8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیانات رهبر انقلاب درباره تسخیر لانه جاسوسی
@Farsna
🕊🌹🕊
بايد غزل نوشت ز غوغای سرگذشت
از عمر عاشقی كه همه بی خبر گذشـت
اين حرفهای من كه به دردی نميخورد
بايد برای ديدنت از جان و سر گذشـت...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✨شبت بخیرمولاےهمه چیزتمامم✨
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
@dars_akhlaq.mp3
4.54M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸 آيت الله استاد مجتهدی تهرانی (ره)
❇️ موضوع : چه کار کنیم بنده خدا باشیم⁉️
⚛ #درس_اخلاق
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
در جواب اينکه چرا دعا مستجاب نميشه گفتن چون جهان توسط اسباب و مسبباته بايد از راهش باشه و مثلا براي موفقيت بايد تلاش کرد پس سوال من اينجاست در اين صورت دعا چه فايده اي داره وقتي همشو خودمون بايد انجام بديم؟ خب بدون دعا خودمون عمل کنيم چون فرقي نميکنه
🌼 پاسخ:
اولا: خداوند متعال در عالم هستي دو دسته علت قرار داده است. علل و اسباب پديده ها در اين دنيا، به دو قسم مادي و معنوي تقسيم مي شود . يکي از اسباب معنوي که قوي تر از اسباب مادي هم هست ، دعا کردن است. بنابراين وقتي علتي به نام «دعا» وجود داشته باشد، حتما معلول آن هم به وجود مي آيد. اما بايد توجه داشت که دعا يک علت ناقصه براي پديده هاست و براي اثرگذاري، احتياج به علل ديگر و فراهم بودن زمينه و عدم وجود مانع دارد. همان طور که در تلاش های مادی هم باید علاوه بر تلاش شما، علت های دیگر هم باشد و مانعی هم نباشد. مثلا وقتی شما می خواهید از بیماری شفا پیدا کنید باید علاوه بر رجوع به پزشک، دارو را هم باید تهیه کنید و علاوه بر آن پرهیزهائی هم داشته باشید و زمینه های دیگر بیماری هم در محیط شما نباشد. هر کدام از این مراحل را انجام ندهید به شفا نمی رسید. بنابراين دعا حتما اثر دارد ولي با فراهم بودن شرايط و زمينه ها و نبودن مانع.
ثانيا: استجابت و اثرگذاري دعا، شکل هاي متفاوتي دارد. يعني گاهي آن چه را که از خداوند طلب کرده ايم به صلاح ما نيست، فلذا خداوند به جاي آن دعا، بلائي از مادفع مي کند، يا چيز ديگري به ما مي دهد، يا در آخرت جبران مي کند.
بنابراین حتی اگر به خواسته مد نظر خود در دعا نرسیم، باز هم دعا خاصیت های دیگرش را دارد.
ثالثا: عليتِ علت ها بستگي به خواست و اراده الهي دارد. به عبارت روشن تر، علت، وقتي علت است که خداوند بخواهد و إلا کاري از آن بر نمي آيد. به عبارت بهتر، همه علت ها در وجود و عليتشان، وابسته به خداوند و در حقيقت، خودشان معلول خداوند هستند. بنابراين ، خداوند متعال، علت العلل است و همه علت هاي جهان معلول او هستند و در اثر گذاري، تکيه بر خداوند دارند. مثال: آتش، علت سوزاندن است، "اگر خدا بخواهد" و اگر خدا نخواهد آتش وسیله سوزاندن نیست؛ همان طور که حضرت ابراهیم را نسوزاند. دارو وسیله شفاست ولی اگر خداوند بخواهد. تلاش وسیله توسعه روزی است ولی اگر خداوند بخواهد.
