eitaa logo
بین الطلوعین
292 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
6هزار ویدیو
62 فایل
آموزه های دینی ،روایات آخرالزمان و رویدادهای معاصر
مشاهده در ایتا
دانلود
42.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 «نسل زد» اولین مستند انتخاباتی پزشکیان را ببینید
🔺 جلیلی: دولت سایه نه یک دکان و دستگاه بلکه یک گفتمان است نامزد انتخابات ریاست جمهوری: 🔹فرصت های کم نظیری برای ما فراهم شده است که نباید حتی یک فرصت را هم از دست داد. 🔹اگر غفلت کنیم نه ۴ سال بلکه ۴۰ سال عقب می افتیم. 🔹برنامه هفتم توسعه از دولت خواسته است ۴۷ برنامه را تهیه و عملیاتی کند و همزمانی آغاز دولت، مجلس و برنامه هفتم توسعه فرصتی برای وفاق ملی در جهت اجرای برنامه ها ایجاد می کند. 🔹نقدهای ما در برجام بر اساس مطالعه دقیق بود که به آن دولت ارائه کردیم.
پس از دو روز وقفه، حملات حزب‌الله آغاز شد
🔺 کرایه‌ ۵۰٪ گرانتر تاکسی‌های برقی غیرقانونی است رئیس شورای شهر تهران: 🔹به هیچ عنوان افزایش ۵۰ درصدی نرخ تاکسی‌های برقی به نسبت نرخ عادی کرایه‌های تاکسی‌های بنزینی قانونی نیست و برخلاف مصوبه شورا و غیرقانونی است 🔹تاکسی‌های برقی نیز باید براساس آنچه که شورا مصوب کرده است، اقدام به دریافت کرایه‌های خود کنند. 🔹شهرداری تهران می‌تواند در لایحه‌ای، افزایش کرایه‌های تاکسی‌های برقی را به شورا ارائه کند و در صورتی که شورا موافق باشد، می‌تواند کرایه‌های تاکسی‌های برقی را براساس آنچه شورا مصوب می‌کند دریافت کنند.
🔺 دستور اژه‌ای برای بررسی آتش‌‎سوزی بیمارستان قائم رشت 🔹در پی آتش‌سوزی بامداد سه‌شنبه در بیمارستان قائم (عج) رشت و جانباختن تعدادی از هم‌وطنان، رئیس قوه قضاییه طی دستوری خطاب به رئیس کل دادگستری استان گیلان بر حضور وی در صحنه حادثه و بررسی علل وقوع این آتش‌سوزی و شناسایی و تحت نظر قرار دادن خاطیان و مقصران احتمالی تاکید کرد.
‌ 🔺 شعب ویژهٔ رسیدگی به جرایم انتخاباتی در دادگستری استان تهران تعیین شد 🔹رئیس کل دادگستری استان تهران: شعب ویژهٔ رسیدگی به جرایم انتخاباتی در دادگستری تشکیل شد. 🔹نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری باید جوانب احتیاط را به‌گونه‌ای در رفتار و گفتار خود رعایت کنند که با طرح مسائل غیرمرتبط، اتهام‌زنی و تخریب اغیار، زمینهٔ سوءاستفاده بدخواهان و دشمنان فراهم نشود.
🔺 تندباد شدید در تهران/ اهالی پایتخت مراقب باشند 🔹کارشناس هواشناسی با هشدار درباره وقوع تندباد شدید در پایتخت از شهروندان خواست با شروع وزش باد در ساعات عصر از پارک خودروها در اطراف درختان و تابلوها خودداری کنند.
🔺 منشاء حریق بیمارستان قائم مشخص شد رئیس سازمان آتش نشانی رشت: 🔹کانون آتش‌سوزی شناسایی شده، اما علت حادثه همچنان در دست بررسی است. 🔹منشاء حریق در اتاقک یو.پی.اس و سرور بود. آژیر آتش به صدا درآمده اما عدم انجام درست و به موقع عملیات اولیه‌ی اطفا توسط پرسنل و ترکیدگی باتری‌ها سبب آتش گرفتن کل اتاقک که در طبقه منفی بیمارستان قرار داشت، شده و شعله‌ها کل طبقه را در بر گرفته است. 🔹در سال جاری نیز جلسات مربوط به ایمنی را با ریاست بیمارستان برگزار کردیم و قرار شد که برخی از نواقص رفع شود، ضمنا هیچ اخطاریه مکتوبی برای بیمارستان قائم ارسال نشده است.