10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما شاءالله 😅
خخخخخخ شماها که اعتقادی نداشتید
آنقدر تقاضا زیاده 🤣🤣🤣🤣
انگار نمایندگی پخش تخم مرغ داره😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥باعرض پوزش بابت انتشار این ☝️حقیقت به شکل بی ادبانه!
⭕️ واقعا درسته جنس خوب زده ولی همچین بیراه هم نمیگه ایندفعه!!!
✅ مفلوک ولی کمی تا قسمتی صادق!!!
#براندازمفلوک
#اپوزسیون_احمق
#ندامت_حمقا
😂😂😂😂😂
@Bezadzare
✅ استعفا نه مسئولیت پذیری شجاعانه
☑️ براساس بی تدبیری و ضعف مدیریت در آموزش و پرورش، پرداخت حقوق اسفند ماه ۱۴۰۱ فرهنگیان عزیز با مشکل عدم پرداخت و یا پرداخت ناقص مواجه شد.
بروز چنین مشکلی در آخرین ماه سال و در آستانه سال نو، بسیار نامناسب بود که می توانست به بروز بحرانهای اجتماعی نیز منجر شود که با ورود به موقع و دستور قاطعانه ریاست محترم جمهوری برای رفع مشکل و صبر و بردباری عزیزان فرهنگی، از گسترش دامنه مشکلات جلوگیری شد.
طبق اظهار نظرهای اولیه مسئولان آموزش و پرورش، این پیام به جامعه منتقل می شد که علت مشکل به وجود آمده، عدم هماهنگی بین سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت آموزش و پرورش می باشد.
معاون اول رئیس جمهور که مامور بررسی علل به وجود آمدن مشکل شده بود، با تقدیم نامه ای به رئیس جمهورمحترم، وزارت آموزش و پرورش را به عنوان مقصر اصلی بروز مشکل معرفی کرد.
امروز و در فاصله زمانی چندروزه از اعلام نظر معاون اول رئیس جمهور، وزیرآموزش و پرورش در اولین روز رسمی کاری سال جدید استعفا داد و مسئولیت خطای رخ داده را شجاعانه پذیرفت.
این سرعت عمل در کنارگیری از مسئولیت توسط یک کارگزار دولتی، در نوع خود کم سابقه بوده و امید است که نویدبخش فرهنگ مسئولیت پذیری جدی در نزد سایر کارگزاران را نیز فراهم آورد و هر مسئولی که در اداره سازمان یا وزارت تحت امر خود با بحران بی تدبیری، ضعف مدیریت و عدم توانایی مواجه شده و مردم و مجموعه کارکنان، رضایتی از عملکرد آنان نداشته باشند، از مسئولیت کناره گیری کرده و اجازه دهند افراد شایسته و کاربلد دیگری عهده دار مسولیت شوند.
بدیهی است یکی از عوامل اصلی در کاهش و یا افزایش سرمایه اجتماعی و کاشت بذر امید و یا نا امیدی در جامعه، عملکرد و مسئولیت پذیری مسئولان می باشد.
برهمین اساس، مشکلات و نارضایتی های انباشته شده ناشی از عملکرد نامناسب مسئولان می تواند باعث کاهش سرمایه اجتماعی و واکنش منفی آحاد جامعه در موضوعات دیگر را نیز فراهم نماید و برعکس این موضوع نیز می تواند موجب تولید رضایتمندی و افزایش سرمایه اجتماعی شود.
لذا بر اساس مطالب گفته شده، ضرورت دارد مسئولان مربوطه، ضمن تقویت فرهنگ مسئولیت پذیری اینچنانی در سطوح مدیریتی عالی، نسبت به شناسایی موارد و کارگزارانی که در مناصب مختلف با قول و فعل خود نارضایتی های اجتماعی را تشدید می نمایند اقدام نموده و نسبت به برکناری آنها اقدام کنند و مطمئن باشند که اینگونه عمل کردن ها نه تنها نشانه ضعف نبوده بلکه بیانگر قوت و موجب اعتماد سازی بین مردم و مسئولان خواهد بود.
و البته مسئولانی هم که بعد از پذیرش مسئولیت، احساس نمایند مناسب انجام چنین مسئولیتی نیستند و یا عملکردشان بر نارضایتی عمومی دامن زده است و به همین دلیل از مسئولیت کناره گیری نمایند، مطمئن باشند که نه تنها جایگاه خود را از دست نداده بلکه محبوب شده و علاوه برآن، رضایت خداوند را نیز با خود همراه خواهند کرد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دروغ تا واقعیت
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥علی مطهری: مدافعان حجاب اختیاری هم باید در مجلس نماینده داشته باشند تا حرف آنها شنیده شود!
🔹مدافعان همجنس بازی: پس ما چی!
🔹مدافعان شرابخواری: پس ما چی!
🔹مدافعان دزدی: پس ما چی!
🔹مدافعان زنا: پس ما چی!
🔹مدافعان قتل: پس ما چی!
🔹مدافعان قاچاق: پس ما چی!
🔹مدافعان سقط جنین: پس ما چی!
🔹مدافعان موادمخدر: پس ما چی!
🔹قاتلان شهید مطهری: پس ما چی!
🔹سایر مدافعان افعال و اعمال شیطانی: پس ما چی!
🔹این همان علی مطهری است که وزیر کشور را به خاطر ساپورت پوشیدن برخی خانمها به مجلس کشاند...
جاهل را نمیبینی مگر در حالت افراط یا تفریط
@Behzadzare
2.46M
الان با این اوضاع بد حجابی و بی حجابی که شدید شده با توجه به اتفاقات چند ماه گذشته باید چکار کنیم؟ ایا راهی هست جامعه بشه مث همون قبلش لا اقل الان خیلی بد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام آقای جمهوری اسلامی🇮🇷
📎 سیدخندان 😁
🕘هر شب ساعت ۲۱:۰۰
📺شبکه دو سیما
❇️ @seyedkhandaan_tv
🚨 آیا ایران میتواند قرهسو و نخجوان را پس بگیرد؟
✍️ دکتر عماد آبشناس؛
🔹 طبق عهدنامۀ گلستان در مناطقی که امروزه بهعنوان نخجوان و آذربایجان شناخته میشود نباید فعالیتهایی که امنیت ملی ایران را به خطر میاندازد انجام شود (و تعهدات این معاهده رسماً به دولت حاکم بعدی منتقل شده)، ایران میتواند به مراجع بینالمللی شکایت کند و این عهدنامهها و بخششها را به دلیل اینکه طرف مقابل تعهدات خود در این پیماننامهها را انجام نداده و یا موارد حقوقی در بخشش اراضی انجام نشده ملغی کند و تقاضای استرداد اراضی خود را داشته باشد.
پ ن؛
مماشات در پیگیری حقوق ملت عامل اصلی پرررو شدن منافقین و فرصت طلبان در داخل و خارج است، از قدیم گفتن «رو که بدی آسترش را هم میخوان»
#آذربایجان
#علی_اف
#باکو
#مماشات
@Behzadzare
رهبر انقلاب: ثبات در تصمیمهای اقتصادی لازمه عملیشدنِ شعار سال است
🔹یکی دیگر از الزامات عملی شدن شعار امسال ثبات در سیاستها و تصمیمهای اقتصادی است؛ این که در سیاستهای پولیمان، در سیاستهای مالیمان مدام تغییرات پیدرپی بدهیم این خیلی مضرّ است برای کشور، خیلی مضرّ است.
🔹حالت بیاطمینانی بهوجود میآید. کارآفرین را مردّد میکند، آن کسی که میخواهد سرمایهگذاری کند، کارآفرینی کند، او را مردّد میکند. ما حالا دنبال سرمایهگذاری خارجی هم هستیم؛ به خارجیها میگوییم بیایند سرمایهگذاری کنند، هر کسی که میتواند مایل است بیاید سرمایهگذاری کند، او هم سود میبرد، ما هم سود میبریم. خارجیها نگاه میکنند به سرمایهگذاران داخلی، اینها ویترین نظامند.
🔹میخواهند ببینند که شما با سرمایهگذار، کارفرمای داخلی و کارآفرین داخلی چه جوری رفتار میکنید، بعد اگر چنانچه دیدند خوب رفتار میکنید آنها هم میآیند.
@Farsna
🔻 پیشنهاد: حسن روحانی را مسئول اجرای حجاب کنید، او زمانیکه بی حجاب ها در اکثریت بودند ماجرا را جمع کرد، الان هم بی حجاب ها در اقلیت هستند هم بعد سالها تجربه بیشتری کسب کرده است هم سرش خلوت و بیکار است و وقت بیشتری میتونه برای این قصه بذاره. کار، کار حسن است و مسئولین فعلی نمیتوانند چون نه مثل حسن اعتقاد دارند نه تجربه جمع کردن نه وقت بیکاری. از حسن کمک بگیرید. از ما گفتن بود...
بخش از خاطرات حسن روحانی را بخوانیم👇
🔺«طرح مساله پوشش و حجاب زنان در اسفند ۱۳۵۷ بدون مشکل نبود و تا مدتها مسئولین را به خود مشغول کرد. پس از ۲۲ بهمن که سازمانها و ادارات دولتی کار خود را آغاز کردند و مدارس نیز از اواسط اسفند به فعالیت پرداختند، شمار زیادی از خانمهای کارمند و دانشآموزان دختر، بدون حجاب و با سر برهنه در ادارت و سازمانهای دولتی حاضر میشدند و در میان آنها گاهی زنان باحجاب در اقلیت بودند. بعضی پرستاران بیمارستانها و پزشکان و معلمان زن نیز بدون روسری به محل کار خود میرفتند و در خیابانها هم زنان بیحجاب رفت و آمد داشتند. البته زنان باحجاب نیز فراوان بودند و در همه جا به چشم میخوردند.
