🌹حکایتیبسیارزیباوخواندنی🌹
مرد سرمايه داري در تهران از راه کازينوداري و قمارخانه داري ثروت باد آورده فراواني جمع کرده بود با اين که گرداننده آن مرکز فساد و حرام خواري بود و سرمايه اش نيز از حرام جمع شده بود سالي چند بار از تهران براي زيارت امام رضا(ع) به مشهد مي آمد!!
او شبي در يکي از هتل هاي مشهد اقامت گزيده بود تا پس از استراحت به زيارت امام رضا(ع) مشرف شود در خواب مي بيند که قصد ورود به حرم دارد اما عده اي از خدام جلوي او را مي گيرند، ناگاه گويا مرد در آن جمع چشمش به امام(ع) مي افتد که حضرت خطاب به خدام مي فرمايند او اهل «حرام» است نه اهل «حرم» !
در اين حالت مرد قمارخانه دار از «خواب» برمي خيزد و نالان به سمت حرم مي رود گوشه اي بيرون از حرم مي ايستد و به زاري چنين نجوا مي کند: من «اهل حرامم» نه «اهل حرم» و بارها اين جمله را تکرار مي کند و اشک مي ريزد، بيدار دل مؤمني، از کنار او مي گذرد و نجواي او مي شنود قصه را جويا مي شود، مرد، قصه دل با او باز مي گويد، مؤمن بيداردل و آگاه او را به توبه و اصلاح رهنمون مي سازد، آن مرد به تهران باز مي گردد تمام اموال خرد و کلان خود را مي فروشد و با مجموع آن نزد آيت ا... خوانساري مي رود و مي گويد هر چه صلاح مي دانيد انجام دهيد و قصه خود را هم باز مي گويد.
از آن پس مرد قمار خانه دار، هم توبه کرد و هم با دورکردن مال حرام از زندگي اش، به اصلاح خود همت گماشت و «عاقبت به خيري» را از خداوند مسئلت کرد.
غرض بيان کننده اين ماجرا، ارزش توبه بود و از آن بالاتر ارزش حرکت به سمت اصلاح و البته ديگر نکته تامل برانگيز و راهنمايي و اميدوارکننده اين که هر انساني با هر درجه از خطا و گناه «مي تواند»، آري «مي تواند» اگر به خدا توکل کند و «بخواهد» مي تواند هم توبه کند و هم خود را اصلاح کند و از دامن پلشت و پليد حرام و گناه به دامن پاک و امن حلال و ثواب الهي بشتابد. امام رئوف چه اشارت ها، دستگيري ها و چه کرامت ها که ندارد.
بر گرفته از داستانهای کوتاه و آموزنده
@beytalhasan
🌹دلایل نقلی #امامت🌹
#آیه_اکمال_دین
(...... اليوم يئس الذين كفروا من دينكم فلا تخشوهم واخشون اليوم أكملت لكم دينكم وأتممت عليكم نعمتي ورضيت لكم الإسلام دينا... ؛(مائده/3)
🔸 امروز کسانی که کافر شده اند از دین شما مأیوس شدند، پس دیگر از آنان نترسید و از من بترسید، امروز دین شما را کامل و نعمتم را بر شما تمام کردم و اسلام را به عنوان دین برای شما پسندیدم.»
🔰این آیه نیز در غدیر خم و پس از ابلاغ ولایت امیرالمؤمنین به مردم توسط پیامبر نازل شد و از آن استفاده می شود که امامت و ولایت مکمل و متمم دین است و بدون امامت و ولایت الهی دین ناقص بوده و مورد رضایت خداوند نیست.
آشکار است که آنچه باعث یأس دشمن نسبت به اسلام و مسلمانان می شود آن است که جامعه بعد از پیامبر، امام و ولی امری داشته باشد که همچون پیامبر و با همان صفات و خصوصیات اسلام و مسلمانان را به پیش ببرد و آنها از هر گزندی حفظ کند؛ وگرنه ابلاغ حکمی همچون حرمت گوشت
مردار چگونه باعث ناامیدی دشمن از ضربه زدن به اسلام و نابودی مسلمانان می شود؟
این احکام پیش از این نیز به مردم ابلاغ شده بود و هرگز دشمن را ناامید نکرده بود. روایات فراوانی از طریق شیعه و سنی در این مورد وارد شده است.
🔹 از آیه تبلیغ و آیه اکمال دین به روشنی ضرورت وجود امام در جامعه استفاده می شود؛ طوری که بدون آن دین مردم ناقص و ناتمام بوده و رسالت الهی پیامبر به انجام نرسیده است، همچنین از این دو آیه، امامت و ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السلام استفاده می شود.
📖 درس هایی از عقاید اسلامی، ج3، ص38
#غدیر
#نشرحداکثری
@beytalhasan
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به اهتزاز درآمدن پرچم امیرالمومنین در سواحل نیلگون خلیج فارس به مناسبت دهه امامت و ولایت.
#غدیر
#نشرحداکثری
@beytalhasan