پیشنهاد میشه یک دور صحبتهای رهبر انقلاب درباره زیارت اربعین، اهمیت، چرایی و ضرورت آن ملاحظه بشه.
فایل بسیار قابل استفاده است👇👇👇
کتابچه_اربعین؛_بیانات_رهبر_انقلاب_درباره_حماسه_اربعین.pdf
528.5K
🖼 کتابچه | ابعاد گوناگون حماسه اربعین در بیانات رهبر انقلاب اسلامی
✏️ رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ایام اربعین حسینی (ع) در کتابچه «به رهبری حسین علیهالسلام» ابعاد گوناگون حماسه اربعین در بیانات رهبر انقلاب اسلامی را مرور کرده است.
🏴 #بعثت_خون
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
🔹یک خبرنگار آمریکایی مدتی در ایران در اکثر مناطق گزارشهای تصویری و مصاحبه ای تهیه میکرد در مصاحبه ای وضعیت مردم ایران را اینطورشرح داد:
🔹از کشوری( ایران) میایم که ثروتمند است مردمش دوست دارند بگویند بدبخت و فقیریم هرچه تلاش کردم که از وضعیت گرسنه ها و بی خانمانهای آمریکایی و اروپایی بگویم مرا مسخره میکردند
🔻 و میگفتند: مهره نظام ایران هستی!
🔹کشور ایران دارای بالاترین جراحی بینی و لب در دنیا، کشوری با بالاترین مصرف انرژی مساوی با کل اروپا، کشوری با میزان بیشترین سفر و گردش در طول سال کشوری که با آب آشامیدنی ماشین و کوچه میشویند،
🔹کشوری که وقتی مقابل فروشگاههای زنجیره ای ایستاده و نظاره گر بودم سبد سبد پر از کالا خارج میشدند و فقط نق میزدند و توهین میکردند و میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری که دردنیا در مصرف لوازم آرایش و کاشت ناخن دردنیا اول هستند
🔹کشوری که در جشنهای آنها در تالارها حضور یافتم و غذاهای متنوع در روی میز، اما همان موقع هم میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری با ضریب امنیتی بالا که تا پاسی از شب بیرون و در جادها بودند اما آمریکا؟؟
🔹اما برای یک چیز خوشحال بودم و آن اینکه رسانه های ما( غربیها) چقدر توانسته بودند خود تحقیری و سیاه نمایی را در بین ایرانیها رواج دهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻۲ شهریور، سالروز شهادت مبارز انقلابی حجتالاسلام سیدعلی اندرزگو/فیلم بیانات رهبر معظم انقلاب
شهید اندرزگو در جریان قیام 15 خرداد 1342 نقش مهمی در حرکت و تظاهرات مردم داشت. پس از واقعه 15 خرداد، دستگیر و به شدت شکنجه شد.
این مبارز به زندگی مخفیانه و مبارزه جدی و برنامهریزیشده روی آورد. رژیم پهلوی که این بار از یافتن وی مأیوس شد، سیدعلی اندرزگو را غیابی محاکمه و به اعدام محکوم کرد.
اندرزگو مدتی به عراق رفت و در کنار حضرت امام خمینی(ره) به مبارزه ادامه داد. وقتی هم به ایران بازگشت، قوی تر از پیش به فعالیت های انقلابی پرداخت.
سال 1351، یکی از دوستان وی دستگیر شد و زیر شکنجه به رابطه با شهید اندرزگو اعتراف کرد. مأموران ساواک با این سرنخ شش سال در جست وجو بودند تا سرانجام توانستند او را در تاریخ دوم شهریور 1357 و در خیابانی محاصره کنند.
وی در این درگیری و پس از سالها مبازره با رژیم پهلوی به شهادت رسید.
🔻تحلیل های تک خطی از ماجرای مجلس
به این فهم ما گرفتار تحلیل های تک خطی و توئیتری هستیم. الزام اختصار کارکتری، باعث شده است فکر و قضاوت مان هم تک خطی باشد. کلا دچار یک عادت تحلیلی شدیم؛ بسیط انگاری حوادث.
تحلیل تک خطی یک ویژگی اصلی دارد و ان اینکه باید بسیار ساده شود تا قابل جمع بندی باشد. برای همین در اکثر اوقات در تحلیل های توئیتری یک نتیجه بیشتر وجود ندارد. ماجرای یا سیاه است یا سفید. ادم های یا خائن می شوند یا خادم. طبیعی است که سرریز این تحلیل ها به دیگر رسانه های اجتماعی نیز همین سوگیری نادرست را ایجاد می کند.
