🔴 پروژه تقسیم کار علیه ایران در آمریکا
✍️ #سیدامیرحسین_قاضی_زادههاشمی
🔹 جو بایدن و دونالد ترامپ هر دو راهبرد مشترکی را دنبال میکنند که فشار بیشتر بر ایران است. حال ترامپ نام آن را «فشار حداکثری» میگذارد و بایدن از آن بهعنوان «فشار هوشمند» تعبیر میکند.
🔸 بایدن هدف از بازگشت به برجام را نه رفع تحریمها، بلکه اجماعسازی علیه ایران و فشار بر تهران در حوزههایی متنوع اعلام کرد. بایدن در بخشی از یادداشت خود مینویسد: ما به استفاده از تحریمهای هدفمند علیه ایران در زمینه نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم و برنامههای موشکی ادامه خواهیم داد.
✅ نباید فراموش کرد خروج ترامپ از توافق هستهای با ایران، مبتنیبر ریلگذاری سیاسی و حقوقیای بود که دموکراتها برای رئیسجمهور بعدی خود به یادگار گذاشتند.
🔹 ترامپ تا قبل از خروج از برجام، بهصورت جدی به مکانیسم ماشه که توسط دموکراتها در برجام گنجانده شده بود، استناد میکرد. ازسوی دیگر، امضا و تایید تعلیق تحریمهای ایران توسط رئیسجمهور آمریکا در بازههای زمانی 120روزه، سنتی بود که دموکراتها آن را بنا کرده و عملا حیات توافق هستهای با ایران را منوط به امضای شخص اول سیاسی و اجرایی آمریکا کردند.
💢 بنابراین، دموکراتها درکنار دولت ترامپ، متهمان اصلی خروج واشنگتن از برجام محسوب میشوند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️اما درستش این بود که بگویند؛
دیو با ۳۵میلیارد دلار از اموال ملت بیرون رفت و فرشته سوار بر هواپیمایی که حتی پول بلیطش را از جیب خودش داده بود، درآمد...
#پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️ایران ۱۲۹۸:اشغال ایران بدست انگلیس و نسل کشی نیمی از جمعیت ایرانیان، بدون کوچکترین مقاومت از جانب حکومت وقت
ایران ۱۳۹۸:توقیف چهار نفتکش انگلیسی به دست ایران، بعلت آلوده کردن خلیج فارس
همین یک مورد برای اثبات کارآمدی جمهوری اسلامی کافی ست
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔸شهید بهشتی و ماجرای مذاکره با آمریکا
🔺اولین باری که مذاکره با آمریکا از سوی انقلابیون جدی گرفته شد، آخرین ماههای عمر رژیم شاهنشاهی بود. همزمان با اوجگرفتن موج مبارزات مردمی در تابستان 57، آمریکاییها در تلاش برای فهم واقعی شرایط فعلی ایران از سویی و تلاش برای یافتن راهحلی برای مهار انقلاب و بقای شاه از سوی دیگر بودند.
▫️بنابراین مقامات سفارت آمریکا ارتباطگیری با نیروهای سیاسی مختلف را شدت میبخشند. از لیبرالهای شیفته آمریکا و سناتورها و مدیران میانی رژیم پهلوی گرفته تا ملیگراها، نهضتآزادی، روحانیون به اصطلاح میانهرو مثل شریعتمداری و در نهایت چهرههای موثر نهضت و انقلاب که در اسناد لانه جاسوسی «ملاهای پیشتاز» لقب میگیرند.
▪️تشکیل «شورای انقلاب» در دیماه 57 با دستور امام(ره) اعلام میشود. هرچند اسامی اعضای شورای انقلاب اعلام نشده بود، اما ناگفته مشخص بود برخی چهرهها چون شهید بهشتی از اعضای آن هستند، بنابراین از جانب آمریکاییها پیشنهادات مذاکره مطرح میشود. در اینباره سه نوع نگاه بین اعضای شورا مطرح بود.
🔹شهید بهشتی این اختلافات را اینگونه تشریح میکند که یک نظر این بود که «با آمریکایی ها به صحبت بنشینیم، با انگلیسیها به صحبت بنشینیم با سران ارتش به صحبت بنشینیم و شاید به یک نقطه نظر جدیدی برسید. من با این مخالف بودم. من میگفتم ما باید نقطه نظرهایمان را قبلاً بر اساس معیارهای انقلاب انتخاب کنیم بعد با هر کسی صحبت کنیم باید وقتی آنجا مینشینید قاطع حرف بزنید.»