رابعا: خداوند متعال خواسته است که انسان، خودش هم در رسيدن به خواسته هايش نقش داشته باشد و با تلاش و سعيش به اهداف مورد نظر برسد. بنابراين در دعاي براي موفقیت، استجابت آن بستگي به ميزان تلاش شما هم دارد. يعني دعا در اين زمينه اثر دارد، به شرطي که شما هم نهايت تلاش خود را کرده باشيد. به عبارت روشن، دعا مکمل عمل است نه جايگزين آن.
خامسا: راز و نیاز با برترین و مهربان ترین وجود جهان، به انسان آرامش می دهد که همین احساس آرامش، هدف غائی تمام تلاش های انسان است.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌹آیا اسلام دین غم است؟
✍️ معمولا همه عارفان دچار نوعی غم هستند.
❓برخی میگویند دین اسلام دین غم است، آیا دین غمگین میتواند راهی برای سعادت انسان مطرح کند؟
🔘 برای پاسخ به این سوال باید گفت غمهای انسان ریشه در دو نوع اتفاقات دارد.
1🔸نوع اول غم انسان ریشه امور دنیوی و ناکامی در امور دنیوی دارد. نرسیدن به آرزوهای دنیوی و طمع مال دنیا و یا شهوترانی و... دارد . که این نوع غم نه تنها بیارزش و گذراست بلکه غمی است که باعث از بین رفتن اصل و هدف زندگی میشود.
2🔸نوع دوم غم که غمی عارفانه است. غمی است که در اثر شناخت آخرت و دنیای دیگر است. عارف چون آن دنیا را میشناسد و میداند فرق آن دنیا و این دنیا، اگر به فرق مفرغ و الماس هم تشبیه کرده باشیم، باز این تشبیه ناقص است. لذا برای رفتن به آن دنیا و لذت بردن از نعمتهای ابدی و بدون رنج آن دنیا بیتابی میکند و در حالت غم و فکرت و اندوه است. غم عارف ناشی از، دوری از وصال معبودی که زیبایی محض است، غم دیدن فقرا و ایتام، غم گذر سریع و بدون فایده عمر، غم معصیتها و گناهان، غم دیدن خلایقی که از یاد خدا غافل هستند، غم دیدن ظلم بشر به بشر و....
غم اول که ریشه در مادیات و امور دنیوی دارد، غمی تحمیلی و جبری است و باعث پریشانی روح و روان و جنون نیز ممکن است بگردد. اما غم عارفانه نه تنها تحمیلی نیست بلکه باعث رشد عقل و اندیشه میشود. غم عارفانه شیرین است و گوارا. مانند کسیکه نوای نی را به اختیار گوش میدهد درحالیکه میتوانست نوای تنبک هم گوش دهد و برقصد. پس در نوای نی شیرینی خاصی حس میکند که انتخابش کرده است.
هر دو غم باعث بیخوابی شبانه میشود ولی بیخوابی برای عبادت کجا و بیخوابی برای انتظار مرگ برای کسی که خسته از زندگی است کجا؟ غمگین دنیا آرزوی مرگ میکند برای رهایی از زندگی دنیا، اما عارف آرزوی مرگ دارد برای رسیدن به زندگی آخرت. به همین علت است که عارفان جملگی، ترک دنیا کرده و زهد اختیار میکنند تا غمی به دنیا و از ناکامیهای آن نداشته باشند. غم دنیوی خوردنش تاثیری در نتیجه ندارد. ولی غم عارف تاثیر دارد و باعث کسب معرفت و تغییر مسیر میشود.
🔻غم دنیوی آرامش را میگیرد، غم آخرت آرامش میدهد.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هواٰۍٖجھــاٰݩبۍٖٺوخسخسمۍٖڪــند،
ٺورابہجاݩنفسهاٰۍٖبۍٖڪساݩزودٺربرگڕد🍃
اللهمعجݪݪوݪیڪالفڕج
#امامزمان
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔰وظایف پرورشی زن
💠 بخش مهمی از مسئولیتهای پرورشی به عهدة مادر است که پدر از آن محروم است.
زن حداقل، سیماه بار مسئولیت هایی مهم را میکشد. دین، وظایف و راهنماییهایی در ظرف سی ماه برای مادر مقدر نموده و با او سخن گفته است. این سیماه عبارت است از: حداقل دوران حمل، شش ماه - و اکثر آن نه ماه - و دو سال دوران شیرخوارگی کودک، که روی هم سی ماه میشود. «و الوالدات یرضعن أولادهن حولین کاملین»() «و مادران شیرمیدهند فرزندانشان رادوسال کامل.»
👈 در این سی ماه که مستقیماً کودک از مادر تغذیه میکند، مادر عملاً مسئول حیات دو نفر است و دو تکلیف دارد اما پدر تنها در اصل نطفه، موظف است که حلال بخورد و اگر بعد مبتلا به حرام شد، ارتباط تنگاتنگی با پرورش کودک ندارد زیرا غذای حرام پدر در جهاز گوارشی پدر هضم میشود اما غذای مادر در دستگاه گوارشی او تبدیل به شیر میشود و کودک مستقیماً از آن تغذیه میکند.
🌱او موظف است به کودک، شیر حلال دهد و برای همین منظور خود نیز حلال بخورد. این در مورد تغذیه جسمانی است اما در مورد غذای روحانی نیز چنین است. اگر مرد خاطرة بد، خیال و هوس بدی در سر بپروراند خود را میسوزاند. خیال گناه و خاطرة تلخ در درون مرد، علیه خود اوست اما خیال باطل و حرام و اندیشة گناه و خاطرات تلخ برای زن علیه دو نفر خواهد بود. آیا این نشانة عظمت زن نیست⁉️
خداوند به زن فرمود: مسئولیت تو در حفظ خاطرات و اندیشهها و افکار و عقاید و اخلاقیات بیش از مرد است. مرد، یک نفر را میسوزاند و تو دو نفر را. تو مسئول دو نفر هستی از این روی مراقب افکار و اندیشههایت باش زیرا که بسیاری مسائل از راه اندیشه به فرزند میرسد.💫
💠وظیفه ی مادر تنهای این نیست که با "وضو" کودک را شیر دهد!
🔹اگر مادری بداند که اندیشههای او در شخصیت کودک اثر میگذارد، اندیشه و بینش خود را تعالی بیشتری میبخشد. وظیفه مادر تنها این نیست که با وضو، کودک را شیر دهد و وقتی پستان در دهان کودک میگذارد «بسمالله» بگوید، این نیز مهم است اما اینها عبادتهای ظاهری است. دین میفرماید اندیشههای خود را نیز مواظب باش، همانگونه که به مرد میگوید: هنگام ارتباط با زن، به فکر نامحرمی که در خیابان دیدی، نباش چون خداوند آگاه میباشد.
👌 بنابراین مسئولیت زن در این سیماه به مراتب بیش از مرد است و هر که مسئولیتش بیشتر باشد در صورت عمل به آن، قرب و توجهش به خدا بیشتر و موفقتر است. هرکس مسئولیت بیشتری دارد اگر به تکلیف خود با دید تکریم بنگرد، به خدا نزدیکتر است. 💎
💢 چه کسی وارد بهشت شده تا ببیند مقام زن کمتر از مقام مرد است؟ انسان نباید در حوزة اسلامی به سر ببرد و عینک بر چشم غرب داشته باشد. انسان باید در برج بلندی بایستد و گذشته دور و آیندة نامحدود را در نظر داشته باشد آنگاه ببیند در این مسیر نامحدود، زن موفقتر است یا مرد؟ زن اگر موفقتر از مرد نباشد کمتر از مرد نیز نیست.💯
📚 بخشهایی از کتاب "زن در آینه جمال و جلال الهی"
آیت الله جوادی آملی (حفظه الله)
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