🔻اما ابعادی که در تحلیل تک خطی نیست چیست؟
🔻معتقدم اقای پزشکیان اشتباه کرد از رهبرانقلاب اسم آورد. دلائلش روشن است و عبور کنیم. به نظرم یک یا دو وزیر پیشنهادی باید به دلیل نسبت با اغتشاش و فتنه حذف می شدند. این نیز احتمالا روشن است.
🔻حالا این حرف ها چه تفاوتی با خطای تحلیل تک خطی دارد؟
ثمره نهایی خطای تحلیل های تک خطی اینست که افراد احساس شکست می کنند. احساس ناامیدی از آینده. احساس اینکه همه یا اکثرا خائنند. احساس اینکه تا همه را تکفیر نکنند دلشان خنک نمی شود.
اما تحلیل چند وجهی ثمره اش اینست که اشکال را می بیند اما جامع تحلیل می کند و دچار مطلق انگاری نمی شود. ویژگی تحلیل جامع اینست که در نسبت با واقعیت شکل می گیرد.
🔻اما آنچه باید روشن شود چیست؟
حالا که ماجرا روشن شد بیائید کمی فکر کنیم. چرا؟ دقیقا چرا رهبرانقلاب با این لیست همراهی کردند؟ چه تفاوتی بین ما و رهبری وجود دارد که ایشان اجمالا تائید می کنند و ما برنمی تابیم و به خسارت محض میرسیم؟
دقت کنیم بالاخره رهبرانقلاب اجمالا این افراد را برای تصدی وزارت خانه ها تائید کردند. ممکن است بگوئیم از بین نامزدهای که پزشکیان آورده است رهبری تائید کردند. درست است. مجلس هم با همین استدلال حق داشت رد کند و بگوید دولت گزینه بهتری بیاورد. اما باز دقیق شویم. رهبری انقلاب همین گزینه را می توانستند رد کنند. اما نکردند. اگر انقدر مثل ما ماجرا را حیثیتی می دیدند باید رد می کردند. فرق تحلیل ما و ایشان چیست؟ به نظرم ریشه همه بحث ها اینجاست.
🔻بجز علت ها به حکمت ها هم فکر کنیم. چه بسا لازم بود خبر درز کند تا یک واقعیت را پیش روی ما قرار دهد. فرق تحلیل ما و رهبری انقلاب. چه بسا حکمتش اینجاست.
🔻این تفاوت ها کجاست؟ دقیق تر شویم.
🔻یکم. رهبرانقلاب پذیرفتند که مردم به یک جهت گیری سیاسی منسوب به غیرانقلابی رای دادند. احتمالا خیلی از ما ها هنوز در فضای انتخاباتیم و دوست داریم کابینه دلخواه ببندیم. پس گام اول پذیرفتن واقعیت است. حالا رهبرانقلاب با همین واقعیت می خواهند کشور را جلو ببرند. با خودمان مرور کنیم. ببینیم ما نیز در دل همین نیت داریم؟ چه بسا اگر نیت مان این بود همچنان در دعوای جلیلی ها و قالیبافی ها نمی ماندیم.
🔻دوم. رهبرانقلاب از دولت ها حمایت می کنند. حمایت حداکثری رهبری انقلاب دلیل روشن دارد آنهم صلاح مردم و کشور و انقلاب است. این دولت موفق شود موفقیت همه است. پس حمایت نیز شد یک اصل. در شعار نمانیم. اگر حمایت را پذیرفتیم لوازمی بر آن حاکم است. یعنی باید کمک کرد آنچه رئیس جمهور فکر می کند درست است، همان پیش رود تا بعدا نگویند نشد و نگذاشتید. نقد و اصلاح نیز در مسیر اجرا.
🔻سوم اینکه رهبرانقلاب آدم ها را صفر و یک نمی بینند. آدم ها به دو دسته خائن و خادم تقسیم نمی شوند. نگاه حذفی ندارند. شاخص ارزیابی تعیین می کنند اما می دانند که آدم ها را نمی توان از آسمان آورد. همین ها هستیم که هستیم. آدم ها نقطه قوت دارند و ضعف . باید جمع زد. شرایط آدم ها را می بینند. همه نمی توانند بصیرت انقلابی داشته باشند. یکی ممکن است یک جا اشتباه کندو بعدا پیشمان شود. راه بازگشت برای آدم ها می بینند. برای همین است با امثال لاریجانی و انصاری و احمدی نژاد و غیره هم کار می کند و حذف شان نمی کند. اساسا هنر رهبری انقلاب اینست که با همین افراد انقلاب را سمت قله برده است.
