جلسه سوم محرم ۱۴۰۰ منبر کوتاه.mp3
3.94M
🎤منبر های کوتاه
🏴تاملی در قیام عاشورایی امام حسین علیه السلام
جلسه سوم: اثر توحید در احساس شخصیت وایجاد عزت واعتماد به نفس
#استاد_خانجانی
@rkhanjani
🔻چطور میشود در عین وابستگی به خدا، استقلال هم داشت؟
🔻اخلاص یعنی تحت تأثیر هیچ چیزی نیستی و مستقل هستی
🔻خدا نمیخواهد کسی بدون استقلال و تحت تأثیر جوّ، خوب بشود
👈🏼 مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری - جلسه دوم
➖ما عبد خدا هستیم و یک احساس وابستگی به خدا داریم که البته باید این را تقویتش بکنیم، منتها در متن همین بندگی و وابستگی به خدا، استقلال ما هم حفظ میشود، اما چگونه؟
➖این استقلال، در بستر امتحانات الهی معلوم میشود، آنجایی که خدا تو را تنها میگذارد که تصمیم بگیری، آنجایی که خدا مستقل و آزادت میگذارد که ببیند چطور تشخیص میدهی و اقدام میکنی؟
➖برای خدا رفتار خوب تو مهم نیست؛ علت رفتار تو مهم است، لذا فرمود: فقط از کسی که اخلاص دارد، قبول میکنم (لَمْ أَقْبَلْهُ إِلَّا مَا كَانَ لِي خَالِصاً ؛ کافی/2 /295) اخلاص یعنی تحت تأثیر هیچ چیزی نیستی و مستقل هستی.
➖اگر من تحت تأثیر خدا باشم، استقلالم از بین نمیرود؟ نه، میدانی خدا چطور بر تو تأثیر میگذارد؟ خدا بلافاصله تو را عذاب نمیکند و بلافاصله هم پاداش نمیدهد، چون میخواهد استقلال تو حفظ بشود، نه اینکه با عوامل بیرونی، وادارت کند به خوببودن!
➖نوع تعامل خدا را با خودت نگاه کن، نوع امتحانات الهی را نگاه کن که همیشه میخواهد کاری کند که روی پای خودت بایستی. اگر هم چند قدم تو را ببرد، بعد رهایت میکند که خودت بروی، چون استقلال اصل است و الا اصلاً تو را انسان خلق نمیکرد!
➖هرکسی بخواهد بهسمت خدا برود، باید آدم مستقلی باشد. خدا نمیخواهد کسی بدون استقلال و تحت تأثیر جوّ، خوب بشود، این خوبها هم باقی نمیمانند و بالاخره گمراه میشوند. کمااینکه بعضیها در اثر جوّ روانی انقلاب، حسابی انقلابی شده بودند، ولی الان اصلاً انقلاب را قبول ندارند.
➖ببینید امامحسین(ع) چگونه استقلال یارانش را حفظ کرد؟ شب عاشورا به آنها فرمود «بروید» تا اگر کسی ماند، به تشخیص خودش مانده باشد.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۱۹
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🎙 آیت الله میرباقری
◻️ #تمام_انبیاء_الهی از کار بیبدیل امام حسین(علیهالسلام) در حیرت هستند و این همان #توفیق_الهی است و مزد این کار از نفس کار زیباتر است؛ چراکه #وفای_امام_حسین(علیهالسلام)، #زیباترین_وفا مقابل خداوند بود؛ اما وفای خداوند، زیباتر از وفای حضرت است.
◾️شیطان تمام تلاش خود را کرد که امام حسین(علیهالسلام) به عهد خود وفا نکند؛ اما حضرت در #گودی_قتلگاه بالاترین وفا را نسبت به عهد خود نمود.
◻️ ضیافتی که خداوند برای امام حسین(علیهالسلام) برقرار نموده، قابل درک نیست و فقط حضرات معصومین میتوانند عظمت آن را درک نمایند؛ چراکه انسان به واسطه این ضیافت به #حیات_طیبه خواهند رسید.
