eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.7هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
10.1هزار ویدیو
89 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 گوترش: توقف فعالیت آنروا عواقب ویرانگری در پی خواهد داشت 🔹دبیرکل سازمان ملل در واکنش به تصویب قانونی در اسرائیل مبنی بر توقف فعالیت آنروا در سرزمین‌های اشغالی تأکید کرد که توقف فعالیت این آژانس می‌تواند عواقب ویرانگری برای آوارگان فلسطینی در پی داشته باشد.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: آمریکا نمی‌تواند ما را زمین‌گیر و تسلیم خودش بکند
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان همسر شهید حمزه جهاندیده از شهدای پدافند هوایی: من انتظار بازگشت پیکرش را هم نداشتم
🔸حزب‌الله پهپاد هرمس ۹۰۰ رژیم‌ صهیونیستی را سرنگون کرد 🔹جنبش حزب‌الله لبنان خبر داد که در راستای حمایت از ملت فلسطین و مردم لبنان، یک فروند پهپاد هرمس ۹۰۰ را که متعلق به رژیم صهیونیستی بوده، بر فراز منطقه مرجعیون سرنگون کرده است. 🔹این پهپاد پس از اصابت، دچار آتش‌سوزی شد.
🔸منتظری: پرونده‌های اخلال در امنیت عمومی و روانی جامعه خارج از نوبت رسیدگی شود 🔹رئیس دیوان عالی کشور: وظیفه قوه قضاییه در راستای حفظ امنیت جامعه برخورد سریع و محکم در چارچوب قوانین با مجرمین است.
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش مردم لبنان به خبر انتخاب شیخ نعیم قاسم
پیام تبریک پزشکیان به شیخ نعیم قاسم 🔸رئیس جمهور در پیامی با پاسداشت یاد و خاطره شهید سرفراز سید حسن نصرالله، انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم را به سمت دبیرکل حزب‌الله ، به ملت و دولت لبنان و همه مجاهدان جبهه مقاومت تبریک گفت.
پیام رهبر انقلاب درپی شهادت حجت‌الاسلام صباحی امام جمعه کازرون 🔸متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم با تأثر خبر شهادت امام جمعه‌ی محترم کازرون جناب حجةالاسلام حاج شیخ محمد صباحی رحمةالله‌علیه را دریافت کردم. 🔸ایشان عالم محبوب و مقبول شهر، و برخوردار از حسن اخلاق و رفتار، و دارای روحیه‌ی مردمی معرفی شده‌اند و فقدان امثال ایشان تأسف‌انگیز است. 🔸طبق اطلاع، جنایت بوسیله‌ی یک مجرم امنیتی صورت گرفته است. به خانواده‌ی گرامی و ارادتمندان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و علو درجات برای وی مسألت مینمایم. سیّدعلی خامنه‌ای
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تهدید به انفجار پیجر مجری مسلمان روی آنتن زنده CNN! 🔹رایان گرداسکی، کارشناس محافظه‌کار در حین بحث درباره مسائل خاورمیانه با مهدی حسن، مجری مشهور آمریکایی، بعد از اعلام حمایت مهدی حسن از مردم فلسطین با طعنه به او گفت: "امیدوارم پیجرت منفجر نشه!" 🔹این جمله که اشاره مستقیم به حمله پیجری ماه گذشته اسرائیل به نیروهای حزب الله لبنان داشت، جنجال بسیار گسترده‌ای در سطح رسانه‌های آمریکا به راه انداخته است. به حدی که شبکه CNN مجبور به عذرخواهی شد!
📸 تصویری خاص از دبیرکل جدید حزب الله لبنان در حرم امام رضا علیه‌السلام
🔺تصویری از نماز خواندن «محمدعلی کلی» به امامت «شیخ نعیم قاسم» دبیرکل جدید حزب‌الله در سال ۱۹۹۵ در مسجد بئر العبد ضاحیه بیروت
📸پوشاندن یونیفورم نظامی ارتش صهیونی بر تن اسرای فلسطینی و استفاده از آنها به عنوان سپر انسانی