🔹در مجموعه اسناد لانه جاسوسی که سال 1387 منتشر شد به دیدار بهشتی با ویلیام سولیوان _سفیر وقت آمریکا در تهران_ اینطور اشاره شده است: «روز 28 اسفند1357 و در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب، «جی. بی. لامبراکیس»، مسئول بخش سیاسی سفارت آمریکا در تهران به همراه دو عضو دیگر سفارت در منزل شهید بهشتی با وی دیدار کردند.
🔺سولیوان در کتابش این تماسها را تائید کرده و نوشته است: «ما در زمان مناسب تماس و ارتباط مستقیم خود را با آیتالله بهشتی توسط یکی از کارمندان سیاسی سفارت برقرار ساختیم. او قبلا هم در سفارت ما در تهران بود و فارسی را هم خوب صحبت میکرد. من او را همراه خود به تهران آوردم تا ما را در ایجاد رابطه با انقلابیون ایران کمک نماید.»
▪️آیتالله بهشتی همانطور که محکم و قاطع با طرف آمریکایی صحبت کرد. سالها بعد پِرِشت درباره این دیدار به بیبی سی فارسی میگوید: «از او پرسیدم بسیاری از ایرانیها که ایران را ترک کردهاند به وطنشان دلبستگی دارند و خیلی هم علاقه دارند که برگردند. آیا آنها میتوانند به ایران برگردند. بهشتی گفت، بله ما به این افراد احتیاج داریم و میتوانند برگردند، اما نباید فکر کنند که میتوانند انقلاب را تغییر بدهند. انقلاب، ایران را تغییر داده و نمیتوانند چیزی را عوض کنند.»
🔸«لینگن» کاردار سفارت روز 13 آبان وقتی از سفارت بیرون میرفت، چند سند سری از جمله گزارش این دیدار را روی میز کارش جا گذاشت، همین سند بعدها گواه صداقت و درستی شهید بهشتی در برابر تهمتها شد.
🔹زمزمههای وجود سند ملاقات شهید بهشتی با آمریکاییها از همان ابتدای تسخیر لانه در جامعه میپیچد. اما اغلب شایعات حول این موضوع دور میزند که شهید بهشتی در آخرین روزهای عمر رژیم شاه از طریق مذاکره با آمریکا، «هایزر» و بختیار به دنبال راهحلی سازشکارانه بوده است. علیرغم تاکید چندینباره شهید بهشتی بر انتشار هر سندی که از ایشان در لانه موجود است، دانشجویان خط امام سندهای ادعایی را منتشر نمیکنند و همین مساله باعث تداوم ابهامات و دامن زدن به شایعات و تهمتها میشود. همه علیه بهشتی متحد شده بودند؛ منافقین و بنیصدریها یکی با تهمت «آمریکایی بودن» و دیگری با برچسب «انحصارطلب و دیکتاتور بودن» به او حمله میکردند و در میتینگهایشان «مرگ بر بهشتی» میگفتند.
▪️مروری بر چندین گزارش منتشر شده توسط بیبیسی درباره شهید بهشتی و دیدارها و روابطش با برخی چهرههای آمریکایی، نشان میدهد هیچ چیز بیش از آنچه خود شهید بهشتی نقل کرده، وجود ندارد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
.
ننویسید جوادیه آب ندارد؛
شاه می خواهند استراحت کنند (!)
🔹مسعود بهنود از همکاران نشریات قبل از انقلاب (همکار بعدی نشریات زنجیرهای مدعی اصلاحات و سپس شبکه دولتی بیبیسی)، سال 82 در گفت وگو با قاصدك آنلاين (نشريه دانشجويی در تورنتو) درباره وضعیت رژیم پهلوی در اوج درآمدهای نفتی گفت :
🔻«اصلاً نوع گفتمان در زمان شاه جور ديگري بود. طوري كه حتي در جمع چند نفره هم، كسي كمتر از اعليحضرت نميگفت، نوشتن كه هيچ. از نخست وزير و وزرا هم حتي نميشد انتقاد كرد.
🔻هويدا هر سال كه شاه به سن موريس براي اسكي ميرفت، سردبيرها را ميخواست و ميگفت شاه دو ماهي ميخواهند استراحت كنند و خسته شدهاند. اگر جواديه، آب و يا بم، نان ندارد، هميشه نداشتهاند. در اين دو ماه هيچ خبر منفي ننويسيد.
🔻هويدا ميگفت اشكالي ندارد مردم حتي 40 هزار تا از روزنامه شما را نخرند، پولش را ميدهيم. بعد از انقلاب حتي در بدترين دوران مطبوعات، موقعي كه ماها مخفي شده بوديم، سانسور اين طوري نشد، يعني به اين ترتيب كه نماينده ساواك بيايد بغل دست من، تيتر بخواند...».
