند!! اما این اشاره مرگ خواهد بود...
اگر قرار است اتفاقی در این منطقه روی دهد و آسیبی به منافع ملی ما وارد شود و هر اتفاق و رویدادی باعث گردد که دشمنان قسم خورده ایرانیان و شیعیان به مرزهای ایران برسند، آن وقت تکلیف ما باید چه باشد؟ با همسایهای ناسپاس، با همسایه ستیزهجو و نادان چه باید کرد؟ با آنهایی که در کشور نشسته و با این جماعت ضد ایرانی ابراز همدردی میکنند چه باید کرد؟
به نظر می رسد شرایط اگر ایجاب کند، مشت محکم فرزندان این آب و خاک اردوغان و فرزند خواندههایش را با هم به قعر جهنم خواهد فرستاد. ما برای دفاع از منافع ملی و جان هموطنانمان با هیچ کس شوخی نداریم، ما به سوریه رفتیم تا با دستپروردگان اردوغان که شیعیان را رافضی میخواندند و سر می بریدند، بجنگیم، حالا که به مرزها نزدیک شدهاند تکلیف کاملا مشخص است....
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
رئیس مجلس: فداکاری و از خودگذشتگی بلباسیها بود که نگذاشت آب در دل بچههای این آب و خاک تکان بخورد؛ خود را به مسیر سیل انداختند تا کسی را آب نبرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
🌙 گاهِ شب 🌙
فقرِ مدرن
در «فقرِ مدرن»، شما در دریایی از انواع امکانات و لوازم رفاهی غرق هستید و دائما نیز به میزان آنها افزوده میشود، اما هیچگاه احساس فقر، بدبختی و نارضایتی از وجود شما زائل نمیگردد. این در حالی است که پیشینیان از یکدهم و یا شاید یکصدم امکانات شما برخوردار نبودهاند، اما از احساس فقر، افسردگی و نارضایتی که سراسر وجود انسان مدرن را فراگرفته است، عاری بودهاند.
براستی چرا حجم بینظیر و فزایندهی تمتعات و بهرههای دنیوی، نهتنها احساس رضایت را به انسان مدرن هدیه نداده، بلکه آرامش و قرار را نیز از وی ستانده است؟ چرا تسهیلات دنیوی، نه تنها موجب آسان شدن زندگی چندروزهی ناسوتی انسان مدرن نشده، بلکه سختی و مشقت را برای وی به ارمغان آورده است؟
مدرنیته «احساس» نیاز کاذب را در انسان به حد بیشینه میرساند و از آنجا که این دنیای محدود ظرفیت و توانایی برآورده کردن همهی نیازهای انسان را ندارد (زیرا انسان موجودی بینهایتطلب است)، لذا مسیر دوندگی بیامان انسان مدرن برای کسب مطامع دنیوی، خط پایانی جز افسردگی و سرخوردگی نمیتواند داشته باشد.
انسان مدرن به آرزو و طمع آنکه «دنیا» به او روی خوش نشان دهد و به وی کامیابی و احساس رضایت بخشد، تمام همّ و غمّ خود را برای جلب و کسب بیش از پیش جلوهها و زیورهای فتّانهی آن مصروف میسازد؛ غافل از آنکه مثل دنیا مثل آن عروسی است که به محض پای نهادن در خانهی همسر، تمام آرامش و داروندار آن بختبرگشته را یکجا از وی میستاند و نهایت امر نیز چیزی نیست جز طلاق:
جمیلهایست عروس جهان ولی هُش دار
که این مخدّره در عقد کس نمیآید
حافظ
#ابرشاگرد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#یادداشت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مسئله قره باغ
مواضع منفعلانهی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص بحران قره باغ و خطر حضور گروههای تکفیری در مرزهای شمالی ایران، منجر به جولان برخی کشورها در پیشبرد تحولات منطقه شده است.
احترام به تمامیت ارضی و توقف فوری هرگونه تعرض به خاک کشورهای ثالث، مقابله با نفوذ گروههای تروریستی، آتشبس و آغاز مذاکره سیاسی راهکار پایان مناقشه قره باغ و نقشه راهی برای جمهوری آذربایجان و ارمنستان است که طبیعتا بایستی با میانجیگری یک کشور بیطرف اجرایی شود.
بلاشک پیشبرد چنین موضوع مهمی نیازمند دستگاه سیاست خارجی فعال و مسلطی است که در خوشبینانه ترین حالت در روزهای اخیر در ایران وجود نداشته است.
