eitaa logo
دانشجوی مشروطی
3.7هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
7هزار ویدیو
111 فایل
بهزاد زارع فعال سیاسی و فرهنگی دانشجوی مشروطی دانشگاه شهادت @behzad_zare
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام لطفاً داستان غم انگیز این 👆خیانت آشکارراتا آخرگوش بدید ! تاچه زمانی وچقدربایدمردم ایران هزینه حماقت وقدرت طلبی عده ای رابپردازند؟!
اعمال ترفندهای👆 اُموی برای فرارازپاسخگویی !!!
https://www.farsnews.com/news/13980921000407/دبیرکل جمعیت رهپویان : تلاش-کنیم-عناصر-مومن-به-انقلاب-را-به-چرخه-تصمیم-سازی-وارد-کنیم
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی: تلاش کنیم عناصر مومن به انقلاب را به چرخه تصمیم سازی وارد کنیم/ اکنون با سه جریان انقلابی و غیرانقلابی و ضد انقلابی مواجهیم/ در شب انتخاباتیم و باید واقع بین باشیم جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۰۹کد مطلب: 710984 دبیرکل جمعیت رهپویان گفت: ما در جریان انقلاب باید تلاش کنیم در این انتخابات عناصر مومن به انقلاب را به چرخه تصمیم سازی و ریل گذاری وارد کنیم.  به گزارش جهان نيوز، حجت الاسلام بهزاد زارع دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در نشست دبیران استانی این جمعیت گفت: انتخابات سال جاری از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است چراکه در آرایش سیاسی امروز عنوان اصولگرا و اصلاح طلب کم رنگ شده و اکنون با سه جریان انقلابی و غیرانقلابی و ضد انقلابی مواجهیم. وی افزود: جریان انقلابی شامل مجموع گروهها و شخصیت‌های پایبند به اصول و آرمانهای انقلاب و مردم هستند و درصدد خدمت به مردم بر همین مبنا هستند. دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: جریان غیرانقلابی شامل اصلاح طلبان، اعتدالیون و عافیت طلبان است که حول منافع مشترک دنیاطلبانه با هم پیوند خورده و متحد شده‌اند و در اصل مردم و نظام و انقلاب را برای خود می‌خواهند، نه خود را برای آنها. زارع اظهار داشت: جریان ضدانقلابی هم شامل تمام گروهک‌های معاند هستند که در تلاشند از مردم و انقلاب و نظام انتقام بگیرند. عضو شورای ائتلاف اصولگراها افزود: ما در جریان انقلاب باید تلاش کنیم در این انتخابات عناصر مومن به انقلاب را به چرخه تصمیم سازی و ریل گذاری نظام وارد کنیم و اما جریان غیرانقلابی که حامیان اصلی دولت و از بانیان بوجود آورنده وضع موجودند و از آنجا که مردم به علت شرایط بدمعیشتی معترضند، درصد هستند به جای پاسخگویی به مردم پرچمدار اعتراض به وضع موجود باشند. وی گفت: جریان ضدانقلابی هم سعی دارند برای آسیب رساندن به مردم و نظام از فرصت استفاده کنند و بر اعتراضات به حق مردم سوار شوند و از همه انتقام بگیرند که نمونه عینی آن را در اعتراضات اخیر شاهد بودیم. زارع در ادامه گفت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی در مقایسه با سایر سازوکارهای اتحاد ادوار گذشته کم نظیر است و برای فراهم شدن چنین شرایطی زحمات فراوانی کشیده شده لذا باید قدردان این وحدت باشیم و از آن به خوبی صیانت کنیم. وی افزود: ممکن است برخی دوستان در جبهه انقلاب حرفها و ایده‌های آرمانی قشنگی داشته باشند اما این حرفها باید در۳ اسفند یعنی فردای انتخابات طرح و دنبال شود، ما اکنون در شب انتخاباتیم و باید واقع بین باشیم و حداکثر توان خود را بر مدیریت دقیق ظرفیت موجود متمرکز کنیم. دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان یادآورشد : مجموع تلاشهای ما باید منجر به بسط ید امام جامعه شود که خوشحالی مقام معظم رهبری خوشحالی امام عصر(عج) است و انشاالله در پی آن رضایت حضرت حق باشد.
https://resalat-news.com/?p=13838 زارع دبیرکل جمعیت رهپویان درگفتگوباروزنامه رسالت : ملت ایران دوم اسفندیکبار دیگردشمنان خودرا مات خواهدکرد !
