eitaa logo
عُـــــشٰــاقــُ الــحُــسِــیــنْ(ع)🖤
7.5هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
51 فایل
بِســمِ‌رَبِ‌اَباعَبدِاللهِ‌الحُسَینْ|🖤🥺 بیمآرفَقَط‌دَرطَلَبِ‌لُطفِ‌طَبیب‌اَست؛ مآمُنتَظِرِنُسخِه‌ـےِدَرمآنِ‌حُسینیم:)🩹❤️‍🩹 'حسین جانم'️ #صلی‌الله‌علیک‌یااباعبدالله🫀 👤جهت ارتباط با ادمین کانال👇🏻 @Admiiin1400 کانال شرایطمون👇🏻 @sharayetemon1
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی_آنلاین_اگه_از_خاک_حجره_سر_برنداشتی_آقا_حسن_عطایی.mp3
2.71M
🔳 (ع) 🌴اگه از خاک حجره سر برنداشتی آقا 🌴خداروشکر که دیگه خواهر نداشتی 🎙 ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرانقلاب ما قبلا هم شخصیت‌های خدمت‌گزار داشتیم اما نه دراین حد نه با این حجم نه با این کیفیت نه با این صداقت نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓  @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام خامنه‌ای: 🔸 به رقیب‌تون تهمت و افترا نزنید، حتی غیبت هم نکنید. این یک وظیفه است برای سلامت ✍ یاد ، شهید بخیر که الگو و نماد اخلاق‌محوری در انتخابات بود...
24.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا عالم است و خیرخواه بنده 💕 | حاج اسماعیل دولابی ره | ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تندرو یا انقلابی؟ میانه رو یا تسلیم دشمن؟ ☑️ مقام معظم رهبری: ⚠️ ما از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده نکنیم؛ ... دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ ... آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم. ❇️ اسلام، طرف‌دار میانه و طرف‌دار «وسط» است: امّا «وسط» در اسلام چیست؟ در مقابل تندرو است؟ نه، «وسط» در مقابل منحرف است. ❇️ آن کسی میانه‌رو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضی‌ها تندتر میروند و بعضی‌ها کندتر میروند. تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ 🇺🇸 در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است. ... به داعش هم میگویند تندرو؛ داعش تندرو است؟ داعش منحرف است؛ 🗓 ۱۳۹۴/۱۲/۰۵ 🏷 ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
✍پیامبر (ص): آیا به شما خبر بدهم از دعائی که هرگاه غم و گرفتاری پیش امد آنرا بخوانید وگشایش حاصل شود؟ اصحاب: آری فرمودند: دعای یونس که طعمه ماهی شد✨ ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسی بجز حسین اشکامو‌ پاک نکرد💔🙂 ۳۱ روز تا محرم حسینی 💔 اربعین کربلا قسمت کن حسین🥺 ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
🚨 صلی الله علیه و آله و سلم هرکه ریاست و مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد در قبر و قیامت جایگاه او پر از آتش خواهد شد!! ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💰پولی اگر برای زیارت امام (ع) کنار گذاشته ای، خیال نکن که از مالت رفته و دیگر نداری اش! 🔋مطمئن باش که همین، بزرگترین سرمایه گذاری است جهت رزق و روزی ات! یک میدهی، ده میدهند ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)
1_1186783781.mp3
3.67M
یابقیه الله دست مارو رها نکنی 🥀😔🥀😔 لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین😔😔🤲🤲 💞 ❤️ 🔰 ثواب نشر با شما دوست عزیز🖤 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓   @behtarinmadahiha ┗━━🌺🍃━━━━━━━┛ 🏴 کانال عشاق الحسین(ع)