امان از بیکاری!
بیکاری یکی از علل اصلی خرابکاری در جامعه است،حال این خرابکاری می تواند کارهای خلاف اخلاق وقانون باشد و هم می تواند خراب کردن وسایل منزل توسط فرد بیکار باشد. در سطح کشور داری هم می تواند خراب کردن وضع معیشت و زندگی مردمباشد. رییس جمهور یک کشور وقتی بیکار باشد و پروژه وطرحی برای اجرا وبرنامه ای برای پیشرفت کشور نداشته باشد و تمام توان او فقط صرف یک کار شود ویک کار بلد باشد، بعد از تمام شدن وشکست در آن کار (مذاکره) مجبور است برای فعال نشان دادن خود درباره ی هر موضوع صحبت کرده و متاسفانه شاهد باشیم با ورود به آن موضوع چگونه بحران وارد آن حوزه می شود!
در سالهایی که دولت مشغول مذاکره بود،هرچند با گروگان گیری مولفه ها به دنبال فشار برای توافق بود اما تا قبل از توافق خیلی ،از حوزه ها درحالت عادی به سر میبردند و رویه معمول خود را طی می کردند اما بعد از توافق وشکست آن، رییس دولت درباره هر موضوعی اظهار نظر کردند آن با بحران روبرو شد. آیا اگر دولت کاری برای انجام دادن داشت،مجبور بود در حوزه هایی که دخالتش باعث وخامت است ورود کند؟
رییس دولت درباره هر چیز که نوید داد، بدترین اتفاق برای آن افتاد، ارز و بورس وکالاهای اساسی و...، دولت قوه مجریه است و قوه عمل، اگر کاری از دستش بر می آید باید انجام دهد اما وقتی دولت قبل از انجام هر کاری درباره آن حرف میزند و اتفاقی که در عمل رخ می دهد دقیقا نقطه مقابل صحبت ها و وعده های دولت است نشان می دهد دولت نه تنها برنامه ای برای اجرای صحبت هایش ندارد بلکه اصولا برنامه ای ندارد و صرفا به دنبال حرف درمانی و یا به بیان بهتر به دنبال فعال نمایی از خود است. ای کاش دولت و رییس دولت این چندماه پایانی را درباره موضوعات مختلف معیشتی صحبتی نکنند همانطور که چندسال برای آن کاری نکردند.
ومن الله التوفیق
#علی_سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #مارک_گلن، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی در گفتگو با تحلیلTv:
📺 آیندهی آمریکا، آیندهای توأم با #مصیبت و مشکلات است.
📺 ترامپ بعد از حذف شدن توسط #کنگره (که تحت مدیریت و تسلط صهیونیستهاست) آرام نخواهد نشست.
📺 فراموش نکنید #جوبایدن کیست!
📺 بیسابقهترین آشوبهایخاورمیانه و فعالیت مستمر داعش در لیبی و #سوریه در زمانی محقق شد که بایدن، معاون باراکاوباما بود.
📺 جوبایدن، خدمتکار ایدهآل و مطیعی برای تأمین منافع #یهودیان سازمانیافته است.
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ناوبندر مکران به روایت خبرنگار شبکه العربی:
📍این ناوبندر که به زودی به اقیانوس هند اعزام میشود، یک پایگاه دریایی است که تعداد زیادی پهپاد، بالگرد و سامانه های پدافندی با خود حمل میکند...
کاوش مدیا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
شرایط ولی فقیه
اشاره
قبل از پاسخ دادن به این سؤال باید دید اصولاً در قرآن، چه شاخصههایی برای مدیر و ولی جامعه دینی در نظر گرفته شده است.
در خطاب خداوند متعال به حضرت ابراهیم علیه السلام، این نکته بسیار مهم، آمده است که خداوند بعد از امتحانهای فراوانی که از حضرت ابراهیم علیه السلام کرد و ایشان از کوره آزمایشهای گوناگون بیرون آمد و خالص و خالص تر شد، گفت:
(إِنِّی جَاعِلُک لِلنَّاسِ إِمَامًا)من تو را پیشوای مردم قرار دادم.
می دانیم که امام فقط به معنای پیشوای دینی و مسأله طهارت و غسل و وضو و نماز نیست؛ امام یعنی پیشوای دین و دنیا، راهبر مردم به سوی صلاح. این معنای امام در منطق شرایع دینی از اول تا امروز است.
ابراهیم علیه السلام عرض کرد: (وَمِن ذُرِّیَّتِی)
اولاد و ذره من هم در این امامت نصیبی دارند؟ خداوند نفرمود دارند یا ندارند، بحث ذریه نیست، ضابطه دارد. (قَالَ لاَ یَنَالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ) فرمان و دستور و حکم امامت از سوی من به ستمگران و ظالمان نمی رسد باید عادل باشد
، پس اولین ویژگی عدالت است.
دومین ویژگی علم و دانایی است. امیرالمومنین علیه السلام در تعلیل این شاخص در آیات قرآن میفرمایند: «آیا سزاوار است که خلیفه جز داناترین افراد به قرآن و سنت باشد. همچنان که خداوند فرموده: «أَفَمَن یَهْدِی إِلَی الْحَقِّ أَحَقُّ أَن یُتَّبَعَ أَمَّن لاَّ یَهِدِّیَ إِلاَّ أَن یُهْدَی فَمَا لَکمْ کیْفَ تَحْکمُونَ».
و نیز فرموده:
«ان الله اصطفاه و زاده بسطة فی العِلمِ و الجِسم. و نیز: ائتونی بکتاب من قبل هذا أَو آثارة من علم»
و رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرموده واگذار نکند جز آن که پیوسته کارشان به انحطاط و تزلزل گذاشته تا هنگامی که خطایشان را جبران کنند. پس آیا
ولایت جز همان امارت و حکومت است؟!
می بینیم که علاوه بر «علم و عدالت» حاکم الهی احتیاج به «توانایی» هم دارد؛
بایستی قدرت اداره داشته باشد و این یک شرط عقلی است.
علاوه بر این که در قرآن اشاره شده در داستان طالوت:
(إِنَّ اللّهَ قَدْ بَعَثَ لَکمْ طَالُوتَ)
بعد که آنها اعتراض میکنند که:(أَنَّی یَکونُ لَهُ الْمُلْک عَلَیْنَا وَنَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْک مِنْهُ وَلَمْ یُؤْتَ سَعَةً مِّنَ الْمَالِ) آن جا جوابی که پیغمبر به آنها میدهد این است:
(إِنَّ اللّهَ اصْطَفَاهُ عَلَیْکمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ)
یعنی توانایی جسمی هم در کنار توانایی علمی هست، یعنی باید توانایی داشته باشد. البته طبیعی است که توانایی جسمی، فقط به معنای این نیست که جسم سالمی
داشته باشد، بلکه باید فکر سالم، ذهن سالم، و قدرت کار و قدرت اداره داشته باشد.
حال باید دید چه ویژگیهایی در گزینش ولی فقیه معتبر است و اساساً آیا بین ویژگیهای تصریح شده در روایات و بیانات فقهای شیعه در مورد ولی فقیه و شاخصههای حکمرانان الهی معرفی شده در قرآن تفاوتی وجود دارد یا خیر؟
ادامه دارد...
#بامان_الله_یاشهیدالله
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
۱. علم و اجتهاد
چون حکومت اسلام، حکومت قانون است، برای زمامدار علم به قوانین لازم میباشد. چنان که در روایت آمده است؛ نه فقط برای زمامدار، بلکه برای همه افراد هر شغل یا وظیفه یا مقامی داشته باشند، چنین علمی ضرورت دارد؛ منتهی حاکم به خاطر عظمت مسؤلیت، لازم است آگاهی علمی بیشتری داشته باشد.
این ویژگی در کلام نورانی امیرالمومنین علی علیه السلام مورد توجه قرار گرفته است. آن حضرت در خطبه ۱۷۳ نهج البلاغه درباره کسی که
سزاوار مدیریت جامعه اسلامی است میفرمایند: «ایهاالناس إن أحقّ النّاسِ بهذا الأمر أَفْواهُم علیهِ، و أَعلَمُهُم بِأَمرِ الله فیهِ» ای مردم! سزاوارترین کس برای اداره امور مسلمین توانا ترین افراد بر این امر و داناترین شما به فرمان خداست.
در حقیقت امام علیه السلام به دو رکن اساسی که یکی جنبه علمی دارد و دیگر جنبه عملی اشاره کرده است؛ از نظر علمی باید از همه آگاهتر باشد و از نظر عملی در امر مدیریت از همه قوی تر. بسیارند کسانی که عالمند ولی مدیر نیستند و یا مدیرند و عالم نیستند و تا این دو دست به دست هم ندهند، اداره صحیح جامعه امکان پذیر نیست.
حضرت سید الشهداء علیه السلام نیز در ضمن خطابه آتشین خود در «منا» میفرمایند:
«مجاری الامور و الاحکام علی ایدی العلماء بالله الأمناء علی حلاله و حرامه»
اجرای امور و اجرای احکام را خداوند به دست عالمان دین و امینان حلال و حرام خود
داده است.
و همچنین خطاب به اهل کوفه فرمودند: «فَلَعَمری ماالامام الا بالحق بکم بالکتاب القائم بالقسط الدانین بدین الحق الحابس نفسه علی ذلک لله و السلام»
سوگند به جانم! رهبر جامعه اسلامی کسی است که مطابق کتاب خدا حکم نماید و به عدالت رفتار کند و پای بند دین باشد و نفس خود را درمقابل خدا مسئول شمارد.
معلوم است قیام به قسط و حکم به کتاب خدا، بدون اطلاع از قانون اسلام یا اجتهاد امکان پذیر نیست.
۲. عدالت و تقوی
عدالت به معنای خاص، (آن ملکه نفسانی) از جمله شرایط ولایت است. اگر این شرط تأمین شد ولایت یک چیز آسیب ناپذیر است؛ زیرا به مجرد این که کمترین عمل خلافی که خارج از محدوده و خارج از اوامر و نواهی اسلامی است، از طرف آن ولی یا والی تحقق پیدا کرد، شرط عدالت سلب میشود.
کوچک ترین ظلم و کوچک ترین کج رفتاری که خلاف شرع باشد، عدالت را سلب میکند. هر تبعیضی، هر عمل خلاف و گناه وترک وظیفه ای، عدالت را از والی سلب میکند. وقتی هم که عدالت سلب شد او ازآن منصب منعزل میشود.
امام و پیشوا که تعبیر دقیق و کاملی از حاکم اسلامی است، باید حتماً عادل باشد و تابع هوای نفس نباشد. زیرا اگر پیروی از هوسها و هواها بشود، گمراهی و انحراف ازراه خدا حتمی است واین مایه اصلی انحراف جوامع بشری است. پس بایستی حاکم اسلامی تحت تاثیر هوای نفس قرار نگیرد؛ و این نمی شود مگر این که باعدالت، نفسش از این که به دینا رو کند و تحت تاثیر مطامع دنیوی قرار بگیرد، مصون باشد. این شرایط در مدارک اسلامی و کتاب و سنت به صورت تفصیلی بیان شده.
در این جا یه یکی دو نمونه اشاره میکنیم
شاید روشن ترین دلیل، برلزوم این صفت در حاکم، آیه ای است که مردم را بر مراعات و ملاحظه این صفت در حاکم، به هنگام انتخاب او،فرا میخواند:
( (وَلاَ تَرْکنُواْ إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّکمُ النَّارُ وَمَا لَکم مِّن دُونِ اللّهِ مِنْ أَوْلِیَاء ثُمَّ لاَ تُنصَرُونَ) )
به آنان که ستم کردند تمایل نکنید، که آتش دامن گیر شما میشود و جز خداوند برای شما دوستانی نیست، آنگاه یاری نمی شوید.
