6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشتپرده عنکبوت مقدس؛ از تخریب باورهای دینی تا حمایتهای مالی آژانسهای آلمانی
@Farsna
بیشترین نرخ #باروری مربوط به #رژیم_صهیونیستی است.
اما کارتل های رسانه ای وابسته به آن، #سگ_بازی و حیوان پروری را برای مسلمانان و ایرانیان تجویز و بسته بندی می کنند.
♦️📌♦️
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 احسنت به این نوجوان دهه نودی #خوزستانی با بصیرت 👌🏻
⚠️که جواب تمام شبکه های بیگانه، ضد انقلاب، اختلاف افکن را داد 👊🏻
✅ ازقدیم گفتن حرف راست رو باید از بچه شنید چون صادق است و هنوز مثل امثال #تاجزاده ها آلوده به قدرت طلبی نشده تا برای رسیدن به آن به هردروغی متوسل شود📢📢📢
#آبادان_تسلیت
#محرمانه_یادداشت
📍وزارت ارشاد و تعارف با براندازان
@secret_file
🔹 چند روز پیش تعدادی از بازیگران و عوامل سینما و تئاتر ... با انتشار متنی خطاب به نیروهای مسلح، خواستار بر زمین گذاشتن سلاح و عدم سرکوب و ایستادن کنار مردم شدند.
🔹متن و لحن این نامه تفاوتی با بیانیههای مجاهدین خلق در سال ۶۰ ندارد و در یک کلمه مصداق بارز "شورش علیه نظام" و دعوت به "براندازی" است!
🔹 البته نظام جمهوری اسلامی هیچ گاه کسی را به دلیل نوشتن چنین متنی محارب یا مستحق مجازات براندازی ندانسته اما چشم بستن بر خطای بزرگ نویسندگان و امضاکنندگان این متن، به معنای شراکت در این خطا و دادن چراغ سبز به براندازان برای گستاخی و شرارت بیشتر است.
🔹 به احتمال زیاد اکثر امضاکنندگان این متن متوجه محتوای آن نشده و به همین دلیل چشمبسته و نفهمیده پا در جای پای مجاهدین "خون آشام" خلق گذاشتهاند!
🔹 در این میان وزارت ارشاد با صدور بیانیهای معمولی به این حرکت واکنش نشان داده و البته سالهاست که هیچ متخلفی چنین بیانیههایی را جدی نمیگیرد و برای آن "تره" هم خورد نمیکند!
▪️وزارت ارشاد باید بداند که در چنین شرایطی محافظهکاری و یکی به میخ و یکی به نعل زدن، عین همکاری و همدلی با براندازان است و نمیشود که در منصب و حاکمیت بود و با کسانی که به دنبال سرنگونی حاکمیتند مماشات کرد!
وزارت ارشاد باید بین نظام و براندازان یکی را انتخاب کند!
❇️ سادهترین مجازات نویسندگان و امضاکنندگان چنین متنی آن است که وزارت ارشاد با شجاعت و به شکل رسمی اعلام کند تا چند سال به آثاری که با شرکت و مشارکت افراد فوق ساخته میشود مجوز اکران و انتشار نخواهد داد، بلکه برخی از این جماعت زحمت خواندن متنی را که امضا کردهاند، به خود بدهند و علنی و صریح از خطای خود توبه کنند!
🔹بالاخره یکی باید به این جماعت بفهماند که ارتکاب هر غلطی هزینهای دارد و نمیشود از جیب یک نظام ارتزاق کرد و برای براندازی آن بیانیه "تفنگت را زمین بگذار" نوشت!/محمدصادق کوشکی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسینی:
چقدر حق گفت مرحوم ناصر عبداللهی...
آهای مردمِ خوب
به هنرمندا به اندازه قد و قوارهشون احترام بذارید، مبادا تحویل گرفتن زیادی شما از هنرمندان ما یه چیزی بسازه که الکی واس خودتون قُمپُز در کنن!
#گرین_کارتت_را_زمین_بگذار
#گدایان_شهرت
"علی بیطرفان"
@twiita
💢️️امتناع شرکتهای نفتی از بارگیری با نفتکشهای یونانی
🔹 یک شرکت بزرگ نفتی گفته بعد از اقدام ایران در توقیف دو نفتکش یونانی از نفتکشهای تحت پرچم یونان برای بارگیری در غرب آسیا استفاده نمیکند.
