eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.7هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
10.1هزار ویدیو
89 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱کبوتران مهاجر پیمبران امید شکوه خلقت آدم صنوبران شهید... 🌱شما ز غربت و وحشت امانمان دادید حریم امن خدا را نشانمان دادید... 🌱هنوز خلوتتان بانگ ربنا دارد هنوز تربتتان بوی کربلا دارد... 🌱و شهر ما به دعاتان هنوز محتاج است به شور و حال و صفاتان هنوز محتاج است‌... 🌱اگر که عهد کنیم اینچنین نخواهد ماند و پرچم شهدا بر زمین نخواهد ماند... 🍃 و‌‌ یاد ‌شهدا با صلوات🍃
شهادت سرباز وظیفه کرمانی در درگیری با اشرار فرمانده انتظامی استان کرمان: 🔹‌صبح امروز ماموران يگان تکاوری ۱۱۵ زهکلوت رودبار جنوب از توابع کرمان هنگام پايش خودروهای عبوری در حوزه استحفاظی به يک دستگاه خودروی سواری مشکوک و دستور ايست دادند. 🔹پس از دستور ايست ماموران يگان تکاوری خودرو اقدام به تيراندازی نموده و طی اين درگيری سرباز وظيفه «يونس محمدی» به شهادت رسيد و سرباز وظيفه «اميد رضا دستجردی» از ناحيه دست و پهلو مجروح و به بيمارستان منتقل شد. 🔹در اين درگيری يکی از اشرار سابقه‌دار به هلاکت رسيد و يکی ديگر از اشرار مسلح دستگير و به مقر انتظامی منتقل شد.
ایران: هیئت سیاسی حقیقت‌یاب را به رسمیت نمی‌شناسیم 🔹کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق‌بشر: برای مقابله با گزارش هیئت به اصطلاح حقیقت‌یاب، مستندات خود را در نشست شورای حقوق‌بشر تشریح خواهیم کرد. 🔹ایران، هیئت به‌اصطلاح حقیقت‌یاب که در یک فرآیند سیاسی از سوی شورای حقوق‌بشر ایجاد شد را به رسمیت نمی‌شناسد. 🔹ایران خود مسئولانه با موضوع اتفاق‌های روی‌داده بر اثر آشوب‌های سال‌گذشته در کشور برخورد می‌کند.
💢مبارزه پلیس با اشرار مسلح در جنوب رودبار استان کرمان 🔹به گزارش پایگاه خبری شهدای فراجا در سحرگاه سوم ماه مبارک رمضان یگان تکاوری زهکلوت در ایست و بازرسی پنگ ،شهرستان رودبار با خودروی اشرار مسلح درگیر که در این مبارزه سرباز وظیفه یونس محمودی بر اثر اصابت گلوله مجروح گردیده بلافاصله به همراه یکی دیگر از کارکنان وظیفه مجروح به نزدیک ترین بیمارستان منطقه اعزام گردیدند. 🔹 تیم عملیات انتظامی شهرستان رودبار جنوب در این درگیری خودروی اشرار و مقادیری مهمات را کشف نموده و یکی از اشرار در درگیری به هلاکت رسانده و یکی دیگر از اشرار مسلح را نیز مجروح کردند . 🔹در این عملیات علی رغم تلاش کادر درمان سرباز وظیفه یونس محمودی که بر اثر شدت جراحات وارده مجروح گردیده بود به درجه رفیع شهادت نائل و یکی از کارکنان وظیفه مجروح درحال درمان نیز می باشد
بد فرهنگی از کتیبه تاریخی پاک شد 🔹مدیرکل میراث‌ فرهنگی همدان: دوده‌های ناشی از انفجار نارنجک چهارشنبه‌سوری از کتیبه گنج‌نامه پاک شد.
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 یک تیم حرفه ای با حفر تونل هایی ظرف دو سال به داخل پالایشگاه نفت تهران نفوذ کرده و به لوله اصلی خروجی فرآورده های پالایشگاه نفت تهران فلکه زده و شروع به سرقت فرآورده های نفتی کرده است
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرچه این شهر شلوغ است ولی باور کن آنچنان جای تو خالیست صدا میپیچد 🥀 سحرگاه امروز که در درگیری با اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
دعای روز پنجم ماه رمضان بسم الله الرحمن الرحیم 💠 اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ 💠واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین 💠 واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ 💠 بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین ✨خدایا در این روز مرا از آمرزش جویان قرار بده ✨و مرا در این روز قرار بده از بندگان شایسته و فرمانبردارت ✨و مرا قرار بده در این روز از دوستان نزدیکت؛ ✨به مهربانی خودت ای مهربان‌ترین مهربانان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 این احمقا نمیدونن ما خودمون توی که حوصلمون سر میره، میریم فیلمای این فود بلاگرا رو نگاه میکنیم😂