⭕️ پیام تلگرامی ابوعبیده:
گردان های القسام با فرمانده مجاهد یحیی سنوار بیعت می کنند و آمادگی کامل خود را برای اجرای تصمیمات وی اعلام می کنند. به لطف خداوند متعال.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع در اردوگاه عین الحلوه لبنان پس از ترور سامر الحاج که در ورودی این اردوگاه فلسطینی ها در شهر صیدا به شهادت رسید
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل :
ایرانیان از این حالت که در اسرائیلیان وحشت و ترس تا حد مرگ بوجود آوردهاند بدون اینکه حتی یک گلوله شلیک کرده باشند، لذت میبرند!
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
4.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اصلاً شرمنده نیست!
🔻سرباز اسرائیلی که به یک زندانی فلسطینی در کنار سربازان دیگر تجاوز کرده بود در کانال 14 اسرائیل ظاهر شد تا از واحد خود که مرتکب تجاوز شده بود دفاع کند.
سربازانی که مسئول نگه داری زندانیان حماس بود به مردی که یک گروگان زن نگه داشته بود تجاوز کردند در این رابطه ده نفر بازداشت شدند .
۷ اکتبر ربوده شده بود و توسط ارتش اسرائیل به همراه سه نفر دیگه آزاد شد .
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ شهادت 3 کودک فلسطینی در بمباران دیر البلح
منابع پزشکی اعلام کردند بر اثر بمباران خانهای در دیر البلح در مرکز نوار غزه 3 کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
⭕️ 9 عملیات حزب الله علیه نیروهای اشغالگر در شمال فلسین اشغالی
حزب الله لبنان در 308امین روز جنگ علیه غزه تا این لحظه دست به 9 عملیات علیه نیروهای اشغالگر اسرائیلی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی زده است.
💥حزب الله در اولین عملیات امروز در حمایت از غزه و پاسخ به جنایات دشمن صهیونیستی در غزه و لبنان، نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه المطله هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به آنها وارد کرد.
💥در دومین عملیات، مقر فرماندهی تیپ 769 ارتش رژیم صهیونیستی در پایگاه کریات شمونا هدف موشکهای کاتیوشای حزب الله قرار گرفت.
💥حزب الله در عملیاتی دیگر مقر فرماندهی گردان ساحلی وابسته به تیپ غربی ارتش صهیونیستی در پایگاه لیمان و محل استقرار نیروهای اشغالگر اسرائیلی در این منطقه را هدف حمله پهپادی دقیق قرار داد و تلفاتی قطعی به صهیونیستها وارد کرد.
💥حزب الله همچنین شهرک کریات شمونا در شمال فلسطین اشغالی را با سلاح مناسب هدف قرار داد و تلفاتی به دشمن وارد کرد.
💥حزب الله اعلام کرد مقر فرماندهی تیپ 769 در پایگاه کریات شمونا را بار دیگر با موشکهای فلق هدف قرار داده است.
💥در یک عملیات دیگر، حزب الله ساختمان محل استقرار نظامیان صهیونیست را در شهرک المناره هدف قرار داد.
💥حزب الله پایگاه السماقه در بلندیهای اشغالی کفرشوبا را هم هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به دشمن وارد کرد.
💥حزب الله ساختمانهایی را در شهرک المناره هدف قرار داد و تلفاتی به نظامیان اسرائیلی وارد کرد.
💥در یک عملیات دیگر، حزب الله ساختمان محل استقرار نظامیان اسرائیلی را در شهر دوویو هدف حمله قرار داد و به اشغالگران تلفات وارد کرد.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
🔺جانشین فرمانده کل سپاه: دستور رهبر انقلاب برای مجازات شدید رژیم صهیونیستی اجرایی خواهد شد
🔹سردار فدوی در گفتوگو با المیادین:
دستورات رهبر انقلاب دربارۀ مجازات اسرائیل و گرفتن انتقام خون شهید هنیه واضح و صریح است و به بهترین شکل ممکن، اجرا خواهد شد. این وظیفۀ کنونی ایران است.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
💠 حدیث روز 💠
💎 مُردهاى در ميان زندگان
🔻أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
مَن تَرَكَ إنكارَ المُنكَرِ بقَلبِهِ ويَدِهِ ولِسانِهِ فهُوَ مَيِّتٌ بَينَ الأحياءِ .
➖ كسى كه در برابر منكر با دل و دست و زبان خويش اعتراض نكند، او مردهاى است در ميان زندگان.
📚 تهذيب الأحكام : ج ۶ ص ۱۸۱ ح ۳۷۴
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
3.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در کاستاریکا، کشوری در آمریکای جنوبی گروهی به هتلی حمله کردند و گردشگران اسرائیلی را ربودند.
گروه های حامی فلسطین در ازای اسرای اسرائیلی خواستار آزادی اسرای فلسطینی هستند.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae