⭕️السَّلام عَلی الطِفل الرَضیع الشَهید
🔻چون امام حسین علیهالسّلام در عصر عاشورا خویشتن را تنها و بی یاور دید، آخرین حجت را بر مردم تمام کرد و برای هدایت آنان بانگ برآورد: «آیا مدافعی هست که از حریم رسول خدا دفاع کند؟ آیا یکتاپرستی هست که از خدا بترسد و ما را یاری دهد؟ آیا فریادرسی هست که به خاطر خدا ما را یاری رساند؟
🔺صدای این کمک خواهی امام که به خیمه ها رسید و بانوان دریافتند که امام دیگر یاوری ندارد، صدایشان به شیون و گریه بلند شد. امام به سوی خیمه ها رفت، تا برای آخرین بار اهل خیمه را ببیند و با آنان وداع کند. امام صدای فرزند شش ماهه اش علی اصغر را شنید که از شدت تشنگی و گرسنگی می گریست.
♦️پس فرمود: پسر کوچکم علی را به من دهید تا برای آخرین بار او را ببینم و با او وداع کنم. سپس او را در آغوش گرفت و به بیرون خیمه آورد و به سوی دشمن رفت و در مقابل لشکر یزید ایستاد و فرمود: « ای مردم! اگر به من رحم نمی کنید بر این طفل ترحم نمایید. او از تشنگی میسوزد در حالیکه هیچ گناهی ندارد. او را با جرعهای آب سیراب سازید.»
🔹اما گویی تمامی رذالت دنیا در اعماق وجودشان ریشه دوانده بود؛ زیرا به جای آنکه فرزند رسول خدا ص را به مشتی آب میهمان کنند، «حرمله بن کاهل» تیری در کمان نهاد و گلوی طفل را نشانه گرفت. امام کف دست خود را از خون گلوی علی پر کرد و به سوی آسمان پاشید و فرمود: «خدایا بین ما و مردمی که ما را دعوت کردهاند تا یاریمان کنند، امّا ما را میکشند، خودت داوری کن»
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#هفتم_محرم
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
آیت الله جوادی آملی .mp3
1.65M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«شهود و هدايتگری پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بيت سلام الله علیهم در حيات و ممات و نقش تربيتی آن»
۷۹/٣/١٣
🎙آیت الله العظمی #جوادی_آملی
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔹با هر توسلی به حضرت سیدالشهدا ذره ای نگین وجودی انسان طلائی می شود....
🎙حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر #ناصری
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔸خواص عاشورایی:
ضحاک بن عبدالله مشرقی
🔻ضحاک به همراه مالک بن نضر ارحبی، در میانه راه کاروان حسینی به سوی کوفه، با امام حسین علیه السلام ملاقات کردند. امام حسین(علیه السلام) آن دو نفر را به یاری خود خواند. مالک بن نضر عذر خواست و گفت: من بدهی و نانخور دارم. اما ضحاک دعوت امام را مشروط قبول کرد و گفت: اگر به من اجازه دهی، فقط تا آنجا برایت بجنگم که برایت سودمند باشد و بتوانم از تو دفاع کنم. امام(علیه السلام) پذیرفت.
🔺ضحاک در صبح روز عاشورا در حمله اول شرکت کرد و شجاعتهای بسیاری از خود به نمایش گذاشت و نماز ظهر را همراه امام به جای آورد. او اسب خود را در خیمهای پنهان کرد و خود پیاده به نبرد با دشمن پرداخت. ضحاک خود نقل کرده که در مقابل امام (علیه السلام)، دو نفر از دشمن را به قتل رسانده و حضرت هم در حق او دعا کردند .
🔹ضحاک میگوید: وقتی دیدم یاران امام حسین(علیه السلام) کشته شدهاند و نوبت به وی و خاندانش رسیده خدمت اباعبدالله آمدم و گفتم: یابن رسول الله! به خاطر دارید که بین من و شما چه شرطی بود؟ حضرت فرمود: آری، من بیعت خود را از تو برداشتم؛ ولی تو چگونه میتوانی از بین سپاه دشمن فرار کنی؟ ضحاک گفت: من اسب خود را در خیمهای پنهان کردهام و به همین جهت بود که پیاده میجنگیدم . پس ضحاک سوار بر اسب شد و از صحنه نبرد گریخت.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
تأثیر مال حرام بر اندیشه و اخلاق در مکتب امام حسین (علیه السلام)
▫️ وجود مبارك ابی عبدالله فرمود:
حرف های من در شما اثر نمی كند، برای اینكه مال حرام، شكم شما را پُر كرده است. كسی كه حرام خورد، آن مالِ حرام می شود اندیشه!
▫️اگر گفتند: «ای برادر تو همان اندیشه ای»، همان طوری كه روح جسمانیة الحدوث و روحانیة البقاء است، اندیشه این چنین است، اخلاق این چنین است؛ این غذا به صورت اندیشه در می آید، این غذا به صورت اخلاق در می آید.
👈 هیچ توقع نداشته باشید كه غذای حرام به صورت اندیشه ناب در بیاید؛ اندیشه پاك از غذای پاك است.
🎙آیت الله العظمی#جوادی_آملی
#محرم
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️آقای عباس موزون عزیز در مورد واژه تَنَقَّبت در زیارت عاشورا تفسیری فوقالعاده دردناک بیان فرمودن که حتما باید بشنوید
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
@BayaneNab-ابعاد تربیتی قیام عاشورا-2.pdf
241.7K
📌 ابعاد تربیتی قیام عاشورا-۲ 📌
🔰 تکریم انسان در کربلا
عرض کردیم: روابط انسانها در برخوردها و رفتارهای اجتماعی تابع دو بینش و نگرش است، این روابط یا بر مبنای بینش کرامت است و یا برمبنای نگرش اهانت.
📎 #محرم
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
🔹علامه حسن زاده آملی ره:
نمازگزار با آفريدگارش گفتگو ميكند، و جَسته جَسته بدانجا ميرسد كه هميشه و همواره خودش را در پيشگاه او مي بيند، و هيچگاه خودش را فراموش نميكند، و پيوسته كشيك خويش ميكشد تا درست گفتار و نيكو كردار و پاكيزه رفتار باشد.
🔸و مي يابد كه با انجام دادن اين آيين و روش پسنديده و روش بسيار سودمند و ارزشمند و گرانبها، دارد خودش را راست و درست مي سازد.
🔸پيامبر بزرگوار اسلام فرمود: اگر ميخواهيد با خدا گفتگو كنيد، نماز بخوانيد، و اگر ميخواهيد خدا با شما گفتگو كند، قرآن بخوانيد.
🎙علامه #حسن_زاده_آملی ره
#دعوت_به_نماز
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:در کربلا چه گذشت🌟
✍به قلم:شیخ عباس قمی
🖨ناشر:انتشارات کتاب جمکران
📜🔹📜🔹📜🔹📜🔹📜🔹
کتاب در کربلا چه گذشت در ۵ بخش نوشته شده است:
📓باب اول: در مناقب امام حسین (علیه السلام) و ثواب گریستن بر آن حضرت،
🖋باب دوم:وقایع پس از بیعت مردم با یزیدبن معاویه
📓باب سوم:در وقایع پس از شهادت
🖋باب چهارم:پس از شهادت حضرت ابیعبداللهالحسین (علیه السلام)
📓باب پنجم:در ذکر فرزندان امام حسین (علیه السلام) و زوجات آن حضرت
🖋خاتمه:درشرح حال توّابین وخروج مختار
واقعهٔ کربلا جنگی بود که در تاریخ ۱۰ محرم سال ۶۱ هجری قمری (برابر با۱۳ اکتبر ۶۸۰ میلادی) اتفاق افتاد.روز نبرد به روز عاشورا معروف شده است.این جنگ میان سپاه کمتعداد «حسین بن علی»، نوهٔ پیامبر اسلام و سپاه اعزامی از سوی «یزید»، خلیفهٔ اموی و در نزدیکی محلی به نام «کربلا» رخ داد.دلیل «یزید بن معاویه» برای جنگ، بیعتنکردن حسین بن علی با او بود. در مقابل حسین بن علی حکومت و زمامداری یزید بن معاویه را غیرشرعی و غیرقانونی میدانست؛ حکومتی که برخلاف پیمان صلح «امام حسن مجتبی» و «معاویه بن ابیسفیان» بود و بهشکلی مورثی به یزید رسیده بود. امام حسین (علیه السلام) حکومت اموی را ظالم و گمراه میدانست و برای تغییر جهت جامعهٔ اسلامی بهسوی مسیری دیگر قیام کرد.
📜🔹📜🔹📜🔹📜🔹📜🔹
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
▪️ حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) در راه کربلا با خدا معامله نکرد، یعنی جانش را با بهشت یا در مقابل مقام معامله نکرد، بلکه خونش را و تمام هستی و دارایی و وجودش را در راه خدا بخشید آنهم بدون هیچ چشم داشتی.
🖋 حجتالاسلام #انصاریان
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود تلک قضیه ، قضیه این روزهای فلسطین با زیرنویس فارسی
😭😭به مناسبت جنایت جدید صهیونیستها😭😭
═✧❁🏴❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🏴❁✧═