eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.5هزار دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
8.3هزار ویدیو
80 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1 تبلیغات : https://eitaa.com/joinchat/126812226C27b4c5cdec
مشاهده در ایتا
دانلود
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور نتانیاهو در سازمان‌ملل باعث آبروریزی بود سخنگوی وزارت خارجه: ▪️این یک آبروریزی است که تریبون سازمان ملل در اختیار جنایتکار جنگی قرار بگیرد و از آن برای تهدید استفاده کند. این آبروریزی برای کسانی است که از رژیم غاصب و مرتکب جنایت جنگی حمایت می‌کنند. ▪️مجمع عمومی سازمان ملل نشان داد به ویژه به هنگام سخنرانی جنایتکار صهیونیستی که چه میزان از رژیم صهیونیستی متنفر است. 🪧 🪧🇱🇧 🪧
روزنامه چاپ لندن: حزب‌الله در تدارک پاسخی بی‌سابقه است ▪️ فایننشال‌تایمز به نقل از منابع آگاه: واکنش حزب‌الله به ترور نصرالله بسیار شدیدتر از چیزی است که تاکنون از آن دیده‌ایم. 🪧 🪧🇱🇧 🪧
📸دعای خیر و هدیه سید حسن نصرالله برای یک زوج ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حسن نصرالله : من دعا نمی‌کنم خدایا از عمر من کم کن و به عمرِ حضرت آقا اضافه کن ، نه! می‌گویم خدایا بقیه‌ی عمرِ مرا بگیر و به عمرِ ایشان اضافه کن ، چرا که او عمودِ بلندِ خیمه است!
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ ‌ در آستانه طلوع خورشید☀️ ستارگان یک به یک غروب می‌کنند ...💫 وَ مِنَ اللَّيْلِ فَسَبِّحْهُ وَ إِدْبارَ النُّجُومِ (سوره طور ۴۹) الهی بِدِماءِ شُهَدائِنا عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الفَرَجْ 📌ویژه پروفایل 💔 💚 ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار «سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان» که بود؟
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی سید رضا نریمانی در منزل شهید نیلفروشان
آیت‌الله جعفری‌اراکی درگذشت 🔹آیت‌الله محمد جعفری‌اراکی متولد ۱۳۱۰ شمسی در اراک، از زمان تشرف امام خمینی(ره) به نجف به‌مدت ۱۴ سال از محضر امام راحل استفاده کرد و از نزدیکان ایشان به‌شمار می‌رفت. 🔹وی بعد از یک دوره بیماری، دار فانی را وداع گفت.
مراسم عرض تسلیت در دفتر در تهران
قاآنی: تا آزادی قدس کنار خواهیم بود فرمانده نیروی قدس سپاه: 🔹آن سیّد نورانی با معنویت و تدابیر بی خطیر خود، جنبش حزب‌الله را رهبری کرد و به اوج قله های عزت و قدرت بی پایان روحی و جهادی رسانید. فرماندهی معرکه های سخت حرب تموز و جنگ با داعش و تکفیری ها در شام و عراق، صفحاتی زرین از دفتر قطور مجاهدت های ماندگار آن شهید سعید است. 🔹این جانب با قلبی محزون، ولی امیدوار به فضل و عنایت الهی، شهاد سیّد بزرگ مقاومت اسلامی را به برداران مجاهدم در جنبش حزب الله و خانواده صبور آن شهید عزیز و همه بردارانم در جبهه مقاومت، صمیمانه تبریک و تسلیت عرض می کنم و انشاءالله در ادامه راه و مکتب او تا فتح فلسطین و آزادی قدس شریف، در کنار شما خواهیم ماند.
عراقچی: ترور شهید نیلفروشان بی‌پاسخ نخواهد ماند وزیر خارجه در پیامی ضمن تسلیت شهادت شهید نیلفروشان به فرمانده سپاه، نوشت: 🔹این اقدام رذیلانه و ناجوانمردانه، نشانه آشکار دیگری از ذات و ماهیت تروریستی و جنایت‌کار رژیم صهیونیستی و حامیان شناخته‌شده آن است و بی‌تردید این جنایت هولناک رژیم متجاوز صهیونیستی هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند. 🔹دستگاه دیپلماسی هم همه ظرفیت‌های سیاسی، دیپلماتیک، حقوقی و بین‌المللی را برای پیگرد جنایت‌کاران و حامیان آن‌ها به‌کار خواهد بست.