در این خصوص چند نکته مهم حائز اهمیت است:
– وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از آغاز درگیریهای قره باغ تاکنون در خاتمه این مناقشه نقشی ایفا نکرده است و سطح پیام اخیر وزیر خارجه به طرفین مناقشه در حد و جایگاه “ایران” و یک کشور همسایه قوی که تبعات جنگ میتواند متوجه آن نیز باشد، نبوده است. یا حداقل اگر تلاش های قابل ذکری در این خصوص صورت گرفته است، دستگاه تبلیغاتی وزارت خارجه باید و موظف است آن را به شکل علنی تری برای همراه کردن افکار عمومی داخل و خارج کشور به انتشار آن اهتمام بورزد.
– با توجه به رفت و آمدهای اخیر وزارت خارجه ایران، اینطور برای عموم به نظر میرسد که در نظر شخص وزیر خارجه، روابط با کویت در سطحی است که برای عرض تسلیت نیاز به سفر و حضور در نزد امیر جدید کویت است، اما سطح درگیری آذربایجان و ارمنستان و خطرات آن در حدی نیست که وزرای دو کشور جهت انجام گفتگو به تهران دعوت شوند! این حجم از بیتوجهی نه تنها نمایانگر رها کردن امنیت کشور بلکه چراغ سبز به افزایش نفوذ برخی کشورها در شمال غرب ایران است. اگر این کار تاکنون صورت گرفته است اما وزرای خارجه کشورهای آذربایجان و ارمنستان و یا معاونان آنها برای حضور در ایران تمکین نمی کنند؛ وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مجموعه ی نظام باید کاری کند و طوری برخورد کند که آنها مجبور به انجام آن باشند و این یک گزینه انتخابی برای همسایه های شمالی ایران نیست.
– آیا کارشناسان وزارت خارجه متوجه چالش های امنیتی حضور عناصر گروههای تروریستی در مرزهای شمالی ایران هستند؟ تکفیریهایی که قریب یک دهه در سوریه و عراق با تهدیدات آنها مواجه بودهایم، به لطف دولت ترکیه سر از مرزهای شمالی ایران درآورده اند و علیرغم این موضوع، روستاها و مناطق مرزی ایران هدف راکت و گلوله باران طرفین جنگ واقع شده است که علاوه بر وزارت خارجه، گویای کم توجهی و یا حداقل ضعف عملکردی وزارت دفاع و دستگاه امنیتی نیز میباشد.
– موضع ایران در خصوص مناقشه قره باغ، با استناد به قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد اینست که ارمنستان بایستی از خاک جمهوری آذربایجان خارج شده و طرفین هرگونه کشتار را متوقف کنند. اما این موضوع بایستی از راه سیاسی و حقوقی دنبال شود نه از راه جنگ، کشتار و به کارگیری تروریستهای تکفیری و تجهیزات صهیونیستی. اما وزارت خارجه چه اقدامی در این راستا داشته است؟ جز اینست که روسیه گوی میانجیگری را از ایران ربوده و میزبان گفتگوی دو کشور شد؟ جز اینست که نفوذ ترکیه و رژیم اسرائیل در منطقه افزایش یافته است؟
مناقشه قره باغ مهم است؛ نه از باب درگیری دو کشور کوچک که مساحت آنها مجموعا از استان فارس کمتر است یا از باب تسلیحات ارتش آنها بلکه از این باب که اسرائیل و تکفیریها در باطن و ظاهر این قضیه هستند و این فتنه میتواند آغازگر یک سلسله اتفاقات ناگوار و ویرانگر باشد که با تعلل های بیش از حد ممکن است کنترل سنتی ایران بر مناطق قره باغ برای همیشه از دستان ایران خارج شود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔺رئیس سازمان محیط زیست: حیوانات نر بالای ۹ سال میتوانند شکار شوند زیرا "عمر مفید" هر حیوان ۱۰ تا ۱۱ سال است!
یکی نیست به این فسیل بگه که مثلا حیوانات شناسنامه دارند یا رو بدنشون بصورت بزرگ سنشون درج شده که شکارچی ببینه و شکار نکنه؛
بعد در مقام قیاس میگم :
شما از اول انقلاب تا الان وزیر و مسئول بودی کسی هم کار به کارتون نداشته و اصلا هم دوست نداری باز نشست بشی بالاغیرتا فکر کن این حیوانات زبون بسته هم مثل خود شما و دوران مسولیت شما دوست دارند عمر طولانی داشته باشند
کار به کارشون نداشته باش...