◾️ هر خبری در عالم است، بر سر این سفره سیدالشهداست و تمام عالَم درگیر این مسئله هستند و همه انسانها به جز عدهای معدود که معاند هستند و بر این مصیبت اشک نریختهاند، به واسطه این #لطف_امام هدایت خواهند شد.
◻️ تمام #مکارم_اخلاقی در #عاشورا بروز و ظهور پیداکرده است و اگر پردهها کنار رود و جمال این #بلای_عظیم مشاهده شود، تازه ابعاد و برکات و آثار این ضیافت الهی مشخص و باعث شکر میشود.
🔺🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
YEKNET.IR - roze - shabe 7 moharram1399 - motiee.mp3
6.08M
🔳 #روضه #شب_هفتم #محرم
🌴تو کربلای دل ما حال و هوای محشره
🌴دلا کبابه از عطش شب علی اصغره
🎧با نوای: #میثم_مطیعی
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
آيا خداوند نگران بنده مومن اش مي شود؟
🌼 پاسخ:
در اثبات توجه و مهربانی خداوند نسبت به بنده اش، همین بس که بدانیم خداوند متعال، خود کمال مطلق است و هر فضلی که در مخلوقات او به صورت محدود مشاهده می نمائیم در وجود او با کمال بی منتهایش وجود دارد.مثلا اگر مهر و علاقه و نگرانی برخاسته از این مهر عظیم مادر نسبت به فرزند پرورش یافته در دامان او را در عالم خارج می بینیم، باید بدانیم که قطعا حد اعلای این صفت در وجود پروردگار عالم وجود دارد.
خدائی که خالق کل عالم هستی بوده و چرخه جهان را در جهت رشد و تعالی انسان تنظیم نموده است و همه غرائز و کشش های درونی لازم را نیز در نهاد همه افراد، متناسب با نقش آنها در این هدف بزرگ قرار داده است و همین مهر و عاطفه مادری را در نهاد مادر به ودیعه می گذارد تا خواب شیرین خویش را برای تربیت و پرورش فرزندش رها کند و بی منت بنده ای را که در قالب فرزند به او می سپارد به نیکی در بستر رشد و هدایت قرار دهد؛ قطعا چنین پروردگاری نسبت به همه بندگان خود دریائی بیکران از رحمت و محبت و شفقت است که کمال قدر و منزلت و حدود آن برای هیچ کس قابل درک نیست.
دوست بزرگوار به دلایل متعدد، توجه و مهربانی و رحمت خداوند نسبت به بندگانش برتر از مهربانی و دلسوزی هر انسان مهربانی مانند مادر نسبت به فرزندش می باشد؛ چرا که خدای متعال در بخشیدن و توجه کردن به بندگان خودش و هدایت آنها به مسیر سعادت به همین میزان که در مادر ارضاء حس مادری مطرح است هم، محتاج بندگان خود نیست و صرفا از روی کرم و کمال بی منتهای خود، می بخشد
و نه تعداد بندگانش باعث کاهش توجه و عنایت او به دیگر بندگان می شود و نه گذشت زمان و رشد و نمو آنها و رسیدن بنده گانش به مقصد کمال ذره ای از رحمت او می کاهد، بلکه با تعالی آنها، روز به روز بر لطف و عنایت ویژه الوهیش افزوده می گردد.
اما توجه به یک نکته ضروری می نماید و آن نکته این است که: نگرانی ما انسان ها نسبت به دیگران، نوعی انفعال است که برخاسته از نقص و جهل به مصلحت و عدم قدرت بر عوض کردن شرائط است؛ اما هیچ کدام از این محدودیت ها در خداوند متعال راه ندارد. چرا که او نه منفعل می شود و نه محدودیت علمی و قدرتی دارد. پس می تواند با علم و قدرت بی نهایت خود، همه شرایط سخت را عوض کند؛ اما اگر او بدی و شرّی را از بنده اش رفع نمی کند، حتما مصلحت فردی و اجتماعی برای بندگان در آن سختی وجود داشته است که در جای خود این مصالح توضیح داده شده است.