🔻به هر حال اول بار، علمای قم به بیحجابی زنان اعتراض کردند و گفتند: درحکومت اسلامی همه زنان باید باحجاب باشند. امام نیز در یکی از بیانات خود به لزوم حجاب برای زنان اشاره کردند و همین باعث شد عدهای از زنان بیحجاب در خیابانها تظاهرات کنند و در مقابل کاخ دادگستری و نخستوزیری تحصن نمایند. در این هنگام نیز آقای طالقانی پای پیش گذاشت و سخنانی درباره حجاب ابراز کرد و گفت: «حجاب اجباری نداریم و خانمها باید خودشان حجاب را انتخاب کنند.» در اینجا نظر آقای طالقانی با نظر علمای دیگر متفاوت بود. به یاد دارم روزی آقای بنیصدر به سازمان رادیو-تلویزیون در جام جم رفته بود و در آنجا زنان بیحجاب دور وی جمع شده و پرسیده بودند که دلیل لزوم حجاب زنان چیست. بنیصدر در پاسخ بحثی کرد و در ضمن گفت: زنها باید روسری سر کنند، زیرا از موی سر آنان اشعهای متصاعد میشود که باعث میشود چنین و چنان شود! این سخنان موجب تعجب همه شده بود.
🔻گروهکها و مجاهدین خلق هم اطلاعیه میدادند که حجاب نباید اجباری باشد. در دولت موقت هم بحث بود که آیا حجاب باید اجباری شود یا نه. خلاصه همان طور که اشاره کردم، آقای طالقانی در سخنرانی خود گفت: ما نمیتوانیم زنان اهل کتاب را مجبور به پذیرفتن حجاب کنیم، ولی مسلمانان را میتوانیم تشویق کنیم که حجاب داشته باشند و در هر صورت نباید کسی را به زور باحجاب کنیم. با وجود این، در ستاد ارتش با دوستان تصمیم گرفتیم حجاب الزامی کنیم، که آغازی برای وزاتخانهها و ادارات دولتی باشد.
🔻طرح اجباری شدن حجاب در ادارت مربوط به ارتش، به عهده من گذاشته شد و بدین جهت در گام اول، همه زنان کارمند مستقر در ستاد مشترک ارتش را که نزدیک به سی نفر بودند، جمع کردم و پس از گفتگو با آنان قرار گذاشتیم از فردای آن روز با روسری در محل کار خود حاضر شوند. زنان کارمند که همگی به جز دو یا سه نفر بیحجاب بودند، شروع کردند به غر زدن و شلوغ کردن، ولی من محکم ایستادم و گفتم: از فردا صبح دژبان مقابل درب ورودی موظف است از ورود خانمهای بیحجاب به محوطه ستاد مشترک ارتش جلوگیری کند. پس از ستاد ارتش، نوبت به نیروهای سهگانه رسید. در آغاز به پادگان دوشان تپه رفتم و همه کارمندان زن را که تعداد آنها هم زیاد بود در سالنی جمع و درباره حجاب صحبت کردم. در آنجا زنها خیلی سر و صدا راه انداختند اما من قاطعانه گفتم: «این دستور است و سرپیچی از آن جایز نیست.» بعد توضیح دادم که ما نمیگوییم چادر سر کنید، بحث چادر مطرح نیست، سخن بر سر استفاده از روسری و پوشاندن سر و گردن است. در نهایت، در آنجا هم گفتم به دژبان دستور دادهایم از فردا هیچ زن بیحجابی را به پایگاه راه ندهند.
🔻در نیروی زمینی و نیروی دریایی نیز برای کارمندان زن صحبت کردم و با خواندن آیات و روایات و کشاندن بحث حجاب به مسائل اجتماعی و سلامت جامعه و ارائه دلایل مختلف درباره لزوم حجاب، موضوع را تبیین کردم و دست آخر نیز با بخشنامه، رعایت حجاب الزامی شد. بحمدالله این تلاشها نتیجه مثبت داشت و پس از تعطیلات نوروز، همه زنان کارمند در ارتش با روسری به محل کار خود میآمدند. در وزاتخانهها و سازمانهای دولتی و حتی صداوسیما نیز بهتدریج حجاب عملی شد و همه زنان با روسری از خانه بیرون میآمدند. البته در روزهای رفراندوم هنوز شماری از زنان بیحجاب بودند و با سر برهنه در پای صندوقهای رای حاضر شدند، ولی این معضل اجتماعی خیلی زود جمع و جور شد و به سامان مناسبی رسید.»
منبع: خاطرات دکتر حسن روحانی، جلد اول، صفحه ۵۷۱-۵۷۳
@Behzadzare