استادکلامی کولاک کرد 👆! لطفاً تا آخرفیلم روببینید !
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضرب المثلی داریم به زبان محلی معنایش اینه که « الهی هیچ خفته ای بیداری براش نقشه نکشد! » قصه غم انگیزغفلت مادرجهان اسلام واوج شیطنت شیاطین و...! @daneshjumashruti
هوالعالم 🔻‍ مقایسه ای تاریخی...🔻 💠 یکی از بی تدبیرترین و ضعیف ترین پادشاهان ایران، شاه سلطان حسین صفوی بود. 💠 وقتی خبر حمله محمود افغان را به او دادند، گفت نگران نباشید به زودی جلوی آنها را می گیریم ! 💠 خبر آوردند که محمود افغان در حال پیشروی است ، او گفت نگران نباشید کمی که نزدیک تر شود ، چنان او را پس میزنیم که درس عبرت گردد! 💠 خبر آوردند محمود افغان نزدیک پایتخت شده، گفت نگران نباشید به دروازه های پایتخت که رسید جلوی او را می گیریم! 💠 خبر آوردند که وارد پایتخت شد، گفت چرا اینقدر نگرانید! من منتظر بودم تا وارد شود، اکنون به سربازان دستور میدهم تا به او درس بزرگی بدهند! 💠 خبر دادند که محمود افغان قصر را محاصره کرده است. در این لحظه شاه سلطان حسین گفت که چرا سربازان جلوی او را نگرفتند، سپس گفت: « الان تدبیر این است که به خواسته او تن در دهیم تا جان اهالی قصر در امان بماند و سر انجام شاه سلطان حسین، تاج شاهی را تسلیم محمود افغان کرد...» 🔻 واما بشنوید از شاه سلطان حسین در دوران ما 🔻 💠 به او گفتند : با آمریکا مذاکره نکنید که عاقبت خوبی ندارد! او در جواب دلواپسان گفت: «بروید به جهنم» 💠 گفتند : آمریکا تعهدی ندارد گفت : نگران نباشید امضای جان کری ضمانت اجرای برجام است! و با ذوق زدگی، برجام را امضا کرد و دستور داد جشن بگیرند! 💠 دلواپسان به او گفتند : آمریکا به تعهداتش عمل نکرده و دوباره برخی از تحریم ها را برگردانده است! وی گفتا: نگران نباشید، اینها نقض چندان بزرگی نیست .... !! 💠 گفتند :اروپایی ها هم به تعهداتشان عمل نکرده اند و هنوز چیزی عاید ما نشده. او گفت : چرا این خورشید تابان برجام را انکار می کنید! 💠 گفتند: برجام ذلت برای ما آورد؛ گفت : برجام را خدا آورده...!! 💠 به او گفتند : بانکها هم که هنوز تحریم اند، حتی رئیس بانک مرکزی هم تائید کرده! ولیکن گفت: نگران نباشید کمی زمان می برد تا به نتیجه برسد، برجام هنوز یک طفل است...!! 💠 گفتند : آمریکا می خواهد از برجام خارج شود. گفت : اگر چنین کرد، درس بزرگی به او خواهیم داد!! 💠 سرانجام آمریکا که چندبار برجام را نقض کرده بود و اقدام قاطعی از شاه سلطان حسین معاصر، ندیده بود، به خود جرات داد و اعلام کرد که من از برجام خارج شدم!! و باز گفت: نگران نباشید اتفاق خاصی نیافتاده، با اروپایی ها برجام را ادامه میدهیم .... !! 💠 آری برجام علاوه بر آنکه بد عهدی آمریکایی ها را نشان داد، نشان داد که شاه سلطان حسین زمان ما از عزت ملی فهم چندانی ندارد و هیچ اقدام قاطعی هم بلد نیست!! 💠 *عزت ملی* بارها در دوران شاه سلطان حسین هاخدشه دار شده است؛ چه در سال 1097 و چه در سال 1397 💠 شاه سلطان حسین ها شباهت های زیادی به هم دارند که عدم شناخت دوست و دشمن مهمترین ویژگی آن هاست. @daneshjumashruti