محبت مادر به قدری زیاد است که بسیاری از مادران وقتی بین صلاح فرزند و عاطفه مادری تزاحمی ایجاد می گردد نمی توانند مصلحت فرزند را بر عاطفه مادری ترجیح دهند و دلسوزی بیش از حد در برخی مواقع، مانع رفتن فرزند به مسیری که حقیقتا به صلاح اوست می شود، لکن در خواسته ها و اوامر الهی به همین قدر هم چیزی از مصلحت بندگان فروگذار نمی شود.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
هدایت شده از نسیم فقاهت و توحید
منبر کوتاه محرم ۱۴۰۰ جلسه ۴.mp3
4.83M
🎤منبر های کوتاه
🏴تاملی در قیام عاشورایی امام حسین علیه السلام
جلسه چهارم: ضرورت تحول در شناخت ما نسبت به امامان معصوم ع
#استاد_خانجانی
@rkhanjani
🔰انسان ڪامل یعنے انسانے ڪه حوادثـــــ روے او اثر نمےگذارد...
🔵 علے علیه السلام آن ڪسے استـــــ ڪه مراحل و مراتبـــــ اجتماعے را از پایین ترین شغل از جنبه اقتصادے مثل عملگےتا عالے ترین مناصبـــــ اجتماعے ڪه زمامدارے و خلافتـــــ استـــــ طے ڪرده استـــــ . علے الوردے مےگوید: علے علیه السلام فلسفه ڪارل مارڪس را نقض ڪرد، براے اینڪه علے در ڪوخ همان جور زندگے مےڪرد ڪه در ڪاخ، و در ڪاخ همانطور زندگے مےڪرد ڪه در ڪوخ؛ یعنے علے علیه السلام در پستـــــ عملگے همانطور فڪر مےڪند ڪه در پستـــــ خلافتـــــ. به این دلیل، اینها را انسان ڪامل مےگویند.
📕استاد مطهرےانسان ڪامل ص۱۲۳
#سلام_ودرود_برشهیدان
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ﮺میوهی دل حسین‹ع›﮺
🎙 عینصاد
#⃣ #کلیپ #علی_اکبر #محرم
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔸جایگاهعفافازمنظرامامحسین؏🔸
🌾تجلی #عفاف در اهلبیت اباعبدالله🌾
🏴 امام حسین (ع) در کربلا، به خواهران و دخترشان فاطمه (س)، توصیه فرمودند که اگر من کشته شوم، گریبان چاک نکنید، صورت مخراشید و سخنان ناروا و نکوهیده مگویید.
🏴 #روز_عاشورا وقتی زینب کبری (س)، بیطاقت شدند و بهصورت خود زدند، امام به ایشان فرمودند: "آرام باش، زبان شماتت این گروه را نسبت به ما دراز مکن".
🏴 در آخرین لحظات نیز، وقتی آن حضرت، صدای گریه بلند دخترانشان را شنیدند، برادرشان عباس و پسرشان علیاکبر را فرستادند که آنان را به صبوری و مراعات #آرامش دعوت کنند.
🏴به نقل سید بن طاووس، #شب_عاشورا امام حسین (ع) در گفتوگو با خانوادهشان، آنان را به #حجاب و #عفاف و خویشتنداری توصیه کردند.
🏴امام سجاد (ع) هم تا میتوانستند، مراقب حفظ شئون آن بانوان بودند و در کوفه به ابن زیاد گفتند: "مرد مسلمان و پاکدامنی را همراه این زنان بفرست، اگر اهل تقوایی!"
🏴 زینب کبری (س) عفاف خویش را حتی در سختترین شرایط به نمایش گذاشتند و در دوران اسارت و در حرکت از کربلا تا شام، سخت بر حفظ عفت خویش پای فشردند.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
هر لحظه ممکن هس امام زمان ظهور کنن خب بعذش چي ميشه!؟يعني دنيا تموم ميشه!؟
من خيلي ميترسم چيکار کنم
🌼 پاسخ:
اتفاقاتى که در دوره ظهور امام مهدى(عج) مىافتد، بسيار است. با بهره مندى از روايات اهل بيت(ع) تنها به بيان چند رخداد مهم اشاره مىکنيم:
1- اعلان ظهور: اولين حادثهاى که بعد از ظهور امام زمان(ع) شکل مىگيرد، اعلام ظهور امام زمان(ع) است. ظهور حضرت به وسيله منادى آسمانى اعلام مىگردد، آن گاه حضرت در حالى که به کعبه تکيه داده است، با دعوت به حق، ظهور خود را اعلام مىدارد.(1) دعوت حضرت هم به منظور اعلام ظهور حضرت است و هم به منظور فراخوان عمومى جهت پذيرش حکومت جهانى صورت مىگيرد.(2)
2- رجعت و بازگشت برخى از مؤمنان صالح و پيامبران الهى مانند حضرت عيسى(ع) که در رکاب حضرت مهدى(عج) خواهند بود و در قيام و مبارزه او با ستمگران شرکت دارند.
3- مبارزات امام زمان(عج): يکى از حوادث مهم که بعد از ظهور امام زمان(ع) به وجود مىآيد، مبارزه امام با دشمنان و مخالفان ظهور است. برخى از افراد و گروهها حکومت عدالت گستر امام زمان(ع) را بر نمىتابند و با حضرت به جنگ مىپردازند. مخالفان امام را افراد و گروههاى مختلف تشکيل مىدهند(3) و سياست امام در برابر آنها متفاوت است. امام زمان(ع) نخست همگان را به دين و صلح فرا مىخواند و با مدارا با آنها رفتار مىنمايد. امّا دشمنان دعوت امام را ناديده مىگيرند و به جنگ با امام مىپردازند. امام با بهرهگيرى از همه قدرت و امکانات، با دشمنان برخورد مىکند، و جنگ سختى به وقوع مىپيوندد.(4)
از جمله جنگ امام زمان(عج) با دجال(5) و سفيانى.(6)
4- پيروزى امام زمان(عج): در اين درگيرىها سرانجام حضرت پيروز مىشود. در برخى روايات از پيروزى امام بر شرق و غرب،(7)، جنوب و قبله(8) گزارش شده است.
5- تشکيل حکومت جهانى و برچيده شدن مرزهاى جغرافيايى: امام مهدى(عج) حکومت جهانى تشکيل مىدهد و مرزهاى جغرافيايى را بر مىچيند. اين حکومت همان حکومت آرمانى موعود است که از آن در روايات گاهى به مدينه »فاضله« سخن گفته شده است.(9) گاهى به جامعه مطلوب و گاهى به «دولت کريمه» ياد شده است.
حکومت جهانى امام زمان(ع) از مؤلّفهها و شاخصه هايى برخوردار است که تحقق هر کدام از آنها مىتواند يکى از حوادث بعد از ظهور امام زمان(ع) محسوب شوند، از جمله:
أ) گسترش عدالت:
يکى از ويژگى هاى حکومت امام زمان(ع) عدالت است. عدالت عنصر گم شدهاى است که همگان دنبال آن هستند. اين گمشده در حکومت امام زمان تحقق پيدا مىکند.
ب) گزينش کارگزاران شايسته:
طبيعى است که حکومت آرمانى امام زمان(ع) که رهبرى آن را امام مصلح و پارسا بر عهده دارد، کارگزاران آن نيز از صالحان و پارسايان خواهند بود.
6- رشد آگاهى و دانش: يکى از حوادث بسيار مهم رشد دانش و صنعت در عصر امام زمان(ع) است. دوره ظهور دوران گسترش علم و دانايى است و مدينه فاضله اسلامى «مدينة العلم» است. (10)
7- رشد عقل و خرد ورزى: در اين دوره بشر به حاکميت عقلانيت نايل مى گردد. (11)
8- رفاه اقتصادى و معيشتى: به فرموده پيامبر اسلام(ص) در دوره حضور حضرت مهدى(عج) مردم به نعمت هايى نايل مىگردند که در هيچ زمانى سابقه ندارد. براى همگان برکات الهى از آسمان نازل مىشود و زمين چيزى از روييدنىهاى خود را پنهان نمى کند.(12) طبق روايات رسيده از امام صادق(ع) در اين دوره فقيرى يافت نمىشود تا مردم زکات اموالشان را به او بدهند.(13)
9- برقرارى امنيت اجتماعى: در اين دوره امنيت اجتماعى به نحو کامل برقرار مىگردد. به گونهاى که اگر زنى به تنهايى بخواهد از عراق به شام مسافرت نمايد، در مورد امنيتش هيچ ترس و دلهرهاى ندارد.(14)
10- رشد تربيتى و شکوفايى فرهنگى و اخلاقى: در اين دوره افراد به رشد تربيتى و اخلاقى و جامعه به بالاترين درجه تعالى و شکوفايى نايل مى گردند.(15)
براي اطلاع بيشتر در اين مورد به کتاب عصر زندگى و چگونگى آينده انسان و اسلام، پژوهشى در انقلاب جهانى حضرت مهدى(عج)، تأليف محمد حکيمى مراجعه نماييد.
در مورد بعد از ظهور حضرت مهدى(عج)؛ يعنى مدتى که حضرت مهدى (عج) حکومت مىکند، نيز بعد از آن دوره تا برپايى قيامت، نمىتوان پاسخ قاطع و روشنى از روايات به دست آورد، چرا که در لابلاى روايات مدت حکومت حضرت مهدى(عج) نوزده سال و چند ماه،(16) هفتاد سال،(17) سيصد و نه سال،(18) آمده است.
در روايتى ذکر شده که بعد از حضرت مهدى(عج) فردى از اهل بيت سيصد و نه سال حکومت خواهد کرد.(19) و بعد قيامت برپا خواهد شد، يا يکايک امامان(ع) رجعت و حکومت مىکنند و سپس قيامت بر پا خواهد شد(20) و...
برخى از پژوهشگران اسلامى بيان داشتهاند: در مورد مدت حکومت حضرت مهدى(عج) اگر چه برخى روايات حد معيّنى را بيان کردهاند و دوران حکومت حضرت را به هفت يا نه سال محدود نمودهاند، ليکن اين گونه روايات در منابع اهل سنّت ذکر شده، امّا عدهاى بدون تحقيق اين گونه روايات را در کتابهاى شيعى وارد نمودهاند. هيچ روايت صحيح السندى از امامان(ع) نرسيده است که دوران حکومت حضرت مهدى(عج) را محدود کرده باشد. اين گونه روايات علاوه بر ضعف سند، با روح آيات و محتواى روايات متواترى (که وعده دادهاند با ظهور و قيامت حضرت، زحمات انبيا به ثمر مىرسد: و جهان پر از عدل مىگردد) منافات دارد.(21)
مقام معظم رهبرى در اين باره مىفرمايد: «بعضى خيال مىکنند دوران ظهور حضرت بقية اللَّه آخر دنيا است. من عرض مىکنم دوران ظهور بقية اللَّه(ع) اوّل دنيا است. اوّل شروع حرکت انسان در صراط مستقيم است، با مانع کمتر يا بدون مانع، با سرعت بيشتر، با فراهم بودن همه امکانات براى اين حرکت. اگر صراط مستقيم الهى را مثل يک جاده وسيع، مستقيم و هموارى فرض کنيم، همه انبيا در اين چند هزار سال گذشته آمدهاند تا بشر را از کوره راهها به اين جاده برسانند. وقتى به اين جاده رسيد، مسير تندتر، عمومىتر، موفقتر، بى ضايعات يا کم ضايعاتتر خواهد بود.