#بامان_الله
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
مجلسی که این رئیسجمهور رو استیضاح نمیکنه تا قوه قضاییه این مملکت، به جرم ۷ سال سومدیریت محاکمهاش کنه، هیچ فرقی با مجلسی که با موگیرینی سلفی میگیره نداره!
یک ساعت، حتی یک ساعت باقی ماندن این دولت، یعنی ضرر، یعنی بدبختیِ بیشتر از یک ساعت قبل!
هر بهانهای، ولو به نام مصلحت رو بکوبید به دیوار! تمام.
✍️ محرداد کریمزاده
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
تعلقات و تعصبات ایدئولوژیک، گاه راه تعقل و تفکر را بر آدمی میبندند و انسان، بدیهیات را نیز چون در تنگنای ایدئولوژیاش نمیگنجد و با پیشداوریهای ساختگیاش جور در نمیآید، نفی میکند.
ایران از ۴۱ بند برنامه اقدامی که با FATF توافق کرده بود، ۳۹ بند را اجرا کرده و صرفا به دلیل اجرا نکردن ۲ بند، در بدترین لیست این نهاد قرار گرفته است که موسوم به لیست سیاه است و آن سوی این لیست دیگر وضعیت وخیمتری نیست.
در این سو، هزاران استدلال و استشهاد و استناد وجود دارد که با اجرای توصیههای این نهاد، به دست خودمان مسیرهای انتقال ارز به داخل کشور را محدود و مسدود کردهایم و یکی از اصلیترین دلایل وضع امروز ارز را باید در اجرای توصیههای FATF به عنوان نهاد مکمل تحریمهای آمریکا دید. شاید اعترافی بالاتر از این در موضوع بحث نباشد که خوان زاراته مشاور وزیر جنگ اقتصادی (خزانهداری) آمریکا در کتابش میگوید برای تکمیل نقشه تحریم مالی، استانداردهای FATF را ارتقاء میدادیم.
در چنین شرایطی، وقتی در لیست سیاه FATF قرار داریم و وضعمان بدتر از این نخواهد شد، آیا عقل سلیم حکم نمیکند که با یک فرمان رئیسجمهور اجرای برنامه اقدام FATF متوقف شود تا راه تنفس ارزی کشور باز گردد؟ آیا جز تعلق و تعصب ایدئولوژیک به مسیر غرب است که مانع آزمودن طریق دیگر میشود؟
🇮🇷بدون مرز
@syjebraily
@bedonimarz
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استرالیا، QueenslandBrisbane 2020.10.12
کمین و حمله معترضین به نخست وزیر استرالیا و ماشینش با رنگ، سیب زمینی، گوجه فرنگی، تخم مرغ و چیزای دیگه!
معترضین ساختمون رو محاصره کردن. نخست وزیر استرالیا تو ساختمون گیر افتاده و نمیدونه چطوری بره بیرون! 😄
گورکن
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢مرگ کــــــــــــــــــــــــــش دار
🔹وحید لاهوتی فرزند حجتالاسلام حسن لاهوتی اشكوری بود كه به دلیل وضع سیاسی اجتماعی خانواده در قبل انقلاب خیلی زود پا به میدان مبارزه گذارد، در 18-17 سالگی به قصد خلع سلاح به پاسبانی در شهر قم حمله برد، اما خود به دام افتاد و به سختی شكنجه شد .
🔸وحید در زندان جذب مجاهدین خلق شد و پس از پیروزی انقلاب به همراهی و فعالیت در آن پرداخت و رویاروی نظام جمهوری اسلامی ایستاد. وی در آبان 60 دستگیر اما بعد با مأمورین به قرار ساختگی در ساختمان پلاسكو رفت و در آنجا خود را به قصد خودكشی از طبقه سوم به پائین انداخت ولی زنده ماند، بعد او را به بیمارستان بردند، در آنجا خود را از تخت پائین انداخت و مرد.
