🔹واقعیت ناگوار تحولات جمعیت در ایران اسلامی این است که پیرو اجرای غیرکارشناسانه برنامه جامع کنترل جمعیت که از میانه دهه شصت در کشور دنبال شد
🔸نرخ رشد جمعیت کشور(YGR) از 3/9 درصد در سال 1365 به 1/24 درصد در سال 1395 تنزل پیدا کرد و نرخ باروری(TFR) از 6/5 فرزند به ازای هر زن در سال 1365 به 1/8 فرزند در سال 1395 سقوط کرده است و ایران اسلامی با سرعتی خیره کننده بسوی پدیده سالمندی جمعیت در حال حرکت است.
@beha_togham_alfaraez
🔸با وجود اینکه جملگی داده های آماری ملی و بین المللی گویای آینده تاریک جمعیت ایران هستند و اذعان دارند که بحران سالمندی ایران قریب الوقوع است
🔹چرا کارشناسان جمعیت شناس و جمعیت پژوه مردم و مسئولان کشور را از عمق بحرانی که در حال وقوع است مطلع نمی کنند و چرا فریاد بلند روشنگری سر نمی دهند و به نگارش چند مقاله و برگزاری چند نشست و جلسه محدود اکتفا می کنند؟!
@beha_togham_alfaraez
⁉چرا رئیس جمهور و دولت محترم نسبت به سیاست های کلی جمعیت و آینده جمعیت ایران اسلامی ، تعهد و مسئولیتی احساس نمی کنند و علیرغم گذشت چهار سال از ابلاغ قانونی این سیاست ها، حتی یک لایحه مستقل جمعیتی برای وضع قوانین لازم به مجلس ارائه نکرده است؟!
⁉چرا بایدبا گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب ، اینک ، شاهد چنین مدیرانی در سطح جامعه باشییم که نه تنها در جمعیت ، بلکه درسایر حوزه ها #توان_حل مشکل راندارند
📞تماس باشماره های زیر تا حصول نتیجه :
☎ریاست جمهوری ۶۱۳۳-۰۲۱
☎قوهقضاییه ۸۸۸۱۲۲۷۴-۰۲۱
☎مجلس ۳۹۹۳۱-۰۲۱
@beha_togham_alfaraez
❓چرا وزارت بهداشت به عنوان اصلی ترین متولی تحقق اهداف سیاست های کلی جمعیت بر #خلاف این سیاست های نظام اسلامی و علیرغم شعارهای خود همچنان در مسیر کنترل جمعیت و تحدید نسل ایرانی حرکت نموده و تاکید بر کاهش موالید در مراکز و خانه های بهداشت سراسر کشور همچنان در دستور کار است.
📞تماس باشماره های زیر تا حصول نتیجه :
☎ریاست جمهوری ۶۱۳۳-۰۲۱
☎قوهقضاییه ۸۸۸۱۲۲۷۴-۰۲۱
☎مجلس ۳۹۹۳۱-۰۲۱
@beha_togham_alfaraez
⁉پرسش روشن این که چرا مجلس شورای اسلامی که می بایست خانه و عصاره فضائل باشد، هنوز قانون جامع #تنظیم خانواده که زیربنای اجرای پروژه کنترل جمعیت ایران بود را بطور کامل #لغونکرده است؟
❓ و به چه دلیل قانونی و عقلی، طرح حداقلی «تعالی خانواده و جمعیت» پس از پنج سال همچنان در راهروی کمیسیون های مجلس سرگردان مانده است؟
✅با وجود شواهد و مستندات بیشماری که حاکی از نگران کننده بودن تحولات جمعیت کشور هستند، چگونه است که هنوز عده ای از نمایندگان محترم مجلس در صحن و کمیسیون ها نطق ضدجمعیتی سر می دهند؟
📞تماس با مجلس ۳۹۹۳۱-۰۲۱ تاحصول نتیجه
@beha_togham_alfaraez
🌸خدایا ،بار شنیدن این سخن رهبری را چگونه تحمل کنییم ؟!
😔 شهداء شرمنده ایم که امانت داران خوبی نبودیم و . . .
🌺رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله) در باب اجرای بی رویه و غیرکارشناسانه پروژه کنترل جمعیت کشور فرمودند:
⚠یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این خطا سهیمم - این مسئلهی تحدید نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد.... این اشتباه بود.
💥عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بنده حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد.( 1391/7/19) . . .
🔸وقتی که : شخصیت نخست سیاسی و مذهبی کشور به واسطه این اشتباه راهبردی خود را مقصر دانسته و طلب عفو و مغفرت می کند، پرسش اینجاست که :
❓چرا عاملان و مجریان اصلی اجرای پروژه خسارت بار کنترل جمعیت کشور حتی یک بار در رسانه ها حاضر نشده و اعلام ندامت و تقصیر نکرده اند و طلب مغفرت نمی کنند؟!
@beha_togham_alfaraez
🌹قال رسول الله (صلی الله علیه واله وسلم ):
🔹اُطلُبُوا الوَلَدَ وَ التَمِسوهُ؛ فَإنَّهُ قُرَّةُ العَينِ، و رَيحانَةُ القَلبِ
🌸فرزند بخواهيد و آن را طلب كنيد؛ چرا كه مايه روشنى چشم و شادىِ قلب است
📚مکارم الاخلاق ج ۱ ص ۴۸۰ ح۱۶۶۵
@beha_togham_alfaraez
۳۰/اردیبهشت/۱۳۹۳
🌹بسماللهالرّحمنالرّحیم🌹
«سیاستهای کلی جمعیّت»
۱- ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیّت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی.
۲- رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند، کاهش سن ازدواج و حمایت از زوجهای جوان و توانمندسازی آنان در تأمین هزینههای زندگی و تربیت نسل صالح و کارآمد.
۳- اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران بویژه در دوره بارداری و شیردهی و پوشش بیمهای هزینههای زایمان و درمان ناباروری مردان و زنان و تقویت نهادها و مؤسسات حمایتی ذیربط.
۴- تحکیم بنیان و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزشهای عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزند پروری و با تأکید بر آموزش مهارتهای زندگی و ارتباطی و ارائه خدمات مشاورهای بر مبنای فرهنگ و ارزشهای اسلامی- ایرانی و توسعه و تقویت نظام تأمین اجتماعی، خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتهای پزشکی در جهت سلامت باروری و فرزندآوری.
۵- ترویج و نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی- ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی.
۶- ارتقاء امید به زندگی، تأمین سلامت و تغذیه سالم جمعیّت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بویژه اعتیاد، سوانح، آلودگیهای زیست محیطی و بیماریها.
۷- فرهنگ سازی برای احترام و تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تأمین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و پیشبینی ساز و کار لازم برای بهرهمندی از تجارب و توانمندیهای سالمندان در عرصههای مناسب.
۸- توانمندسازی جمعیّت در سن کار با فرهنگ سازی و اصلاح، تقویت و سازگار کردن نظامات تربیتی و آموزشهای عمومی، کارآفرینی، فنی ـ حرفهای و تخصصی با نیازهای جامعه و استعدادها و علایق آنان در جهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولّد.
۹- باز توزیع فضایی و جغرافیایی جمعیّت، متناسب با ظرفیت زیستی با تأکید بر تأمین آب با هدف توزیع متعادل و کاهش فشار جمعیّتی.
۱۰- حفظ و جذب جمعیّت در روستاها و مناطق مرزی و کم تراکم و ایجاد مراکز جدید جمعیّتی بویژه در جزایر و سواحل خلیج فارس و دریای عمان از طریق توسعه شبکههای زیربنایی، حمایت و تشویق سرمایهگذاری و ایجاد فضای کسب و کار با درآمد کافی.
۱۱- مدیریت مهاجرت به داخل و خارج هماهنگ با سیاستهای کلی جمعیّت با تدوین و اجرای ساز و کارهای مناسب.
۱۲- تشویق ایرانیان خارج از کشور برای حضور و سرمایه گذاری، و بهرهگیری از ظرفیتها و تواناییهای آنان.
۱۳- تقویت مؤلفههای هویتبخش ملی (ایرانی، اسلامی، انقلابی) و ارتقاء وفاق و همگرایی اجتماعی در پهنه سرزمینی بویژه در میان مرزنشینان؛ و ایرانیان خارج از کشور.
۱۴- رصد مستمر سیاستهای جمعیّتی در ابعاد کمّی و کیفی با ایجاد ساز و کار مناسب و تدوین شاخصهای بومی توسعه انسانی و انجام پژوهشهای جمعیّتی و توسعه انسانی.
@beha_togham_alfaraez
🔹برابر قانون ،سران 3قوه ورئیس تشخیص مصلحت نظام ، مؤظف بوده اند که #سیاستهای_کلی_جمعیت راپیگیری نمایند تا مجلس با تصویب قوانین لازم ، برای اجرای این سیاست ها ریل گذاری لازم را بنماید.
🔻چهار سال زمان کمی نبود ، همه باید پاسخگو باشند!
📞تماس باشماره های زیر تا حصول نتیجه :
☎ریاست جمهوری ۶۱۳۳-۰۲۱
☎قوهقضاییه ۸۸۸۱۲۲۷۴-۰۲۱
☎مجلس ۳۹۹۳۱-۰۲۱
☎تشخیص مصلحت نظام ۶۴۴۷۷-۰۲۱
@beha_togham_alfaraez
⁉آیا روحانیون، علماء و مراجع تقلید بزرگواری که با تجویز و همراهی با پروژه تحدید نسل ایران اسلامی باعث تثبیت و موفقیت این سیاست شدند، نمی بایست ، از اواسط دههی ۷۰ به این طرف ، در توقف آن حساسیت نشان می دادند واز این غفلت ایدئولوژیک و استراتژیک اظهار تأسف می نمودند وبا اقدامات عینی و عملی، پیشگام اصلاح سیاست کنترل جمعیت در حوزه عمل و نظر باشند؟!
@beha_togham_alfaraez
⁉چرا هنوز هم سوگیری کلی تولیدات رسانه ملی و سایر رسانه ها، موید کنترل موالید و حاوی پیام های صریح ضدجمعیتی است
♻و اگر هم برنامه محدودی درصدد اصلاح الگوی فرزندآوری باشد در میان سیل پیام های ضدجمعیتی و رفتارهای زیگزالی رسانه ملی کاملا بی تاثیر می گردد؟
❓ آیا #رسانه_ملی همانگونه که در خدمت پروژه کنترل جمعیت قرار گرفت ،هم اینک درصدد ترویج فرزندآوری بوده است و آیا اصرار بر این رویه اتفاقی است؟!
☎صداوسیما تهرانی ها ۱۶۲ شهرستانی ها ۲۷۸۱-۰۲۱
@beha_togham_alfaraez