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✅ اعضاء گرامی: اگر قصد روشنگری سیاسی دارید
به بزرگترين اجتماع تحلیلگران انقلابی كشور در ایتا بپیوندید ، بر روی لينك زير كليك بفرمایید
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032 🇮🇷
❌ دیگه لازم نیست ۲۰ تا کانال سیاسی داشته باشی!
✅ «تحلیل سیاسی و جنگ نرم » رو داشته باش، همشو گلچین میکنه برات👇
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
✍به قلم #بهترین تحلیلگران انقلابی🇮🇷
۴۲ ساله شدیم؛ حکمت متعالیه انقلاب -۱
♦️انقلاب اسلامی با وجود همه خباثتها و نیرنگهای دشمنان، 42 ساله شد و حال آن که مستکبران، مطابق توطئههای خود، هر سال گفتند جمهوری اسلامی، ظرف چند هفته تا چند ماه دیگر سقوط میکند.
🔹انقلاب اسلامی با عزت ماند، در حالی که هفت رئیس جمهور آمریکا و دیکتاتور جنایتکار عراق گم و گور شدند؛ استکبار شوروی فرو پاشید و استکبار آمریکا دو پاره شده و در منطقه غرب آسیا تحقیر میشود.
♦️یقینا اگر انقلاب اسلامی، ترمز یاغیگریهای آمریکا را نمیکشید و پروژههای پیاپی آنها را که یک قلمش هزینه 7 هزار میلیارد دلاری در جنگهای اخیر است، بر باد نمیداد، آمریکا با مصیبت های بی سابقه سالیان اخیر دست به گریبان نمی شد.
🔹ماندگاری انقلاب و قویتر شدن آن در مقابل ضعف روز افزون دشمنان، یک معیار مهم برای قضاوت است. اقتدار جمهوری اسلامی، بر نارضایتی مستکبران افزوده و همین، سند دیگری بر درستی مسیر نهضت است.
♦️دوام انقلاب با وجود شدت و کثرت دشمنیها، به معجزه شبیه است و از «حکمت متعالیه» ای حکایت میکند که بر رویکرد آن حاکم است. این حکمت را امام خمینی (رضوانالله تعالی علیه) بنا گذاشت و امام خامنهای (حفظه الله تعالی) رفعت بخشید.
🔹اوایل دی۱۳۹۸ نشریه فارین پالیسی در گفتوگو با رئول مارک گرکت افسر سابق سیا، از او پرسید «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟». گرکت در پاسخ، با وجود عقدهگشایی، اذعان کرد:
♦️«من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد». گرکت سپس از «30 سال رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد کرد و گفت؛ «بدون شک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
🔹همچنین پس از سفر آبه شینزو نخست وزیر ژاپن به تهران که حامل پیام ترامپ بود و پاسخ حکیمانه رهبر انقلاب به وی، دیوید ایگنیشس در واشنگتن پست نوشت:
♦️«آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را به رهبر ایران بدهد. اما آیتالله خامنهای درخواست ترامپ را رد کرد... صدای رهبر معظم ایران را نمیتوانستیم شفافتر از این بشنویم. در صدای او میتوان بازتاب این عبارت آیتالله خمینی را شنید که گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. ایران، اعتماد به نفس قابل توجهی دارد».
🔹شبکه عملیات روانی دشمن و بازیخوردگان آن، انقلاب را عقیم و ناکام وانمود میکنند و حال آن که انقلاب در کنار ریزشها، نسل به نسل و نو به نو، میوههای بینظیر داده و سرآمد آن، پرورش انسانهایی پاکیزه و توانمند در تراز شهیدان سلیمانی و شهریاری و فخریزاده و انبوهی از نخبگان گمنام و خدمتگزار است.
♦️ایران در طول تاریخ ، کجا سردار گرهگشایی مانند حاج قاسم سلیمانی و همسنگران او را به خود دیده بود؟ بله ریزشها و انحراف و خیانت برخی همراهان هم بوده، اما با رویشها و موفقیت ها قابل قیاس نیست.
🔻ادامه دارد🔻
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
۴۲ ساله شدیم؛ حکمت متعالیه انقلاب -۱ ♦️انقلاب اسلامی با وجود همه خباثتها و نیرنگهای دشمنان، 42 سا
۴۲ ساله شدیم؛ حکمت متعالیه انقلاب -۲
🔹در یک مسابقه، معمولا نگاه «درسآموز» به پیشتازان است و اگر نگاهی به جاماندگان و عقبافتادگان و درجازدگان هم بشود، صرفا «عبرتآموزی» است. سقوطکردگان نمیتوانند الگو باشند یا مایه ناامیدی شوند؛ مادام که چشمه خدمات و توفیقات خدمتگزاران -تا سر حد جان فشانی- در جوشش است.
