💠 #حدیث روز 💠
💎ثمره گریه بر أباعبدالله الحسین (ع)
🔻پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم:
یا فاطِمَةُ! کُلُّ عَینٍ باکِیَةٌ یَومَ القِیامَةِ إلاّ عَینٌ بَکَت عَلی مُصابِ الحُسَینِ
❇️ ای فاطمه! همه چشم ها در روز قیامت گریان است جز چشمی که بر مصیبت های حسین بگرید.
📚 بحارالأنوار، ج ۴۴، ص ۲۹۳
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ کشته شدن 14 نظامی و شهرکنشین صهیونیست از ابتدای ماه جاری
منابع عبری زبان اعلام کردند از ابتدای ماه جاری تاکنون 14 نظامی و شهرکنشین صهیونیست در دو جبهه شمال و جنوب کشته شدند.
1 جولای: یک نظامی اسرائیلی بر اثر انفجار تونلی بمبگذاری شده در رفح کشته شد.
1 جولای: یک نظامی صهیونیست بر اثر انفجار مین در کنار خودروی نظامی اسرائیلی در اردوگاه نور شمس در طولکرم کشته شد.
2 جولای: دو نظامی اسرائیلی در محور نتساریم در مرکز نوار غزه کشته شدند.
3 جولای: یک نظامی اسرائیلی بر اثر حمله با سلاح سرد در منطقه کرمئیل در اراضی اشغالی 1948 کشته شد.
3 جولای: یک افسر اسرائیلی در نبردهای شجاعیه در شرق غزه کشته شد.
4 جولای: یک افسر اسرائیلی در نبردهای شجاعیه کشته شد.
4: یک افسر اسرائیلی در حمله موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی کشته شد.
7 جولای: یک افسر صهیونیست در نبردهای رفح در جنوب نوار غزه کشته شد.
9 جولای: دو اسرائیلی در حملات حزب الله به بلندیهای اشغالی جولان کشته شدند.
10 جولای: یک نظامی اسرائیلی در مرکز نوار غزه کشته شد.
12 جولای: یک نظامی اسرائیلی بر اثر حمله پهپادی حزب الله به الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی کشته شد.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گوشهای از ویرانی بجا مانده از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به محله شجاعیه در شرق غزه
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهادت نوزاد شیرخواره فلسطینی در بمباران خانهای در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞
لطفا اگر مشکل خاصی دارید از تماشای این تصویر جدا خودداری کنید.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ لیبرمن: نتانیاهو "اسرائیل" را به سمت ویرانی پیش میبرد
رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی تاکید کرد که نتانیاهو این رژیم را به سمت نابودی پیش میبرد و از اداره هیچ چیزی سر در نمیآورد.
آویگدور لیبرمن اظهار داشت که رژیم صهیونیستی با بزرگترین بحران سیاسی، اقتصادی و امنیتی از زمان تاسیس خود مواجه است.
لیبرمن بیان کرد که محافل سیاسی رژیم صهیونیستی بیمار است و در صورتی که کنست و ائتلاف کنونی تا سال 2026 برقرار باشد، دیگر چیزی به اسم "اسرائیل" وجود نخواهد داشت.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ اعتراف ارتش صهیونیستی به کشته شدن یک نظامی در شمال
ارتش رژیم صهیونیستی از کشته شدن یکی از نظامیان خود به نام فلری تیسبنوف در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی خبر داد.
سخنگوی ارتش صهیونیستی تاکید کرد که یکی از افسران یگان 9308 این رژیم در حمله پهپادی روز گذشته حزب الله به الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی کشته شده است.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ عملیاتهای حزب الله در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی در روز ۲۷۹ جنگ(دیروز)
💥 حزب الله لبنان مقر فرماندهی گردان توپخانه وابسته به لشکر ۱۴۶ ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه کاپری هدف حمله پهپادی قرار داد.
💥حزب الله همچنین تجهیزات فنی اشغالگران اسرائیلی را در پایگاه المالکیه مورد حمله قرار داد.
💥در عملیاتی دیگر نیز حزب الله نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در محوطه پایگاه حانیتا هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به اشغالگران وارد کرد.
💥حزب الله در چهارمین عملیات امروز تجهیزات جاسوسی ارتش اشغالگر صهیونیستی را در پایگاه حدب یارین هدف حمله قرار داد و خساراتی به آن وارد کرد.
💥همچنین دو ساختمان در شهرک شتولا که نیروهای اشغالگر اسرائیلی در داخل آن مستقر بودند، هدف حمله موشکی حزبالله قرار گرفت.
💥حزب الله نیروهای اشغالگر را در محوطه پایگاه زرعیت هم با موشک برکان هدف قرار داد.
💥حزب الله اعلام کرد دو ساختمان را هم در شهرک مسکاو عام که نظامیان اسرائیلی در داخل آن مستقر بودند با سلاح مناسب هدف قرار داده است.
💥حزب الله در عملیاتی دیگر پایگاه الرمثا در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ ارسال محموله سنگین بمب های 2.5 تنی آمریکا برای رژیم صهیونیستی
دولت آمریکا قصد دارد پس از وقفه دو ماهه، مقادیری از بمب های سنگین را طی روزهای آینده برای رژیم صهیونیستی ارسال کند که گفته می شود هر کدام از آنها نزدیک 2.5 تن وزن دارند.
روزنامه واشنگتن پست آمریکا به نقل از مسئولان کاخ سفید اعلام کرد که کاخ سفید ارسال محموله بمب های 500 رطلی را (هر رطل تقریبا معال 4.5 کیلوگرم است) که از ماه مه گذشته ارسال آنها متوقف شده بود، از سر گرفته است. ارتش صهیونیستی با استفاده از این بمب ها جنایت های متعددی را علیه فلسطینیان ساکن غزه رقم زده است.
به گزارش این روزنامه آمریکایی، بر اساس طرح قبلی واشنگتن که اجرای آن توسط دولت جو بایدن متوقف شد، قرار بود 1800 بمب که هر کدام از آنها 2000 رطل (9.000 کیلو یا 9 تن) وزن داشتند، به دولت صهیونیستی تحویل داده شود، اما در طرح جدید 1700 بمب که هر کدام از آنها 2.250 کیلو وزن دارند، به رژیم صهیونیستی تحویل داده می شود.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
🔸کرملین: استقرار موشکهای دوربرد آمریکایی در آلمان بازگشت به دوران جنگ سرد است.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
🔸اردوغان: ترکیه همکاری ناتو با اسرائیل را تحمل نخواهد کرد
🔹رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در نشست ناتو گفت کشورش همکاری این ائتلاف با رژیم اسرائیل را تحمل نخواهد کرد.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae