وحدت .بصیرت.دشمن شناسی.m4a
3.1M
🇮🇷محور سخن: وحدت ملی،بصیرت،دشمن شناسی واستکبارستیزی
🎙به بیان روشنگر: خانم امامی
🇮🇷بسیج جامعه زنان شهرستان کبودراهنگ
پرسش.mp3
1.75M
🔷🔹موضوع:وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و استکبار ستیزی
❇️ پرسش وپاسخ
⁉️ سوال::
نقش رهبری در استكبارستیزی، دشمن شناسی و بصیرت افزایی در دوران دفاع مقدس چگونه است و ایشان از چه جریانی برای پیشبرد این منظور بهره بردند
🎙 پاسخ دهنده:خانم صالحی
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#کانال_بنت_الهدی🕊⚘
#حوزه حضرت مریم
سلام_الله_علیها
#بسیج_جامع_زنان_کبودراهنگ 🇮🇷
نشست بصیرتی طرح ثامن به مناسبت هفته دفاع مقدس
سخنران:محمود قاسمی کارشناس مسائل سیاسی
زمان:چهارشنبه ۷مهرماه ساعت ۱۷ الی ۱۸:۰۰
مکان کانال روبیکا نسرا استان همدان
https://rubika.ir/NasraHamedan
📍آیا الهام علی اف اصالتا آذری است؟
▫️الهام علیف بر این پندار است که رهبری آذربایجانی های جهان است! اما آیا الهام علی اف و پدرش حیدر علیف آذربایجانی هستند که می خواهند آذریهای جهان را رهبری کنند!؟
▫️در این یادداشت کوتاه به مساله اصالت خاندان علیف و ریشه های کردی و ارمنی شان خواهیم پرداخت!
▫️یکی از بحث های مهم و هیجان انگیز این روزهای در برخی محافل سیاسی مسکو و باکو، ریشه های قومی خاندن علی اف و برخی دیگر از رهبران سیاسی قدیمی این کشور مانند محمد امین رسولزاده است. ریشه هایی که امروز در فضای اختناق آمیز جمهوری به اصطلاح آذربایجان مانند یک راز از آن محافظت می شود و کسی دوست ندارد چندان در این باره صحبت کند.
▫️حتی برخی از مدارک موجود در این باره نیز یا کتمان شده یا از میان رفته است.
حیدر علی اف متولد سیسیان ارمنستان در 1923 است. سیسیان ناحیه از جنوب ارمنستان و نزدیکی مرز نخجوان است. خانواده وی از ایلات کُرد نخجوان بودند و پیش از آن که استالین دستور اسکان عشایر را ابلاغ کند، به صورت ییلاق و قشلاق زندگی میکردند. ارمنستان منطقه ای کوهستانی و نخجوان منطقه ای جلگه ای است و خانواده علی اف نیز در حال ییلاق و قشلاق بین این دو ناحیه بودند.
▫️استالین پس از جنگ جهانی دوم دستور مخصوصی با عنوان اسکان اقوام کوچ نشین صادر کرد و همه این خانواده ها یکجا نشین شدند. علیرضا علی اف، پدر حیدر از این گروه بود اما حیدر پیش از صدور دستور استالین به دنیا آمد و در نتیجه حین ییلاق در سیسیان ارمنستان دیده به جهان گشود.
▫️کردهای نخجوان در نزدیکی مرز ایران از کردهای شکاک، جلایی، کولایی، ایزدی ،کولی وند، بارقوشات،کنگرلوها بودند اما منطقه «شاهبوز» یعنی محل اقامت خانواده علی اف عمدتا محل سکنی عشیره شکاک بود و مورخان احتمال می دهند که آنها نیز از ایل شکاک بوده باشند. همچنین گمانه هایی در خصوص تعلق ایل وی به کردهای ایزدی وجود دارد.
▫️آن چه مشخص است اینکه علیرضا علی اف پدر حیدر علی اف، دارای دو همسر بود که یکی از آنها همچون خود وی کُرد و یکی دیگر ارمنی بودند. آنچه موضوع را جالبتر میکند این نکته است که حیدر علی اف از مادر ارمنی به نام «ساتانیک» بود.