🔻چهارم. رهبرانقلاب پیچیدگی اجرا را می بیند. آرمان خواهی را بدون واقع نگری توهم می داند. می داند که اصل اول حرکت کشور است. توقف کشور به دلائل طبیعی طی پنج ماه اول سال خسارت بالایی به کشور زده است. باید کشور حرکت کند. باید وزرا تعیین شوند تا چرخ کشور بچرخد. اصلاح باید در حرکت صورت گیرد. کشورتاب و تحمل توقف بیش از این ندارد.
🔻خلاصه اینکه جامع ببینیم. تحلیل مان را به افق تحلیلی رهبری انقلاب نزدیک کنیم. امیدوار باشیم و صبوری کنیم. وظیفه و تکلیف ما این روزها چشم به چشم رهبری است که چه چیز را هدف گرفتند؛ هدف اصلی نیز فقط کمک به دولت است تا کارهای انقلاب و مردم پیش رود.
@mahdian_mohsen
.
.
سوم شهریور ۱۳۲۰ را فراموش نکنید
.
.
سحرگاه سوم شهریور ۱۳۲۰ منصورالملک نخست وزیر در خانه بزرگ و مجلل خود خوابیده بود که با صدای پیشکارش از خواب بیدار شد. سفیر انگلیس و روس پشت درب خانه نخست وزیر ایران بودند و به جناب منصور اطلاع دادند ارتش انگلیس از جنوب و روسها از شمال وارد کشور شده اند و ایران دیگر کشور بی طرف نیست.
همان صبح گاه برخلاف عادت، جناب نخست وزیر به کاخ رضاشاه رفت و از سلیمان بهبودی خدمتکار امین شاه خواست که اعلیحضرت قَدرقدرت را بیدار کند که مملکت و پادشاهی او در خطر است. چه کسی جرات دارد #رضا_شاه را بیدار کند؟ وحشتناک تر اینکه چه کسی جرات دارد این خبر را به شاه برساند!!
سربازان ارتش فرار کردند، افسرها لباس ها را آتش زدند، جوانان تهرانی سَرهای خود را تراشیدند تا سربازها شناسایی نشوند هر دو لشگر تهران از هم پاشید. رضاشاه از شاهی افتاد و به ژوهانسبورگ تبعید شد.
بعدتر انگلیسیها قصد داشتند نواده قاجار را به قدرت بازگرداند اما او که افسر نیروی دریایی ارتش انگلیس بود حتی فارسی نمیدانست با اصرار و زیرکی فروغی انگلیسیها به ادامه حکومت پهلوی رضایت دادند. البته گزینه و چاره ای دیگری هم نداشتند.
.
تهرانی های جنگ زده
ترس عمومی
احتمال حضور روس ها در تهران بود
انزلی و رشت سقوط کردند
انگلیسی ها از جنوب وارد کشور شدند
مردم قطحی زده
کشور اشغال شده
بحران نان و آرد
به خیابان ریختند!
تصور این بود که رضاشاه طرفدار دارد
در دفاع از او آمده اند!
قرار است از شاهشان دفاع کنند!
اما مردم با پایکوبی
فرش ها را در خیابان آویران کردند
آویزان کردن فرش برای آراستن شهر
سنتی بود که در جشن ها برپا میشود
کشور سقوط کرده!
قحطی!
جنگ!
جشن برای چیست؟
جشنِ سقوط شاهنشاه بود
رضاشاه از کشور باید برود!
مردمی که شاهنشاه را با تمام وجود درک کرده و با او زندگی کرده بودند شاد بودند اما دهه ها بعد منوتو و ایران اینترنشنال مستندهای تاریخی متعددی ساختند که نسل امروز بگوید: روحت شاد!
.
.
سوم شهریور تا ۲۰ شهریور سال ۱۳۲۰ را مطالعه کنید. هیچ گاه برایتان نقل نمی کنند چون اُبهت تصویری که از پهلوی ساخته اند فرومی پاشد.
.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
🌷فرزندان من!
حرب لمن حاربکم "الی یوم القیامه" ، دقت کنید روی "الی یوم القیامه" ، یعنی این کارزار تمام شدنی نیست. اگر زندگیتان به گونه ای است که در این کارزار نیستید، سر کارید. زیارت و هیات و درس و جهادی و مطالبه گری و کار و همه چیزتان باید بوی "حرب لمن حاربکم" داشته باشد. اگر همه هم و غمتان زدن یکدیگر است، زدن دولت، زدن مجلس، زدن صورتی ها و نارنجی ها و قرمز جیگریها و زرد قناریهاست ، سر کارید. دشمن را ببینید، دشمن را بزنید. به اندازه کل جبهه گسترش پیدا کنید، خودتان را در قوطی کبریت کوچک حزبی که مشغول جنگ قدرت با دیگر احزاب است نکنید، شما حزب "الله" باشید. حزب خدا گستره اش کل جبهه حق است که در گیر جبهه ظلم است. این هویت جهانی که شکل گرفته، هویت واقعی شما است، این هویت تاریخی است که از اول خلقت بوده و الی یوم القیامه خواهد بود.