دوره ظهور، دورهاى است که بشريت مىتواند نفس راحتى بکشد. مىتواند راه خدا را طى کند. مىتواند از همه استعدادهاى موجود در عالم طبيعت و در وجود انسان به شکل بهينه استفاده کند».(22)
روايات تعيين کننده دوران حکومت امام زمان(ع) با دستهاى ديگر از روايات که با روح تعاليم قرآنى بيشتر توافق دارد، در تزاحم و تعارض است. مفضل بن عمر مىگويد: به امام صادق(ع) عرض کردم: مدت خلافت حضرت قائم(ع) چه مقدار است. حضرت در جوابم آيات 105 تا 108 سوره هود را تا «عطاء غير مجذوذ» تلاوت فرم
ود، سپس در توضيح آيه فرمود: منظور از «عطاء غير مجذوذ» اين است که آن نعمت و عطا از ايشان بريده نمىشود بلکه نعمتى است دايمى و مُلْکى است که نهايت ندارد و حکمى است که منقطع نمىگردد و امرى است که باطل نمىشود، مگر به اراده و مشيّت حق تعالى و از آن اراده و مشيّت کسى جز ذات او، آگاه نيست.(23)
آيات مذکور بيانگر طولانى بودن نعمتهاى الهى براى اهل بهشت است. امام صادق(ع) با تلاوت آن و سپس تفسير و تأويلش فرمود: »همان گونه که نعمتهاى الهى از اهل بهشت منقطع نمىگردد مگر به اراده خداوند، مدت خلافت حضرت قائم نيز بسيار طولانى است و از پايان آن کسى جز خداوند آگاهى ندارد».
«من خيلي ميترسم»: يکي از نشانه هاي شيعه واقعي، انتظار فرج است نه ترس از آن. بنابراين بايد امام زمان ع را بشناسيم و در مسير اهداف او حرکت کنيم و پيرو دستورات او پدران طاهرينش باشيم.
پي نوشت ها:
1. نجم الدّين طبسى، چشم اندازى به حکومت مهدى، ص 64 - 65.
2. احقاق الحق، ج 13، ص 324.
3. نعمانى، کتاب الغيبه، ص 231؛ اثبات الهداة، ج 3، ص 539؛ بحارالانوار، ج 52، ص 353.
4. نجم الدين طبسى، همان، ص 138.
5. صافى گلپايگانى، منتخب الاثر، ص 60.
6. همان.
7. صافى، همان، ص 470 - 471.
8. نجم الدّين طبسى، همان، ص 119.
9. مجله حوزه، ويژه امام زمان، ص 134 به بعد.
10. لطف اللَّه صافى، منتخب الاثر، ص 607.
11. بحارالانوار، ج 75، ص 51.
12. همان، ج 51، ص 78.
13. همان، ج 52، ص 337.
14. منتخب الاثر، ص 474.
15. بحارالأنوار، ج 52، ص 336.
16.محمد بن ابراهيم نعمانى، کتاب الغيبة، ص 331.
17. مهدى موعود، ص 767.
18. همان، ص 767.
19. نعمانى، همان، ص 332.
20. مهدى موعود، ص 851 به بعد.
21. گفتمان مهدويّت، ص 126.
22. سخنرانى مقام معظم رهبرى در مدرسه فيضيه (حضور ولايت).
23. حسن بن محمد ولى اروميهاى، مهدى موعود، ج 2، ص 355 و 412.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
هدایت شده از نسیم فقاهت و توحید
منبر کوتاه جلسه پنجم شب تاسوعا .mp3
4.83M
🎤منبر های کوتاه
🏴تاملی در قیام عاشورایی امام حسین علیه السلام
جلسه پنجم: اوصاف شیعه حقیقی اهل بیت علیهم السلام
#استاد_خانجانی
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از غصه آب شدم خونه خراب شدم
شرمندهی زینب و روی رباب شدم
صلی الله علیک یا ساقی العطاشا یا ابوالفضل
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#فقط_به_عشق_امام_غریبم💔
علامه امينى شب تاسوعا و عاشورا براى #امام_زمان(عج) #صدقه کنار ميگذاشتند و ميگفتند:
🏴امشب قلب نازنین حضرت در فشار است🏴
هرچه قدر در توان دارید صدقه دهید برای آرامش قلب او که مظلومتر از امام حسین (ع) هست💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
مداحی_آنلاین_گلدیم_گوزون_آچ_قافیله_سالاریم_ابلفضل_موذن_زاده.mp3
2.43M
🔳 #ترکی #تاسوعا #محرم
🌴گلدیم گوزون آچ قافیله سالاریم ابلفضل
🌴دور قویما علم یاتدی علمداریم ابلفضل
🎤حاج #سلیم_موذن_زاده
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
سوره رفت
آیه آیه برگشت...💔
«وَ قَطَّعوهُ بِالسُّیُوفٍ إربَاً إربا»😭
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