eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.7هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
10.1هزار ویدیو
89 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
از روزیکه سربند شهید حاج قاسم بر پیشانی سردار رادان بسته شد، پرچم دفاع از حرم، حریم و ناموس جمهوری اسلامی هم به دست ایشان داده شد. امروز فراجا با فرماندهی شجاع، خار چشم دشمنان انقلاب اسلامی است. فراجا مقابله مستقیم با جنگ شناختی دشمن در کف خیابان است.خدا قوت
از ملامت نمیترسند 👌👏
کسی که به جنگ پشت می‌کند آن را به خانه می‌آورد...
4.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر فراوان از پلیس کیش که مقتدرانه به میدان آمد کیش از جاهایی است که بسیار اوضاع ولنگاری در آن بغرنج است! تشکر از جان بر کفان نیروی انتظامی که با احترام و اقتدار به این امر می‌پردازند.
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با سامانه‌های پدافندی ایران 🔹نیرو‌های مسلح ایران چندین سال است با توجه به تهدیدات موجود در پیرامون ایران اسلامی و فرامنطقه اقدام به طراحی و ساخت تجهیزات جدید و نوسازی و حتی بهینه سازی تجهیزات جدید کرده‌اند. 🔹ما در این ویدیو مهمترین سامانه‌های پدافندی ایران را بررسی می‌کنیم.
اگر اسرائیل خطا ‌کند‌ پاسخی خواهیم داد که ‌پشیمان ‌شوند‌ ‌رئیسی در اجتماع ‌مردم شاهرود: 🔹اسرائیلی‌ها فکر کردند می‌توانند ایران را مورد تجاوز قرار دهند و به سفارت ایران حمله کردند، لذا باید تنبیه می‌شدند و ملت بزرگ ایران آنها را تنبیه کرد. 🔹اگر اسرائیل خطا ‌کند، اگر اشتباه کند و بخواهد کوچک‌ترین تعرضی به خاک ایران کند، بدا‌ند چنان پاسخی خواهیم داد که اسرائیل و حامیانش پشیمان خواهند شد. 🔹در مذاکره با برخی کشورهای‌ غربی به آنها گفتم مبادا با زبان زور با ملت ایران سخن بگویید؛ ملت ایران دارای منطق است و زورگویی دورانش تمام شده است. 🔹هرگز میز مذاکره را ترک نکرده و نخواهیم کرد و دشمنان بدانند اگر بخواهند با زبان زور با ملت ایران سخن بگویند با تمام قدرت در مقابل انها خواهیم ایستاد‌. 🔹گذشت زمانی که با برجام ۱ و ۲ می‌خواستند بر روی موشک‌های ایران مذاکره ‌کنند؛ در دولت سیزدهم هرگز اجازه نخواهیم داد با قدرت دفاعی ایران کسی مذاکره کند.
الحوثی: دفاع از فلسطین مسئولیت امت اسلام است رهبر انصارالله یمن: 🔹ملت فلسطین در حالی که به جهاد و مبارزه می‌پرداخت و در معرض ظلم و محاصره و گرسنگی بود، ماه رمضان را روزه و احیا گرفت. 🔹امت اسلام مسئولیت بزرگی برعهده دارد تا با تمام توان از ملت فلسطین حمایت کند.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️آنچه رسانه های معاند نمی خواهند دیده شود 🔸همکاری ۹۹درصدی بانوان پس از تذکر پلیس 🔸شرایط آرام اجرای طرح پلیس در برخورد قاطع با کشف حجاب در روز پنجم
سخنگوی سپاه: ادعای آسیب‌دیدن ساختمان نیروگاه دیمونا عملیات روانی است 🔹«سردار شریف» سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه: نیروگاه دیمونا در بانک اهداف اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه رژیم صهیونیستی نبوده و انتشار این خبر یک دروغ بزرگ و اقدامی خبیثانه در راستای عملیات روانی دشمن برای فریب افکار عمومی است.
آمریکا باز هم قطعنامه عضویت فلسطین را وتو می‌کند 🔹سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده اعلام کرد آمریکا به قطعنامه پیشنهادی برای پذیرش فلسطین به عنوان کشور عضو سازمان ملل رای منفی خواهد داد و از حق وتوی خود استفاده می‌کند.
۶ پیشنهاد ایران در شورای امنیت سازمان ملل 🔸وزیر امورخارجه: قویاً از شورای امنیت انتظار می‌رود با تصویب یک قطعنامۀ جامع، قاطع و تحت فصل هفتم منشور ملل متحد، نسبت به این موارد اقدام کند: 🔹۱- برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله  در رفح؛ و حتی کرانه باختری 🔹۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه 🔹۳- تبادل انسانی اسرا 🔹۴- موظف ساختن رژیم به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و ادوات و تجهیزات آنها از غزه و ضرورت بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود 🔹۵- اعمال تحریم جامع و فوری تسلیحاتی علیه رژیم اسراییل 🔹۶- حمایت از قرار موقت الزام‌آور دیوان بین‌الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان و حامیان جنایات اسرائیل به‌دلیل ارتکاب نسل‌کشی، کشتار هدف‌مند خبرنگاران، کارکنان نهادهای مردمی خدمات‌رسانی، کاربرد مکرر سلاح‌های غیرمتعارف از جمله بمب‌های فسفری و تهدید مکرر مقامات رژیم اسرائیل به استفاده از بمب هسته‌ای در غزه.
⚠️صدای انفجار در اصفهان ناشی از انهدام ریزپرنده‌ها بود یک منبع آگاه به مهر خبر داد: 🔺صدای انفجار شنیده شده در اصفهان ناشی از انهدام سه ریز پرنده در آسمان اصفهان توسط پدافند غیرعامل بوده است. 🔺سه ریزپرنده حوالی ساعت ۴ بامداد در آسمان اصفهان و در اطراف منطقه زردنجان مشاهده شده است. 🔺به دنبال مشاهده این ریزپرنده‌ها پدافند غیرعامل عمل کرده و این ریزپرنده‌ها را در آسمان منهدم کرده‌اند. 🔺هنوز در خصوص این ریزپرنده‌ها اطلاعی در دست نیست و در حال پیدا کردن پوکه‌های آن هستیم. 🔺در پایگاه هشتم شکاری اصفهان حادثه‌ای رخ نداده است. 🌐مــــهـــــر