🔰محبت اهل بیت علیهم السلام
قالَ الْحُسَيْنُ عليه السلام: مَنْ أحَبَّنا لايُحِبُّنا إلاّ لِلّهِ، جِئْنا نَحْنُ وَهُوَ كَهاتَيْنِ ـ وَقَدَّرَ بَيْنَ سَبّابَتَيْهِ ـ وَمَنْ أَحَبَّنا لايُحِبُّنا إلاّ لِلدُّنْيا، فَإنَّهُ إذا قامَ قائِمُ الْعَدْلِ وَسِعَ عَدْلُهُ الْبِرَّ وَالْفاجِرَ.
امام حسين عليه السلام فرمود: كسى كه ما را تنها، بخاطر خدا دوست بدارد، ما و او مثل اين دو (اشاره به دو انگشت) مى آييم، و كسى كه ما را بخاطر دنيا هم دوست داشته باشد (باز مفيد است زيرا) هنگامى كه امام زمان عليه السلام ظهور كند، عدالت او شامل خوب و بد مى شود.
📗محاسن البرقى، ج ۱، ص ۱۳۴ـ
📗بحارالانوار، ج ۲۷، ص ۹۰.
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
رهنمودهایی به عزاداران سالار شهیدان سلام الله علیه:
آیت الله العظمی جوادی آملی:
به شکل کوشا و فراگیر در مراسم عزاداری اهل بیت علیهم السلام به ویژه عاشورا شرکت شود، به گونه ای که از نوجوانان و جوانان گرفته تا بزرگسالان و پیران، هر کدام به اندازه توان خود شرکت کنند و شهر و روستا را به غلغله و ولوله درآورند که خدا میداند ثواب این کار چه اندازه بزرگ است!
همچنین باید بزرگان هر شهر که از وجاهت و حرمتی برخوردارند، با شرکت در مجالس حسینی بر حرمت خود بیفزایند، گرچه از آنان توقع نیست که مانند جوانان تا پایان برنامه سوگواران بمانند؛ نیز مناسب است عزاداران در مراسم حسينيه های گوناگون شرکت کنند و تا آنجا که میتوانند به یک جا بسنده نکنند.
🎙آیت الله العظمی #جوادی_آملی
📗کوثر کربلا ص۳۰۳،۳۰۴
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
⭕️بستن آب بر سپاه امام حسین در کربلا
🔺نامه ابن زیاد در هفتم محرم سال ۶۱ هجرى به عمر بن سعد رسید و به وی دستور داد که بر امام حسین علیهالسلام سخت گیرد و میان او و آب فرات حایل گردد و نگذارد که آن حضرت و یارانش از رود فرات استفاده کنند تا در فشار قرار گرفته و تسلیم گردند.
🔻عمر بن سعد که به خاطر دلبستگی به حکومت "ری" حاضر به انجام هر کاری شده بود، فرمان عبیدالله را بیدرنگ به اجرا درآورد و عمرو بن حجاج زبیدی را با پانصد سواره نظام، موکل آب فرات نمود تا از دسترسی یاران امام حسین علیهالسلام به شریعه فرات جلوگیری نماید.
🔹 سپاهیان عمر بن سعد از روز هفتم محرم با شدت تمام از آب فرات مراقبت کرده و مانع دستیابی یاران امام حسین علیهالسلام به آن شدند لیکن علیرغم سختگیری و تلاش پیگیر آنان، یاران امام حسین ع تا شب عاشورا از تاریکی شب استفاده کرده و خود را به رود فرات رسانیده و آب خیمهها را تأمین میکردند.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#هفتم_محرم
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
رهنمودهایی به عزاداران سالار شهیدان سلام الله علیه
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«هیچ کس به ویژه نسل نو، بی وضو وارد هیئت ها و دسته های عزاداری نشود، پس هنگام وضو چنین نیت کنید:خدايا وضو میگیرم تا طیب و طاهر شده و با طهارت وارد عزای امام حسین سلام الله علیه شوم.»
«دو عنصر مبارزه با طاغوت هر عصر و امر به معروف و نهی از منکر و نبرد با استکبار جهانی و ننگ دودمان ننگین اموی باید در سخنرانیها و شعارها نمود و بروز یابند؛ به صورت نظم باشد یا نثر.رسالت خطبا و گویندگان مجالس حسینی این است که معارفی را بازگو کنند که هدف سالار شهیدان سلام الله علیه را تشریح میکنند.»