🔹بعد از این ماجرا دادستانی برای سوالاتی آیتالله لاهوتی را فرا میخواند اما ساعاتی پس از بازداشت به شکل نامعلومی درگذشت. هاشمی رفسنجانی درباره چگونگی مطلع شدن از خبر فوت پدر دامادهایش در خاطرات روز 7 آبان 60 مینویسد: «اول وقت بعد از نماز و کمی مطالعه، عفت تلفنی اطلاع داد که آقای لاهوتی را دیشب به بیمارستان قلب بردهاند. بلافاصله تلفن زد و گفت از دنیا رفتهاند. تماس گرفتم معلوم شد صحت دارد. آقای لاجوردی دادستان انقلاب تهران گفت آقای لاهوتی اتهامی نداشتهاند، برای توضیح مدارک مربوط به وحید آمده بودند که به محض ورود به زندان دچار سکته قلبی شده و معالجات بیاثر مانده است. قرار شد پزشکی قانونی نظر بدهد.»
🔸خبر فوت آیتالله لاهوتی که اعلام شد کشمکشها میان دادستانی و خانواده لاهوتی بالا گرفت، تا جایی که دادستانی تصمیم داشت پیکر وی را بدون مراسم تشییع به خاک بسپارد. هاشمی در خاطرات 7 آبان 60 مینویسد: «اداره جلسه را به عهده آقای خوئینیها نایب رئیس گذاشتم. به دفترم آمدم. درباره کیفیت دفن آقای لاهوتی مشورتهایی شد. قرار شد روابط عمومی مجلس اعلان کند. دادستانی میخواست بدون اطلاع به قبرستان ببرد، موافقت نکردم...»
🔹خانواده وی از وضع پیش آمده ناراضی بودند و گفته بودند در اعتراض به آنچه رخ داده، مراسم ترحیم اعلام نمیکنند، به نوشته هاشمی: «مساله فوت آقای لاهوتی در داخل خانواده مساله مهم ما بود. احمدآقا هم به منزل آمد و مدتی نشست. از طرف امام ابراز تأسف کرد و درباره مساله جنگ و کابینه بحث کردیم... تا عصر در منزل ماندم و استراحت و مطالعه داشتم. احمد آقا هم آمد و در مورد مسایل چندی بحث کردیم. قرار شد فاتحهای برای مرحوم لاهوتی بگیریم. چون خانواده ایشان به خاطر نارضایتی شدید از جریان، حاضر نشد اعلان فاتحه کند. روابط عمومی مجلس شورا برای ایشان و دو نفر دیگر از نمایندگان مجلس که اخیراً در تصادف اتومبیل فوت کردهاند،... یک جا فاتحهای اعلام کرد.»
🔺به گفته سیدحمید روحانی تاریخ دان دوران انقلاب، مرحوم سید احمد خمینی احتمال میداده که لاهوتی پدر با سم خودکشی کرده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚨آنکه جاسوس واقعی می گیرد اتفاقا در دفتر شما هم می گیرد که تا معلوم شود نزدیکترین آدمها به رئیس جمهور چگونه امنیت کشور را آبکش کرده اند!!!
⛔ #حسام_آشنا با اشاره به اطلاعیه وزارت اطلاعات مبنی بر بازداشت ۱۷ جاسوس نوشته: آنکه جاسوس واقعی میگیرد نیازی ندارد سریال تخیلی بسازد!
🔻جناب آشنا !
آنکه جاسوس واقعی می گیرد همان است که پهباد ۲۲۲میلیون دلاری واقعی را می زند!
آنکه جاسوس واقعی می گیرد همان است که آنسوی دنیا پوزه داعش را به خاک می مالد و امنیت واقعی را برای کشور می آفریند!
آنکه جاسوس واقعی می گیرد همان است که ناو آمریکایی را ساعتها تعقیب و مراقبت می کند تا وزیر خارجه شما با افتخار بگوید کشور من پهبادی را از دست نداده !!!
آنکه جاسوس واقعی می گیرد نفتکش واقعی هم می گیرد تا بی عرضگی دولت شما را جبران کند!
آنکه ابرجاسوس آمریکایی واقعی می گیرد همان است که شما با برگ برنده اش مذاکره می کنید و ۱۷۰۰ میلیارد دلار می گیرید و پزش را می دهید!
آنکه جاسوس واقعی می گیرد البته که فیلمش را هم می سازد تا مردم بفهمند چه کسانی و چگونه امنیت کشورشان را به خطر می اندازند!
آنکه جاسوس واقعی می گیرد اتفاقا در دفتر شما هم می گیرد که تا معلوم شود نزدیکترین آدمها به رئیس جمهور چگونه امنیت کشور را آبکش کرده اند!!!
جناب آشنا!
آنکه از بدام افتادن جاسوسان عصبانی شده غریبه نیست ! آشناست !!!
