🔴 هرکس عصر روز #جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخواند خداوند به او هزار نسیم از رحمتش را عنایت میفرماید که خیر دنیا و آخرت است.
📚 امالی شیخ صدوق ص ۶۰۶
🌺🍃آیات مشهور سوره نمل در جزء بیستم قرآن کریم:
آیه ۵
آیه حکومت مستضعفین
«وَنُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ﴿۵﴾»
(و خواستیم بر کسانی که در آن سرزمین فرو دست شدهبودند منّت نهیم و آنان را پیشوایان [مردم] گردانیم، و ایشان را وارث [زمین] کنیم.)
در مباحث مهدویت از این آیه گفتگو شدهاست. گفتهاند: هرچند آیه درباره پیروزی بنیاسرائیل بر فرعونیان سخن میگوید؛ ولی بیانگر سنتی الهی است که در طول تاریخ جاری بوده است؛ بنابراین شامل قیام امام زمان هم میشود. به نوشته تفسیر نمونه، این آیه به همه جوامع، بشارت دادهاست که حق بر باطل پیروز خواهدشد و مستضعفان به حکومت خواهندرسید. بر طبق روایتی از امام علی(ع)، بشارت آیه، شامل اهلبیت(ع) نیز میشود.
📚ویکی شیعه
کانال معجزهی پیامبر در ایتا👇
https://eitaa.com/moejezeyepeyambar
کانال بشارت در ایتا👇
https://eitaa.com/besharat_ir
هدایت شده از استیکر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔴 خداوند به حضرت ابراهیم خبر از حضرت مهدی میدهد
و بیگمان ابراهیم از شیعیان اوست؛ (صافات/۸۳)
جابر از امام صادق علیه السلام درباره تفسیر این آیه سؤال کرد: ایشان فرمودند: خداوند سبحان هنگامی که ابراهیم را آفرید، پرده از دیدگانش برداشت، او هم نگریست و در کنار عرش نوری را مشاهده نمود، عرضه داشت: خدای من! این نور چیست؟ ندا شد: این نور محمد برگزیده من از خلق است. نوری در کنار آن مشاهده کرد و درباره آن پرسید، گفته شد: این نور علی بن ابی طالب یاور دین من است.
در کنار آنان سه نور دیگر دید و چون پرسید ندا آمد: این نور فاطمه است؛ دوستانش را از آتش بریدم، و نور دو فرزندش حسن و حسین. نُه نور دیگر بر گرد آنها مشاهده نمود و عرضه داشت: خدای من! این نورهای نُه گانه چیست؟ گفته شد: ای ابراهیم! اینان امامان از نسل علی و فاطمه هستند.ابراهیم صدا زد: خدایا! به حق آن پنج نفر، این نه تن را برایم معرفی کن! ندا آمد: ای ابراهیم نخستین آنها علی بن الحسین و پسرش محمد، پسر او جعفر، پسر او موسی، پسرش علی، پسرش محمد، پسر او علی، پسرش حسن و حجت قائم پسر او
📗مستدرک الوسائل، ج۴، ص۱۸۷
#امام_زمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج