#تازه_های_به_نشر
حسن احمدی نویسنده موفق کتابهای در سالهای دور، بازیها و لحظهها، باران که میبارید...
در تازههای #به_نشر از این نویسنده کتاب "آدمهای غلط" با طراحی سعید دینپناه( نامزد نشان شیرازه95) به چاپ رسیده که در آن داستان محسن معلم علوم دبیرستان که پدرش به دست ساواک به شهادت میرسد و خودش هم توسط آنها گرفتار میشود و ماجراهایی برای مادر پیرش اتفاق میافتد، میخوانیم :
غروب ديروز با روزهاي ديگر براي احترام خانم کاملا متفاوت بود. از شدت هيجان نميدانست بخندد يا گريه کند. بالاخره زهرا و بچه هایش از راه رسيدند. آمدن آنها روح و روان احترام خانم را متفاوت کرده بود. خيلي خوشحال بود. شايد دو ساعت ميشد در را باز گذاشته بود و انتظار ميکشيد. در ساعتهاي گذشته هم چندمرتبه با پاهايي که سخت او را همراهي ميکردند، به پشت در رفته و برگشته بود.
احترام خانم در آن رفت و برگشت ها و حتي در آن دوساعتي که از کنار در تکان نخورد، کسي از همسايه ها را در آن اطراف نديده بود. نميدانست چرا انگار همه با ديدن او قايم ميشوند و خودشان را نشان نميدهند. فکر ميکرد لابد کسي از همسايه هایش آمده و به آنها گفته است که با او رفت و آمد نکنند.
#به_نشر_بهترین_های_نشر
#حسن_احمدی
#ادبیات_داستانی
#انقلاب_اسلامی
#تازه_های_به_نشر
#انتشارات_آستان_قدس_رضوی
#کتاب #داستان
محمد میرکیانی نویسنده موفق و پرکار کودک و نوجوان در سال ۱۳۳۷ در شهر تهران به دنیا آمد و دارای مدرک دکتری هنر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. او حدود 200 نمایشنامه کوتاه و بلند برای کودکان نوشته و یا تنظیم کرده است. آثار منتشر شده او بیش از 60 کتاب برای کودکان و نوجوانان است و مجموع قصههای چاپ شدهاش برای همه گروههای سنی در قالبهای داستان کوتاه بلند و رمان، نزدیک به 500 عنوان میرسد.
وی بیش از 25 کتاب درباره ادبیات کهن و عامیانه برای گروه سنی کودک و نوجوان تالیف کرده است.
افسانه خوشبختی ، پنج سنگ ، پند و قند (چهار جلد) ، پهلوان حیدر ، روز تنهایی من ، روزی بود و روزگاری ، روزی بود و روزی نبود (سه جلد) ، قصه ما مثل شد (10 جلد) ، شاید فردا نباشد ، قصه خانه ما ، قصّه شاه مال منه، قصه ما همین بود (پنج جلد) ، قصه های شب چله (دو جلد) ، همیشه قصه ای هست (پنج جلد) برخی از آثار محمد میرکیانی هستند.
مجموعه قصه روز تنهایی من؛ در دوره پنجم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به عنوان کتاب سال و کتاب "قصه ما مثل شد" هم در سال1386 به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیده شدند.
ترجمه مجموعه 5 جلدی «قصه ما همین بود» میر کیانی، در سال 1370 به زبان اردو و در پاکستان منتشر شد.
سال 1990 و 2000 میلادی مرکز بینالمللی مونیخ آلمان کتابهای «پاپر» و «روزی بود و روزی نبود» وی را از در فهرست کتابهای مناسب خود قرار داد.
دو مجموعه «قصه ما مثل شد» و «همیشه قصه ای هست» در قطع های مختلف و بصورت تک جلدی و 5 جلدی توسط به نشر در قالب مجموعه کتاب های پروانه منتشر شده است. کتاب تک جلدی مجموعه «قصه ما مثل شد» تاکنون در 16 چاپ و 67 هزار نسخه و جلدهای مختلف این مجموعه نیز هرکدام به تنهایی بیش از 70هزار نسخه منتشر شده اند و جزو پرفروش ترین ها و پرمخاطب ترین کتاب های حوزه کودک و نوجوان است.
انتشارات بهنشــر
مصطفی جمشیدی متولد ۱۳۴۰ در شمیران ، از داستان نویسان دهه ۶۰ که دستی نیز در سایر رشته های هنری چون سینما ، شعر و . . . . دارد. کتاب های داستانی او در حوزه داستان کوتاه و رمان بیشتر حول محور مسائل اجتماعی ، دفاع مقدس و حوزه آفرینش های دینی است .
از رمان های وی می توان به سونات عدن ، بوفاری ۴ ، معبر به آخرالزمان ، بیداری ، شنیدن آوازهای مغولی، مغات میغ ، باز یافته های شهر دلتنگ اشاره کرد. دو رمان «رویای آق تاریم» و «تیغ و تاج» از جدیدترین آثار این نویسنده و داستان نویس قدیمی کشور است که در لیست تازه های به نشر (انتشارات آستان قدس رضوی) قرار گرفته است.
در بخشی از کتاب تیغ و تاج آمده :
آقای حبیب مس پاره کن که هیکل درشتی داشت ، شده بود عاشق و واله یک زن کلفت. این را طی چغولی های اسی چاخان فهمیدم.
آقا به سبیل مبارک، زار و زندگی اش شده یک زن. توی حیاط خانه مهندس دیهیم که توی شقایق یک است ، زنی زندگی می کند که این حبیب شده طلسم او. زار و زندگی اش شده این زن . زنک چادرچاقچول می کند و توی حیاط با یک ماشین لباسشویی رخت های خانه را می شوید.من خودم دیده بودمش . برو رویی هم ندارد، اما اصالتا بچه ایل قشقایی است. از هفده هجده سالگی خانه مهندس دیهیم بزرگ شده ، اما زن مهندس دوچشمی مراقبش است. من نمی دانم این زال محمد چه طوری به دام عشق این افتاده، الله اعلم !
عشق عین چاقاله بادام می ماند.نرسیده و کال است.آدم که زیاد خورداز این میوه،دل درد می گیرد.به نظرم این مس پاره کن که یک مدتی پهلوان معرکه گیربود،طلسم این قشقایی شده که جان به جانش کنی،دیگرنه دزدی می آید،نه دل به کار می دهد.
@behnashr
انسان ۲۵۰ ساله به زبان های عربی و اردو منتشرشد
#مقام_معظم_رهبری
@behnashr
#درپناه_کلمات
عصرانه داستان نویسان رضوی در #سه_شنبه_های_به_نشر
👤دبیرعلمی:#سعید_تشکری
📆سه شنبه ها ساعت۱۶
🏢فروشگاه مرکزی کتاب #به_نشر
✍جهت ثبت نام با شماره05137652008 داخلی 603تماس بگیرید.
@behnashr