📗کوثر کربلا ص۳۰۴،۳۰۵
✍آیت الله العظمی #جوادی_آملی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
⭕️السَّلام عَلی الطِفل الرَضیع الشَهید
🔻چون امام حسین علیهالسّلام در عصر عاشورا خویشتن را تنها و بی یاور دید، آخرین حجت را بر مردم تمام کرد و برای هدایت آنان بانگ برآورد: «آیا مدافعی هست که از حریم رسول خدا دفاع کند؟ آیا یکتاپرستی هست که از خدا بترسد و ما را یاری دهد؟ آیا فریادرسی هست که به خاطر خدا ما را یاری رساند؟
🔺صدای این کمک خواهی امام که به خیمه ها رسید و بانوان دریافتند که امام دیگر یاوری ندارد، صدایشان به شیون و گریه بلند شد. امام به سوی خیمه ها رفت، تا برای آخرین بار اهل خیمه را ببیند و با آنان وداع کند. امام صدای فرزند شش ماهه اش علی اصغر را شنید که از شدت تشنگی و گرسنگی می گریست.
♦️پس فرمود: پسر کوچکم علی را به من دهید تا برای آخرین بار او را ببینم و با او وداع کنم. سپس او را در آغوش گرفت و به بیرون خیمه آورد و به سوی دشمن رفت و در مقابل لشکر یزید ایستاد و فرمود: « ای مردم! اگر به من رحم نمی کنید بر این طفل ترحم نمایید. او از تشنگی میسوزد در حالیکه هیچ گناهی ندارد. او را با جرعهای آب سیراب سازید.»
🔹اما گویی تمامی رذالت دنیا در اعماق وجودشان ریشه دوانده بود؛ زیرا به جای آنکه فرزند رسول خدا ص را به مشتی آب میهمان کنند، «حرمله بن کاهل» تیری در کمان نهاد و گلوی طفل را نشانه گرفت. امام کف دست خود را از خون گلوی علی پر کرد و به سوی آسمان پاشید و فرمود: «خدایا بین ما و مردمی که ما را دعوت کردهاند تا یاریمان کنند، امّا ما را میکشند، خودت داوری کن»
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#هفتم_محرم
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
آیت الله جوادی آملی .mp3
1.65M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«شهود و هدايتگری پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بيت سلام الله علیهم در حيات و ممات و نقش تربيتی آن»
۷۹/٣/١٣
🎙آیت الله العظمی #جوادی_آملی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔹با هر توسلی به حضرت سیدالشهدا ذره ای نگین وجودی انسان طلائی می شود....
🎙حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر #ناصری
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔸خواص عاشورایی:
ضحاک بن عبدالله مشرقی
🔻ضحاک به همراه مالک بن نضر ارحبی، در میانه راه کاروان حسینی به سوی کوفه، با امام حسین علیه السلام ملاقات کردند. امام حسین(علیه السلام) آن دو نفر را به یاری خود خواند. مالک بن نضر عذر خواست و گفت: من بدهی و نانخور دارم. اما ضحاک دعوت امام را مشروط قبول کرد و گفت: اگر به من اجازه دهی، فقط تا آنجا برایت بجنگم که برایت سودمند باشد و بتوانم از تو دفاع کنم. امام(علیه السلام) پذیرفت.
🔺ضحاک در صبح روز عاشورا در حمله اول شرکت کرد و شجاعتهای بسیاری از خود به نمایش گذاشت و نماز ظهر را همراه امام به جای آورد. او اسب خود را در خیمهای پنهان کرد و خود پیاده به نبرد با دشمن پرداخت. ضحاک خود نقل کرده که در مقابل امام (علیه السلام)، دو نفر از دشمن را به قتل رسانده و حضرت هم در حق او دعا کردند .
🔹ضحاک میگوید: وقتی دیدم یاران امام حسین(علیه السلام) کشته شدهاند و نوبت به وی و خاندانش رسیده خدمت اباعبدالله آمدم و گفتم: یابن رسول الله! به خاطر دارید که بین من و شما چه شرطی بود؟ حضرت فرمود: آری، من بیعت خود را از تو برداشتم؛ ولی تو چگونه میتوانی از بین سپاه دشمن فرار کنی؟ ضحاک گفت: من اسب خود را در خیمهای پنهان کردهام و به همین جهت بود که پیاده میجنگیدم . پس ضحاک سوار بر اسب شد و از صحنه نبرد گریخت.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
تأثیر مال حرام بر اندیشه و اخلاق در مکتب امام حسین (علیه السلام)
▫️ وجود مبارك ابی عبدالله فرمود:
حرف های من در شما اثر نمی كند، برای اینكه مال حرام، شكم شما را پُر كرده است. كسی كه حرام خورد، آن مالِ حرام می شود اندیشه!
▫️اگر گفتند: «ای برادر تو همان اندیشه ای»، همان طوری كه روح جسمانیة الحدوث و روحانیة البقاء است، اندیشه این چنین است، اخلاق این چنین است؛ این غذا به صورت اندیشه در می آید، این غذا به صورت اخلاق در می آید.
👈 هیچ توقع نداشته باشید كه غذای حرام به صورت اندیشه ناب در بیاید؛ اندیشه پاك از غذای پاك است.
🎙آیت الله العظمی#جوادی_آملی
#محرم
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═