برکات دائم الوضو بودن.mp3
776.3K
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• برکات دائم الوضو بودن
👤 حجةالإسلام #رفیعی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔰 ما همه چیز داشتیم؛ از دست دادیم و آمدیم در این ظلمتکده دنیا و این معبر...
#معبر
#جمال
#جلال
آیت الله #تقوایی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔸 خواص عاشورایی:
عبد اللّه بن مُسلم بن عقيل
💠عبد اللّه ، فرزند مسلم بن عقيل و مادرش رُقَيّه دختر امام على عليه السلام بود. سنّ او هنگام شهادت ، ۲۶ سال گفته شده است. روز عاشورا عبدالله نزد امام حسین آمد و اجازه میدان خواست. آن حضرت فرمود: هنوز از شهادت مسلم زمان زیادی سپری نشده و مصیبت او از خاطرهها فراموش نشده. دست مادرت را بگیر و از این صحنه دشوار بیرون برو.
🔺عبدالله عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت! من آن کسی نیستم که زندگی دنیای پست را بر حیات جاودانی ترجیح بدهم. تقاضای من این است که این جان ناقابلم را برای قربانیات بپذیری! آن حضرت تقاضای او را پذیرفت و عبدالله قبل یا بعد ار علی اکبر (علیه السلام) عازم میدان شد.
♦️او در سه مرحله نزدیک به صد نفر را به هلاکت رساند. سپس عمرو بن صبیح، تیری به سوی وی پرتاب کرد. او دست خویش را بر پیشانی نهاد؛ آن تیر دست و پیشانی او را به هم دوخت که نتوانست از هم جدا کند. تیر دیگری به قلب وی زد و قلبش را شکافت. فردی دیگر نیزهای به قلبش زد و او را به شهادت رساند.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عبدالله_بن_مُسلم_بن_عقيل
#بصیرت
(دانشنامه امام حسین(علیه السلام)، ص۱۶۰-۱۶۱)
#امام_حسین_علیه_السلام
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله علوی گرگانی: ای جوان ۴ روز بیشتر زنده نیستی در عزای امام حسین(علیه السلام) تماشاچی نباش
🔹بروید در جمعیت و به سینه و سر بزنید و مجالس عزا را گرم کنید.
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
⭕️رحلت عالم و فقیه بزرگ اسلام "علامه حلی"
🔹حسن بن یوسف معروف به علامه حلی در ۶۴۸ ق در شهر حلّه عراق به دنیا آمد. سال های اولیه زندگی او با حملات وحشیانه مغولان به سرزمین های اسلامی همراه بود. او از محضر محقق حلی، خواجه نصیرالدین طوسی، سیدبن طاووس و ... استفاده کرد. سالها بعد او توانست با ارایه تصویری صحیح از تشیع، حاکم مغولیِ ایران، سلطان محمد خدابنده را به این مذهب مجذوب و باعث نشر مذهب اهل بیت علیهم السلام در سراسر ایران شود.
🔸دو بار دیدار علامه حلی با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف جزو داستانهای مشهور درباره او است : ۱) روزی علامه حلی کتابی از یکی از علمای اهل سنت امانت گرفته بود تا از آن نسخه برداری کند، ولی نیمه شب خواب مانع نوشتن میشد. در حالت خواب و بیداری، امام زمان(عج) از علامه میخواهد که ادامه کار استنساخ را به او واگذار کند. علامه حلی پس از بیداری میبیند که نسخهبرداری کتاب تمام شده است.
♦️۲) در یکی از سفرهای علامه حلی به کربلا، او در میان راه با سیّد عالمی همراه میشود. پس از مدتی گفتگو، از او سوال میکند که آیا در زمان غیبت کبری امکان ملاقات با امام عصر(عج) وجود دارد؟ و همزمان تازیانه از دستش میافتد. آن سید تازیانه را از زمین برداشته به علامه میدهد و جواب میدهد که چگونه ممکن نباشد در حالی که دست او هماکنون در دست توست.
💠 شاگردان و آثار قلمی علامه بسیار زیاد است. سرانجام علامه حلی در ۲۱ محرم ۷۲۶ق در ۷۸ سالگی بدرود حیات گفت و در حرم مطهر امام علی(ع) مدفون گشت.
#علامه_حلی
(شوشتری، مجالس المؤمنین، ج۱، ص۵۷۱)
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
.
☘ توصیههای عالم ربّانی آیتالله حاج شیخ
محمدرضا طبسی نجفی:
۱. سعی کنید هر شب در موقع خواب، سوره ملک را تلاوت کنید.
۲. همیشه یک دستتان بر روی قرآن و دست دیگرتان در دست اهل بیت باشد.
۳. برای خدا تواضع کنید تا عزیز و سربلند شوید.
۴. روزی یک صد مرتبه (یا علیم) و (یا حفیظ) را فراموش نکنید.
۵. هر چه میخواهید از ذات مقدس علی بن موسی الرضا علیهماالسلام بخواهید.
📗 کتاب فقیه خراسان ؛ صفحه ۲۸۷ .
✍محمدرضا #طبسی_نجفی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
امام صادق علیه السلام:
🔹أفْضَلُ اَلصَّدَقَةِ إِبْرَادُ اَلْكَبِدِ اَلْحَرَّى وَ مَنْ سَقَى كَبِداً حَرَّى مِنْ بَهِيمَةٍ أَوْ غَيْرِهَا أَظَلَّهُ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَوْمَ لاَ ظِلَّ إِلاَّ ظِلُّهُ .
🔸بهترين صدقه، سيراب كردن جگر تشنه است و هر كس جگر تشنهاى از حيوان يا غير آن را سيراب كند، خداوند متعال او را در روزى كه سايهاى جز سايه خدا نباشد در زیر سايه خود قرار میدهد.
📚 بحار الانوار (باب الثالث و التسعون)
جلد ۹۳ صفحه ۱۷۲
#حدیث_روز
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 خداوند عمل نیک انسانی را که آن را بازگو کند، پاک میکند...
#اعمال
#اخلاص
آیت الله#تقوایی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔸 خواص عاشورایی:
اَدهَم بن اُمیّه بصری
🔻 ادهَم فرزند اُمیه از جمله دعوت کنندگان به امامت امام حسین علیه السلام به شمار می آید . پدر او یکی از یاران و راویان حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله و از بزرگان شیعه در بصره بود.
🔺از امام باقر علیه السلام نقل شده که وی از شیعیان بصره بود و در جلسات منزل بانوی شیعی، ماریه دختر منقذ عبدی که از شیعیان فعال بصره بود، حاضر می شد. آن خانه محل تجمع دوست داران اهل بیت علیهم السلام بود.
🔹امام حسین علیه السلام نامه ای خطاب به بزرگان شیعه در بصره نوشت و آنها را به یاری خود دعوت کرد. اهالی بصره دعوت امام علیه السلام را پذیرفتند و ادهم بن امیه نیز یکی از دعوت کنندگان بود.
♻️ پس از دستگیری تعدادی از شیعیان بصره توسط ابن زیاد، ادهم همرته با یزید بن ثُبیط و پسرانش از بصره خارج شد و در مسیر کوفه به امام ع ملحق شد و تا کربلا همراه ایشان بود. او در روز عاشورا در حمله اول در ۴۵ سالگی به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#ادهم_بن_امیه
#بصیرت
(اخبار الطوال؛ص۲۸۰_ تاریخ طبری ج۵ص۳۸۵)
#امام_حسین_علیه_السلام
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔹ذکر یونسیه
ذکر یونسیه روح را لطیف میکند.
وقتی انسان اقرار میکند که «إِنِّی كُنتُ مِنَ الظَّالِمِين»؛ من ظالم هستم؛ من بدبخت هستم؛ این خیلی خوب است. راه را باز میکند. قلب را لطیف میکند.
اینکه میبینید ما خشن هستیم بهخاطر این است که تکبر داریم.
✍آیت الله #تقوایی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═