فقط نمی دانم این آشنا!
آشنای کجاست !!!
آشنای ما که نیست
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⛔اصلاً هیچکس اصلاحطلب نیست!
مصطفی کواکبیان که در مجلس سابق، عضو فراکسیون امید بود و برای دوره جدید مجلس نتوانست رأی کسب کند و تنها حدود ۶۱ هزار رأی به دست آورد، اصلاحطلب بودن مجلس دهم و دولت روحانی را منکر شد. او در گفتوگویی با روزنامه آرمان گفته که «عملکرد مجلس دهم طوری نبود که مردم احساس رضایت داشته باشند. این هم به آن دلیل است که ما اکثریت مجلس را نداشتیم. این بزرگترین تهمت به اصلاحطلبان است که بگویند اکثریت مجلس دهم را داشتهایم. چه کسی چنین حرفی زده است؟ ما حداکثر ۹۰ نفر بودیم».
او در ادامه، اصلاحطلب بودن دولت روحانی را هم انکار کرده است: «عملکرد دولت بدتر از مجلس بود. به صراحت میگویم که نه مجلس دهم اصلاحطلب بود و نه دولت یازدهم و دوازدهم اصلاحطلب بود، اما چوبش را ما میخوریم... روحانی با رأی ما آمده، اما دولت، دولتی اصلاحطلب نبوده است. ما چه کار دیگری میتوانستیم انجام دهیم».
اصلاحطلبان دولتی را بر سر کار آوردهاند و بعد که این دولت ناکارآمدیاش عیان شد و نارضایتیهای عمومی بالا رفت، میخواهند از بار مسئولیت آن فرار کنند. این فرار را هم با چنان سرعتی انجام میدهند که کمکم ممکن است اصلاحطلب بودن خود را منکر شوند! محمود واعظی، رئیس دفتر روحانی، چندی پیش در پاسخ به سؤالی در مورد انتقادات کنونی اصلاحطلبان از دولت گفته بود که «همیشه در داخل دولت از سال ۹۲ از بین وزیران و اعضای کابینه و استانداران اصلاحطلبان بودند. اگر الان اصلاح طلبان منتقد شدند که البته همه آنها نیستند، انتقاد به رفقای خودشان است که در داخل دولت هستند. حداقل اگر مراعات بقیه اعضای دولت را نمیکنند، مراعات حال رفقا و همفکران خود را بکنند».
پ.ن: پروژه تطهیر سازی سرطان اصلاحات برای انتخابات ١۴٠٠ کلید خورده، لطف دوستان مواظب باشند که فریب این شیاطین انسانی را نخورند.
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴بزرگترین افتضاح
همه اشتباهات و ضعف های برجام یک طرف و این افتضاح یک طرف:
روزهای پرتب و تاب مذاکرات هسته ای یادتان هست؟! دیدارها و نشست ها و گفتگوها و پیاده روی ها و شب زنده داری ها و خودکارپرانی ها و خنده های تلخ ، همه و همه نتیجه اش شد خسارت محضی به نام برجام !
در هیاهوی مذاکرات ، عباس عراقچی( معاون ظریف که در این روزهایی که گند برجام درآمده ، خیلی کم پیدا شده است!!!) در یکی از مصاحبه ها جمله ای تاریخی گفت که هیچ گاه از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!!
بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group که وابسته به وزارت خارجه آمریکاست ، حدود چهارده ماه قبل از برجام متنی را منتشر کرده بود که دقیقا نعل به نعل شبیه برجام بوده است و معلوم نیست که عباس آقا و جوادآقا (امیرکبیر زمان!) و هم قطارانشان بر سر چه موضوعی آن همه مذاکره و جنگ ویرگولی می کردند!!!
اگر این افتضاح در یکی از کشورهای غربی که الگوی آقایان غربگدا هستند اتفاق می افتاد ، به یک زلزله و سونامی سیاسی و مجموعه ای از استعفاها و استیضاح ها و دادگاه ها و عزل ها تبدیل می شد اما در کشورمان نه استعفایی دیدیم نه استیضاحی و نه حتی طرح یک سئوال از طرف نمایندگان مجلس! حتی دریغ از یک خبرنگار که سئوالی در رابطه با این افتضاح از سران مذاکرات بپرسد!!!
ننگ بر برجام و برجامیان و شرم بر این همه تساهل و بی خیالی و بی تفاوتی ...
✍"قاسم اکبری"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz