هدایت شده از Baradaranebasiji
🌙🔴🌎 پلیس خسته و عدلیه تماشاچی
١) در ابتدای هفته نیروی انتظامی، وقوع سه حادثه در کشور نشان داد که نيروهای ناجا خسته و بیانگیزه شدهاند:
الف) در تهران اراذل و اوباش دلگرم از حمایت سلبریتیها، به جان زن مردم افتاده و مدافع غیرتمند ناموس مسلمین را با چاقو سلاخی کردند!
ب) تبریز هم شاهد سرقت مسلحانه به شیوه گانگستری بود! آن هم در روز روشن و با خونسردی و خشونت کامل!
ج) در نجف آباد اما، مانور شجاعت یک مروج فحشا و بیعفتی مانند خار به چشم مؤمنان کشور نشست. زنی بیحجاب بدون هیچ مانعی توانست خیابانهای شهر را با دوچرخه طی کند و با خونسردی نشان دهد که در جمهوری اسلامی هم میتوان با آزادی کامل بیحجاب بود!
٢) در این میان، غیبت پلیس در هنگام وقوع جرائم فوق و آزادی عمل و احساس امنیت مجرمین در هنگام ارتکاب جرم، تلختر از اصل حوادث بود!
شناسایی و دستگیری مجرمین این حوادث در کمترین زمان ممکن، نشان داد نیروهای ناجا «میتوانند» اما مسائلی وجود دارد که مانع از برقراری امنیت توسط پلیس در سطح کشور شده است!
بدون تعارف باید قبول کرد ناجا و نیروهایش خسته و کمانگیزه شدهاند: وقتی پلیس برای شکستن شاخ اراذل و اوباش و ایجاد امنیت برای مردم اقدام میکند و در عوض حمایت و تشویق با تنبیه و مواخذه عدلیه روبرو میشود،
وقتی هر سلبریتی بیهنر و بیوطن جرات میکند همراه با ترامپ و آلسعود از قاتلان و سارقان مسلح حمایت کند و اجرای مجازاتشان را به تاخیر بیاندازد،
هنگامی که عوامل ناجا بارها مجرمین حرفهای را دستگیر و تحویل دستگاه قضایی داده و مدتی بعد مجبور میشوند تا همان مجرمین را برای چندمین بار دستگیر کنند آن هم در حالی که میدانند این مجرمان پس از مدت کوتاهی دوباره آزاد شده و به پلیس نیشخند خواهند زد و ...!
ناجا و نیروهایش در چنین شرایطی چگونه میتوانند از توانایی خود برای ایجاد امنیت استفاده کنند؟ وقتی افسر آگاهی مجرمی را برای بیست و هفتمین بار دستگیر میکند آیا میتوان از او خواست که برای مرتبه بیست و هشتم هم با قاطعیت و قدرت، همان مجرم را پس از ارتکاب جرم جدید، تحویل قانون بدهد؟
٣) عدم جدیت و قاطعیت دستگاه قضایی با مجرمین و طولانی شدن روند مجازات و بیفایده و بازدارنده نبودن مجازاتها باعث شده تا اقدامات ناجا در حفط امنیت عمومی و اجتماعی و اخلاقی، به نتیجه نرسد و ناجا و نیروهای آن سرخورده و مایوس شوند. آن هم در حالی که معمولا به جای تایید و تشویق پلیس، شاهد تبیه و تخریب عوامل ناجا از سوی مسئولان، اصلاح طلبان، سلبریتیهای وطنفروش و اصولگرایان جویای «رای» بودهایم!
۴) اگر عدلیه در روند تحول خود به فوریت برای این معضل چارهاندیشی نکند و پیشگیری از وقوع جرم از طریق اعمال مجازاتهای بازدارنده را تحقق نبخشد، شاهد افزایش گستاخی مجرمان خواهیم بود تا جایی که خدای نکرده، «ایران اسلامی» مانند «غرب وحشی» بهشت مجرمان و گانگسترها و فواحش شود!!
▪️برای مثال منتظریم تا مجازات زن بیحجاب نجف آباد را ببینیم! اگر برخورد عدلیه با این مجرم بازدارنده نباشد بعید نیست همین مجرم یا رفقایش ماموریت پیدا کنند تا در روزهای آینده با «پوشش کنار دریا» در خیابانهای مملکت دوچرخهسواری کنند و به اسلامیت نظام نیشخند بزنند!
@baradaranebasiji
🔴 #تحریف| اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
🔻 #زمانـــه| اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری بیگ دیتا، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های ۹۶ و ۹۸ پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 گفتنی است در این میان نباید از موضوع #نفوذ_جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
🖌 #سید_علیرضا_آل_داوود【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆به دوستان #پیشنهاد_عضویت میدهیم
🖼 دروغهای سیاسی که ماندگار شدند
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆به دوستان #پیشنهاد_عضویت میدهیم
مغایرت عقلانیت و انقلابی.pdf
178K
🌀 یادداشت/
🔰نسخه pdf
✅موضوع: مغایرت عقلانیت و انقلابیگری با جنجالآفرینی و تنش
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#عقلانیت
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅یادداشت
❌ نگاهی دوباره به مسئله استیضاح
🔻تب طرح موضوع استیضاح رئیسجمهور که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده بود و همراهی عدهای در خارج از مجلس را به همراه داشت فروکش کرده و این موضوع از برنامه پیگیریهای نمایندگان حامی این اقدام خارج شده است. در فضای کنونی که التهابات و هیجانات سیاسی مربوط به استیضاح رئیسجمهور تا حدودی کم رنگ شده است، شاید زمینه مناسبی برای بررسی ابعاد مختلف پیرامون این موضوع فراهم شده باشد.
🔸نکات تحلیلی: 1ـ استیضاح رئیسجمهور بخشی از قانون اساسی است و در اصل 89 به آن تصریح شده است. بنابراین لازم است در یک فضای کاملا منطقی و به دور از هیجانات و احساسات ابعاد مختلف آن از حیث سیاسی و حقوقی مورد بررسی عالمانه قرار گیرد. بالطبع این اصل قانون اساسی نه قابل انکار است و نه باید آن را دست نایافتنی معرفی کرد؛ و از آنسو استیضاح و عزل رئیسجمهور که منتخب مردم ایران و رئیس قوه مجریه است، اقدامی جزئی و کم اهمیت نیست که بتوان بدون در نظرگرفتن ضرورتهای سیاسی و اجتماعی و بدون ملحوظ داشتن منافع و مصالح ملی نسبت به اجرای آن اقدام کرد.
🔹 2ـ اساساً همه تصمیمات کلان کشوری که مسئولان اتخاذ میکنند، باید در پاسخ به این مسئله باشد که این اقدام چه نسبتی با حل مسائل مردم و منافع ملی دارد؟ انتظار منطقی از نمایندگان مجلس و یا کسانی که طرح استیضاح رئیسجمهور را مطرح میکنند باید به این سؤال پاسخ دهند که برکناری رئیسجمهور دقیقا کدام مشکل از مشکلات عمومی را برطرف خواهدساخت و نیز در فردای بدون حضور رئیسجمهور و کفالت سه ماهه معاون اول، کدام گره از معضلات اقتصادی و معیشتی مردم بازخواهد شد. بالطبع نباید اینگونه باشد که استیضاح با هدف استیضاح انجام شود و حتما مقاصد نمایندگان از برکناری رئیسجمهور نبایستی منطبق با اغراض سیاسی و مطالبات هیجانی بیرون از مجلس طراحی شود. از قضا همه نگاهها و پیش بینی نمایندگان حامی استیضاح و برکناری باید معطوف به دوران بعد از عزل باشد که شرایط سیاسی و اقتصادی جامعه و حتی نظام بینالمللی در این ایام در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت.
🔺نکته راهبردی: قوای سهگانه باید نقطه کانونی که منتهی به حل سریع و کم هزینه مسائل اقتصادی مردم میشود را پیدا کنند. اقدام هیئت رئیسه مجلس در خصوص تشکیل جلسات مشترک با برخی اعضای کابینه که دارای دستاوردها، نتایج و خروجی مثبت در بازار نیز بوده جایی است که بایستی بر آن متمرکز شد و مسیری است که لازم است تا انتها پی گرفته شود.
🔰نویسنده: عزیز غضنفری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#استیضاح
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb