eitaa logo
بهتر دانستن
64 دنبال‌کننده
35 عکس
42 ویدیو
13 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
توی هندوستان یه منطقه‌ی شیعه‌نشینی هست بنام کشمیر، هزاران شیعه داره الان. و حتی گفتن میلیون‌ها🤷‍♂️ سر این منطقه هم دعواست بین هند و پاکستان تو خونه‌ی تک‌تک این کشمیری‌ها عکس امام و رهبری نصبه حتی توی خیابون‌ها مردم کشمیر به‌شدت از سوی حکومت هند تحت فشار هستن. عزاداری‌ها رو ممنوع کردن با راهپیمایی‌‌ها برخورد می‌کنن و... جد امام خمینی از نیشابور میرن کشمیر هند برای تبلیغ دین، ایشون اونجا به اسم دین‌علی‌شاه شناخته می‌شده. این آقای دین‌علی‌شاه اونجا بچه‌دار میشه و اسمشو می‌ذاره سید احمد. دین‌علی‌شاه بعدا هم همونجا و به‌دست مخالفین خودش شهید میشه. سید احمد بعدها مهاجرت می‌کنه میاد عراق و بعد از عراق میاد خمین. اسم پسر سیداحمد، سیدمصطفی بوده سید مصطفی باز می‌ره عراق که درس بخونه و بعد از مدتی برمی‌گرده خمین. و اینجاست که سیدمصطفی در خمین بچه‌دار میشن و اسمش رو میذارن آقا روح الله
می‌خوان از امام خمینی ایراد بگیرن، هیچی که پیدا نمیکنن میگن اصن هندی بوده😂 می‌خوان از آقا ایراد بگیرن، هیچی دستشون نیست میگن چرا عمامه رهبری مشکی ولی عمامه پدرش سفیده. داداش اون عمامه نیست،‌ حاجی اومده خونه استراحت کنه عمامش رو برداشته.
ایران شده بود میدون جنگ سه تا دولت خارجی روس و انگلیس از یه ‌طرف دولت عثمانی هم در مقابل دولت مرکزی حتی توی تهران هم قدرتی نداشت. راه‌ها، خطوط ارتباطی، گمرک و... همه دست خارجی‌ها بود. نفوذ خارجی‌ها در ایران به حدی بود که؛ انگلیسی‌ها حتی کوچه‌ها و خیابان‌ها رو هم به انگلیسی نام‌گذاری کردن جنگ جهانی فرصت خوبی برای انگلیسیا و روس‌ها بود تا با هم هر بلایی می‌خوان سر ایران بیارن به یه توافق محرمانه‌ای رسیدن که ایران رو بین خودشون تقسیم کنن. اسم این توافق شد قرارداد ۱۹۱۵ بر اساس این قرارداد، نیمه‌ی شمالی ایران به روسیه و نیمه‌ی جنوبی ایران به انگلیس می‌رسید. بنا بود با این قرارداد باقیمانده‌ی ایران هم تجزیه بشه. نیروهای نظامی روس و انگلیس هرکدوم منطقه‌ی اختصاصی خودشون رو اشغال کردن و می‌رفت که اسم ایران برای همیشه به تاریخ بپیونده‌. ولی دستی از غیب به فریادمون رسید. و اون دست غیب، انقلاب مردم روسیه بود. حکومت جدید روسیه قیافه‌ی ضداستعماری داشت. می‌گفت ما با استعمار مخالفیم. برای همین بیانیه داد و قرارداد محرمانه‌ی تقسیم ایرانو رو کرد. گفت حکومت قبلی ما با انگلیسی‌ها قراردادی برای تقسیم ایران نوشتن. ما با این کار مخالفیم و نیروهای نظامی خودمون رو از ایران عقب می‌کشیم اینطوری بود که قرارداد ۱۹۱۵ و طرح تجزیه‌ی کامل ایران شکست خورد... با بروز انقلاب در روسیه حکومت جدیدشون با آلمانی‌ها صلح کرد. و آتش جنگ در شرق دنیا خاموش شد. حالا نوبت آمریکایی‌ها بود که پاشون به جنگ جهانی باز بشه.