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
💢️با عرض پوزش از هنرمندان باشرف. خودتون در پشت صحنه به هم تجاوز می کنید،خودتون از تجاوز به هم، گلایه و شکایت را افشاگرانه به رسانه می برید.خودتون این تجاوز را از پست صحنه به روی صحنه(فیلم)میآورید بعد می اندازید گردن امام رضا؟ شرم
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
⚠️ یک سئوال مهم ؟!
🔴 جشنواره کن سال ۱۳۲۵ تاسیس شده.
در طول ۳۲ سال قبل انقلاب فقط به ۱ ایرانی جایزه داده و در طول ۴۴ سال بعد انقلاب به ۴۱ ایرانی !
🔹 یا جمهوری اسلامی باعث اعتلا و ترقی سینمای ایران شده یا این جوایز از سر رذالت و دشمنی های آنها است.
@Drsalaam
«بسمالله»
🙏🏻تنها چیزی که باعث شده تو این گرونیها و مشکلات، نا امید نشم و صبر داشته باشم،
دیدن این صحنههاست...
🖐🏻رئیس جمهوری که شبانه روز مشغول آواربرداری سازههای #عبدالروحانی است،
تا بلکه بتواند #اقتصاد بدون رانت و فساد را
از زیر خروارها دست دلّال و دزد بیرون بکشد،
با اینکه میداند هر لحظه ممکن است ساختمانهای دیگر روی آبروی او سقوط کنند،
امّا او آبرویش را با خدا معامله کرده!!!
🌹خداقوت آقا سید!!!
پ.ن: رئیس جمهور، صبح جمعه در محل #متروپل حضور پیدا کرد.
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍بهزادزارع
💥درآمریکا خشونت و وحشت همه را دارد خفه میکند !!!
⚠️ این ☝️ جدیدترین اظهارات داخلی مقامات #کاخ_سفید است !
🔴 اما با سلطه #رسانه ای ملت خود را خفه و #ملت_ایران را با بزرگنمایی هر حادثه ای و کوچک نمایی هر دست آوردی گمراه و مأیوس میکنند !!!
به بهانه هفتادوپنجمین جشنواره فیلم کن وقتی حواشی بر متن غالب میشوند
مینو خانی، ۹ خرداد ۱۴۰۱،
یک دوره دیگر از جشنواره پرطرفدار (خصوصا برای ایرانیان) فیلم کن تمام شد. مثل همیشه حضور سینماگران ایرانی در این جشنواره در بخشهای مختلف آن پررنگ بود. قصد ارائه آمار و گزارش از حضور سینماگران ایرانی را که به اندازه کافی در اخبار این ایام ذکر شد، ندارم. آنچه هدف این متن است نگاهی به حواشی این جشنواره است که پررنگتر از حضور سینماگران ایرانی در آن است.
از پیش از شروع جشنواره رقابت سه سینماگر زن توجهات را به خود جلب کرد: زهرا امیرابراهیمی، گلشیفته فراهانی و ترانه علیدوستی. دستاندرکاران فضای مجازی سریع کلیپهایی از این حضور ساختند و بر این نکته تاکید کردند که هر سه از این حضور همزمان خوشحالند و دوستاند و رقابتی اگر هست، ظاهری است.
روز 2 خرداد (22 می) فیلم «عنکبوت مقدس» ساخته علی عباسی اکران شد. عکسهای فرش قرمز و لباس زهرا امیرابراهیمی توجهات را به خود جلب کرد و این جمله درآمد: «دارها تو را قالی کردند». یک سینماگر ایرانی هم ادعا کرد که علی عباسی سوژه فیلم او را دزدیده و چون دلار خرج کرده، توانسته فیلمش را بسازد و او مجبور به عقبنشینی شده است. جلسه مطبوعاتی این فیلم نیز واکنشهایی مبنی بر سیاسی بودن فیلم و محتوای ضدایرانی آن به دنبال داشت.
