فکر کن؛
موهات بور باشه و چشمات آبی،
وضعیت مالی خوبی داشته باشی
۱۶سالگی بری آمریکا،
تو دوتا از بهترین دانشگاه های آمریکا تحصیل کنی،
بایه دختر لبنانی ازدواج کنی
همه چیز برات مهیا باشه،
بعد پاشی بیای ایران،
باسیّدمرتضیآوینی رفیق بشی وباهاش راه بیفتی دنبال مستند سازی،
چندسال بعد که تو بوسنی جنگ میشه،دوربینت رو برداری و بری وسط میدون تا حقیقت رو به همه نشون بدی.
یه فیلم سینمایی بسازی که دهها مقاله درموردش بنویسن و بشه جزو ۱۰۰فیلم برتر جهان درهالیوود باموضوع حضرت عیسی.
ایدهی تشکیل شبکه افق و جشنوارهعمار رو بدی.
صدها شاگرد رسانهای قوی تربیت کنی.
کنفرانس 'افقنو' روتشکیل بدی و صدها نفرفیلسوف و اندیشمند ودانشمندوآدم حسابی از سراسر جهان جمع کنی و انقلاب اسلامی رو بهشون معرفی کنی.
تحریمت بکنند ولی فایده نداشته باشه،بعد مجبور بشن ترور بیولوژیکیت کنند.
تو تموم این سالها برای آزادی قدس شریف مبارزه کنی،وبالاخره تو روز قدس پرواز کنی،
این زندگی زیبا نیست!!؟؟
روحش شاد 🖤
مولا علی(ع):
در پی سرعت عمل مباش بلکه به دنبال خوب انجام دادن آن باش؛ زیرا مردم سؤال نمی کنند که در چه مدت کار را انجام داد بلکه از خوبی و کیفیت کار سؤال می کنند.
📚شرح نهج البلاغه لابن أبی الحدید
🌸نادر انقلاب
برادر نادرطالب زاده حقیقتا شخصیتی نادر بود. شاید کمتر کسی باور کند فرزندی یکی از تیمسارهای ارتش شاهنشاهی (سرتیپ اردوبادی) و فارغ التحصیل دانشگاه کلمبیا و همکار شبکه سی بی سی امریکا باشی و آنگاه دل از همه چیز بشویی و برای دفاع از انقلابی که از قضا قاضی شرعش حکم مصادره اموال و املاک پدرت را صادر کرده اینگونه تلاش کنی و حتی بارها تا مرز شهادت پیش بروی.
حتی تا آنجا که آمریکایی که روزی شهروندی را داشتی تو را عنصری تروریست بخواند و آنجا هم دارایی هایت را مصادره کنند.
نادر طالب زاده از زمره آنان بود که در راه دفاع از عقیده پا بر همه علقه ها و عقده ها نهاد و بر آنچه باور داشت تا لحظه آخر ایستاد و اجرش را در عروجی شهادت گونه در آخرین جمعه رمضانی و روز قدسی گرفت که سالها برای دفاع از آرمانش قلم زد و مجاهده کرد.
خدایش بیامرزد که بحق فرمانده ای در جهاد تبیین بود و به آنچه باور داشت عمل کرد و در این راه از هیچ مخاطره ای نهراسید.
🖤🌿🖤🌿🖤🌿🖤
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فدای این رهبرم که اینقدر حکیمِ و بابصیرت وداناست ❤️❤️