▫️برخی از سیاسیون جمهوری آذربایجان مانند قربان محمد اف در برنامه های تلویزیونی به این موضوع اشاره کرده اند و شاهدهای زنده ای را برای ثبوت این موضوع بر روی خط آورده اند.
▫️علیرغم اینکه به نظر می سد حیدر علی اف پس از رسیدن به مدارج قدرت در شوروی، ترجیح داد تا کُرد به نظر نرسد، نشانه های مهمی از ریشه های کُرد حیدر علی اف وجود دارد.
▫️از جمله برادر حیدر علیاف، رئیس کانون نویسندگان کُرد جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی بود. همچنین نوروز محمد اف عضو جبهه خلق پس از فرار به امریکا، مقالاتی علیه هیات حاکمه وقت جمهوری آذربایجان پس از استقلال در سایت خود منتشر میکرد. وی در یکی از مقالات این سایت مدعی شده است که وظیفه هماهنگی با پ.ک.ک از طرف ک.گ.ب به وسیله حیدر علی اف صورت میگرفت. این موضوع نیز به عنوان نشانه ای دیگر بر اصالت کُردی حیدر علی اف مطرح می شود زیرا اتحاد شوروی هیچ انتخابی را بدون زمینه لازم صورت نمی داد و ممکن است این ماموریت به حیدر علی اف و علیه ترکیه در راستای ریشه های کُردی وی بوده باشد.
🔰 تداوم ادبیات اردوغان، این بار عامل سقوط وی!
دیروز برای نخستین بار در تاریخ ترکیه، قیمت هر یک دلار آمریکا، حتی از 9 لیره هم عبور کرده و به 9 لیره و یک قوروش رسید.
انتشار خبر گذر دلار از مرز 9 لیره، برای مردم ترکیه و فعالان اقتصادی این کشور، یک شوک غیرمنتظره نبود و از مدتی پیش، بسیاری از تحلیلگران، اعلام کرده بودند که شواهد موجود، نشاندهنده لاغری مزمن و سقوط ارزش لیره ترکیه است. اما دولت، همچنان هم معتقد است که نهتنها بحران، بلکه معضل و مشکل اقتصادی هم وجود ندارد.
شواهد میدانی نشان میدهد که میلیونها خانوار ترکیه، به ویژه چند میلیون خانواری که حقوق ماهیانه کف دستمزد تأمین اجتماعی (موسوم به اصغری اجرت و نزدیک به 3 هزار لیره) دریافت میکنند، در شرایط معیشتی بسیار سختی به سر میبرند. چراکه علاوه بر آنکه شاهد گرانی غیرقابلتحمل مواد غذایی و ملزومات اصلی زندگی هستند، یک بار دیگر در معرض گرانی برق، گاز طبیعی، بنزین و حاملهای انرژی قرار گرفتهاند و در مورد اجارهبها نیز، تلخترین وضعیت دهههای اخیر را سپری میکنند.
🔰 راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن در زمینه اخلال در جایگاه های سوخت
۱) اطلاع رسانی به موقع اخبار و تصمیمات مسئولین کشور« با استفاده از منابع رسمی، جهت جلوگیری از مراجعه مردم برای دریافت خبر به کانالهای معاند.»
۲) اطمینان دادن به مردم درخصوص کافی بودن ذخایر بنزین و از برقراری مجدد سامانه سهمیه به محض رفع مشکلات پیش آمده در وزارت نفت با نمایش روال عادی سوخت رسانی در سطح کشور.
۳) هشداردهی و شفافسازی در مقابله با شایعات و اطمینان بخشی به مردم درخصوص عدم افزایش قیمت بنزین.
۴) تلاش در راستای حفظ آرامش و مقابله با جریانات معاند یا ناآگاه همراستا با بروز ناامنی و اغتشاش.
۵) اهتمام در انتشار اخبار امیدبخش در راستای ایجاد آرامش و امنیت در سطح جامعه و خودداری از انتشار اخبار مأیوس کننده.
۶) افزایش تاب آوری اجتماعی با رویکرد طنز و نشر انتقادات کنترل شده.
۷) انتشار به موقع و انبوه اخبار همسو با مطالبات مردم به صورت جدی یا طنز برای اعتماد سازی نسبت به رسانههای خودی.
۸) پاسخدهی به اخبار و شایعات منتشر شده جهت تنویر افکار عمومی با ارایه مستندات تصویری
May 11