روز 4 خرداد (24 می) اکران فیلم سعید روستایی، «برادران لیلا» بود. باز فرش قرمز فیلم واکنش به دنبال داشت؛ همه لباس ترانه علیدوستی را به سخره گرفتند. اما جلسه مطبوعاتی این فیلم اوج این حواشی بود. برشهایی از این جلسه که در شبکههای مجازی وایرال شد، نشان داد جلسه مطبوعاتی فیلم، بیشتر جلسه نقد و بررسی وضعیت ایران از منظر کسانی بوده است که در حال دست و پا زدن برای به دست آوردن جایگاهی، شاید جایزهای هستند.
ترانه علیدوستی بیش از دیگران اظهارات نادرستی به زبان آورد: «در ایران از صبح در حال مبارزه هستیم، درباره لباسی که می پوشیم، موسیقی که در ماشین گوش می دهیم و ...». وی به اظهارات در این جلسه اکتفا نکرد و در گفتگوهای دیگری نیز از وضعیت ایران شکایت کرد. خیلی هم محکم حرف میزد و هیچ تردیدی در بیانش نبود. پیمان معادی نیز اظهارات مشابهی داشت. سعید روستایی ادعا کرد که سازمان سینمایی تذکراتی مبنی بر سانسور فیلمش به او داده است و او ترجیح میدهد به جای اینکه فیلمش را سانسور کند، فیلم توقیف شود؛ بازارگرمی در راستای ایجاد اشتیاق برای دیدن فیلمش، ترفندی که دیگر خیلی نخنما شده است. انگار همگی از قبل و بر اساس برنامه از پیش تعیین شده در این جلسه حضور داشتند. هیچ یک جلسه را به سمت حرفه ای و درباره فیلم هدایت نکرد و کاملا فراموش کرده بودند که جلسه مطبوعاتی فیلم، یعنی حرف زدن درباره فیلم.
بهانه نوشتن این مطلب بررسی صحت و سقم اظهارات آنها درباره وضعیت ایران نیست فقط ذکر این نکته است که اگر به نظر میرسد در شرایط کنونی باید درباره وضعیت ایران حرف زد، این حرف حتما سمت و سوی دیگری در یک جشنواره بینالمللی میداشت و حتما باید به موضوعات کلانتر اشاره میشد. به عبارتی میخواهم بگویم مشکلات اداره داخلی یک کشور (مشکلاتی که در همه کشورهای جهان وجود دارد)، به هیچ وجه توسط خبرنگارانی که فقط دارند وظیفه خود برای تهیه خبر و گزارش را انجام میدهند، حل نخواهد شد. آنها که درجشنوارهها حضور دارند اصولا دلشان به حال هیچ مردمی در هیچ جای جهان نمیتپد و صدای شما در جهان نخواهند شد و اگر شوند حتما در جهت اهداف خود از آن بهره خواهند برد. و اگر باور دارید که این خبرنگاران صدای شما خواهند شد، آیا بهتر نیست مشکلاتی عنوان شود که باید توجهات در عرصه جهانی به آن جلب شود؟ مثلا در این چند روز بسیاری از افراد در صفحات شخصی خود از اینکه چرا سینماگران ایرانی از تحریمها علیه ایران حرف نزدند، منتشر کردند. واقعا چرا سینماگران ایرانی از این حضور بینالمللی در جهت رفع مشکلاتی سلام ریشه آن در خارج از کشور است حرفی به زبان نیاوردند؟
میخواهم بپرسم آیا سینماگران ایرانی حاضر در دورههای مختلف جشنواره کن هیچ وقت پایشان را فراتر از محدوده جغرافیایی جشنواره کن بیرون گذاشتند و از حال و روز فرانسویها با خبر شدند تا بدانند همه کشورها دچار تبعیضاند؟ آیا هرگز پای درد دل سیاهپوستان فرانسوی نشستند که بدانند چقدر نژادپرستی در این کشور غوغا میکند؟ آیا هرگز سوار متروی پاریس شدند و فقرایی را که شبانه روز در ایستگاههای متروی پاریس، عروس شهرهای جهان زندگی میکنند، دیده اند تا بفهمند حال و روز کشوری مثل فرانسه هم اصلا خوب نیست و بدانند و باور کنند فرانسه هم فقیر خیابانخواب دارد؟ آیا فرانسویانی را که نگاه ناامیدشان را به دوردست دوختهاند، دیده اند و دلیل آن نگاه ناامید را پرسیده اند تا بدانند فقط ما ایرانیها نیستیم که چشم به آینده مبهم دوختهایم؟
آیا ه