🔺پیشبینیها خبر از تداوم بارشها تا اواخر پاییز میدهد
دبیر اندیشکده اقلیم و آمایش سرزمین:
🔹هماکنون در فاز مثبت پدیده جوی نوسان جنوبی (النینو) قرار داریم.
🔹پیشبینیها بیانگر ادامه بارشها تا اواخر پاییز امسال است.
❌ بارشهای امسال کاملاً در شرایط طبیعی و بدون دخالت انسانی اتفاق افتاده است.
🔹بر اساس شاخصهای موجود در ترسالی شدید هستیم،ولی اینکه وارد یک دوره ترسالی طولانی مدت شدهایم، قطعاً به مطالعه بیشتر و بررسی دقیقتر علمی نیاز دارد./فارس نیوز
@berizir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد حسن عباسی:
اگر یک دلار جمهوری اسلامی در عراق و سوریه خرج کرد، هزار دلار بازگرداند.
@berizir
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷ایستگاه صلواتی صاحب الزمان(عج)🔷
🔶کلیپی زیبا و دیدنی از پذیرایی فرزندان مومن و شریف بریزی و خادمان اهل بیت از منتظران ظهور حضرت حجت بن الحسن(عج)
*******************************
#یاصاحب_الزمان_عج
#ایستگاه_صلواتی
#بریز_آتش_به_اختیار
@berizir
درسی از سقوط عمرالبشیر:
« هزینه سازش بیشتراز مقاومت است»
♦بخش دوم و پایانی ♦
🔴نتیجه پذیرش نوکری کدخدا از سوی عمرالبشیر باعث شد:
1⃣ سودان به دوکشور ( شمالی و جنوبی) تجزیه شود.
2⃣ 70 درصد ازمنابع درآمدی نفتی خود را از دست بدهد.
3⃣فشار اقتصادی غیر قابل تحملی بر مردم وارد شود.
4⃣ تعداد زیادی از نظامیان خود را در جنگ با مردم مظلوم یمن از دست بدهد.
5⃣ حمایت دوستان واقعی و با وفای خود را از دست بدهد.
6⃣از همراهی و حمایت مردم خود محروم گردد.
7⃣سودان که تا چند سال پیش یک کشور قدرتمند و نقش آفرین در صحنه بین المللی بود به یکباره به کشوری دسته چندم ودنباله رو سایر کشورها مثل عربستان تبدیل شود.
8⃣ این وضعیت موجب شد که گروه های سیاسی و عامه مردم با ناامیدی از کارآمدی سیاست های البشیر در حل مشکلات بوجود آمده، خواستار برکناری وی و روی کار آمدن دولتی اسلامی و مستقل شوند .
♨البشیر مثل چوب دو سر نجس ، از آنجا رانده و از اینجا مانده، وقتی متوجه سیاست اشتباه خود در اعتماد به غرب شد که دیگر دیر شده بود .
همه امتیازات را به غرب و کشورهای مرتجع واگذار کرد در حالی که هیچ چیزی را دریافت نکرده بود. لذا با چرخشی دیر هنگام با قطر ارتباط گسترده بر قرار کرد، زمزمه خروج نظامیانش زا از یمن مطرح ساخت . به سوریه سفر کرد و از بشار دلجویی کرده و خواستار برقراری روابط دوستانه شد و پالسهایی را برای برقراری رابطه با ایران ارسال کرد.
9⃣اما غربی ها نیز که همه خواسته هایشان برآورده شده بود، با قطع امید از توانایی عمر البشیر در مهار بحران، با بی وفایی و زیرپاگذاشتن همه تعهدات خود، او را به عنوان یک مهره سوخته، در این مخمصه تنها گذاشتند و با موافقت امارات و عربستان، بدست نظامیان متمایل به غرب، سرنگون شد. و قدرت را به عبدالفتاح برهان که فرماندهی نظامییان متجاوز به یمن را بر عهده داشته و دستش به خون مردم مظلوم یمن آغشته است، واگذار کردند.
✅سقوط عمز البشیر بار دیگر نشان داد که :
1-این سرنوشت قطعی همه نوکران کدخداست که پس از تکمیل نوکری و خراب کردن همه پل های پشت سر و فداکردن منافع ملی برای قدرت شخصی و جناحی زیر پای مستکبرین ،سرنوشتی بهتر از رضا خان ، محمد رضا ، قذافی، صدام و مرسی و...نخواهند داشت .
2-کسانی که فکر می کنند با خوش خدمتی به غربی ها و دادن امتیازات گوناگون به آنان، می توانند مشکلات جامعه را حل کرده و در اریکه قدرت باقی بمانند،دیر یا زود به این سراب پی برده و پشیمان خواهند شد .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔰همسر محترمه شهید مدافع حرم عبدالمهدی کاظمی؛
دبیرستانی بودم که با شهیدعلمدار آشنا و به این شهید و زندگیاش علاقهمند شدم.
آنقدر که حتی از خداوند، تقاضای همسری کردم که در تقوا و انقلابیگری همچون او باشد.
خواب دیدم شهیدعلمدار با جوانی دیگر وارد کوچهی ما شدند.
وقتی به من رسیدند دست روی شانهی آن جوان زدند و گفتند: این جوان همان کسی است که شما از ما درخواست کردید و متوسل به امام زمان (عج) شدید.
🌷شهید عبدالمهدی کاظمی
🌷شهید سیدمجتبی علمدار
#عاشقانه
#مذهبی_ها_ی_عاشق
#ایمان
#ازدواج
@Berizir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 گاج، قلمچی، اسراف عمر‼️
▪️چرا دانشجویان ما بیکارند؟!
▪️رابطه سیستم گاج و قلم چی با ناکارامدی دانشجویان!!
▪️تئوریهای حذف سربازی
#دکتر_حسن_عباسی
@berizir
ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ علیه السلام فرمودند:
ﯾﮏ ﻣﺆﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
1. ﺧﺎﻧﻪ ﻭﺳﯿﻊ
2. ﺳﻮﺍﺭﯼ ﺧﻮﺏ
3. ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ
4. ﭼﺮﺍﻍ ﭘﺮ ﻧﻮﺭ
ﺷﺨﺼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
این حدیث ﺑﺎطنی ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ:
1. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺧﺎنه ﻭﺳﯿﻊ؛
ﺻﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن گر ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ.
2. ﻣﺮﮐﺐ ﺧﻮﺏ، عقل ﺍﺳﺖ.
3. ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ، ﺣﯿﺎ ﺍﺳﺖ.
4. ﻭ چراغ پر نور، ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩی ﺁﻥ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
📚 اصول کافی
#پیکر شهید مجید قربانخانی معروف به مجید بربری از شهدای مدافع حرم بعد از دوسال به وطن بازگشت . #شهید قربانخانیبعد از یک تحول روحی و معنوی به سوریه رفت تا از حرم دختر رسول خدا حضرت زینب کبری صلوات الله علیهم اجمعین دفاع کند و در همان جا در سال 94در منطقه خان طومان سوریه به شهادت رسید . #کلنا عباسک یا زینب #خادم الشهداء بریز
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️سال سیاهِ سی و نه!
🔹هنوز خبر شکه کننده فرماندار به مرکز مخابره نشده بود که شهر لار بار دیگر در ساعت ۲۰/۲۵ لرزید و فرماندار تلگراف دیگری با این مضمون به مرکز استان مخابره نمود: «زلزله در ساعت هشت و بیست و پنج دقیقه روی داد و هرچه باقی مانده بود ویران کرد و همه آنها که می توانستند حرکت کنند جان خود را به در بردند. شهر در سکوت عمیقی فرو رفته است. من این خبر را از صحرا می فرستم. اکنون روی خاک ها نشسته ام، کفشی به پا ندارم. تمام دارائی من تمام مایملک من هم مثل دیگران زیر خرابی ها مدفون است. خواهش می کنم که از ارتش تقاضا کنید که کمک برای ما بفرستد تا بتوانیم اجساد مرده ها را از زیر آوار بیرون آوریم. احتیاج شدید به دکتر و دارو و چادر داریم. ما هنوز نمی دانیم تا فردا چه اتفاقی خواهد افتاد. یک شهر تازه و نو باید ساخته شود.»
✍روایت «رسول احمدلو» از زلزله مخرب لار در سال ۱۳۳۹ و عکس های کمتر دیده شده از این زلزله را از لینک زیر پیگیری کنید:
http://aftablarestan.ir/سال-سیاه-سی-و-نه
☀️ @Berizir