🌷فرزندان من!
در هر دورانی باید به یک گونه ای جنگید، نمیشود در دوران جنگ نظامی و جنگ فرهنگی و رسانه ای یک روش را داشته باشید،
نمیشود در دوران روحانی و رییسی و پزشکیان سبک جنگتان متناسب با دوران عوض نشود.
نمیشود روشتان وقتی نماینده مجلس شدید و مدیر دولتی شدید با وقتی که دانشجو بودید فرق نکند. همان رفتارهای دوران خام جوانی را بخواهید الان هم تکرار کنید.
🌷فرزندان من!
جنگ خوب است. جنگ هویت ما است. اما جنگیدن چیست؟ انقلابی بودن چیست؟ حزب اللهی بودن چیست؟ چقدر بگویم و تکرار کنم، کاش بشنوید: انقلابی بودن، حزب اللهی بودن ، مرد جنگی بودن یعنی:" درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن". آری "حرب لمن حاربکم" اینگونه است. اگر درست نشناسید، درست سخن نگویید و کنش رسانه ای نداشته باشید، دارید نمیجنگید. از خودتان بپرسید این رفتارتان این کنشتان دقیق به هدف زدن بود؟!
🌷فرزندان من!
به زندگی هایتان معنا بدهید، هدف بدهید. نه با پول، نه با مقام، نه با جایگاه اجتماعی، با تشخیص تکلیف و وظیفه بر اساس حرب لمن حاربکم.
خوب نیست در این گام دوم انقلاب دنبال میز بالاتر و جایگاه بالاتر و جنگ قدرت باشید مثل قدیمی ها که انقلابی و سوپر انقلابی شروع کردند اما باقی نمانند. معنای زندگی و هدف که بندگی است بر اساس درگیری جبهه حق و باطل کشف میشود. جبهه حق را و جبهه ظلم را ببینید و ماموریت خود را انتخاب کنید ولو درش پول و قدرت و مقام نباشد. نشود برای کسب موقعیتی صدایتان را بالا ببرید یا سکوت کنید.
🌷فرزندان من!
طراحی سبک زندگی و برنامه ریزی برای عمرتان نیاز به شناخت دارد، بدون اندیشه نمیشود انقلابی بود، راه شناخت اتصال به قرآن است اتصال به اساتید اندیشه قرآنی است. قرآن ساختار ذهنتان و دلتان را منظم و منضبط میکند، دوست را و دشمن را و جبهه تاریخی حق و باطل را و قواعد مبارزه را و معنویت و سلوک و تعالی بر بستر جهاد را یادتان میدهد. اندیشه لازم دارید اندیشه لازم دارید اندیشه متخذ از وحی از قرآن.
🌷فرزندان من!
یادگرفتن ننگ نیست، افتخار است. تا آخر عمر باید یاد بگیرید، فکر کنید، مطالعه کنید، به هر مقام و منصب و جایگاهی رسیدید نیاز به یادگرفتن و رشد فکری دارید. جبهه شما محتاج رشد فکری است. شما بدون رشد فکری نمیتوانید بجنگید. از آنانکه اندیشه و فکر قرآنی را مهم نمیدانند دوری کنید.
🌷فرزندان من!
قدر انقلاب را بدانید. شما گذشته را ندیده اید، خوب شد که ندیدید، دوران یأس آن دوران بود نه این زمان، از این انقلاب و دورانی که در بستر نظام برایتان درست شده استفاده کنید، کفر نعمت نکنید، این دارایی عظیم را ببینید. راه همین است و لا غیر. قد افلح المؤمنون
پ.ن. سخنان ده دقیقه ای رهبری روز اربعین را گوش کنید و به دقت درباره اش فکر کنید.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: جنگ و مبارزه همیشه ادامه دارد؛ در زمان تیغ و شمشیر یک جور است، در زمان اتم و فضای مجازی و هوش مصنوعی جور دیگر
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: حرب لِمَن حارَبَكم نباید هیچوقت فراموش شود
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیهٔ رهبر انقلاب به دانشجویان: یاد گرفتن ننگ و عار نیست
@Farsna
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر متفاوت و غیررسمی از مراسم عزاداری اربعین در حسینیه امام خمینی
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماموریت یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل چیست