eitaa logo
بین الطلوعین
292 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
6هزار ویدیو
62 فایل
آموزه های دینی ،روایات آخرالزمان و رویدادهای معاصر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا امام حسین (علیه السلام) میگفت؛ هل من ناصر ینصرنی؟ 🔹روایتی شنیدنی از جنود عظیمی از ملائکه که امام هادی علیه السلام به متوکل نشان داد
|یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ ..| ۱۳۳مرتبه ای برطرف کننده ی غم از چهره ی حسین (علیه السلام) غم من را هم به حق برادرت حسین برطرف کن ...
ابالفضل.mp3
30.52M
نوحه زجابرخیز یا اخا عباس با وفا عباس یا اباالفضل العباس 🎙️مرحوم استاد موسوی قهار
لب تشنگان...@sonnatimusics.mp3
8.08M
ساقی لب‌ تشنگان احمدیان یا حسیــــــن التماس دعای فرج🌹
8b29151b8d512c7-1703661130380.mp3
12.94M
🏴روضه بشیر بسیار جانسوز «لبیک یاحسین جانم» ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎙زنده یاد صلے‌الله‌علیڪ‌یا‌اباعبدللھ الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلفــَرَج بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍسلام‌الله‌علیها‌ 😭😭😭💔💔💔🏴🏴🏴
41.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان_وفا شب_تاسوعا حضرت_عباس 🎥 قسمت پخش نشده سریال مختارنامه درباره شهادت حضرت عباس💔💔 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 اٖؒلٖؒسٖؒلٖؒاٖؒمٖؒ عٖؒلٖؒیٖؒکٖؒ یٖؒاٖؒ اٖؒبٖؒواٖؒلٖؒفَضْلٖؒ اٖؒلٖؒعٖؒبٖؒاٖؒسٖؒ(ع)
⭕️پرسش: قاتل حضرت عباس علیه‌السلام دقیقا چه کسی بود؟
🕋 مردی که شانزده بار پای پیاده به حج رفت ، امام حسین (ع) را کشت . 💠یکی از افراد مقابل ابا عبدالله الحسین علیه السلام، شمر بن ذی الجوشن است. از فرماندهان سپاه امام علی در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت. این چنین کسی حالا در کربلا شمر می شود. با ورودش به کربلا همه چیز عوض می شود. شمر آدم کوچکی نیست اگر نیایش های شمر را برای شما بخوانند و به شما نگویند که این ها مال شمر است شما با آن ها گریه می کردید. حال می کردید، هیچ گاه گفته نمی شود که وقتی شمر دستش را به حلقه خانه خدا می زد چگونه با خدا زمزمه می کرد! این آقایی که ما صحبتش را می کنیم (شمر) شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است. فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانی پینه بسته داشتند. بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند. ... در کربلا هر روز بيست هزار نفر در فرات غسل می کردند. غسل قربة الی الله که حسین را بکشند و می گفتند: غسل می کنیم تا ثوابش بیشتر باشد. در ظهر عاشورا وقتی ابا عبدالله علیه السلام برای نماز خواندن، اذان می گفتند فکر نکنید در آن طرف کسی نماز نمی خواند. آن ها هم نماز می خواندند! برخی از این افراد به ابا عبدالله علیه السلام می گویند که نماز شما قبول نیست! و حبیب به آن ها می گوید: « نماز شما قبول است؟! » درگیری می شود .حبیب به شهادت می رسد. حضرت حبیب پیش از نماز ظهر ابا عبدالله به شهادت رسیدند. .... ما در کربلا به کلاس شمر شناسی نیاز داریم. یک کلاس به عنوان تحلیل شخصیت شمر . شمری که شانزده بار به مکه رفته ، جانباز امیر المومنین بود ، کسی که در کنار مولا زخمی شده بود، چه شد که فرمانده جنگ حضرت علی علیه السلام به این جا رسید؟ این هشدار و اندرزی است برای امروز و فردای ما ...!!! بخشی از سخنرانی دکتر علی شریعتی درباره «شمر بن ذی‌الجوشن » 👇👇👇👇👇👇 اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً 📌خدایا آخر و عاقبت ما را ختم به خیر کن ✍ پی نوشت ؛ هر کس از ولایت فاصله بگیرد به مرور زمان بصورت نامحسوس فاصله اش از اهل بیت علیهم السلام زیاد میشود و به سر منزل مقصود نخواهد رسید .
دو تصویر از لبنان که در ساعات اخیر بسیار بازتاب داشته است سلام بر حضرت علمدار و آنها که به او اقتدا کرده اند.
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید تاسوعا - شهید مصطفی صدرزاده بنیانگذار نخسا لحظه شهادت مدافع حرم مصطفی صدر زاده در روز تاسوعا این روضه ،روضه محبوب مدافعان حرم بوه .. هوای این روزای من ..
♦️شنیده ها حاکیست هادی مهرانی اصلاح‌طلب، یکی از کثیف ترین اکانت های توییتر که سابقه توهین به ائمه و علما را در کارنامه داشت توسط پلیس قبرس دستگیر شده است.