کدام تمایل به ستمگر،بزرگتر از مسلط کردن حاکم فاسق و پذیرش ولایت او و سپردن مقدرات مردم به دست اوست.
مرحوم طبرسی در کتاب احتجاج در ذیل آیه مبارکه: ( (فَوَیْلٌ لِّلَّذِینَ یَکتُبُونَ الْکتَابَ بِأَیْدِیهِمْ ثُمَّ یَقُولُونَ هَذَا مِنْ عِندِ اللّهِ)
ازامام صادق علیه السلام چنین نقل میکند که امام فرمود:
«فَأَمّا مَنْ کانَ مِنَ الفُقهاء صائناً لِنَفسِهِ حافظاً لدینه مُخالِفاً علی هَواهُ مُطیعاً لِأَمر مَوْلاهَ فللِعَوامِّ أَنْ یُقَلِّدُوهُ و ذلک لا یَکونُ الّا بعضَ فُقهاءِ الشّیعة... »
فقهایی که ازگناه خودداری و دینشان را حفظ مینمایند و با هوای نفس مخالفت وامر مولایشان را اطاعت میکنند، عموم مردم میتوانند از ایشان پیروی نمایند و اینان بعضی از فقهای شیعه هستند،نه همه آنان.
ازاین حدیث به خوبی استفاده میشود که مقام رهبری مخصوص آن فقهیی است که خود راساخته باشد؛ به گونه ای که تسلط بر نفس داشته و از گناه به طور کلی دوری نموده،تحت فرمان خدا و نگهبان دین باشد.
۳. درایت،تدبیر و کار آمدی
هر انسان، باذهن عرفی خود در مییابد...که اگر فقیهی از کاردانی لازم برای اجرای این رسالت سنگین و گسترده بی بهره است،
نمی تواندعهده دارچنین مسولیتی شود. بنابراین ضرورت داردکه درثبوت ولایت برای فقیه،
ادامه دارد...
#بامان_الله_یاشهیدالله
🇮🇷بدون مرز
به کاردانی او توجه کنیم و عناصر موثر در این زمینه؛ از قبیل آگاهی، نکته سنجی، تیز هوشی، زیرکی، قاطعیت در تصمیم گیری و امثال آن را در وی باز شناسیم.
در روایاتی که از معصومین (علیهم السلام) به ما رسیده نیز به این شاخصه اساسی توجه شده است؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در تشریح صفات محوری در حاکم و رهبر اسلامی میفرمایند:
«لا تَصلُح الأمامةُ الّا لِرجلٍ فیه ثلاثُ خِصالٍ ورعٌ یَحْجُزُهُ عن معاصی الله و حلمٌ یملک بهِ غَضَبُه و حُسنُ الوِلایةِ علی من یَلی حتّی یکونَ لَهُم کالوالدِ الرَّحیمِ» فردی لیاقت و شایستگی امامت را دارد که دارای سه خصلت باشد:
۱. تقوی و پرهیزگاری که او را از نافرمانی خدا باز دارد.
۲. بردباری که خشمش را با آن کنترل
کند.
۳. نیکو حکومت کردن بر افراد زیر فرمانش...
حضرت آیت الله جوادی آملی در تبیین لزوم توجه به این خصلت در گزینش رهبر اسلامی میفرمایند: «علاوه بر اجتهاد مطلق و صلاحیت علمی لازم برای افتاء در ابواب مختلف فقه و همیچنین عدالت و تقوای لازم برای رهبری امت اسلام، استعداد و توانائی رهبری و کشورداری، شرط ضروری سوم برای فقیه است.
فقیه جامع الشرایط باید علاوه بر اجتهاد و عدالت مطلق، اولاً بینش درست و صحیحی نسبت به امور سیاسی و اجتماعی داخل و خارج کشور داشته باشد و ترفندهای دشمنان خارج را خوب بشناسد و ثانیاً از هنر مدیریت و لوازم آن برخوردار باشد؛ زیرا مدیریت، گذشته از تئوری، نیازمند ذوق اداره و هنر تدبیر است؛ بسیاری از ما اوزان شعر را میدانیم که مثلاً فلان شعر باید بر وزن «مستفعلن، مستفعلن، مستفعلن» باشد؛ امادانستن عروض، هیچ گاه کسی را شاعر نمی کند.
شعر شناسی، غیر از شاعر بودن است؛ چرا که انشاء شعر، گذشته از آشنایی به قواعد شعر، نیازمند استعدادهای خاصی است. همه ما میدانیم که باید کشور را بر اساس قسط و عدل اداره اما مدیر و مدیر بودن غیر از دانش و بینش سیاسی است؛ هنری است که هرکس آن را ندارد.... بنابراین، نمی توان گفت هر فقیه عادلی صلاحیت رهبری جامعه را دارد، بلکه باید گذشته از شرائط علمی، دارای استعداد و توانایی لازم برای اداره امت اسلامی باشد».
#بامان_الله_یاشهیدالله
برگرفته از کتاب ولایت فقیه علیرضا مسعودیان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
20.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «عالم مجاهد و پارسا»
🔹️ مرور سریع پیام تسلیت مقام معظم رهبری، در پی درگذشت آیت الله محمد تقی #مصباح یزدی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
پاسخ کوبنده دکتر حسین روازاده در پاسخ به منتقدان به رهبری در خصوص دستور ایشان مبنی ممنوعیت استفاده از #واکسن دشمن بیان کردند
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️برق ما رو دزدیدن دارن باهاش پُز میدن
🔺مقایسه میزان درآمد حاصل از ماینینگ در ایران، چین و کشورهای اروپایی. چرا خارجیها ایران را ایدهآلترین کشور برای استحراج رمز ارز میدانند؟
🔹حضور چینیها در نیروگاههای تحت نظر وزارت نیرو و استفاده از برق ارزان ایران برای استخراج بیتکوین!
▫️آگهی فروش فارم استخراج بیتکوین در اینترنت! فارمی در فرودگاه پیام با ۳۰۰۰دستگاه ماینر به قیمت ۳میلیون دلار، متعلق به یک ماینر هندی!
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واشنگتن 021.01.13
عزیزان!
این محلی که مشاهده میکنید کنگره آمریکا،قلب دموکراسی دنیا میباشد و افرادی که میبنید،سربازان ارتش آمریکا هستند که بصورت مسلح درحال مواظبت از دموکراسی در آمریکا هستند!
(همزمان رای برای استیضاح ترامپ درحال انجامه!)
این هم از خاک بر سری آمریکا و دموکراسیش!
گورکن
#افول_آمریکا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔘 کمک اطلاعاتی آمریکا به اسرائیل در حملات هوایی علیه سوریه
🔹 آسوشیتد پرس گزارش داده که حملههای هوایی اخیر به سوریه، بر اساس دادههای اطلاعاتی آمریکا صورت پذیرفته است.
🔹 این خبرگزاری آمریکایی همچنین فاش کرده که «پمپئو» و «یوسی کوهن»، وزیر خارجه امریکا و رئیس موساد، در دیدار روز دوشنبه که در واشنگتن برگزار کردند موضوع حمله به "دیرالزور" را مورد بحث قرار داده بودند.
🔹 گفتنی است صهیونیستها در مدت اخیر، حملات خود به سوریه را افزایش دادهاند و بامداد امروز نیز مناطقی در دیرالزور را بمباران کردند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گروه موسیقی کره ای (بی تی اس) که پرطرفدار هم شده است، جوانان را به سمت #همجنسگرایی می کشد
🔸 نوجوانانی که نا آگاهانه خود را در دام #بحران_هویت میاندازند و حتی از نحوه به دام افتادن نیز آگاه نیستند
🔹 جهت گیری رسانه ها تاثیر عجیبی بر شکل گیری اعتقادات دارد این کلیپ را ببینید و کمی تفکر کنید
#هوشیار_باشید
#سواد_رسانه_ای
#شبکه_ملی_اطلاعات
✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz