eitaa logo
بین الطلوعین
287 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
6هزار ویدیو
62 فایل
آموزه های دینی ،روایات آخرالزمان و رویدادهای معاصر
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️شیپورچی ✍️اسرائیل در جنگ با ایران از روی ضعف تنها شیپورش را می نوازد و آن را نمایش می دهد! 🔺طراح: هادی مومنی راوندی
🔰ادعای مضحک واشنگتن پست به نقل از یک مقام صهیونیستی: اسرائیل این حملات را با هدف به حداقل رساندن تعداد تلفات و حفظ خسارات در سطحی طراحی کرد که حکومت ایران امکان مهار آن را داشته باشد!
🔰روعی کایس، خبرنگار کانال صهیونیستی کان، حمله رژیم صهیونیستی به ایران را به سخره گرفت و گفت: اگر من جای آیت الله خامنه‌ای بودم، دوباره می‌خوابیدم و صبح اتفاقی که افتاده را بررسی می‌کردم.
🔰التماس اسرائیل برای پاسخ ندادن ایران 🔸‌وبگاه «آکسیوس» به نقل از سه منبع آگاه گزارش کرد که رژیم صهیونیستی قبل از حمله از ایران خواسته است که حملات رژیم صهیونیستی را پاسخ ندهد.
🔰 دو شهید در حمله دیشب رژیم صهیونیستی به ایران/ ارتش بیانیه داد 🔸‌بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً 🔸‌ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران  دو تن از رزمندگان خود را در شب گذشته حین مقابله باپرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود. 🔸‌اطلاعات تکمیلی بزودی منتشر خواهد شد.
🔰حماس: آمادگی پدافند هوایی ایران قابل تحسین است جنبش حماس: 🔸تجاوز صهیونیستی به ایران نقض آشکار حاکمیت ایران و اقدامی تنش‌زا است که امنیت منطقه و سلامت ملت‌ها را هدف قرار داد. 🔸آمادگی جمهوری اسلامی ایران، پدافند هوایی این کشور و مقابله پدافند ایران با حمله صهیونیستی را که موفق به خنثی‌سازی آن شد، تحسین می‌کنیم.
🔰تصویری از شهید حمزه جهاندیده که در دفاع در مقابل حملات به شهرستان ماهشهر به شهادت رسید.
🔰مقاومت فلسطین: یک فروند کوادکوپتر رژیم صهیونیستی را در حالی که در آسمان شمال نوار غزه مشغول انجام ماموریت های اطلاعاتی بود، سرنگون کردیم.
فرزند علی دشمنان علی را خاک خواهد کرد.✌️♥️🌹 ان شاءالله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨تلاویو را شخم میزنیم….✌️🇮🇷🌹 🚨🚨آماده شلیک…⏰🔥
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش.
لطفا این پیام خبرنگارِ ایران در لبنان را جدی بگیرید....مردم عزیز ایران اسلامی عکس وفیلم ممنوع برای هم دیگه ام ارسال نکنیید لطفا. شناسایی پدافندهای کشور را بااین کار دراختیار دشمن میذارید..