🔰 چجوری دخترامون رو دختر بار بیاریم؟
🔻 در تربیت #دختران اولویت، نگاه مادرانه و همسرانه است و ضرورت ندارد کارهای پسرانه انجام دهند تا به چشم بیایند. به همین دلیل بسیاری از عرصهها و صحنههای تربیت، در خانه برایشان فراهم است، به شرط اینکه مادران مانند مادران قدیمی با دختران همراه شوند.
🔸 خوب است که اسباببازی دختران اسباب بازیهایی مانند گهواره و ظرف و ظروف و گاز و یخچال و وسایل آشپزخانه باشد تا بتوانند فعالیتهای در خانه را از کودکی و در بازیهایشان تمرین کنند.
🔹غیر از فعالیتهای داخل خانه، خیلی خوب است که مثلا یک #دختر در سن ابتدایی، بچههای کوچک فامیل را جمع کند و حالت معلمی به خود بگیرد و برای بچه ها کلاس نقاشی بگذارد. اینها بسترهای خوبی برای رشد دختران است.
🎤حجت الاسلام وافی
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
نقش پدر و مادری بسیار دشوار است و تجربه ای است بسیار پر زحمت و سخت اما در کنار آن بسیار خرسند کننده نیز می باشد . پدر و مادر بودن تلاشی است تمام وقت و بدون مزد . بسیاری از والدین بدون این که آمادگی داشنه باشند ، این تجربه را آغاز می کنند و باید بدانیم که تربیت نسل آینده بسیار مهم است . آن چه که خانواده و جامعه ما انتظار دارد پرورش و مراقبت از کودکانمان می باشد که به رشد و سلامتی آنان کمک کنیم . و این مسئله ای پیچیده می باشد و نیازمند آگاهی است . به عبارتی ، مهم ترین و اساسی ترین وظیفه والدین ، تربیت فرزندان سالم است که از ثبات عاطفی برخوردار باشد و منابع و تدابیر و مهارت های لازم برای ورود به بزرگسالی را کسب کرده باشد .
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔰 راهکارهای کلیدی برای مدیریت اینترنت در خانه!
🔻قانون #خانواده شما در مصرف #اینترنت چیست؟ آیا هر وقت ای دی اس ال خانه تمام شد، آن را شارژ میکنید؟ این روش درستی نیست! پدر در خانه باید قراری بگذارد و بگوید مثلاً شارژ اینترنت در خانه ما، پنجمِ ماه به پنجم ماه انجام میشود. هر وقت تمام شد باید صبر کنیم تا زمان شارژ آن فرا برسد.
⬅️ این باعث میشود در بازه تعیین شده مدیریت داشته باشیم. یعنی باید بر حسب زمان یا هزینه ای که به اینترنت اختصاص میدهیم، مقدار را ثابت بگیریم؛ نه آنقدر کم که نشود هیچ کاری با آن انجام داد و نه آنقدر زیاد که هر چه استفاده کنیم تمام نشود. بلکه یک مقدار لب مرزی و حتی کمی کمتر از لب مرز.
🔹تا بچهها و خودمان مصرفمان را مدیریت کنیم. این باعث می شود بچه ها در آینده یاد بگیرند که درآمد خود را چگونه مدیریت کنند و هر قسمت آن را به چه کاری اختصاص دهند.
🎤 آقای حسین غفاری
#تربیت_فرزند
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کارتون 😍
کارتون دوس داشتنی "بره ناقلا"🐑
این قسمت: فوتبال ⚽️
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
🍃به دلهای گرمتان
🌸سلامی به
🍃قلب پاک و پر مهرتان
🌸آرزو میکنم امروزتون
🍃از شوق سر ریز باشید
🌸و لبخندی به بلندی آسمان
🍃رو لبهاتون نقش ببندد
🌸صبح زیبای پنجشنبه تون بخیر
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
بیاییم بر پایه ی باورهای جدید، یک نگاه جدید به کودک خود کنیم و نحوه ی دیدنمان را عوض کنیم. ببینیم که بچه ی ما کار مثبت می کند، همان کار خوب و مثبت او را ببینیم به جای این که صرف کارهای منفی را ببینیم. یاد بگیریم کارهای کودک را توصیف کنیم، تفسیر نکنیم. کاری که انجام داده را می بینیم و توصیف می کنیم و واکنش نشان می دهیم. نگاه و واکنش ما مهم است. مثل: "عزیزم یک لیوان آب به من بده"، کودک این کار را انجام می دهد......"آخی الهی قربون دستت برم اگه تو نبودی من چی کار می کردم" نه این که بگیم "فرشته ی من بی نظیر من اصلاً تو دنیا مثل تو نیست"
یا این که از فرزندمان می خواهیم که از بالکن دوتا سیب زمینی بیاورد، شب هم که پدرش آمد ندا را میدهیم که پدر سر شام بگوید: امشب غذا یک جور دیگه است عجیب خوشمزه شده، و بعد مادر بگه که: آخه تو نمیدونی چرا، چون سیب زمینی اش را مثلاً تارا آورده، اِه عجب می بینم اصلاً مزه ی غذا چه خوشمزه شده. نه این که نمی دونی تارا چه خانمی شده، بی نظیر، اگه تو دنیا یک ملکه بخوان انتخاب کنند، تارا را باید انتخاب کنن، چرا؟ چون دو تا سیب زمینی آورده!!! این حالت خود شیفتگی ایجاد می کند.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
پدر مادر مهربون
کودکان زیر شش سال هر چیزی را ببینند و بشنوند، باور میکنند! پس بسیار مراقب گفتار و رفتار تان باشید.حتی اگر با آنها شوخی می کنید
آنها باور میکنند و وقتی متوجه اشتباه بودن حرفتان شوند، اعتمادشان به شما از بین میرود ودروغگویی را ازشما میآموزند.
🙍♂مثلا این جملات ممنوع را می گویید .
🔸بمیرم برات!
🔸میخورمت!
🔸دیگه مامانت نیستم!
🔸لولو میخوره تورو!
🔸غذا نخوری کوچولو میمونی!
🔸پلیس دستگیرت میکنه!
حتی اگر کسی حرف اشتباهی به فرزندتان زد، سریعا و همان لحظه بگویید؛ "نه اینجوری هم نیست"
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
الگوی بسیار ساده براى تغذیه کودکان
1 - اگر کودک شما رشد خوبی ندارد و وزن اضافه نمی کند ، خبر از این می دهد که پروتیین به اندازه کافی به کودک شما نمی رسد . به همین دلیل باید انواع گوشت و حبوبات را در غذا ی کودک خود در نظر بگیرید.
2 - اگر کودک شما خیلی زود بیمار می شود ، خبر از این می دهد کودک شما به ویتامین های بیشتری نیاز دارد. استفاده
از سبزیجات و میوه ها بسیار مهم است.
3 - اگر کودک شما خیلی زود خسته می شود و در کل بی حوصله و کسل است ، جدا از استفاده بیشتر از مواد انرژی زا ، نشانه این است که باید به ریز مغذی ها بیشتر توجه کنید. موادی مانند روی ، آهن ، ید ، پتاسیم ، کلسیم و.... که در این موارد بهتر است با پزشک و یا کارکنان بهداشت مشورت کنید.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
چگونه رشد مغز فرزندمان را تقویت کنیم:
تا شش سالگی به بازی کردن و بعد از شش سالگی به ورزش فرزندتان اهمیت دهید
ورزش برای همه در هر سنی مفید است، حتی برای بچهها. در واقع ورزش و فعالیتهای بدنی منظم، یک راه ساده اما بسیار مهم برای رشد مغز کودک در سنین اولیهی اوست.
ورزش کردن باعث تقویت حافظه و بهبود قابلیتهای یادگیری شده و از ریسک ضعفهای شناختی و زوال عقل در مراحل بعدی زندگی میکاهد.
همچنین ورزش به جریان خون و اکسیژن رسانی به مغز کمک میکند و کودک شما از سلامت جسمی و روحی و ادراکی بهتری برخوردار خواهد شد.
کودکانی که از لحاظ جسمی فعال و متناسب هستند، هیپوکامپوس بزرگتری داشته و از نظر حافظه نیز عملکرد بهتری دارند.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
هرگز این ۷ قول را به فرزندتان ندهید.
والدین از وعده و وعید دادن به فرزندان خود به چند دلیل استفاده می کنند: برای رشوه دادن به فرزند جهت انجام کاری که خودشان می خواهند، اجتناب از برخورد احتمالی با فرزندشان، ناامید نکردن فرزند و ایجاد امید در او.
۱. "قول میدم درد نداشته باشه."
۲. "قول میدم قبل از اینکه خوابت ببره بیام خونه."
۳. "قول میدم هفته دیگه ببرمت پارک با دوستت بازی کنی، ولی امروز نه."
۴. "قول میدم اگه اتاقتو مرتب کنی، ببرمت بیرون بستنی بخرم برات."
۵. "قول میدم اگه مشقاتو انجام بدی، باهوش ترین بچه کلاس بشی."
۶. "قول میدم که فردا روز بهتری باشه."
۷. "قول میدم که دفعه دیگه برای تولدت بریم
.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
در رابطه با دیگران،
😊کلمات مثبت وخوب،احساس خوب برای افراد ایجاد می کنه
😞کلمات منفی و نامناسب، احساس بدی برای بقیه ایجاد می کنه
👈در رابطه با خودمون هم همینه
😊اگه ما در ذهن خودمون، از کلمات خوبی استفاده کنیم طبیعتا حالمون خوبه
😔اما اگه در ذهن خودمون، از کلمات منفی استفاده کنیم حالمون بد میشه
👌به کلماتی که هر فردی با خودش تو ذهنش میگه،خودگویی می گویند.
✅ خودگویی ها نقش کلیدی و بسیارتاثیرگذاری درافکار، احساس و رفتار ما دارند.
☺️مراقب خودگویی های خودمون باشیم که حالمون خراب نشه.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