سلام، می خواستم خواهش کنم در صورت صلاحدید از پوسترهای این لینک برای روشنگری جوونا استفاده بشه. متاسفانه نسل جدید هیچ شناختی از این افتخارات ندارن.
https://bastefarhangi.ir/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C/
🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/beheshtzendegi
❣وقتی چشم امیدتان به خدا باشد
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید
و هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید...
سلام صبح بخیر ونیکی
https://eitaa.com/beheshtzendegi
💌 #کــلامشهـــید
اگر کار میخواهید، اگر زن خوب میخواهید، اگر خانه میخواهید، اگر سلامتی میخواهید باید بروید به درگاه خدا، وسیلهاش اول نمازه؛ اول اینکه آدم تمیز، پاکیزه، مطهر به درگاه خداوند متعال وارد بشود..
شهید احمد کاظمی❣🍃
☀️
╰━━🌷🕊🌼🕊🌷━━╯
https://eitaa.com/beheshtzendegi
🔰 مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای حفظه الله تعالی طی اقدامی بیسابقه، یک فرمان مهم و عمومی را در چند دیدار پشت سر هم مطرح کردند:
🔹اول ۱۴۰۲/۱۰/۲: «همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.»
🔸 دوم ۱۴۰۲/۱۰/۶: «در قضیهی انتخابات، مادرها نقش ایفا کنند، هم در داخل خانه، هم درخارج خانه.»
🔻 سوم ۱۴۰۲/۱۰/۱۳: «احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در جهاد تبیین است.»
🔴 چهارم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹: «مسئلهی حضور مردم در صحنه باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق وظیفهی همه است.»ـ
#جهاد_تبیین
✍✍✍راه نشان جهاد تبیین در راستای انتخاب شایسته و بایسته(۲):
نشانه انسانیت که فطرت او بر برتر گرایی قرار داده شد آن است که حضور فعال در انتخاب شایسته و بایسته داشته باشد.
نسبت به انسانیت خود در باره انتخاب های ذیل فعال باشم باشی باشد باشیم باشید و باشند:
✅انتخاب معلم شایسته و بایسته،✅انتخاب دوست شایسته و بایسته، ✅انتخاب همسر شایسته و بایسته،
✅انتخاب مادر شایسته و بایسته برای فرزندان، ✅انتخاب محیط زندگی شایسته و بایسته،✅ انتخاب تحصیلات شایسته و بایسته،✅ انتخاب لباس و غذای شایسته و بایسته،✅ انتخاب مرکب شایسته و بایسته، ✅انتخاب شغل شایسته و بایسته، ✅انتخاب شورای شهر شایسته و بایسته،✅انتخاب نماینده مجلس جهت مشورت در باره قانون گذاری اجتماعی، ✅انتخاب شایسته و بایسته در انتخاب خبرگان رهبری
#العبد_صانعی_کرمانی
مجمع اساتید اخلاق و عرفان
#موسسه_انوار_توحید
♨️راه وصل شدن به امام زمان
🔸راه وصل به آقا #امام_زمان علیهالسّلام را باید آن طوری که خودِ آقا تعریف میکنند و خودِ حضرت در نظرشان هست؛ ما دنبال کنیم، نه آنچنان که ما در نظرمان هست.
🔸آنچه ما در نظرمان هست، ایناست که مثلاً به آقا توسل کنیم، آقا را ببینیم و اگر یک مقدار فکرمان بالاتر باشد، مثلاً حضرت ما را از بدیها نجات دهند، پاکسازی کنند و از انسانهای کامل، از اولیای خدا شویم.
بهطوری کلّی اینها در نظرمان هست.
🔸ولی آنطوری که آقا امام زمان، طبق روایات و آیات شریفه قرآن که کلام حضرت، همان کلام قرآن و روایات است و کلامهایی که از خودِ آقا امام زمان ارواحنافداه نقل شده، ایشان راه وصلِ خودشان را در این کلامشان بیان فرمودهاند:"فَلیَعمَل کُلُّ أمْرِءِ مِنکُم بِما یَقرُبُ بِهِ مِن مُحبَّتِنَا و یَتَجَنَّبُ عَمّا یُدنِیهِ مِنْ کِرَاهَتِنَا و سَخَطِنَا، فَاِنَّ أَمْرِنَا بَغْتَةً، فُجَأةً"
👈این کلام در نامه شیخ مفید هست، در توقیعات آقا امام زمان، در کمالالدّین صدوق هست، در بحارالانوار و در احتجاج طبرسی هست و ترجمهاش این است:
🔅"هریک از شما باید کارهایی را انجام بدهید که به محبت ما نزدیک شوید".
"فَلیَعمَل": یعنی باید عمل کنید".
"کُلّ امرِءِ مِنکُم؛ هر یک از شما"
"بِما؛ به آنچه که"
"یَقرُبُ"؛ نزدیک بشود"
"بِهِ": بهوسیله آن اعمال"
"مِن مُحَبّتِنا"؛ به محبت ما نزدیک شود"
"وَ یَتَجَنَّب"؛ و پرهیز کند، دوری کند"
"عَمّا یّدنِیهِ مِن کِراهَتِنَا و سَخَطِنَا"؛از آنچه که به کراهت و خشم ما او را نزدیک میکند از آنها پرهیز کند".
#سخنرانی_کوتاه
#مهدویت
#ایمان_به_غیب
#متوسطه_به_بالا
🌷مدارس_امین
https://eitaa.com/beheshtzendegi
⭕️#شبهه: چرا با وجود استانهای محرومی چون سیستان و خوزستان که نیاز به کمک دارند بودجه کشور و مالیاتی که از ما گرفته میشود باید خرج کشورهای غزه و فلسطین و سوریه و لبنان شود؟!
🟢 پاسخ:
1⃣ بودجهی هر استان مشخص است و هیچ وقت بودجهی یک استان را به استان دیگر نمیدهند چه برسد بخواهند بودجه آن را به کشوری دیگر بدهند.
2⃣ بودجهی هر چیزی مشخص است مثلا بودجهی عمران و آبادی مشخص است، بودجه علمی و فرهنگی مشخص است، بودجه نظامی و دفاعی مشخص است و هیچگاه بودجه عمرانی و فرهنگی را صرف بودجه نظامی نمیکنند.
3⃣ هر کشوری برای دفاع از مرزهای خود در برابر دشمنان موجود و دشمنان احتمالی بودجهای را به عنوان بودجهی نظامی قرار میدهد؛
✔️ مثلا بودجهی نظامی آمریکا حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است. و بودجهای نظامی چنین حدود ۲۹۳ میلیارد دلار است، هند حدود ۷۶ میلیارد دلار و عربستان حدود ۶۹ میلیارد دلار و روسیه حدود ۶۵ میلیارد دلار و اسرائیل حدود ۲۵ میلیارد دلار و ترکیه حدود ۱۸ میلیارد دلار برای نظامی و دفاعی خود بودجه قرار دادهاند. در حالی که کشور ایران بودجهای که برای قسمت نظامی و دفاعی خود قرار داده است حدود ۶ و نیم میلیارد دلار است که تقریبا ۶ درصد از بودجهی کل کشور است. [1]
4⃣ این بودجهی نظامی و دفاعی گاهی صرف ساخت موشک و سلاح میشود و گاهی صرف خرید علم و دانش برای مسائل دفاعی میشود و گاهی هم صرف کمک به کشورهایی میشود که همپیمان شما هستند و آنها برای شما با دشمنانتان در مرزهای دور میجنگند.
5⃣ حال خوب است شما با دشمن هایتان در کشور خودتان بجنگید و هم هزینهی سلاح بدهید، هم نیروهای خود را خرج کنید، هم زیرساختهای کشور خود را به خطر بندازید؟! یا اینکه در خارج از مرزهای کشور خود با نیروهای کشورهای دیگر بجنگید و فقط شما هزینهی جنگ را بدهید و زیر ساختهای کشور خودت هم در امان باشد؟! کدام بهتر است؟!
✔️ مسلما این بهتر است که شما فقط هزینهی بدهید و در بیرون مرزهای شما با دشمنان شما بجنگند.
6⃣ آن بودجهای که به کشورهای فلسطین و سوریه و لبنان داده میشود در واقع از بودجهی نظامی و دفاعی است زیرا این یک نوع دفاع از کشور است و هیچگاه بودجههای فرهنگی و عمرانی کشور را خرج این کارها نمیکنند.
7⃣ در تمام کشورها اصل بر منافع طرفینی است، یعنی هر کشوری بنابر منافع خودش با کشورهای دیگر تعامل و همکاری میکند و تا زمانی که کشورها منافع هم را حفظ کنند با هم تعامل میکنند. کشور ما هم از این قانون پیروی میکند.
8⃣ تعامل ما با تمام کشورها بر اساس منافع است یا این منافع ملی است یا عقیدهای است مثلا ما با کشورهای اسلامی تعاملاتمان بر اساس منافع عقیدهای و ملی است و با کشورهای غیر اسلامی بر اساس منافع ملی است.
9⃣ وقتی کشور ما به کشورهایی مثل فلسطین و سوریه و لبنان کمک میکند مسلما در برابر این کمک از آنها هم امتیازاتی خواهد گرفت شاید در زمانی که در حال جنگ و درگیری باشند نتوانند امتیازاتی به ایران بدهند ولی بعد از جنگ امتیازاتی خواهند داد؛
✔️ مثل سوریه که بعد از پیروزی در جنگ با داعش سرمایهگذاری و ساخت بناهای خراب شدهی خود را فقط به ایران و روسیه واگذار کرد و این درآمدزایی و ارزآوری برای ایران است.
✔️ یا زمانی که ایران در جنگ با صدام بود تنها کشوری که به ایران کمک کرد و درِ انبار مهماتش را به روی ایران باز کرد همین سوریه بود. پس کمک به این کشورها یا جبران کمکهای قبل آنان است یا در آینده آنان جبران خواهند کرد.
🔟 علاوه بر همهی اینها خیلی از این کمکها مردمی و توسط نیروهای بشردوستانه و هلالاحمر جمعآوری میشود و به مردم مظلوم #فلسطین و #غزه کمک میشود.
🌐 منابع:
[1]ـ سایت خبرآنلاین، مقایسه بودجه نظامی ایران با اعراب و اسرائیل، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱. و مقاله فهرست کشورها بر پایه هزینههای نظامی نمیکنند.
#دهه_فجر_مبارک
#شبهات_انقلاب_اسلامی
#حساس_بودن_به_نظلام_و_ولایت_فقیه
#متوسطه_به_بالا
🌷مدارس_امین
https://eitaa.com/beheshtzendegi