♦️انقلاب اسلامی، پیشتازان پیشرو بسیاری دارد که صادقانه برعهد نخستین وفادار ماندهاند، و دیگرانی که ولو زمانی پیش آمدند، به علل مختلف عقبگرد زده و یا در مسیرهای انحرافی افتادهاند. انقلاب را با ریزشها و لغزشها و انحرافها نمیسنجند.
🔹این افراد هستند که با سنجه انقلاب سنجیده میشوند. انقلاب اسلامی، آن قدر انسان تربیت یافته و به ترازهای بالا رسیده دارد که بتوان بر سلامت و اتقان و پیشروندگی مستمرش با وجود همه موانع معارض یقین کرد.
♦️بعضی سیاستمداران و سیاستبازان، بیآنکه زحمتی کشیده و خدمتی کرده باشند و در حالی که خود یا اطرافیانشان سرگرم کامجویی بودهاند، نق میزنند؛ «چهل سال انقلابی بودن بس است! چهل سال است میگویید در شرایط حساس کنونی و دیگر کافی است».
🔹اما رادمردانی هم هستند که بدون نامجویی و هیاهو، بار مسئولیتهای بزرگ را در برابر دشوارترین بحرانها بر دوش کشیدهاند و با این وجود، با نشاط تمام میگویند تازه رسیدهایم به آغاز رسالتی بزرگ.
♦️صحنه معروفی است که از شهید سلیمانی میخواهند پشت صندلی بلندتر (صندلی ریاست) بنشیند و او صندلی را پس میزند. او سپس در حین جلسه، درباره اقتضائات گام دوم انقلاب میگوید:
🔹«سرِ دفاع از انقلاب، ما تازه رسیدیم به نقطه شروع. علمای ما میفرمایند چهل سالگی، در واقع دورهای بوده که پیامبران به نبوت میرسیدند. انقلاب ما تازه به نبوت خودش رسیده، شروع ولایت و کارش است. خیلی آمادگی میخواهد و این آمادگی باید تا لحظه ظهور و برقراری حکومت امام عصر(عج) ادامه پیدا کند».
♦️این سرمایه اطمینان و نشاط از کجا میآید که خستگی و فشلی و انفعال را میتاراند؟ آرامش و ثبات روحی در تندباد معارضهها، رهآورد بیعت صادقانه با ولی خداست.
🔹همراهان پیامبر (ص) در سفر حج، در حالی که توسط مشرکان محاصره شده بودند و بیم جنگ و نابودی میرفت، پیمان بستند تا پای جان از رسول خدا (ص) تبعیت کنند.
♦️این تصمیم صادقانه، بشارت آرامش و اطمینان و پیروزی بزرگ (فتح مکه) را به ارمغان آورد: «لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَهًْ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّكِينَهًْ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا وَمَغَانِمَ كَثِيرهًْ يَأْخُذُونَهَا وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا». فتح بزرگ مکه، پیامد آن عهد مؤمنانه در روز خطر بود.
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
ریچارد نیکسون: مردم ایران
انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند
🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید.
🔹او که در فاصله سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می نویسد: http://fi9.ir/fpcxr4
🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزشهای غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایهداری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادیگرایی میدید.
🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می خواستند تا به آن بیش از مادیگرایی معتقد باشند.
🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشهها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
.
کاتم: انقلاب خمینی
ناگهانی نبود؛ عمق داشت
♦️ریچارد کاتم استاد دانشگاه پیتسبورگ، از ماموران معروف سیا در ایران بوده است. او نیمه نخست دهه ۱۹۵۰، گرداننده تیم عملیات سیا در ایران و از همکاران شبکه بدامن (شبکه مسئول جنگ روانی علیه نهضت ملی شدن) نفت بود. جان والر رئیس وقت ایستگاه سیا در ایران میگوید «ریچارد کاتم از افسران ویژه من بود.»
🔹کاتم در کتاب «ایالات متحده آمریکا، ایران و جنگ سرد»، ضمن رد ناگهانی و هیجانی بودن انقلاب اسلامی می نویسد:
♦️«نهضت [امام] خمینی به طور ناگهانی و سحرآمیز در ظرف چند ماه به وجود نیامد و سر بلند نکرد؛ ریشههایش عمیقاً در گذشته ایران قرار دارد و به گذشتهای دور باز میگردد. واضحتر بگوییم: این جنبش، تداوم نهضتی برای دگرگونی بنیادین بود که بیشتر از یک قرن قبل نضج گرفته بود».
محمد ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz